- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.821
selam canlarım bugün kocişle real markete gittik kzııma hipp we milupanın bol bol kawanoz mamalarından aldım, aptamil aldım, kendime speciasl k aldım sabahları yemek için.. birde plaj sandalyelerinden çok rahattttt... baba koltuğu modelinde birazdan mangala gidiyoruz sahile, kız uyudu dükkanı toparlıyoruz şu an..
o gün benim doğum günüm benim için de pasta yiyin olur mu?
slm mart anneleri mayıs annesiyim ve bunalıma girmk üzereyim..
oğlum doğru düzgün uyumuyor 34 günlüğüz yatırıyorum geri kalkıyor sanırım gaz sancısı..başından geçen çözüm bulan var mı paylaşabilir mi..
kulağım sabahtan beri ağrıyor kendi sütümden damlattım fayda etmedi parol içtim kısa süreli kesiyor ama yine başlıyor war mı bi çözümü olan?
hasret bende 1 haftadır specials k kullanıyorum 2 öğün onu yiyorum 3. öğünde de tok oluyorum zaten fazla yiyemiyorum iyi tok tutuyo valla
herkese merhaba.
OKYAYCIM benim sütüm yaramıyodu bebeğime valla kilo falangöze aldım 50 şişeye yakın vitamalt içtim sütümü arttırdım artı mama takviyesi yaptık şimdi günde dört defa 120 ml mama artı beni emiyo.önce mamayı 6 defa falan verdiğim oluyodu iki buçuk aylıkken doktorda 6100 çıktı doktor azalt hızlı kilo almış 4 de indir dedi.yani birazda ilk ayı boş geçirdiği içinde normalmiş hızlı kilo alması.3420 doğdu aylık 1 kilo almış olsaydı yaklaşık 6500 kilo olucaktı zaten .
çok teş.ederim deneyeceğim verdiğiniz bilgileri..
çaydan ne kadar vermeliyim..
doğum günün şimdiden kutlu olsun.
inşallah banada fayda eder..hasret bende 1 haftadır specials k kullanıyorum 2 öğün onu yiyorum 3. öğünde de tok oluyorum zaten fazla yiyemiyorum iyi tok tutuyo valla
doğum günün şimdiden kutlu olsun.
çoğumuz yaşadık sanırım. Ben geceleri bile kucağımda tutuyordum. ne yapsam işe yaramıyordu. Çok ağladım. Yanlış besliyormuşum. 2 saatten kısa aralıklarla beslenince her emzirmede 3 göğüsüde verince gaz çok olurmuş.
kulak ağrın 20 yaş dişinden olabilir mi?
eşim dior ki yarın denize mi gidelim
boluya dewremilk bitmek üzereymiş hem ona bakarız hem gezeriz dio termal suya girriz oraya mı gidelim dio?
denize girmek istemiorum bu kıçla selülitli bacaklarla... napsam ki ağda hazırlıyorum bakalım becerebilecekmiyim
birde bebişlerimiz n zamn dnize girecekler? bu yaz denize sokabilirmiyiz acaba?
ben yatıcam kızlar belki erken diyceksiniz ama gündüz doğan ancak 10 ardk uyur beni çok yoruyo kızımda uyudu onlar uyumuşkenbende yatıcamyarın görüşmek üzre
eşim dior ki yarın denize mi gidelim
boluya dewremilk bitmek üzereymiş hem ona bakarız hem gezeriz dio termal suya girriz oraya mı gidelim dio?
denize girmek istemiorum bu kıçla selülitli bacaklarla... napsam ki ağda hazırlıyorum bakalım becerebilecekmiyim
birde bebişlerimiz n zamn dnize girecekler? bu yaz denize sokabilirmiyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?