2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmiş ola sebnem..38 e kadar ateş normal dedi bana hemşiremiz.

canım çok sevindim ateşinin düştüğüne..yarına daha bi düzelmiş olur...

maşallah ..tocamannn olmuşmuş prenses....

bu yazıdan bişi anladıysam arap olayımkafamçokkarıştı

sende alisacaksin bizim kiza kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

rica ederim canim.bizde hep doguhan diyoruz zaten.
allahhhhh kis daha 2 yasina kadar sen boyle mi her gece saat basi kalkacaksin.
dun oglum 22:30 da yatti sabah 06:30 da kalkti nasil sevindirik oldum anlatamam ki benimki gunduz uyu gece uyur sadece gece 1 kere kalkar.

anaaaa sen bilmion mu kaynanamla olan hikayeyi ?

kolaysa kendileri denesin.sen kimsenin lafina bakma.gonlun ne diyor.hislerin ne diyor onu yap bence.ayrilmak istiyorsanda cocuklari muhakkak sik sik babasina gonder gorsunler.

napıym öznur ikimizde kayseriliyiz eşimle..o yüzden çoğu akrabamız,eş,dost burada.gelen giden bitmiyo...neyse bu kalabalık gruplar bitiyo cts.........geriye akşam eşli gelecek olanlar kalıyo......

kis yazik sanada surekli boyle.ondan senin kilo derdin yok.surekli temizlik coluk cocuk misafir derken form tuttun dimi :))

22 haziranda cevahirde tatım. mutlaka geellvereliniortak

saat kacda pekim ?

masallah minik murunlu yagmura opuyorumnanaktan

sebnemmmm sukur canim dusmus atesi Ata nin.masallah.yirim mavis gozlerini onun.

canım çok sevindim ateşinin düştüğüne..yarına daha bi düzelmiş olur...

maşallah ..tocamannn olmuşmuş prenses....

saolun canlarım ALLAH hepimizinkine önce saglık sıhhat versin gerisi geliyo işte böyle nerden nereye..

hihoyyythihoyyythihoyyyt
ata nın iyileşmesine çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun.bizim için yormasaydın kendini sen bizim evi bir görsen:bbo:

maşşallah yağmur kıza büyüdü artık gelinlik kız olduuusempatiksalakcinni

ebrum 3. ay kilo 6400gr boy 61 cm yazabilirmisin?bak boyuda boyuna göre heeeeeeeeaklinialirimsmile

kızlar alp artık dönüyorrrrrrrrrayrıca agu bugular havada uçuşuyor oyuncağını ona yakın tutunca tutup ağzına götürüyor Allah ım oğlum büyüyorrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt maşşallah oğluşuma

..sorma boylar aynıı..ama maşallah ALP ime kilosuda cok iyi..

yagmur da dönüyo ama sadece emzigini agzına götürüyo baaaşka bi oyuncak vermedim daha bi deneyim bende..büyüyolarrrrrrrrr daha gelin damat eleştircez buralarda..
:Saruboceq:

bu arada resminiz süper yazgışım on numara annne ogul..:lepi:

çok teşekkür ederiz şekerim sizde harikasınızŞeniz
aaa ben hiç yapar mıyım gelin çekiştirirmiyim yok canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sgk da islerimi halledemedim.sagolsun muhasebecimiz izne ayrildigim tarihleri hala sgk ya bildirmemis.
3 dk isi de aradigim halde yapamadi.guya elektrikler kesikmis.gisedeki adamda bi dahaki gelisinizde numara almaniz gerekiyor deyince kalktim geldim.klava:

heee bu arada patronumda kesin ne zaman doneceksiniz oznur hanim ona gore duzenlemeler yapacagim dedi.mafoldumben bu aksam kesin kocamla konusmam gerek.yarin dilekce verecegim is yerine 6 ay izin icin.ama tabi bu 6 ay resmi olarak sadece.kesin donus zamanini yarin sabah bildirmek zorundayim.
annemde burda sagolsun deli ediyor beni,

ben yarin sabah gidecegim yine diyorum annemde ben bakarim git isini hallet demedi hala :)) ne oldu bu kadina boyle anlamadim.psikolojisi tamamen bozuldu.

walla senin yerine ben düşüp bayılıcam Olcay. bu ne bitmez misafirdir, bu ne bitmez komşulardır ayolakannehirbence hazır kurabiye falan al misafirlerine sen. ardı arkası yok ki bunların
sorma valla.geçen hafta eski binamdakiler geldi...bu haftada bu binadakiler gelcek..zaten 3 çeşidini kandim yapıyosam 2 sini hazır alıyorum...akşam oturmalarına hep hazır alıyorum.az kaldı bitecek bu gözaydınlar..

22 haziranda cevahirde tatım. mutlaka geellvereliniortak

çok kıskanıyorum sizi ama ben.........

şebnemcim çok sevindim cnm.bununla geçmiş olsun........

aferin yağmura.....maşallah

aferin alpimize.bizimkilerde döner yakında o zaman............

bu arada resminiz süper yazgışım on numara annne ogul..:lepi:

bencede bencede.........sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…