- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.361
varlik icinde yokluk cekmek boyle olsa gerek.dunya kadar akrabam var ama birine baktiramiyorum cocugu.
kızlar alp artık dönüyorrrrrrrrrayrıca agu bugular havada uçuşuyor oyuncağını ona yakın tutunca tutup ağzına götürüyor Allah ım oğlum büyüyorrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt maşşallah oğluşuma
biss deeeediiik..dr umuz gene onurlandrdı beni sagolsun..kilomuz 5700gr boyumuz 61cm...boyumuz bayagı uzamış dedi..gelişimi cok iyi bakmışsın dedi.güneş kremi olarak sebamed önerdi..poposuna baktı popoda kakasına zorlanırken ufak bi çatlak oluşmuş bunun için krem vardı iki tane..ek gidayı sordum..ek gida su an versen su anda alır ama ciddi alerjik reaksiyon gözterebilir en uygun başlama ayı 4.5 ayında dedi ve temmuun sonu gibi başlayacaz dedi..bissden bukadar canolarr..annemdeyim şu an.
kızlar slm atanın ateşi dün akşam normale döndü çok şükür ama çok yorulmuş herhalde sün akşam dan beri sadece karnını doyurmak için uyanıyo sonra yine uyuyor bende buarada evi topladım temizledi ctesiye büyük misafir var alp bey geliyorlar :)
hasretçim atanın ateşi aşıdan sonra çıktı zatüre aşısı olmuştu
hımmm..o tarihte burda olurmuyum bilmiyorum...olursam bi koçişe sormam lazım...beni bırakması gerekir raya..ben karşı tarafı hiç bilmem ,orayada hiç gitmedim daha önce...2 çoçukla arabayla gelemem oraya kadar yalnız..erolun beni bırakması gerekir ne der bilmiyorum...bakalım ya...
Buarada ben ilk kez adet oldum zaten dogumdan sonra iki bucuk uc aya yakin hep kanamam oldu sakir sakir simdidede adet off sikildim ya uc gundurde dus almiyorum egenin bi sonraki uykusunda dus alicam
Meral bisey sorucam sen esindenmi ayrildin haddim degil ana bisiler okudum da cevap vermek isytemezsen verme
Beknur anacim naberr cicikimm ay cok ozledim siziya yasemin gamze yokmuu
yok canım yaa ağzı tertemiz
yalancı emziki alıyo ama memeyi almıyo...hç biberon vermedim
gerçekten psikolojim berbat durumda napıcamı şaırdım şu an aç ve emmiyo açlıktanda ağlıyo zor zaptediyorum
hasret sen bilirsin canım yaaa
evet kimyagerim adım ayfer canımpancuben i de kimyager diye biliyorum ama ismini bilmiyorum kaydirigubbakcemile
a.smaşallah alpe annesibüyüyecek tabi
teşekkür ederiz teyzelerrrolumunekankayizsmileŞenizaferin alpimize.bizimkilerde döner yakında o zaman............
bencede bencede.........sırnaşık şey
varlik icinde yokluk cekmek boyle olsa gerek.dunya kadar akrabam var ama birine baktiramiyorum cocugu.
öznurcum ben anlam veremiyorum annenin yaptığına neden böyle davranıyor yazık değil mi minicik bebek güneşin alnında gezecek.tamam hadi belki kendi bakmıyoor bakamıyor başkalarının bakmasına neden engel oluyorben yarin sabah gidecegim yine diyorum annemde ben bakarim git isini hallet demedi hala :)) ne oldu bu kadina boyle anlamadim.psikolojisi tamamen bozuldu.
