- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.341
gecmiş ola sebnem..38 e kadar ateş normal dedi bana hemşiremiz.kızlar slm atanın ateşi dün akşam normale döndü çok şükür ama çok yorulmuş herhalde sün akşam dan beri sadece karnını doyurmak için uyanıyo sonra yine uyuyor bende buarada evi topladım temizledi ctesiye büyük misafir var alp bey geliyorlar :)
hasretçim atanın ateşi aşıdan sonra çıktı zatüre aşısı olmuştu
kızlar slm atanın ateşi dün akşam normale döndü çok şükür ama çok yorulmuş herhalde sün akşam dan beri sadece karnını doyurmak için uyanıyo sonra yine uyuyor bende buarada evi topladım temizledi ctesiye büyük misafir var alp bey geliyorlar :)
biss deeeediiik..dr umuz gene onurlandrdı beni sagolsun..kilomuz 5700gr boyumuz 61cm...boyumuz bayagı uzamış dedi..gelişimi cok iyi bakmışsın dedi.güneş kremi olarak sebamed önerdi..poposuna baktı popoda kakasına zorlanırken ufak bi çatlak oluşmuş bunun için krem vardı iki tane..ek gidayı sordum..ek gida su an versen su anda alır ama ciddi alerjik reaksiyon gözterebilir en uygun başlama ayı 4.5 ayında dedi ve temmuun sonu gibi başlayacaz dedi..bissden bukadar canolarr..annemdeyim şu an.
bu yazıdan bişi anladıysam arap olayımkafamçokkarıştı
anladıım canıım...ne güzel Allah gönlüne göre vermişş...ben de kıızıımıın babaıısıı gibi gamzesi olsun istiyordum ama o gamzesi dahil komple babasıına benzedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pardon ya Öznur, inan ben sadece doğuhan diye biliyodum. bu arada benim büyük te öyleydi cnm. 2 yaşına kadar emdi ve emmeyi bırakana dek gece boyu uyanıp durdu. bunların babası da öyleymiş. başka huyları benzemesin inş.
Hmm anladim hakkinizda hayirlisi olsun canim
Ocd nere gidiyon leyn kaynanan naasill seninn
Banada sorcanizmi yine ege diye ben yunanistanliyim o yuzden egeliyim o yuzden ege oldu ancak sarisin anadan kumral babadan bugday cucu cikti ne gozu renkli yuzu beyaz ege olmamaliymis diyorum kendi kendime benim oglumun cenesinde ve yanaklarinda toplam dort adet gamze var gozleride cekik :) bi foto koymsk isterdimde tl giriyom beceremiyorum face kiler gorur yaramaz oglumu
ufffff bugün telefon trafiği bitmiyor. benimki ne kadar tanıdık varsa araya koyuyor, herkes bi süre birlikte yaşamamız taraftarı, çocuklar için bi süre dene olmazsa zaten boşanırsın diyorlar. offfffff offffffff
napıym öznur ikimizde kayseriliyiz eşimle..o yüzden çoğu akrabamız,eş,dost burada.gelen giden bitmiyo...neyse bu kalabalık gruplar bitiyo cts.........geriye akşam eşli gelecek olanlar kalıyo......
22 haziranda cevahirde tatım. mutlaka geellvereliniortak
biss deeeediiik..dr umuz gene onurlandrdı beni sagolsun..kilomuz 5700gr boyumuz 61cm...boyumuz bayagı uzamış dedi..gelişimi cok iyi bakmışsın dedi.güneş kremi olarak sebamed önerdi..poposuna baktı popoda kakasına zorlanırken ufak bi çatlak oluşmuş bunun için krem vardı iki tane..ek gidayı sordum..ek gida su an versen su anda alır ama ciddi alerjik reaksiyon gözterebilir en uygun başlama ayı 4.5 ayında dedi ve temmuun sonu gibi başlayacaz dedi..bissden bukadar canolarr..annemdeyim şu an.
