2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseeeeeee
.hanifecim sen niye apar topar başladın göreve?tayin nereye istedin?

yazgıcı sağol canım krem için...

kızlar benim kız anakucağından kaldırıyo kafasını gövdesine kadar.kalkmaya çalışıyo,oturmak istemiyo..deniyo deniyo deniyo,kalkamayınca basıyo yaygarayı al beni diye........

yarın yine misafirlerim var kızlar.işlerimi bitirince gelirim artık...hoşsohbetler.......

Gunaydunnn oglum 12 ben 7 saat uyudum maral uyumuyomu ufakliklar ? Artik uykulari duzende olmasi gerekmiyomu gunduzmu uyuyo

Yok canım yaa, malesef bi türlü düzene girmiyor uykuları. ne gündüz ne gece uzun bi yku uyumuyor. problemimiz sık sık azar azar uyuması. biraz uzun süre ayakta tumaya çalışıyorum bazen daha uzun uyusun diye ama uykusu geldi mi imkansız:umursamaz: üstelik oldu da başardım bu defa iyice huysuz oluyor ve hiç uyumuyor. ben de bıraktım artık uğraşmayı. kendisi uykusunu alıyor ama ben sarhoş gibi oluyorum-tatlicadiarzu-

günaydın herkeseeeeeee

günaydıınna.s.

yine mi misafir:1shok::bbo:akannehir

evet meralcim bitiremedim şu misafirleri........
eftelcim hoşgeldin........sorunu atladık herhalde,göremedik......

günaydın herkeseeeeeee

anadolu lisesine atandım bu yılki sınavla..ilçden il merkezine..ilişik kesme işlemlerini doğum sonrası iznin bitişine ertelmeiştim dilekçeyle..mayıs 31 de başlayıp ilişik kemiştim ama mehil müddetimi kullanıyordum 15 gün ayın 14ünde başlayacaktım ama bu hafta il içi/ il dışı atamalar varya eşim tayin istiyor 3 yıl şartı kalktığı için ben de istiyorum ama onaylanmayabilirmiş ile eş durumundan geldiğim için...ben yine de başvuru yapıyorum ki ağustostaki eş durumunda eşinle beraber niye başvuru yapmadın demesinler diye...eşler son yönetmeliğe göre beraber istemek zorunda biliyorsun.

başvurularda cuma bitiyor dün başladım bugün ilsis bilgilerim güncellenecek ben de başvuru yapacağım...Düzce-Akçakoca ve Trabzon-Akçaabat yazıyoruz...ikimizin memleketlerini biri olsun da kızımızı ailelerden biri baksın diye.

öncelikle tebrik ederim cnm..inşallah istediğiniz yerlerden birine olur tayininiz...anadolu lisesi çok iyi yani ingilizce dersinin değeri ve önemi yüksek...biraz yorucu ama değiyor verdiğin emeğe.........

ya benim kız agu mugu pek bir konuşkandı sonra tükürük ve baloncuk çıkarmaya başlamıştı şimdi ikisini birleştirdi bir yandan konuşuyor bir yandan motor sürer gibi püüüüüü diye sesler çıkarıp tükürüyokaydirigubbakcemile3
sizinkiler de yapıyor mu???

aynen canım bizim kızda öyle...üstü başı kusmuktan yeni kurtulmuştu şimd,i de sırılsıklam oluyo

öncelikle tebrik ederim cnm..inşallah istediğiniz yerlerden birine olur tayininiz...anadolu lisesi çok iyi yani ingilizce dersinin değeri ve önemi yüksek...biraz yorucu ama değiyor verdiğin emeğe.........

sağol canım...inşallah olur ve de yine anadolu olur sırf tayinim çıksın diye ilköğretim de yazmam gerekebilir...hiç çalışmadan anadolu dadönmem inşallahsempatiksalakcinni
bu arada eğer çıkmazsa burda kalırsak büt.lerde görev vereceklermiş bana anadolu müfredatını hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musun????

tabiki ne demek.......

hoşgeldin cnm. asıl sen bizi unuttun,biz küstük sana:çok üzgünüm: ne sormuştun ki cnm?

unutmadım cnm ama girmeye hiç fırsatım olmuyo,
face akşama kadar açık ama pc başında bile deilim.
oğlum 1 saat arayla emiyo evde pervane gibiyim,
oğlumun hapşırıgı vardı dr götürdüm salı günü
öksürük sordu yok dedim soguk algınlıgı için şurup verdi,
ve bu sabah öksürük ve ateşle uyandıi 37.5 du fitil koydum
düştü şimdi tekrar çıkıyo ne yapmalıyım,?

canım yarım ölçek calpol ver..........aradan 2-3 saat geçtiyse tabi.....ılık bi duş aldırabilirsin..düşmezse götür doktora tekrar.bu ara mart bebişleri ateşlenir oldu

Yok yok gelecegim hasrett canim haftaya sali cevahirde ama neresinde ? Bende egenin cicilerini kurttum onlari utulucem simdi bey pasa izin verirse evide supurucem ikeaya gidicez ewgeyle koltuk icin kumas alicam egeyede nevresim alicam bi tane saclari cok dokuluyo koltuklar sac icinde kaliyo

bugünlerde bikaç bebeğimiz ateşli nedense. sanırım bi ısınıp bi soğuyan havalardan kaynaklanıyor. aynı zamanda şuruba da devam ediyorsundur herhalde. öksürüğü de devam ederse tekrar doktorunu ara istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…