2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annemin gıcıklığı tuttu we gitti.. mangalım yalan oldu eşimde o zamn ben arkadaşlarla gideyim diyor we gidecek sanırım offf(((

hasret bende 1 haftadır specials k kullanıyorum 2 öğün onu yiyorum 3. öğünde de tok oluyorum zaten fazla yiyemiyorum iyi tok tutuyo valla

o gün benim doğum günüm benim için de pasta yiyin olur mu?

doğum günün şimdiden kutlu olsun.

çoğumuz yaşadık sanırım. Ben geceleri bile kucağımda tutuyordum. ne yapsam işe yaramıyordu. Çok ağladım. Yanlış besliyormuşum. 2 saatten kısa aralıklarla beslenince her emzirmede 2 göğüsüde verince gaz çok olurmuş.

kulağım sabahtan beri ağrıyor kendi sütümden damlattım fayda etmedi parol içtim kısa süreli kesiyor ama yine başlıyor war mı bi çözümü olan?

kulak ağrın 20 yaş dişinden olabilir mi?

Son düzenleme:
hasret bende 1 haftadır specials k kullanıyorum 2 öğün onu yiyorum 3. öğünde de tok oluyorum zaten fazla yiyemiyorum iyi tok tutuyo valla

bende denemiştim bi ara hamile kalmadan önce sonra bıraktım inşallah sen faydasını görürsün canım
ya ben şu acai berry zayıflama hapı ve extragel den alayım diyorum kıslar doğum sonrası kilo vereceğime aldım süt olsun diye yemediğim şey kalmadı çoğuda tatlı şimdi kurtulmam lazım bu kilolardan ee ye ye mide de büyüdü iştah açıldı off çok şişkoyum yaamafoldumben

herkese merhaba.
OKYAYCIM benim sütüm yaramıyodu bebeğime valla kilo falangöze aldım 50 şişeye yakın vitamalt içtim sütümü arttırdım artı mama takviyesi yaptık şimdi günde dört defa 120 ml mama artı beni emiyo.önce mamayı 6 defa falan verdiğim oluyodu iki buçuk aylıkken doktorda 6100 çıktı doktor azalt hızlı kilo almış 4 de indir dedi.yani birazda ilk ayı boş geçirdiği içinde normalmiş hızlı kilo alması.3420 doğdu aylık 1 kilo almış olsaydı yaklaşık 6500 kilo olucaktı zaten .

kız hasret aslında nehirde buluşalım diye teklif etmedi değil hani gel anam atla uçağa gel bacım deniz kum güneş doğa çok güzel buralar.gerçi ben denize bu sene bu kilolarla zor girerim amma.

Anladım canım. senin bebişle benimkinin arasında bir gün var. Ben erken doğum yaptığım için küçük doğdu kızım.2670 gr. dı. Ama sonra taburcu olurken 2400 e indi. İlk ay ise sadece 700 gr aldı. Şimdi ise 5850 gr. Benimde sütüm azdı ve şahane karışımım sayesinde maşallah diyeyim ki sütüm arttı. Vitamaltı bende denedim ama çok çare bulamadım.Bende senin gibi mama takviyeli gidiyordum ama son bir aydır sütümün artmasından dolayı günde sadece 120 ml bir kez mama veriyorum. Gelişimine doktorum iyi diyor ama bana az geliyor.

inşallah banada fayda eder..

ay bilmemki hiç belirti yok 20lik falan?

şerifeemre sütün yetiyosa bence hiç mamaya başlama zaten dörde girmişiniz iki ay sonra ek gıdaya başlıycaksınız gerek yokbence.Benimde yeterli olsa inan mamayı vermem ama alıştı birkere.
OKYAYCIMbu ayda 4 kez vericem eğer yine 2 kilo civarı alırsa azaltıcam mamayı.

eşim dior ki yarın denize mi gidelim
boluya dewremilk bitmek üzereymiş hem ona bakarız hem gezeriz dio termal suya girriz oraya mı gidelim dio?
denize girmek istemiorum bu kıçla selülitli bacaklarla... napsam ki ağda hazırlıyorum bakalım becerebilecekmiyim

birde bebişlerimiz n zamn dnize girecekler? bu yaz denize sokabilirmiyiz acaba?

ben yatıcam kızlar belki erken diyceksiniz ama gündüz doğan ancak 10 ardk uyur beni çok yoruyo kızımda uyudu onlar uyumuşkenbende yatıcamyarın görüşmek üzre

canım sakın bebeklerin bir yaşına kadar denize girmeleri yasak çünkü bütün aşılarının bitmesi gerek Allah korusun mikrop kapar annesi seneye artık
bizde izmire gidicez babası atıcam sulara diyo tabi dedim başka küvetini götürüp normal su doldurup yatırırm içine

burda deniz soğuk o yüzden ben temmuz da sokucam denize bu sene sokayım seneye büyümüş olucak alışması zor olur zaten küçük bir havuz aldım ona içini doldurup sık sık sokuyorum onu çok keyif alıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…