sebnemmmm sukur canim dusmus atesi Ata nin.masallah.yirim mavis gozlerini onun.
canım çok sevindim ateşinin düştüğüne..yarına daha bi düzelmiş olur...
maşallah ..tocamannn olmuşmuş prenses....
hihoyyythihoyyythihoyyytkızlar slm atanın ateşi dün akşam normale döndü çok şükür ama çok yorulmuş herhalde sün akşam dan beri sadece karnını doyurmak için uyanıyo sonra yine uyuyor bende buarada evi topladım temizledi ctesiye büyük misafir var alp bey geliyorlar :)
maşşallah yağmur kıza büyüdü artık gelinlik kız olduuusempatiksalakcinnibiss deeeediiik..dr umuz gene onurlandrdı beni sagolsun..kilomuz 5700gr boyumuz 61cm...boyumuz bayagı uzamış dedi..gelişimi cok iyi bakmışsın dedi.güneş kremi olarak sebamed önerdi..poposuna baktı popoda kakasına zorlanırken ufak bi çatlak oluşmuş bunun için krem vardı iki tane..ek gidayı sordum..ek gida su an versen su anda alır ama ciddi alerjik reaksiyon gözterebilir en uygun başlama ayı 4.5 ayında dedi ve temmuun sonu gibi başlayacaz dedi..bissden bukadar canolarr..annemdeyim şu an.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ata nın iyileşmesine çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun.bizim için yormasaydın kendini sen bizim evi bir görsen:bbo:
maşşallah yağmur kıza büyüdü artık gelinlik kız olduuusempatiksalakcinni
ebrum 3. ay kilo 6400gr boy 61 cm yazabilirmisin?bak boyuda boyuna göre heeeeeeeeaklinialirimsmile
kızlar alp artık dönüyorrrrrrrrrayrıca agu bugular havada uçuşuyor oyuncağını ona yakın tutunca tutup ağzına götürüyor Allah ım oğlum büyüyorrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt maşşallah oğluşuma
bu arada resminiz süper yazgışım on numara annne ogul..:lepi:kızlar alp artık dönüyorrrrrrrrrayrıca agu bugular havada uçuşuyor oyuncağını ona yakın tutunca tutup ağzına götürüyor Allah ım oğlum büyüyorrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt maşşallah oğluşuma
..sorma boylar aynıı..ama maşallah ALP ime kilosuda cok iyi..
yagmur da dönüyo ama sadece emzigini agzına götürüyo baaaşka bi oyuncak vermedim daha bi deneyim bende..büyüyolarrrrrrrrr daha gelin damat eleştircez buralarda..:Saruboceq:
bu arada resminiz süper yazgışım on numara annne ogul..:lepi:
kızlar alp artık dönüyorrrrrrrrrayrıca agu bugular havada uçuşuyor oyuncağını ona yakın tutunca tutup ağzına götürüyor Allah ım oğlum büyüyorrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt maşşallah oğluşuma
Öznur diğer işi ne yaptın bakem?sempatiksalakcinni
sorma valla.geçen hafta eski binamdakiler geldi...bu haftada bu binadakiler gelcek..zaten 3 çeşidini kandim yapıyosam 2 sini hazır alıyorum...akşam oturmalarına hep hazır alıyorum.az kaldı bitecek bu gözaydınlar..walla senin yerine ben düşüp bayılıcam Olcay. bu ne bitmez misafirdir, bu ne bitmez komşulardır ayolakannehirbence hazır kurabiye falan al misafirlerine sen. ardı arkası yok ki bunların
22 haziranda cevahirde tatım. mutlaka geellvereliniortak
kızlar slm atanın ateşi dün akşam normale döndü çok şükür ama çok yorulmuş herhalde sün akşam dan beri sadece karnını doyurmak için uyanıyo sonra yine uyuyor bende buarada evi topladım temizledi ctesiye büyük misafir var alp bey geliyorlar :)
bu arada resminiz süper yazgışım on numara annne ogul..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?