4 ayda veriliyormuş şebnemci ben bugün sordum tahlil falanda sölemedi yapılmıyor diye biliyorum.kızlar bu arada bebeklere ne zaman kan ilacı vericez biliyormusunuz ilacı kullanmadan önce kan tahlili yapılacakmı merak ettim
ohh ohhh maşallahhhhh
e söyle işte anne bakıver diye cnm. madem o duymazdan geliyor,sen duyuraklinialirimsmile
teşekkür ederiz teyzelerrrolumunekankayizsmileŞeniz
öznurcum ben anlam veremiyorum annenin yaptığına neden böyle davranıyor yazık değil mi minicik bebek güneşin alnında gezecek.tamam hadi belki kendi bakmıyoor bakamıyor başkalarının bakmasına neden engel oluyor
ah ah benim annem de bakmadı öznurcum çalışmaya devam etcem dedi.....bakıcılara bıraktı bizi.bende anlıyamıyorum annemi.......halbuki 2.bebeği düşünüyoruz bakarmısın diye sormuştuk zamanında..o da tabi o zamana ayrılırım okuldan demişti.........
ohh ohhh maşallahhhhh
bende ne olur ne olmaz diye krem yazdırdım doktora çatlaklar için...yok ama ya olursa diye
karma aşılar ve zatüre aşısı yapar 3 gün geçmezse ateş mutlaka doktora gidin...
sen gel bakarız Eray'ada deki Lise de arkadaşlarla görüşcez evde bunaldım de ..Sen nerde oturuyorsun anadolu yakasında mısın karşı tarafı benim gibi bilmiyorsan...
aa
Normal doğum yapanlar daha erken oluyor sanırım ben sezeryan oldum ama hala bişey yok olmadım ben regli..Gülencim gelirsin artık buluşmaya görelim sizleri....
doktorumuz erken zamanda emzik verirsen seni emmez dedi ben hala emzik vermiyor ayrıca kızımda emzik emmiyor hem biberon hem emzik olmaz dedi doktorumuz sanırım ondan emmiyor acıktığı zaman yalnız kalın ve öyle emzirmeye çalış etrafında insanlarda varsa sinirlerin bozulabilir....
QUOTE]
canım ben emzik veriodum ama tutmuyodu ztn sadece uykusu gelince tutyor...
bu emmeme problemi aslında 1.aydan sonra başladı doğru düzgün doyurmadan karnını memeyi bırakıyodu...ama 3 gündür kesinlikle almıyo işte
ebru teyzesi atanın 3. ay ölçümlerini yazmamışsın unuttunmu benim paşamı 7.200 kg ve 64 cm boy
Buarada ben ilk kez adet oldum zaten dogumdan sonra iki bucuk uc aya yakin hep kanamam oldu sakir sakir simdidede adet off sikildim ya uc gundurde dus almiyorum egenin bi sonraki uykusunda dus alicam
Meral bisey sorucam sen esindenmi ayrildin haddim degil ana bisiler okudum da cevap vermek isytemezsen verme
Beknur anacim naberr cicikimm ay cok ozledim siziya yasemin gamze yokmuu
iyiyim canım yaa sen nasılsın sende mi giremiyodun buralara..bende çok özledim vallaha sohbetinizi
tatlım rezervasyona ne gerek var. haftaiçi zaten dolu olmaz ki oralar. bi yerde ve saatte anlaşırız oldu bitti
hey allahım. arada bir sağıp biberonla ver öyleyse. aç kalmasın çocuk
Hasretçim şu ana kadar biberon hiç vermedim vermeyi de istemiyorum zaten vermeden beni bırakma girişimlerinde bir de versem nolur acaba...çok üzülüyorum bu duruma..nurşahcım biberonla bişey weriomusun belki biberonun rahatlığını istiyordur.. bazı dönemlşer bebkler bu şeklde memeyi reddediyolar.. ama sen yılma istikrarlı olguclubacismile memeyi almamak için kendini ittiğinde falan ağzına sık sütünü kucakladığın elinle kıçını pışpışla kucağında sallayarak emzirmeye çalış bizimkide bazen hç yoktan öle reddediyo ben bu şekil yapıyorum o arada yorulup alıyo... göğsünün ucuna tatlı bişey sürmeyi dene bir iki kez.. bi bak bakalımCADIARZU
