2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay mervemir canım geçmiş olsun...allah korusun..nerden buşaştı yavruma...ay çok üzüldüm..inşallah iyidir şimdi

ben bu nedenle bu aşıyı yaptırın diyorum arkadaşlar...çoçuğun bu hastalığa yakalanması çok kötü..çok ağır geçiyor....biz gecen ay ilk rota aşını olduk bu ay ikinci olaçakmış...ağızdan verilen aşıyı yaptırdım ben..gayet memnunum..ne ateşi oldu ne başka bişeyi...

gurbetten allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun...gaz için ayaklarını sıcak tut ,,karnına çörekotu yağıyla masaj yapmanı öneririrm....saat yönünde dairesel hareketlerle...birde ben nurse harveys in gaz surubunu kullandım..çok iyi geldi...

Son düzenleme:
canım bu saati nerde nasıl yaptırdın ben yoktum yaaa
canım internet üzerinden yaptırdım...adresi Hasret vermişti...saatiniyarat.com
en ucuzundan güzel bir şey yapabilrsiniz...çok para vermeye değmez ama fikir güzel...hatıra olarak değer...

bu saate bende bayıldım hanİfe sÜper olmuŞ bu yaw harİka Ötesİ..burda neresİ yapar bunu araŞtrmam lazım hemen..ya da tİŞÖrtemİ yaptrsam dİorum

sağol canım...sitede bayilerin adresi vardı canım bir bak istersen...

merhaba kızlar a.s.

snowcum bende bayıldım saate, çok iyi fikir :lepi:
anlaşılan mart babalarının hephi bu saatten takacak sayende :roflol:

taksınlar tabi yaa...yakışır mart babalarına:lepi:

40 nız çıkmadan dışarı çıktıız mı dayanamıyorum sank...,

çık canım iyi gelir bizim zamnımızda soğuktu daha çıkmamıştık ama bir şey olmaz Allahın izniyle...

Canım çok geçmiş olsun...Allah kimseye yaşatmasın...acil şifalar versin inşallah...:Saruboceq:

banada verin adresi bende yaptıracam:))) kıskandımkaydirigubbakcemile3

banada verin adresi bende yaptıracam:))) kıskandımkaydirigubbakcemile3

saatiniyarat.com

w ları sen eklersinsempatiksalakcinni
zevk sizin arkadaşlar en azından sitenin güvenililiği test edilmiştir...hemen yapıp yolluyorlar:lepi:

kızlar ya ben hala adet olmadımmm off sıkıldımm

ben de...hiç ummazdım ama özledim walla adet olmak istiyorum:sm_confused:

oyyy bacım geçmiş olsun sana da küçük kuşuna da. bizim doktorumuz da anlatırken bazı bebeklere serum takamak gerekiyor falan demişti. biz de bu ay yaptıracağız birinci dozu.

slm kızlar ben geldim

mervecim çok çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm oğluşumuza.inşallah en kısa zamanda toplar kilosunu üzülme annesi...çabuk alırlar yavrular atlatmışya şükür...

kızlar ya ben hala adet olmadımmm off sıkıldımm
ben de ben de..........
kızlar markafonide my first marka ayakkabılar 10.90tl
markafoni. com

hadi ya ..hemen bakıyorum

yaaa evet hello kity tişörtler de varmış ama bitmiş hepsenağlama

Offf offf ya kızlar gece oglum sabaha kadar durmadı ÖksÜrÜk ateŞ gece eŞıme gıdelım dedım ha. HıÇ ruhu bıle duymadı, sabah 8 de uyandırdım gıttık.baĞcılar araŞtırmaya normal dr baktı dedıdı bu yenı.d sayılır bakırkÖye gÖtÜr cıgerlerını dınledı bıŞeyı yok hava takılmaya gerek yok dedı eve geldık,bende halıları felan kaldırdım, temızlık yaptım kaynım net ÇekecekmıŞ bızden bende Çekın dedım demez olaydım heryerı deldı toz ıÇınde bıraktı, saat 6 da yaĞız bır ÖksÜrÜk bı aglama susturamıyom ateŞıde yoktu ılık suyla duŞ aldırdım banamısın demedı,acıl has. GÖtÜrdÜk yarım saat hıÇ susmadı, dr muayene ettı bıŞeyı yok gaz sıkıŞması dedı tahlılını ıstersenız gÖrelım dedı bızde gÖrÜn dedık onlardada bıŞey Çıkmadı, ya hala yarımsaat uykuya dalıyo sonra basıyo yaygarayı bende sınırden aglaa aglaya kendımı yedım,ev kalkık vazıyette Şımdı uyudu yaĞız sabah kahvaltısıyla duruyorum, ya burasıda olmasa ben heralde bunaldıgımda kendımı ÖldÜrÜrÜm he ıyıkı varsınız yazmak bıle rahatlatıyo bazen...bende uÇtum galıba gÜnlÜk gıbı oldu..

