2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydına.s.
gemişşe bakamadıım yine çok yoğğundum dün...bugün de dıışşarıı çııkma planlarıımıız var
Hasret'e sözüm vardıı yerine getireyim dedim...
canıım saat dün geldi ama fıırsatıım olmadıı foruma girmeye....yalnıız eşşim evdeydi kapııyıı da o açtıı hediyesini kendi teslim aldıı bir hafta erkenden...ben pzartesi salıı ancak gelir diye düşşünüyordum ama....
özetle çok iyi değğil ama yeterince iyi diyebilirim.yine de pişşman olmaktan korktuğğum için saate fazla özellik katmadıım sadece foto ve yazıı seçtim diyebilirim.o yüzden memnun kaldıım diyebilirim...saatin kordonunu görünce canıım sııkııldıı çünkü sitede göründüğğünün aksine parlak bir kordon...erkek işşi değğil yani kordonu değğişştirmem gerekecekklava:
ama eşşim hem çok şşaşşıırdıı hem çok beğğendi.:lepi:
yalnıız bir nokta daha....saatin su geçirmez özelliğği yok....

saat

kutusu

bncede alıştır benim kocam hamişkenki buluşmöaya yollamdı beni neymiş beni kandırıp kaçırırlarmış karnımı keser öldürürler çocuğuda alırlarmış.. v.s. v.s o gün çok ağladım üzüldüm konuşmadım gün boyu sonra kızların resimlerini gösterip bas bas bağırmuıştım dükkanda al bak işte kaçırıp kesmişlermi al bak öldürmüşlermi al işte hepsinin bebekleri karnında bi senin karın dünya güzeli de onu seçip kaçırcaklar:gitme: o da çok pişman olmuştu tabi bu kez buluşma war diyince hıı nerdeymiş dedi sadecekaydirigubbakcemile3
bi kıyamette sen kopar en iyisi baştanda ona göre yol yap kendineaklinialirimsmile

rezene çayını 50ml hazırla boşuna 100 yapma çok gelir 40-50mle dolu dolu 1 çay kaşığı at.. taze olması önemli 2 saat beklesin en fazla..

hanifim resim kalitesi nasıl.. saatin ağırlığı nasıl falan burdan çok güzel görünüyo

resim kalitesi iyi...eklediğim fotoğrafla birebir...tabi siyah beyaz olduğu için de olabilir...renkli nasıl olur bilemem..çok ağır değil ama uyduruk saatler kadar hafif de değilsempatiksalakcinni
ancak gündelik kullanım için çok ideal değil bence eşim dikkatlidir iyi muhafaza eder ama çok koly su geçirir çünkü yanda sanırım fotoğrafı koymaları için açılan bir kısım var...ordan hemen su alır.ama ben yine de beğendim özel zmanlarda kullanılır ve saklanırsa çok hoş bir hatıra olur ilk babalar günü için...eşim öyle olacağını söylediyerimseniben

bnde şu tarihliyi yaptıriim diorum onun sadece saati 134tl rsimdi ayzıydı 160a gelio.. acaba gereksiz mi? seninkinden mi yaptrsam.. erkek işi değil dedin kafamı karıştırdın bizimki takar mı ki?

günaydınnnnopuyorumnanaktan
dün biz çok güzel birgün geçirdik şebnemi ve ata bebeği çok sevdik:1hug:vee kulaklarınızı çın çın öttürdükaklinialirimsmile
bugün denize gitme planlarımız var ama tabii önce koca totoma mayo bulmam lazım .dün akşam birkaç tane denedim ve facia görüntüler ortaya çıktı.berbat berbat berbat:gitme:...

bnde şu tarihliyi yaptıriim diorum onun sadece saati 134tl rsimdi ayzıydı 160a gelio.. acaba gereksiz mi? seninkinden mi yaptrsam.. erkek işi değil dedin kafamı karıştırdın bizimki takar mı ki?

kordon erkek işi değil parlak çünkü ben saatin orjinal kordonunu değiştirmedim mat olduğunu düşünmüştüm...o değişirse her şey tamam olacak...bence fikir güzel hizmet güzel hemen hazırlayıp yolluyorlar ama çok yüklenip çok para ödemeye gerek yok...benimki 96tl ye geldi...çok da fazla vermeye değmez...160 çok o fiyata ya da az daha fazlasına çok çok kaliteli bir saat alınabilir...burda güzel olan fotoğraf yerleştirebilmen o nedenle hatıra olarak çok güzel ama dediğim gibi çok kullanışlı değil her gün için ya da dikkatsiz biri için...ben olsam kullanamzdım mesela ama eşim dikkatlidir.

teş.ederim valla azıcık rahatlaı yaa şimdi omzumda...
hipp in rezenesi dr numune verdi..anıdr dimi ölçümler..

aynıdır muhtemelan arkasında yazara kullanımı zaten.. normal mi sezaryen mi doğum yaptın we kaç mayıs bnde mayıs doğumluyum 14 mayıs ta ondan çok sewerim mayıs ayını..

keşke seçseydin kordonunu seçenekelr war ya bi sürü.. eşin dikkatliyse kullanır bizimki de saat, ayakkabı we tesbih konusunda çok dikkatlidir:) bnde kare tasarlıyayım bari dediğin gibi 160a süper kalite saatler alabilirim.. bu maksat anlamlı bi hediye olsun hatıra kalsın... saklasın ilerde kızımız takar belki:))))

evet canım çok da verme....yaaa var da kordonlar.. bunun ki mat görünüyordu diye başka seçmedim piyasada da aynı fiyat zaten 5-7lira kordonlar...parlak olduğunu bilseydim ordan seçerdim bir daha uğraşmazdım ama sonuçta maliyeti aynı...

ne giycem ben yaaaaa
elbise giysem boyundan bağlamalı sütyenlerim olmuyo ki koca memelerime, askılarımında görünmesini istemiyorum elbisede offf

100ml için bi poşeet...sezaryen ve 8 mayıss senin..

ozamn 50mlede yarısını boşalt..
ben normal doğum 24şubat.. kızmı bebeğin boğa burcu benden.. benim kz balık burcu zır zır ağlayacak öldürecek beni.. nefrete derim sulugöz insanlardan, allah başıma werdisempatiksalakcinni

hasret bende bu siteye daha önce bakmıştım kız nasıl olur acaba bende yatırtmak istiyorum aslında dün burda bi iki yere sordum bi saatçi dediki ucuz bi saate yaptırın dedi onlar fazla kullanışlı olmuyo daha doğrusu saate zarar veriyolarmış biz yapamıyoruz dedi bi saatçide dediki saati siz getirin ben adamı arıyaım işçilik 30 falan alıp yapıyomuş dedi kız nerden yaptıraym şimidi sitedeki 69 tl olan kara saat hoşuma gitti içinede oğluşumun resmi ohh süpeyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…