2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ondanda çok huzursuz oluyorlar...çoçuğa bişey verde rahatlat...

yok benim oğlan hiç çekmez ayaklarını yukaıya..kendini kasar ağlar durur...

canim benim bitanecik kuzu acda mi kaliyorlar bu dis sebebiyle (( bir an once gecer cikarir disini.

himmm fikri calabilir miyim ?

ya damakların aısından bişey yiyemiyor çanım ya..biberonu deniyorum ilk öne almazsa kaşıkla yedirmeye çalışıyorum...

inşallah hastalıksız atlatırız..ağrı açı olmadan...

sagolun maralım öznurum inşallah iyi şeyler duyarım..birazdan cıkıorum mucccccccckkk

dr yemi gidiyorsunuz hadi güzel haberlerle gel..

benim oğluşta uyandı ...

ufffff bugün telefon trafiği bitmiyor. benimki ne kadar tanıdık varsa araya koyuyor, herkes bi süre birlikte yaşamamız taraftarı, çocuklar için bi süre dene olmazsa zaten boşanırsın diyorlar. offfffff offffffff

Ulan sakalimmi varda dinlenim dimi koca kafali hasret schiller veya kahve dunyasi dedim ben ark onraya gidiyom hep sakin oluy hastta schiller emziren bile oldu yani
ulan hasta etme adamı görmedik herhalde schillere hiç gitmedim ben ferah bi ortamdır inşallah basık bi mekansa daral gelir bana.. kahwe dünyası çok kalabalık olur bnce.. aman ya olmazsa sürü halinde başka yere geçeriz sorun değil:kaydirigubbakcemilehihoyyyt
ne zaman dedin? bizim niye haberimiz yok?
aynen ya bu hep böle işte atar tutardelikafadulden

inşallah sıkmayız furkan beyiaklinialirimsmile sıkılırsa orda oyun alanına atarsın kız onu atari falan oynaryerimseniben alırsın 5,10 jeton..

dawulun sesi uzaktan hoş gelir herkese.. sen içinden geldiği gibi yap meralcim.. eğer bir şans daha wemek istiyosan wer.. kalbinin sesini dinle:teselli:

Hasret biz en üst katta olcaz ve o yerin dibindeki oyun alanındaakannehiro koskoca alışveriş merkezindeakannehirbi kere ben korkarım onu bırakmaya, ikincisi de o zaten benden ayr durmaz. neyse yaa, ille de o gün olacaksa idare edcez bi şekilde. bakalım belki komşuya bırakabilirsem bırakırım, gelirse de artık sıkıcak dişini azcık

dawulun sesi uzaktan hoş gelir herkese.. sen içinden geldiği gibi yap meralcim.. eğer bir şans daha wemek istiyosan wer.. kalbinin sesini dinle:teselli:

sağol cnm. işin aslı ben de ne istediğimi bilmiyorum. kalbimin ne dediği belli de mantığım da bi öyle bi böyle diyo. savaş halindeler, anlayacağın çok karışık durumdayımkafamçokkarıştı

uleeeeen öldüm bi el atın...yarın okul arkadaşlarım geliyo.az evvel de komşu geldi cts.binacak sana gelcez xdiye......,..evi köşe bucak temizledim,pasta,börek yaptım.kızımı yıkadım,ütü yaptım........ölüyomm..daha bacakları alcem,akşam yemeği.oğluşu yıkıycam.........

kız yakın olsak bir el atarım sana....kız panik yapma o kadar sen bebklş kadınsın..halden anlarlar herhalde

napıym öznur ikimizde kayseriliyiz eşimle..o yüzden çoğu akrabamız,eş,dost burada.gelen giden bitmiyo...neyse bu kalabalık gruplar bitiyo cts.........geriye akşam eşli gelecek olanlar kalıyo......

walla senin yerine ben düşüp bayılıcam Olcay. bu ne bitmez misafirdir, bu ne bitmez komşulardır ayolakannehirbence hazır kurabiye falan al misafirlerine sen. ardı arkası yok ki bunların

22 haziranda cevahirde tatım. mutlaka geellvereliniortak

hımmm..o tarihte burda olurmuyum bilmiyorum...olursam bi koçişe sormam lazım...beni bırakması gerekir raya..ben karşı tarafı hiç bilmem ,orayada hiç gitmedim daha önce...2 çoçukla arabayla gelemem oraya kadar yalnız..erolun beni bırakması gerekir ne der bilmiyorum...bakalım ya...

ne bilem yaw ben koca çocuk sanıyorum.. doğru daha 2yi yeni bitirdi dimi:kedi:
sağol cnm. işin aslı ben de ne istediğimi bilmiyorum. kalbimin ne dediği belli de mantığım da bi öyle bi böyle diyo. savaş halindeler, anlayacağın çok karışık durumdayımkafamçokkarıştı

sewiomusun bu adamı? yada bu olay olana dek içinde sewgi war mıydı?

Hadi bakalım ayarlamaya çalış cnm

ne bilem yaw ben koca çocuk sanıyorum.. doğru daha 2yi yeni bitirdi dimi:kedi:

sewiomusun bu adamı? yada bu olay olana dek içinde sewgi war mıydı?

yok be daha yeni 8 yaşını doldurdu. boylu poslu olduğuna bakma yaşı küçük

elbette seviyordum. yani zaten tek problemimiz bu diyebilirim. öyle bana karışan, bağırıp çağıran bi tip olmadı hiç. her zaman beni düşündüğünü gösterirdi,fikirlerime saygı duyardı. birbirimize bağırdığımz bile görülmemiştir diyebilirim. ama bu yaptığı öyle bişey ki, herşeyi unutturuyor insana. onu şu an sadece o hatasıla hatırlıyorum. ve bi gün birleşsek dahi 60 yılda geçse biliyorum ki o benim için beni aldatan salih olarak kalacak kafamda

kızlar slm atanın ateşi dün akşam normale döndü çok şükür ama çok yorulmuş herhalde sün akşam dan beri sadece karnını doyurmak için uyanıyo sonra yine uyuyor bende buarada evi topladım temizledi ctesiye büyük misafir var alp bey geliyorlar :)

hasretçim atanın ateşi aşıdan sonra çıktı zatüre aşısı olmuştu

biss deeeediiik..dr umuz gene onurlandrdı beni sagolsun..kilomuz 5700gr boyumuz 61cm...boyumuz bayagı uzamış dedi..gelişimi cok iyi bakmışsın dedi.güneş kremi olarak sebamed önerdi..poposuna baktı popoda kakasına zorlanırken ufak bi çatlak oluşmuş bunun için krem vardı iki tane..ek gidayı sordum..ek gida su an versen su anda alır ama ciddi alerjik reaksiyon gözterebilir en uygun başlama ayı 4.5 ayında dedi ve temmuun sonu gibi başlayacaz dedi..bissden bukadar canolarr..annemdeyim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…