- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.421
pinarrrrr seni nereden tanidigimi buldum galiba :))))
cnm nerden tanıyorsun ?
pinar neden saclarini kestirdin.cok guzelmis uzunken.gerci ben uzun sac hastasiyimdir.
emin olmamakla beraber calistigin yerden galiba.
malum sizin firma ile calisan cok yer var.hangi departmandasin ?
cnm evet dümdüz simsiyah ve belimdeydi saçlarım ama hamilelikte çok daraldım ilk önce küt kestirdim sonrada iyice kısa kestirdim bakamıyordum her sabah 6 da kalkmak saçları taramak bile eziyet olmuştu artık şimdi kızımın saçları uzayana kadar kısa kullanıcam sonra anne kız uzatırız artık
kocamdan kredi kartini istedim vermedi kaydirigubbakcemile3 adam basina gelecegi biliyor
cnm ben koç fiat kredideyim ama genel anlamda tofaşta genel merkezdeyim sen nerde çalışıyorsun ?bizim firma ile ne bağlantınız var ?
bende bi kiz yapayim diyorum beraber takiliriz kizimla.benim oglus babasini gorunce beni simdiden unutuyor da :))
benimkide puanı var harcarmışım vermek istemedi ama sonra kendi kartımla alırım deyince verdi
cnm sen yarın sabah gidicekmisin cnm ben gelsemde bebeğimi bugüne kadar kimseye bırakmadım ve bırakamam çünkü sadece anne sütü alıyo
sen nerde oturuyorsun tam olarak bostancıda ?
tasimalarini yapiyoruz tofasin.italyan firmasi bizimkide.ama yok kredideysen ordan tanimiyorum.
yada evler yakin ya bizim kesin yolda falan gormusumdur.ama zorlasam cikaricam seni.bende fotografik hafiza vardir.
bu arada sen neden ise donuyorsun neden sikildin ? anladigim kadariyla seni sikan birileri var.bide faceden baktim resimlerine falan aktif bi hayatin varmis.evde olmak zor gelebilir sana.
olur mu kızlar babaya erkekler anneye düşkün oluyo cnm bende kendime erkek yapayım diyorum ama imkansız ne bakıcak ne de baktıracak durumum var
ben bostancida degilim canim.63 u biliyorsundur.orada oturuyorum.
ben sabah gidiyorum yoksa sinirden kendimi yiyecegim belirsizlik deli ediyor beni.
benim oglusda annesutu aliyor.sagip birakiyorum anneme 3 saat falan disarida kaliyorum.ise baslayinca nasil birakacaksin kizini? simdiden hazirla kendini.soylemesi cok kolay degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?