belınay sen neden bıze katılmıyorsun ?

katılmayı çok isterim ama ben sürekli paylaşımda bulunamamki malesef kolikli bi oğlum varr neyse ara sıra sizi sorularımla rahasız ediyorum ama gerçekten çok güzel bilgiler var burda mesela dün hasretin isilik için bana yazdıklarını yaptım çok şükürki bugün az bişey kalmış tşkr ederim sizlere bede kendimden bahsedeyim biraz 28 yaşındayım 3 çocuk annesiyim hepside erkek 10-5-ve enküçüğümüz şubat 28 dogumlu aslında mart27 di satımız ama benim bebiş karnımdada rahat edemedi bi türlü birazda bebişimden bahsedeyim size önceliklesizin bebişlere benimki tambir kolikli 2 tane daha çocugum var ama bu benim ömrümden ömür yedi 3 ayda saçlarım beyazladı inanırmısınız sıkıntıdan sinirden bi türlü memnun edemiyoruz onu çeşir çeşit beşikler sallama yöntemleri kucakta gezdirme damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi ama yinede memnun olmuyo sürekli aglıyo inanırmısınız sabah 8 de bi kalkıyo gece 12 ye kadar belki 1saat zor uyuyo neyse çığlık atıyo yine fırsat buldukça anlatırım yaşadıklarımı lütfen bildiğiniz sakinleştirme ve uyutma yöntemlerini benimle paylaşın dr 6 aya kadar böle devam eder diyo çok zormuş çok bebek büyütmek öbür çocuklarım bebekken böle deillerdi çok akıllılardı hoş onlarda büyüyünce kudurdular allah yardımcım olsun valla 3 erkek bide babamız 4 erkegin içinde dua ediyimde ikibi saçlarım beyazlamış sevgiyle kalınnn

Canım benim ya her şey üst üste gelmiş. geçmiş olsun yağız'a. o kaynın da internetsiz kalsın inşallah. doktorun tam teşhisi ne? neden öksürüyormuş ufaklık?

canım çok geçmiş olsun.ne oldu bu mart bebiklerine...nazar değdi bir bir valla...

oy bacım oy. biz biriyle zor başediyoruz sende 3 tane Allah kolaylık versin. kolikli bebekler için cd'ler var hiç denedin mi? mesela bende IQ çocuk diye bir <CD var kızım çok seviyor.hemen sakinleşiyor. bir de ben yanapıma yaslayıp çok hafif sesle şarkı söylüyorum o da iyi geliyor. bugünlerde kuağımda uyumak istiyor sürekli. burnunu koltuğuma sokuyor öyle uyuyor. bir eli de yakamda.

geçmiş olsun canım...Allah şifa versin.:Saruboceq:

canım yaa senin işinde çok zormuş...Allah yardımcın olsun o kadar erkekle uğraşmak zordur eminim...tek bildiğim ve inandığım yöntem başta senin sakin olman...ona ne kadar sakin yaklaşırsan o kadar güven duyar ama hem çocuklar hem bebek hem ev işleri insana sakin kalmak için peygamber sabrı gerekir...sen bol bol dua et...ve sakin kalmaya çalış:1hug:

cerencim solunum yolu enfeksiyonu demişti hafta içi 2 defa götürdüm..
ilaç kullanıyoruz şimdi antibiyotik öksürük şurubu fitil birde burun damlası
7 adet ilaç vardı başka ilaç kullanma dei şimdilik 3 ünü geçtik şükür kafam allak bullak oldu valla,
bazen ilaç vermekten emzirmeyi unutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…