buraya yazdıktan sonra resmen sinir arbedesi yaşadım avazımın çıktığı kadar bağırıp ağladım..öle inatçı öle zor bir çocuk ki kesinlikle almadı memeyi ama karnı açtı...bende hırpaladım biraz:gitme: çok yıprandım yaa bi ara pes edesim geliyo ama zaten temmuzda işe başlıcam beni bırakıcak bari ozaman kadar beni emsin istiyorum...yarın doktora götürücez..doktor bu dönemlerde görülebilir hiç şaşırmadım ama altında organik bir sebep olup olmadığına bakalım dedi genelde idrar yolu enfeksiyonu çıkarmış nu olayın altından...doğdğundan beri uyku priblemi vardı gündüz hiç uykusu yok sürekli uyanık ve sürekli mızmız bana nefes aldırmıyodu gece 10 da yatıp emmk için gece boyunca 3 kez uyanıp sabah zınk diye 6 da kalkıyo..birde üstüne bu çıktı başıma sabrımı çok zorluyo
Dediklerinin hepsini yaptım kucağıma alıp pışpışladım tatlı bişeyler sürdüm hatta koltuğun üzerine yatırıp sanki biberon verir gibi memeyi ağzına soktom gene almadı gene almadı..şekerli bişi sürdüm memenin ucuna ucunu yaladı reçeli bitirdi gene almadı...Allahım şaka gibi yaaa..sadece gündüz bi 5 dk uyutabilirsem emzirebiliyrum uyanık iken kesinlikle almıyor..
Az önce aspiratörü çalıştırdım mayıştı kucağımda yarı uykulu iken emzirebildim ancak...ilk doğduğunda 1400 gr alan çocuk 2.ay 700 gr aldı..ki bu ay hep emzirmeye çalıştım alıp alıp bırakıyodu memeyi...
böle devam ederse 3. ayın sonunda kilo bile vermiş olur..bende sağıp vermek istemiyorum öle daha az süt üretiyo vücut...bebeğin emmesi gibisi varmı?
uzunca bi aradan sonra merhaba :))) maşallah bütün bebişlerimiz kocaman olmuş allah bağışlasın hepimizin yavrucuklarını :))) benim oğluşumda kocaman oldu çok sağlıklı şükür seyyal nasıl arkadaşlar buralardamı handecim sen nasılsın afedersiniz ya çoğu arkadaşımın adı aklımdan çıkmış hatırlıyamıyorum herkes iyidir umarım görüşmek üzere opuyorumnanaktan
canım naber yanlış hatırlamıyosam senin bebişte geç kalmıştı gelmekte doktor 8 nisana kadar gelmesse sezeryan demişti noldu seninki??*
evet canım nisan değildi ama ben mart başında normal doğum yapmıştım son güne kadar beklemişti tosunum :))) sen nasılsın bebiş nasıl?
öznur sen de tüm ipleri kocana bırakma. sonuçta sen çalışmak istiyorsan ve bunu uygun görüyorsan o da yok kesinlikle çalışmayacaksın demez herhalde. der mi?
ohh ohhh maşallahhhhh
bende ne olur ne olmaz diye krem yazdırdım doktora çatlaklar için...yok ama ya olursa diye
sen gel bakarız Eray'ada deki Lise de arkadaşlarla görüşcez evde bunaldım de ..Sen nerde oturuyorsun anadolu yakasında mısın karşı tarafı benim gibi bilmiyorsan...
aa
Normal doğum yapanlar daha erken oluyor sanırım ben sezeryan oldum ama hala bişey yok olmadım ben regli..Gülencim gelirsin artık buluşmaya görelim sizleri....
doktorumuz erken zamanda emzik verirsen seni emmez dedi ben hala emzik vermiyor ayrıca kızımda emzik emmiyor hem biberon hem emzik olmaz dedi doktorumuz sanırım ondan emmiyor acıktığı zaman yalnız kalın ve öyle emzirmeye çalış etrafında insanlarda varsa sinirlerin bozulabilir....
