- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.881
günaydınnnnopuyorumnanaktan
dün biz çok güzel birgün geçirdik şebnemi ve ata bebeği çok sevdik:1hug:vee kulaklarınızı çın çın öttürdükaklinialirimsmile
bugün denize gitme planlarımız var ama tabii önce koca totoma mayo bulmam lazım .dün akşam birkaç tane denedim ve facia görüntüler ortaya çıktı.berbat berbat berbat:gitme:...
canım günde 1 çay bardağını geçme. 1 çay bardağı 100 ml. dir sen 50 ml. ver.
çok sağol bi de şeyi merak edyorum bu çayı yapınca ne kadar sürede btirmesi gerekiyor..
canım çok belketme o nedenle az yap ılık ılık içsin daha iyi gelir....
resim kalitesi iyi...eklediğim fotoğrafla birebir...tabi siyah beyaz olduğu için de olabilir...renkli nasıl olur bilemem..çok ağır değil ama uyduruk saatler kadar hafif de değilsempatiksalakcinni
ancak gündelik kullanım için çok ideal değil bence eşim dikkatlidir iyi muhafaza eder ama çok koly su geçirir çünkü yanda sanırım fotoğrafı koymaları için açılan bir kısım var...ordan hemen su alır.ama ben yine de beğendim özel zmanlarda kullanılır ve saklanırsa çok hoş bir hatıra olur ilk babalar günü için...eşim öyle olacağını söylediyerimseniben
kızlar ben de yılın babası oscarı yaptırmayı düşünüyorum. çünkü kocamın istediği saatler milyarla ifade ediliyor...
günaydın herkeşe...
hasret bende bu siteye daha önce bakmıştım kız nasıl olur acaba bende yatırtmak istiyorum aslında dün burda bi iki yere sordum bi saatçi dediki ucuz bi saate yaptırın dedi onlar fazla kullanışlı olmuyo daha doğrusu saate zarar veriyolarmış biz yapamıyoruz dedi bi saatçide dediki saati siz getirin ben adamı arıyaım işçilik 30 falan alıp yapıyomuş dedi kız nerden yaptıraym şimidi sitedeki 69 tl olan kara saat hoşuma gitti içinede oğluşumun resmi ohh süpeyyyyyy
şu siteyi bir de bana söyler misiniz?
Günaydına.s.
gemişşe bakamadıım yine çok yoğğundum dün...bugün de dıışşarıı çııkma planlarıımıız var
Hasret'e sözüm vardıı yerine getireyim dedim...
canıım saat dün geldi ama fıırsatıım olmadıı foruma girmeye....yalnıız eşşim evdeydi kapııyıı da o açtıı hediyesini kendi teslim aldıı bir hafta erkenden...ben pzartesi salıı ancak gelir diye düşşünüyordum ama....
özetle çok iyi değğil ama yeterince iyi diyebilirim.yine de pişşman olmaktan korktuğğum için saate fazla özellik katmadıım sadece foto ve yazıı seçtim diyebilirim.o yüzden memnun kaldıım diyebilirim...saatin kordonunu görünce canıım sııkııldıı çünkü sitede göründüğğünün aksine parlak bir kordon...erkek işşi değğil yani kordonu değğişştirmem gerekecekklava:
ama eşşim hem çok şşaşşıırdıı hem çok beğğendi.:lepi:
yalnıız bir nokta daha....saatin su geçirmez özelliğği yok....
saat
kutusu
ayy ayy canım sıkılıuo oğluşumu sabah bıcı bıcı yaptırdım babasıyla beraber uyudular ve hala kalkmadılar ya canım sıkıldı üffffff ebuşş nasılsın canım toparladın mı kendini
kızlar bi kaç gündür giremiyorum.çok kötü günler geçirdim.oğlum ishal oldu.hem de rota virüsü.ilk gün sabha karşı 3-4 defa ağzından kustu,içinden acayip sesler gelerek.ertesi günü emzirmek için kucağıma aldım birden bi sıcaklık oldu kucağımda. bi baktım ki kakasını yapmış ve taşmış benim bütün üstüm sırılsıklam oldu.çünkü kakası sadece sıvıydı.daha sonra tekrar tekrar sıvı kaka yapmaya başladı.doktora götürdük.rota virüsü tahlili istedi.ama ahlil yapamıyolar.çünkü ortada kaka yok sadece sıvı.oğlum kollarımın arasında saat saat eridi.onunla konuşmaya çalışıyorum.gözlerini açıp geri kapatıyo.tepkisiz oldu.çok ağladım.en sonunda rota virüsü olduğu anlaşıldı.çok sıvı kaybettiği için bıngıldağı çöktü.bu tehlikeye girdiğinin habercisi.2 gece hastanede kaldık.3 şişe serum verildi.şimdi biraz daha iyi.yavaş yavaş iyileşicekmiş.ama baya kilo verdi.inşaallah bi daha olmaz.mutlaka rotavirüsü aşısını yaptırın.çok fena bişeymiş.
kızlar bi kaç gündür giremiyorum.çok kötü günler geçirdim.oğlum ishal oldu.hem de rota virüsü.ilk gün sabha karşı 3-4 defa ağzından kustu,içinden acayip sesler gelerek.ertesi günü emzirmek için kucağıma aldım birden bi sıcaklık oldu kucağımda. bi baktım ki kakasını yapmış ve taşmış benim bütün üstüm sırılsıklam oldu.çünkü kakası sadece sıvıydı.daha sonra tekrar tekrar sıvı kaka yapmaya başladı.doktora götürdük.rota virüsü tahlili istedi.ama ahlil yapamıyolar.çünkü ortada kaka yok sadece sıvı.oğlum kollarımın arasında saat saat eridi.onunla konuşmaya çalışıyorum.gözlerini açıp geri kapatıyo.tepkisiz oldu.çok ağladım.en sonunda rota virüsü olduğu anlaşıldı.çok sıvı kaybettiği için bıngıldağı çöktü.bu tehlikeye girdiğinin habercisi.2 gece hastanede kaldık.3 şişe serum verildi.şimdi biraz daha iyi.yavaş yavaş iyileşicekmiş.ama baya kilo verdi.inşaallah bi daha olmaz.mutlaka rotavirüsü aşısını yaptırın.çok fena bişeymiş.
40 nız çıkmadan dışarı çıktıız mı dayanamıyorum sank...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?