2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beknurcum anne sütündeki bazı şeylere alerjisi vardır,senin yediğin şeylere.salla ya,ne sıkıyosun canını.sağ ver biberonla.yeterki anne sütü alsın.benimki de bi ara reddetmişti,çok üzülmüştüm,doktorum dedi önemli olan beslenmesi ve de mutlu bi anne.stres yapma kendne,bebgin büyüyecek,hepsi unutulacak,güzel hatırlamak lazım bugünleri.sağ,azalmaz sütün.uykuluyken emzirirsin sen de.zaten 2 aylık olmuş,paçayı kurtarmış.

oda biliyor bi problem oldugunu gider kesin.baktim ben netten.asagida detaylari var.

link ...:::Mavi Martı Psikolojik Danışma Merkezi:::...

ADRES BİLGİLERİ
Alemdağ cad. Şemsibey Apt. No:40 Kat:1 D:1
Ümraniye İSTANBUL

TELEFON BİLGİLERİ
0 (216) 481 70 70

OFİS GSM
0 (555) 600 60 26

ELEKTRONİK POSTA ADRESİ
bilgi@mavimarti.net

...:::Mavi Martı Psikolojik Danışma Merkezi:::...

çok uykusuzuuummm, kafayı koyup şöyle yarım saatliğine her uyumaya çalıştığımda ya telefon çalıyor ya da Eymen uyanıyor-tatlicadiarzu-

kızlar benim kızın iştahı mı kapandı ne?5 dk emiyo,etrafa bakınıyo hep,gülüyo filan. dr dikkati dağılır artık bu vakitten sonra dedi.sağıyorum kalanları,zar zor içiyo.ittiriyo biberonu da.doyuyo sanırım emmeyle??gecen gün biberonla takviye yapayım dedim çok kötü kustu annelik işte lıkır lıkır içsin diyorum.

3 aylık olmasına 5 gün var,5500 gr sağlık ocagı fazla tartıyo sanırım,20 gün önce 5200 demişlerdi.
10 myısta doktor tarttıgında 4600di,900 gr almış iyi dedi.boy da 61 olmuş.boya gidiyo,48 cm doğmuştu.
geceleri mama versem mi acaba,daha kalorili ya :/ 23:00'te 120cc süt veriyodum,ben onu mamaya cevireyim bari.

Selam kızlar yorucu bi gunden herkese meraba

9 bucuktan 4 e kadar temızlık yaptım sonrada alıs werıse gıttım sımdıde yemegımı yaptım yenı oturdum gercek ev hanımı oldugumu yenı fark edıyorum onceden işe yaramaz hıssedıyordum ınsanın ewınde yemegını yapıp esıne kendı yaptıgı yemegı serwıs etmesı süper bi duyguymus :lepi: :sm_cool:

canım çok sağololumunekankayizsmile

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41190-yasam-yurumeyi-unuttu/6

4 yaşında kız topuklu ayakkabı giyiyor tom cruise ve kate holmesin kızı:1shok::1shok::1shok:klava:.
manyak bunlar ya,hiçde yakışmamış...

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41190-yasam-yurumeyi-unuttu/6

4 yaşında kız topuklu ayakkabı giyiyor tom cruise ve kate holmesin kızı:1shok::1shok::1shok:klava:.

kız bu gecen senenin haberi.birde bu kiz yagmurda falan giyiyor bu ayakkabilari.

doktoruna bi sorsana hayatim sonra alismasin mamaya sutu redetmesin.

insanin kendi evinde kendi pisirdigini yemesi gibimi varmi yahu ne o oyle kollektif sirket gibi

çok uykusuzuuummm, kafayı koyup şöyle yarım saatliğine her uyumaya çalıştığımda ya telefon çalıyor ya da Eymen uyanıyor-tatlicadiarzu-

e kapat telefonu bitanem yat dinlen yarim saat de olsa.

istinye parkta bi çocukta da görmüştüm aynısından,kız 5 yaşında ancaktı :/

eeee orasi istinye park kaydirigubbakcemile3

kızlar buluşmaya gelmicem ben,bunalıma sokacak sizin bebekler,tosun hepsisempatiksalakcinni

gel gel benim ki cita gibi kaydirigubbakcemile3

ya bende bir takıntı var işte herşeyin doğal olmasını istiyor ve inanılmaz ısrar ediyorum...ama olmayınca olmuyo doğumun normal olmasını istedim olmadı...beni de en az 1 ay daha emsin istedim oda olmuyo ne biliyim emzirmek anne ile bebek arasında duygusal bağın kuvvetlenmesi için gerekliymiş ya... aslında 1 ay sonra işe başlıyacağım için vicdan azabı duyuyorum ve o yüzden kendimi biraz olsun rahatlatmak için elimden geldiği kadar annelik yapmayı istiyorum...
sen hem emzirip hemde biberon mu veriyosun???
yahu bütün bunları nası becerdin çocuk nası izin verdi...

Son düzenleme:
ya arkadaşlar 1 ay önce 3 aylık doğum kontrol iğnesi yaptırmıştım yan etki olarak ara kanam yapabilir demişlerdi...şimdi bir kanama mevcut 1 haftadan beri acaba ben adet mi görmeye başladım yoksa bu ara kanama mı nasıl ayırtedebilirim...

canım sen bu takıntıların dolayısıyla emziremiyorsun bence.yaydigin olumsuz enerji bebeginede geciyor.bak birak boyle dusunmeyi emmiyorsa emmiyor de 2 gun sonra kesin emmeye baslar.evrene ne verirsen onu alirsin.

ben de takmıştım bebegim beni sevmicek diyekaydirigubbakcemile3 memeye döndürdüm tekrar.bu aralar tekrar biberon da vermeye başladım,5 dk emiyo sonra tavana filan bakıyo gülücükler saçıyo.ben de doymadı diye sağıp veriyorum.gerçi içmiyo,demkki doyuyo orası ayrı da.

zaten temmuzda başlıcakmışsın alışsın biberona.bakalım biberon alacak mıkaydirigubbakcemile3 sonra da biberona alışsın diye ugrasırsın bi delülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…