- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.321
canım doktora değil sağlık ocağına götürdüm ben ordakiler de birşey demedi.bir hafta daha bekleyeceğim baklaım nasıl olacak devamı.
şebnemcim bir doktora götür istersen kıyamam ben ona yaa.çok zorlamıştır bu durum yavrumu.acaba ağrısıda mı var baksana çığlık çığlığa ağlıyor diyorsun?biran önce iyileşse ata bebek.
bak buda olabilir benimkinin huzursuzluğu dün ve bugün kaka yapmadı çünkü.
slm anneler;
Öncelikle MAVİDÜŞLER geçmiş olsun canım benim aman dikkat et canım dışarda da fazla dolaştırma....
bugün benim için yorucu birgündü Hilal'in kontrolü vardı.5500 kg 58 cm olmuşuz ben biraz zayıf gördüm dedim doktora doktor gayet iyi dedi 3 ayına giricek ayın 18 inde....Mama+annesütü alıyor mamayı fazla vermiyorum dedim zaten hepsnide içmiyor dedim doktora gayet düzenli gitsin böyle dedi.
ama geldiğimizden beri zor uyuttum walla ya kapı çalar ya telefon gelir beşiğinde uyuyamadı bir türlü kucağımda uyudu ayağıma alayım dedim başladı ağlamaya.....O arada tam dalacak sucu geldi haydaaa bir daha uyan tekrardan sustur daha yeni daldı yawrumm....
SELKİE; nasıl oldu da anlamadın kabız olduğunu ayaklarını çekmiyormu yukarıya ?
Babalar günü için yapmış olduklarınız süper inşallah güzel puanlar alırsınız ve hepinizi oyladım:))) Bende kocama profosyonel fotograf makinesi aldım Hilal'in resimleri çekecek bol bollllll........
canim benim bitanecik kuzu acda mi kaliyorlar bu dis sebebiyle(( bir an once gecer cikarir disini.
himmm fikri calabilir miyim ?
allah kolaylıklar versin cnm. biz de geçicez o diş sürecinden bakalım..
rica ederim cnm. zaten gizli bişi değil buradaki herkes biliyorsempatiksalakcinni Boşanma davası açtım cnm, mahkeme 13 ekimde. ama şu an ayrı yaşıyoruz zaten cnm
Şenol kim leyn?
sagolun maralım öznurum inşallah iyi şeyler duyarım..birazdan cıkıorum mucccccccckkk
ulan hasta etme adamı görmedik herhalde schillere hiç gitmedim ben ferah bi ortamdır inşallah basık bi mekansa daral gelir bana.. kahwe dünyası çok kalabalık olur bnce.. aman ya olmazsa sürü halinde başka yere geçeriz sorun değil:kaydirigubbakcemilehihoyyytUlan sakalimmi varda dinlenim dimi koca kafali hasret schiller veya kahve dunyasi dedim ben ark onraya gidiyom hep sakin oluy hastta schiller emziren bile oldu yani
aynen ya bu hep böle işte atar tutardelikafaduldenne zaman dedin? bizim niye haberimiz yok?
babası işte olacak ona bırakamam. küçük değil ama evde o kadar süre yalnız da kalamaz. mecbur yanımda getiricem bu defa da hemen sıkılıcak başımın etini yicek. Ebru da gelmiyo ki, onun oğluyla oynarlardı. Olcay zaten yok
ufffff bugün telefon trafiği bitmiyor. benimki ne kadar tanıdık varsa araya koyuyor, herkes bi süre birlikte yaşamamız taraftarı, çocuklar için bi süre dene olmazsa zaten boşanırsın diyorlar. offfffff offffffff
dawulun sesi uzaktan hoş gelir herkese.. sen içinden geldiği gibi yap meralcim.. eğer bir şans daha wemek istiyosan wer.. kalbinin sesini dinle:teselli:
uleeeeen öldüm bi el atın...yarın okul arkadaşlarım geliyo.az evvel de komşu geldi cts.binacak sana gelcez xdiye......,..evi köşe bucak temizledim,pasta,börek yaptım.kızımı yıkadım,ütü yaptım........ölüyomm..daha bacakları alcem,akşam yemeği.oğluşu yıkıycam.........
kız yakın olsak bir el atarım sana....kız panik yapma o kadar sen bebklş kadınsın..halden anlarlar herhalde
uleeeeen öldüm bi el atın...yarın okul arkadaşlarım geliyo.az evvel de komşu geldi cts.binacak sana gelcez xdiye......,..evi köşe bucak temizledim,pasta,börek yaptım.kızımı yıkadım,ütü yaptım........ölüyomm..daha bacakları alcem,akşam yemeği.oğluşu yıkıycam.........
ben gidiyorum belkim erdeğe..ne gündü bu buluşma..nerdeydi,,,?
22 haziranda cevahirde tatım. mutlaka geellvereliniortak
ne bilem yaw ben koca çocuk sanıyorum.. doğru daha 2yi yeni bitirdi dimi:kedi:Hasret biz en üst katta olcaz ve o yerin dibindeki oyun alanındaakannehiro koskoca alışveriş merkezindeakannehirbi kere ben korkarım onu bırakmaya, ikincisi de o zaten benden ayr durmaz. neyse yaa, ille de o gün olacaksa idare edcez bi şekilde. bakalım belki komşuya bırakabilirsem bırakırım, gelirse de artık sıkıcak dişini azcık
sağol cnm. işin aslı ben de ne istediğimi bilmiyorum. kalbimin ne dediği belli de mantığım da bi öyle bi böyle diyo. savaş halindeler, anlayacağın çok karışık durumdayımkafamçokkarıştı
hımmm..o tarihte burda olurmuyum bilmiyorum...olursam bi koçişe sormam lazım...beni bırakması gerekir raya..ben karşı tarafı hiç bilmem ,orayada hiç gitmedim daha önce...2 çoçukla arabayla gelemem oraya kadar yalnız..erolun beni bırakması gerekir ne der bilmiyorum...bakalım ya...
ne bilem yaw ben koca çocuk sanıyorum.. doğru daha 2yi yeni bitirdi dimi:kedi:
sewiomusun bu adamı? yada bu olay olana dek içinde sewgi war mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?