2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ohhh maşallahhhhh

bende ne olur ne olmaz diye krem yazdırdım doktora çatlaklar için...yok ama ya olursa diye

karma aşılar ve zatüre aşısı yapar 3 gün geçmezse ateş mutlaka doktora gidin...

sen gel bakarız Eray'ada deki Lise de arkadaşlarla görüşcez evde bunaldım de ..Sen nerde oturuyorsun anadolu yakasında mısın karşı tarafı benim gibi bilmiyorsan...
aa

Normal doğum yapanlar daha erken oluyor sanırım ben sezeryan oldum ama hala bişey yok olmadım ben regli..Gülencim gelirsin artık buluşmaya görelim sizleri....

doktorumuz erken zamanda emzik verirsen seni emmez dedi ben hala emzik vermiyor ayrıca kızımda emzik emmiyor hem biberon hem emzik olmaz dedi doktorumuz sanırım ondan emmiyor acıktığı zaman yalnız kalın ve öyle emzirmeye çalış etrafında insanlarda varsa sinirlerin bozulabilir....

pancuben i de kimyager diye biliyorum ama ismini bilmiyorum kaydirigubbakcemile
evet kimyagerim adım ayfer canım

a.smaşallah alpe annesibüyüyecek tabi

aferin alpimize.bizimkilerde döner yakında o zaman............

bencede bencede.........sırnaşık şey
teşekkür ederiz teyzelerrrolumunekankayizsmileŞeniz
varlik icinde yokluk cekmek boyle olsa gerek.dunya kadar akrabam var ama birine baktiramiyorum cocugu.

ben yarin sabah gidecegim yine diyorum annemde ben bakarim git isini hallet demedi hala :)) ne oldu bu kadina boyle anlamadim.psikolojisi tamamen bozuldu.
öznurcum ben anlam veremiyorum annenin yaptığına neden böyle davranıyor yazık değil mi minicik bebek güneşin alnında gezecek.tamam hadi belki kendi bakmıyoor bakamıyor başkalarının bakmasına neden engel oluyor

ah ah benim annem de bakmadı öznurcum çalışmaya devam etcem dedi.....bakıcılara bıraktı bizi.bende anlıyamıyorum annemi.......halbuki 2.bebeği düşünüyoruz bakarmısın diye sormuştuk zamanında..o da tabi o zamana ayrılırım okuldan demişti.........

uzunca bi aradan sonra merhaba :))) maşallah bütün bebişlerimiz kocaman olmuş allah bağışlasın hepimizin yavrucuklarını :))) benim oğluşumda kocaman oldu çok sağlıklı şükür seyyal nasıl arkadaşlar buralardamı handecim sen nasılsın afedersiniz ya çoğu arkadaşımın adı aklımdan çıkmış hatırlıyamıyorum herkes iyidir umarım görüşmek üzere opuyorumnanaktan

e söyle işte anne bakıver diye cnm. madem o duymazdan geliyor,sen duyuraklinialirimsmile

amannn yok ya hic ugrasmam.programi falan vardir bizim sosyetiklerin :)))

yok canim baskalarinin surekli bakmasina musade etmedi.yarin icin kimse yok bakacak.
buyuk olasilikla buyuk gorumceme birakirim umarim bi programi yoktur.
gerci olsada iptal eder yigeni icin.

seninki fena yapmis.olurmu oyle sey.hay allah ya.bizimkide ablama baski yapiyor cocuk yapin diye.ablam cakal yermi bu numaralari yapmiyor :))))
bu aksam kocamla konusacagim.salya sumuk aglaya aglaya artik heralde gelirim buraya
ya bari cocuk 9 aylik olana kadar bak dimi cokmu sey istiyorum zaten 6 ayinda baslayacagim ise.ben anneme para bile veririm dedim anlayamiyorum.

öznur sen de tüm ipleri kocana bırakma. sonuçta sen çalışmak istiyorsan ve bunu uygun görüyorsan o da yok kesinlikle çalışmayacaksın demez herhalde. der mi?

Son düzenleme:

canım naber yanlış hatırlamıyosam senin bebişte geç kalmıştı gelmekte doktor 8 nisana kadar gelmesse sezeryan demişti noldu seninki??*

canım naber yanlış hatırlamıyosam senin bebişte geç kalmıştı gelmekte doktor 8 nisana kadar gelmesse sezeryan demişti noldu seninki??*

evet canım nisan değildi ama ben mart başında normal doğum yapmıştım son güne kadar beklemişti tosunum :))) sen nasılsın bebiş nasıl?

evet canım nisan değildi ama ben mart başında normal doğum yapmıştım son güne kadar beklemişti tosunum :))) sen nasılsın bebiş nasıl?

valla ben bu aralar berbat durumdayım psikolojim allak bullak bebeğim beni emmeyi reddediyor ve zorlayıncada katılana kadar ağlıyor..ben zorlamasan acıktığı aklına hiç gelmiyo artık baya acıkınca da basıyo yaygarayı memede almıyo..
nasıl bir kısır döngüdür anlamadım gitti..
sen napıosun nasıl senin tosun???

öznur sen de tüm ipleri kocana bırakma. sonuçta sen çalışmak istiyorsan ve bunu uygun görüyorsan o da yok kesinlikle çalışmayacaksın demez herhalde. der mi?

canim o zaten calisma demiyor ama baskada bisey demiyor.bi gecen bakici ogluma bisey yaparsa oldururm dedi.
ama bu kadar kelimeler.baska bisi demiyor.
tum sorumlulugu sanki bana atiyor gibi.aslinda benim burda anlatmadigim cok sebep var calismak istegimin altinda yatan.tabi bunlar kocamlar alakali degil.sukur bi dedigimizi iki etmedi hic.seven sayan biridir.

az once kizartma yapiyordum bi yandanda benim kucugum erkek kardesimle konusuyorduk.oglumda annemdeydi.iceriden bi ciglik geldi allahim Doguhan nasil agliyor yirtina yirtina.kostum hemen noldu deidm bisi yok dedi annem birden aglamaya baslamis.aldim kucagima 30 saniye demeden sustu.azicik emzirdim ac degildi zaten emziginiverdim uyuyor simdi.annem diyorki ne korkaksin :)) anne dedim doguhan hic aglayan bir cocuk degilki bisi oldu sandim dedim.ya annemi bugun allah beni sinamak icin mi gonderdi anlamadimki.offf ne oldu bu anneme neden boyle oldu.annemi saglam bir psikologa goturmek istiyorum kizlar.tavsiye edebileceginiz biri var mi konusunda uzman olan ?

ben ümraniyedeyim canım...7 senedir istanbuldayım..karşıya en fazla 10 kez geçmişimdir..oda 1-2 kere beyoğluna gittik birde eşimin dayısına gittik.....

gidermi peki,,,ben anneme dedimde ben delimiyim dedi lafoını bile ettirmedi..burda bi mavi martı diye bir yer varmış..ben oraya oğlanı götüreceğim ..ordaki psikologları iyi dediler...yerini falan öğrenmem lazım önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…