- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.261
Gunaydunnn oglum 12 ben 7 saat uyudum maral uyumuyomu ufakliklar ? Artik uykulari duzende olmasi gerekmiyomu gunduzmu uyuyo
günaydın herkeseeeeeee
.hanifecim sen niye apar topar başladın göreve?tayin nereye istedin?
yazgıcı sağol canım krem için...
kızlar benim kız anakucağından kaldırıyo kafasını gövdesine kadar.kalkmaya çalışıyo,oturmak istemiyo..deniyo deniyo deniyo,kalkamayınca basıyo yaygarayı al beni diye........
yarın yine misafirlerim var kızlar.işlerimi bitirince gelirim artık...hoşsohbetler.......
günaydın kızlar
sanırım herkez beni unutmuş kimse cvp bile vermiyo
tüstüm size beni unutmak mümkünmü:)
günaydın herkeseeeeeee
.hanifecim sen niye apar topar başladın göreve?tayin nereye istedin?
yazgıcı sağol canım krem için...
anadolu lisesine atandım bu yılki sınavla..ilçden il merkezine..ilişik kesme işlemlerini doğum sonrası iznin bitişine ertelmeiştim dilekçeyle..mayıs 31 de başlayıp ilişik kemiştim ama mehil müddetimi kullanıyordum 15 gün ayın 14ünde başlayacaktım ama bu hafta il içi/ il dışı atamalar varya eşim tayin istiyor 3 yıl şartı kalktığı için ben de istiyorum ama onaylanmayabilirmiş ile eş durumundan geldiğim için...ben yine de başvuru yapıyorum ki ağustostaki eş durumunda eşinle beraber niye başvuru yapmadın demesinler diye...eşler son yönetmeliğe göre beraber istemek zorunda biliyorsun.
başvurularda cuma bitiyor dün başladım bugün ilsis bilgilerim güncellenecek ben de başvuru yapacağım...Düzce-Akçakoca ve Trabzon-Akçaabat yazıyoruz...ikimizin memleketlerini biri olsun da kızımızı ailelerden biri baksın diye.
ya benim kız agu mugu pek bir konuşkandı sonra tükürük ve baloncuk çıkarmaya başlamıştı şimdi ikisini birleştirdi bir yandan konuşuyor bir yandan motor sürer gibi püüüüüü diye sesler çıkarıp tükürüyokaydirigubbakcemile3
sizinkiler de yapıyor mu???
öncelikle tebrik ederim cnm..inşallah istediğiniz yerlerden birine olur tayininiz...anadolu lisesi çok iyi yani ingilizce dersinin değeri ve önemi yüksek...biraz yorucu ama değiyor verdiğin emeğe.........
aynen canım bizim kızda öyle...üstü başı kusmuktan yeni kurtulmuştu şimd,i de sırılsıklam oluyo
sağol canım...inşallah olur ve de yine anadolu olur sırf tayinim çıksın diye ilköğretim de yazmam gerekebilir...hiç çalışmadan anadolu dadönmem inşallahsempatiksalakcinni
bu arada eğer çıkmazsa burda kalırsak büt.lerde görev vereceklermiş bana anadolu müfredatını hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musun????
hoşgeldin cnm. asıl sen bizi unuttun,biz küstük sana:çok üzgünüm: ne sormuştun ki cnm?
tabiki ne demek.......
unutmadım cnm ama girmeye hiç fırsatım olmuyo,
face akşama kadar açık ama pc başında bile deilim.
oğlum 1 saat arayla emiyo evde pervane gibiyim,
oğlumun hapşırıgı vardı dr götürdüm salı günü
öksürük sordu yok dedim soguk algınlıgı için şurup verdi,
ve bu sabah öksürük ve ateşle uyandıi 37.5 du fitil koydum
düştü şimdi tekrar çıkıyo ne yapmalıyım,?
unutmadım cnm ama girmeye hiç fırsatım olmuyo,
face akşama kadar açık ama pc başında bile deilim.
oğlum 1 saat arayla emiyo evde pervane gibiyim,
oğlumun hapşırıgı vardı dr götürdüm salı günü
öksürük sordu yok dedim soguk algınlıgı için şurup verdi,
ve bu sabah öksürük ve ateşle uyandıi 37.5 du fitil koydum
düştü şimdi tekrar çıkıyo ne yapmalıyım,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?