- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.861
canım günde 1 çay bardağını geçme. 1 çay bardağı 100 ml. dir sen 50 ml. ver.
çok sağol bi de şeyi merak edyorum bu çayı yapınca ne kadar sürede btirmesi gerekiyor..
bncede alıştır benim kocam hamişkenki buluşmöaya yollamdı beni neymiş beni kandırıp kaçırırlarmış karnımı keser öldürürler çocuğuda alırlarmış.. v.s. v.s o gün çok ağladım üzüldüm konuşmadım gün boyu sonra kızların resimlerini gösterip bas bas bağırmuıştım dükkanda al bak işte kaçırıp kesmişlermi al bak öldürmüşlermi al işte hepsinin bebekleri karnında bi senin karın dünya güzeli de onu seçip kaçırcaklar:gitme: o da çok pişman olmuştu tabi bu kez buluşma war diyince hıı nerdeymiş dedi sadecekaydirigubbakcemile3kocam carkcibasi canim.
iste hasretim al bi cengiz daha sokakda laf atan olsa agzini burnunu kirar bi yere yollamaz o goturmesede gidemezsin.dun buyuk gorumceme gittim sgk da islerim vardi dogum parasi icin bide medyuma gittim.kocamda aksam is yemegine gidecekti.bi onceki gunden konustuk bi degisiklik olursa falan telefonlasiriz dedik.neyse dun aramadi beni benimde islerim bitti gorumcemde oturuyorum aksam 6 olmus aradim nasilsin hayatim dedim evdeyim ben dedi haydaaa ne isin var falan hani sen gidecektin yemege diyorum maltepede olacakmis iyi peki dedim geleyimmi sana ihtiyacim yok oznur dedi :))) kirgin bi sesle.
eve gelmis bizi goremeyince huzursuzlanmis.yani o derecede delu benim kocam.lan zati bilion nerde oldugumuzu ne is yaptigimizi guya telefonlasacagimizi.alemdir benim kocam
kaydirigubbakcemile3
ama yok alistirmam lazim once ablam sonra sizle bulusma olacak.
buluşak bacım ben zaten kızımla böyle guguk kuşu gibi oturuyorum. zaten benim doğum günümde buluışacakmışsınız. bebiş olmasa atlar arabaya gelirdim hee. ama bebişler araba kullanamam ki...
Al sana bir gemici daha... seninki seyire çıkmıyordu ama değil mi OCD bacım?
canım günde 1 çay bardağını geçme. 1 çay bardağı 100 ml. dir sen 50 ml. ver.
çok sağol bi de şeyi merak edyorum bu çayı yapınca ne kadar sürede btirmesi gerekiyor..
kız sabah uynadığında oyna doyur uyutöma at oto koltuğuna aten yol boyu uyur biraz yormuş ol üstünü değiştir altını değiştir hoplat zıplat... arabada uyur bebekler hep zaten 1 saatlik yol bas gel wallakaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
biz bugün o tarafa gelecektik araba arızalıymış o kadar yol yapmazmış bi dahaki haftlarda gideriz dedi.. şimdi serwisleri atıyor.. sarıyer taraflarına gideceğiz belki beachlerden birine gideriz bakalım duruma göre..
hanifim resim kalitesi nasıl.. saatin ağırlığı nasıl falan burdan çok güzel görünüyo
rezene çayını 50ml hazırla boşuna 100 yapma çok gelir 40-50mle dolu dolu 1 çay kaşığı at.. taze olması önemli 2 saat beklesin en fazla..
bnde şu tarihliyi yaptıriim diorum onun sadece saati 134tl rsimdi ayzıydı 160a gelio.. acaba gereksiz mi? seninkinden mi yaptrsam.. erkek işi değil dedin kafamı karıştırdın bizimki takar mı ki?
teş.ederim valla azıcık rahatlaı yaa şimdi omzumda...
hipp in rezenesi dr numune verdi..anıdr dimi ölçümler..
kordon erkek işi değil parlak çünkü ben saatin orjinal kordonunu değiştirmedim mat olduğunu düşünmüştüm...o değişirse her şey tamam olacak...bence fikir güzel hizmet güzel hemen hazırlayıp yolluyorlar ama çok yüklenip çok para ödemeye gerek yok...benimki 96tl ye geldi...çok da fazla vermeye değmez...160 çok o fiyata ya da az daha fazlasına çok çok kaliteli bir saat alınabilir...burda güzel olan fotoğraf yerleştirebilmen o nedenle hatıra olarak çok güzel ama dediğim gibi çok kullanışlı değil her gün için ya da dikkatsiz biri için...ben olsam kullanamzdım mesela ama eşim dikkatlidir.
keşke seçseydin kordonunu seçenekelr war ya bi sürü.. eşin dikkatliyse kullanır bizimki de saat, ayakkabı we tesbih konusunda çok dikkatlidir:) bnde kare tasarlıyayım bari dediğin gibi 160a süper kalite saatler alabilirim.. bu maksat anlamlı bi hediye olsun hatıra kalsın... saklasın ilerde kızımız takar belki:))))
aynıdır muhtemelan arkasında yazara kullanımı zaten.. normal mi sezaryen mi doğum yaptın we kaç mayıs bnde mayıs doğumluyum 14 mayıs ta ondan çok sewerim mayıs ayını..
100ml için bi poşeet...sezaryen ve 8 mayıss senin..
ozamn 50mlede yarısını boşalt..
ben normal doğum 24şubat.. kızmı bebeğin boğa burcu benden.. benim kz balık burcu zır zır ağlayacak öldürecek beni.. nefrete derim sulugöz insanlardan, allah başıma werdisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?