2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu yıl plaj deniz mayo neyim unuttum onları... ama dönüşüm muhteşem olacak!!!

şu siteyi bir de bana söyler misiniz?

ayy ayy canım sıkılıuo oğluşumu sabah bıcı bıcı yaptırdım babasıyla beraber uyudular ve hala kalkmadılar ya canım sıkıldı üffffff ebuşş nasılsın canım toparladın mı kendini

canım bu saati nerde nasıl yaptırdın ben yoktum yaaa

ayy ayy canım sıkılıuo oğluşumu sabah bıcı bıcı yaptırdım babasıyla beraber uyudular ve hala kalkmadılar ya canım sıkıldı üffffff ebuşş nasılsın canım toparladın mı kendini

öyle bi anda olmazki aşkito yavaş yavaş toparlayacam işte..kocito zaten grip oldu yavruma bile yaklaşamıyo aşkım..

bu saate bende bayıldım hanıfe sÜper olmuŞ bu yaw harıka Ötesı..burda neresı yapar bunu araŞtrmam lazım hemen..ya da tıŞÖrtemı yaptrsam dıorum

merhaba kızlar a.s.

snowcum bende bayıldım saate, çok iyi fikir :lepi:
anlaşılan mart babalarının hephi bu saatten takacak sayende :roflol:

kızlar bi kaç gündür giremiyorum.çok kötü günler geçirdim.oğlum ishal oldu.hem de rota virüsü.ilk gün sabha karşı 3-4 defa ağzından kustu,içinden acayip sesler gelerek.ertesi günü emzirmek için kucağıma aldım birden bi sıcaklık oldu kucağımda. bi baktım ki kakasını yapmış ve taşmış benim bütün üstüm sırılsıklam oldu.çünkü kakası sadece sıvıydı.daha sonra tekrar tekrar sıvı kaka yapmaya başladı.doktora götürdük.rota virüsü tahlili istedi.ama ahlil yapamıyolar.çünkü ortada kaka yok sadece sıvı.oğlum kollarımın arasında saat saat eridi.onunla konuşmaya çalışıyorum.gözlerini açıp geri kapatıyo.tepkisiz oldu.çok ağladım.en sonunda rota virüsü olduğu anlaşıldı.çok sıvı kaybettiği için bıngıldağı çöktü.bu tehlikeye girdiğinin habercisi.2 gece hastanede kaldık.3 şişe serum verildi.şimdi biraz daha iyi.yavaş yavaş iyileşicekmiş.ama baya kilo verdi.inşaallah bi daha olmaz.mutlaka rotavirüsü aşısını yaptırın.çok fena bişeymiş.

canım benim cok gecmiş olsun ALLAH IM şifa versin saglık versin..su anda okurken bile gözlerim doldu..seni cok iyi anlıyorum..nasıl oldu bu??musluktan su verrmiydin yani neden kaptı bu ishali????

canim cok gecmis olsun.kabus gibi.Allahim acil sifalar versin bebegine.kac kilo verdi?oncesinde atesi cikiyormus.sizde cikmadi mi ?rota virisunden cok cekindigim icin asiyi yaptirma karari almistim.bu ayin 19 unda yapilacak.

AYYY annem çok geçmiş olsun yaa bizde salı günü yaptıracağız aşıyı ben hala karar verememiştim. ama yok anam yaptırayım. bu arada yolculuk süperdi. 12 saat uyudu kızım bir ara uyandı üstünü değiştirdim sonra mışıl mışıl eve kadar uyudu.

mervemir
kızlar bi kaç gündür giremiyorum.çok kötü günler geçirdim.oğlum ishal oldu.hem de rota virüsü.ilk gün sabha karşı 3-4 defa ağzından kustu,içinden acayip sesler gelerek.ertesi günü emzirmek için kucağıma aldım birden bi sıcaklık oldu kucağımda. bi baktım ki kakasını yapmış ve taşmış benim bütün üstüm sırılsıklam oldu.çünkü kakası sadece sıvıydı.daha sonra tekrar tekrar sıvı kaka yapmaya başladı.doktora götürdük.rota virüsü tahlili istedi.ama ahlil yapamıyolar.çünkü ortada kaka yok sadece sıvı.oğlum kollarımın arasında saat saat eridi.onunla konuşmaya çalışıyorum.gözlerini açıp geri kapatıyo.tepkisiz oldu.çok ağladım.en sonunda rota virüsü olduğu anlaşıldı.çok sıvı kaybettiği için bıngıldağı çöktü.bu tehlikeye girdiğinin habercisi.2 gece hastanede kaldık.3 şişe serum verildi.şimdi biraz daha iyi.yavaş yavaş iyileşicekmiş.ama baya kilo verdi.inşaallah bi daha olmaz.mutlaka rotavirüsü aşısını yaptırın.çok fena bişeymiş.
ay canımya çok geçmiş olsun ucuz atlatmış valla.acil şifalar diliyorum bebeğine bundan sonra çok dikkat et bol bol su ver sende emziriyosanyediklerine dikkat et canım.

kızlar napıyonuz geçmişe bi bakayım dedşm ne çok kaynatmışsınız....bend eoğluma 2 gündrü milumil mama aldım.çok güzel içiyıor onu maşallah...şimdi bekliyorum eğer kabızlık falan olmazsa tamamen mamamızı değiştireceğim..çünkü benimki sanırım conformili sevmiyor o nedenle tam içmiyor...elimdede 10 kutu var..2 hafta önce sipariş etmiştim acaba eczacıyı arasam değiştirirlermiki milumille.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…