- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.381
alıp kucağıma silkeledim yavrucağı kendimi kaybettim sonrada çok üzüldüm:2:
aman bitanem sakin ol kendini kaybetme.canim bence sutunu sag.ac kalmasin bebegimiz.biberonla vermek ac kalmasindan iyidir.yada sag kasikla ver.bak simdi aklima geldi.sutunun tadina bi baksana.acimis olabilir sutun.bu sebeplede almak istemiyor olabilir.bi tadina bak hayatim haber de ver.cok merak ettim ya cok uzuntu verici bi durum heleki yeni anne icin.
ben ümraniyedeyim canım...7 senedir istanbuldayım..karşıya en fazla 10 kez geçmişimdir..oda 1-2 kere beyoğluna gittik birde eşimin dayısına gittik.....
gidermi peki,,,ben anneme dedimde ben delimiyim dedi lafoını bile ettirmedi..burda bi mavi martı diye bir yer varmış..ben oraya oğlanı götüreceğim ..ordaki psikologları iyi dediler...yerini falan öğrenmem lazım önce...
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41190-yasam-yurumeyi-unuttu/6
4 yaşında kız topuklu ayakkabı giyiyor tom cruise ve kate holmesin kızı:1shok::1shok::1shok:klava:.
oda biliyor bi problem oldugunu gider kesin.baktim ben netten.asagida detaylari var.
link ...:::Mavi Martı Psikolojik Danışma Merkezi:::...
ADRES BİLGİLERİ
Alemdağ cad. Şemsibey Apt. No:40 Kat:1 D:1
Ümraniye İSTANBUL
TELEFON BİLGİLERİ
0 (216) 481 70 70
OFİS GSM
0 (555) 600 60 26
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ
bilgi@mavimarti.net
...:::Mavi Martı Psikolojik Danışma Merkezi:::...
manyak bunlar ya,hiçde yakışmamış...http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41190-yasam-yurumeyi-unuttu/6
4 yaşında kız topuklu ayakkabı giyiyor tom cruise ve kate holmesin kızı:1shok::1shok::1shok:klava:.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41190-yasam-yurumeyi-unuttu/6
kızlar benim kızın iştahı mı kapandı ne?5 dk emiyo,etrafa bakınıyo hep,gülüyo filan. dr dikkati dağılır artık bu vakitten sonra dedi.sağıyorum kalanları,zar zor içiyo.ittiriyo biberonu da.doyuyo sanırım emmeyle??gecen gün biberonla takviye yapayım dedim çok kötü kustuannelik işte lıkır lıkır içsin diyorum.
3 aylık olmasına 5 gün var,5500 grsağlık ocagı fazla tartıyo sanırım,20 gün önce 5200 demişlerdi.
10 myısta doktor tarttıgında 4600di,900 gr almış iyi dedi.boy da 61 olmuş.boya gidiyo,48 cm doğmuştu.
geceleri mama versem mi acaba,daha kalorili ya :/ 23:00'te 120cc süt veriyodum,ben onu mamaya cevireyim bari.
Selam kızlar yorucu bi gunden herkese meraba
9 bucuktan 4 e kadar temızlık yaptım sonrada alıs werıse gıttım sımdıde yemegımı yaptım yenı oturdum gercek ev hanımı oldugumu yenı fark edıyorum onceden işe yaramaz hıssedıyordum ınsanın ewınde yemegını yapıp esıne kendı yaptıgı yemegı serwıs etmesı süper bi duyguymus :lepi: :sm_cool:
çok uykusuzuuummm, kafayı koyup şöyle yarım saatliğine her uyumaya çalıştığımda ya telefon çalıyor ya da Eymen uyanıyor-tatlicadiarzu-
istinye parkta bi çocukta da görmüştüm aynısından,kız 5 yaşında ancaktı :/
kızlar buluşmaya gelmicem ben,bunalıma sokacak sizin bebekler,tosun hepsisempatiksalakcinni
Nevin aldin mi kanguru ?
canım tadına baktım aksine hafif tatlı süt..sağıp kaşıkla verdim az önce alıyo bayıla bayıla...uykulu iken de alıyo..aman bitanem sakin ol kendini kaybetme.canim bence sutunu sag.ac kalmasin bebegimiz.biberonla vermek ac kalmasindan iyidir.yada sag kasikla ver.bak simdi aklima geldi.sutunun tadina bi baksana.acimis olabilir sutun.bu sebeplede almak istemiyor olabilir.bi tadina bak hayatim haber de ver.cok merak ettim ya cok uzuntu verici bi durum heleki yeni anne icin.
yarın doktora gidicez inşallah bi sebebi vardır bunun..sebepsiz ise durum daha kötü...tamam canım mutlaka haber veririm..ya koltuk üzerine koyup memeyi dayıyorum ağzına öyle bile almıyo(((((((((((((
ya bende bir takıntı var işte herşeyin doğal olmasını istiyor ve inanılmaz ısrar ediyorum...ama olmayınca olmuyo doğumun normal olmasını istedim olmadı...beni de en az 1 ay daha emsin istedim oda olmuyobeknurcum anne sütündeki bazı şeylere alerjisi vardır,senin yediğin şeylere.salla ya,ne sıkıyosun canını.sağ ver biberonla.yeterki anne sütü alsın.benimki de bi ara reddetmişti,çok üzülmüştüm,doktorum dedi önemli olan beslenmesi ve de mutlu bi anne.stres yapma kendne,bebgin büyüyecek,hepsi unutulacak,güzel hatırlamak lazım bugünleri.sağ,azalmaz sütün.uykuluyken emzirirsin sen de.zaten 2 aylık olmuş,paçayı kurtarmış.
yahu bütün bunları nası becerdin çocuk nası izin verdi...Selam kızlar yorucu bi gunden herkese meraba
9 bucuktan 4 e kadar temızlık yaptım sonrada alıs werıse gıttım sımdıde yemegımı yaptım yenı oturdum gercek ev hanımı oldugumu yenı fark edıyorum onceden işe yaramaz hıssedıyordum ınsanın ewınde yemegını yapıp esıne kendı yaptıgı yemegı serwıs etmesı süper bi duyguymus :lepi: :sm_cool:
ya bende bir takıntı var işte herşeyin doğal olmasını istiyor ve inanılmaz ısrar ediyorum...ama olmayınca olmuyo doğumun normal olmasını istedim olmadı...beni de en az 1 ay daha emsin istedim oda olmuyone biliyim emzirmek anne ile bebek arasında duygusal bağın kuvvetlenmesi için gerekliymiş ya... aslında 1 ay sonra işe başlıyacağım için vicdan azabı duyuyorum ve o yüzden kendimi biraz olsun rahatlatmak için elimden geldiği kadar annelik yapmayı istiyorum...
sen hem emzirip hemde biberon mu veriyosun???
yahu bütün bunları nası becerdin çocuk nası izin verdi...
ya bende bir takıntı var işte herşeyin doğal olmasını istiyor ve inanılmaz ısrar ediyorum...ama olmayınca olmuyo doğumun normal olmasını istedim olmadı...beni de en az 1 ay daha emsin istedim oda olmuyone biliyim emzirmek anne ile bebek arasında duygusal bağın kuvvetlenmesi için gerekliymiş ya... aslında 1 ay sonra işe başlıyacağım için vicdan azabı duyuyorum ve o yüzden kendimi biraz olsun rahatlatmak için elimden geldiği kadar annelik yapmayı istiyorum...
sen hem emzirip hemde biberon mu veriyosun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?