QUOTE]
canım ben emzik veriodum ama tutmuyodu ztn sadece uykusu gelince tutyor...
bu emmeme problemi aslında 1.aydan sonra başladı doğru düzgün doyurmadan karnını memeyi bırakıyodu...ama 3 gündür kesinlikle almıyo işte
iyiyim canım yaa sen nasılsın sende mi giremiyodun buralara..bende çok özledim vallaha sohbetinizi
Hasretçim şu ana kadar biberon hiç vermedim vermeyi de istemiyorum zaten vermeden beni bırakma girişimlerinde bir de versem nolur acaba...çok üzülüyorum bu duruma..
buraya yazdıktan sonra resmen sinir arbedesi yaşadım avazımın çıktığı kadar bağırıp ağladım..öle inatçı öle zor bir çocuk ki kesinlikle almadı memeyi ama karnı açtı...bende hırpaladım biraz:gitme: çok yıprandım yaa bi ara pes edesim geliyo ama zaten temmuzda işe başlıcam beni bırakıcak bari ozaman kadar beni emsin istiyorum...yarın doktora götürücez..doktor bu dönemlerde görülebilir hiç şaşırmadım ama altında organik bir sebep olup olmadığına bakalım dedi genelde idrar yolu enfeksiyonu çıkarmış nu olayın altından...doğdğundan beri uyku priblemi vardı gündüz hiç uykusu yok sürekli uyanık ve sürekli mızmız bana nefes aldırmıyodu gece 10 da yatıp emmk için gece boyunca 3 kez uyanıp sabah zınk diye 6 da kalkıyo..birde üstüne bu çıktı başıma sabrımı çok zorluyo
Dediklerinin hepsini yaptım kucağıma alıp pışpışladım tatlı bişeyler sürdüm hatta koltuğun üzerine yatırıp sanki biberon verir gibi memeyi ağzına soktom gene almadı gene almadı..şekerli bişi sürdüm memenin ucuna ucunu yaladı reçeli bitirdi gene almadı...Allahım şaka gibi yaaa..sadece gündüz bi 5 dk uyutabilirsem emzirebiliyrum uyanık iken kesinlikle almıyor..
Az önce aspiratörü çalıştırdım mayıştı kucağımda yarı uykulu iken emzirebildim ancak...ilk doğduğunda 1400 gr alan çocuk 2.ay 700 gr aldı..ki bu ay hep emzirmeye çalıştım alıp alıp bırakıyodu memeyi...
böle devam ederse 3. ayın sonunda kilo bile vermiş olur..bende sağıp vermek istemiyorum öle daha az süt üretiyo vücut...bebeğin emmesi gibisi varmı?
hirpaladim derken ? nasil anlamadim?
öznur sen de tüm ipleri kocana bırakma. sonuçta sen çalışmak istiyorsan ve bunu uygun görüyorsan o da yok kesinlikle çalışmayacaksın demez herhalde. der mi?
alıp kucağıma silkeledim yavrucağı kendimi kaybettim sonrada çok üzüldüm:2:hirpaladim derken ? nasil anlamadim?
ohh ohhh maşallahhhhh
aa
az once kizartma yapiyordum bi yandanda benim kucugum erkek kardesimle konusuyorduk.oglumda annemdeydi.iceriden bi ciglik geldi allahim Doguhan nasil agliyor yirtina yirtina.kostum hemen noldu deidm bisi yok dedi annem birden aglamaya baslamis.aldim kucagima 30 saniye demeden sustu.azicik emzirdim ac degildi zaten emziginiverdim uyuyor simdi.annem diyorki ne korkaksin :)) anne dedim doguhan hic aglayan bir cocuk degilki bisi oldu sandim dedim.ya annemi bugun allah beni sinamak icin mi gonderdi anlamadimki.offf ne oldu bu anneme neden boyle oldu.annemi saglam bir psikologa goturmek istiyorum kizlar.tavsiye edebileceginiz biri var mi konusunda uzman olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?