- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.921
selam canlar. cumadan beri ablamlardayım. daha şimdi geldim eve. azıcık bakayım kaynattıklarınıza. walla özledim hepinizi tek tekopuyorumnanaktan
hoşgeldin....a.s.gözlerim yollarda kaldı yaaa.:1hug:yokluğun çok belli oluyor...sen gittin Öznur da kaybolduklava:
ben bugün çok yoruldum yaaa dışarı çıkmıştık yürüdük bi hayli....artık çok çabuk yoruluyorum..ben erken yataım bu gece..mirmirmirmiröptüm hepinizi....opuyorumnanaktan
kızlar napıyonuz geçmişe bi bakayım dedşm ne çok kaynatmışsınız....bend eoğluma 2 gündrü milumil mama aldım.çok güzel içiyıor onu maşallah...şimdi bekliyorum eğer kabızlık falan olmazsa tamamen mamamızı değiştireceğim..çünkü benimki sanırım conformili sevmiyor o nedenle tam içmiyor...elimdede 10 kutu var..2 hafta önce sipariş etmiştim acaba eczacıyı arasam değiştirirlermiki milumille.?
oy bacım oy. biz biriyle zor başediyoruz sende 3 tane Allah kolaylık versin. kolikli bebekler için cd'ler var hiç denedin mi? mesela bende IQ çocuk diye bir <CD var kızım çok seviyor.hemen sakinleşiyor. bir de ben yanapıma yaslayıp çok hafif sesle şarkı söylüyorum o da iyi geliyor. bugünlerde kuağımda uyumak istiyor sürekli. burnunu koltuğuma sokuyor öyle uyuyor. bir eli de yakamda.
yok anam bu hiçbi şekilde uyumuyor kolik cd si buzili o bile işe yaramıyo keman sesi bilem dinlettim olmuyo inanırmısın az önce komşudan geldim bebişi oraya götürdüm battaniyeye koyup salladık uyudu eve geldim yatagına yatırdım yine kımıldayıp duruyo
Ben doktora Milumili 1 kere verdim onu sevmişti devam edeyim mi dedim, hayır tavsiye etmiyorum Milumili Conformil al dedi.Milumil de tatlandırıcı birşey var sanırım bütün bebekler onu seviyormuş
Offf offf ya kızlar gece oglum sabaha kadar durmadı ÖksÜrÜk ateŞ gece eŞİme gİdelİm dedİm ha. HİÇ ruhu bİle duymadı, sabah 8 de uyandırdım gİttİk.baĞcılar araŞtırmaya normal dr baktı dedİdİ bu yenİ.d sayılır bakırkÖye gÖtÜr cİgerlerİnİ dİnledİ bİŞeyİ yok hava takılmaya gerek yok dedİ eve geldİk,bende halıları felan kaldırdım, temİzlİk yaptım kaynım net ÇekecekmİŞ bİzden bende Çekİn dedİm demez olaydım heryerİ deldİ toz İÇİnde bıraktı, saat 6 da yaĞız bİr ÖksÜrÜk bİ aglama susturamıyom ateŞİde yoktu ılık suyla duŞ aldırdım banamısın demedİ,acİl has. GÖtÜrdÜk yarım saat hİÇ susmadı, dr muayene ettİ bİŞeyİ yok gaz sıkıŞması dedİ tahlİlİnİ İstersenİz gÖrelİm dedİ bİzde gÖrÜn dedİk onlardada bİŞey Çıkmadı, ya hala yarımsaat uykuya dalıyo sonra basıyo yaygarayı bende sİnİrden aglaa aglaya kendİmİ yedİm,ev kalkık vazİyette Şİmdİ uyudu yaĞız sabah kahvaltısıyla duruyorum, ya burasıda olmasa ben heralde bunaldıgımda kendİmİ ÖldÜrÜrÜm he İyİkİ varsınız yazmak bİle rahatlatıyo bazen...bende uÇtum galİba gÜnlÜk gİbİ oldu..
katılmayı çok isterim ama ben sürekli paylaşımda bulunamamki malesef kolikli bi oğlum varr neyse ara sıra sizi sorularımla rahasız ediyorum ama gerçekten çok güzel bilgiler var burda mesela dün hasretin isilik için bana yazdıklarını yaptım çok şükürki bugün az bişey kalmış tşkr ederim sizlere bede kendimden bahsedeyim biraz 28 yaşındayım 3 çocuk annesiyim hepside erkek 10-5-ve enküçüğümüz şubat 28 dogumlu aslında mart27 di satımız ama benim bebiş karnımdada rahat edemedi bi türlü birazda bebişimden bahsedeyim size önceliklesizin bebişlere benimki tambir kolikli 2 tane daha çocugum var ama bu benim ömrümden ömür yedi 3 ayda saçlarım beyazladı inanırmısınız sıkıntıdan sinirden bi türlü memnun edemiyoruz onu çeşir çeşit beşikler sallama yöntemleri kucakta gezdirme damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi ama yinede memnun olmuyo sürekli aglıyo inanırmısınız sabah 8 de bi kalkıyo gece 12 ye kadar belki 1saat zor uyuyo neyse çığlık atıyo yine fırsat buldukça anlatırım yaşadıklarımı lütfen bildiğiniz sakinleştirme ve uyutma yöntemlerini benimle paylaşın dr 6 aya kadar böle devam eder diyo çok zormuş çok bebek büyütmek öbür çocuklarım bebekken böle deillerdi çok akıllılardı hoş onlarda büyüyünce kudurdular allah yardımcım olsun valla 3 erkek bide babamız 4 erkegin içinde dua ediyimde ikibi saçlarım beyazlamış sevgiyle kalınnn
selam canlar. cumadan beri ablamlardayım. daha şimdi geldim eve. azıcık bakayım kaynattıklarınıza. walla özledim hepinizi tek tekopuyorumnanaktan
hoşgeldin....a.s.gözlerim yollarda kaldı yaaa.:1hug:yokluğun çok belli oluyor...sen gittin Öznur da kaybolduklava:
aman ağlamasın da kımıldasın benimki de aynı şekilşde benimle oturuyor şu an. yakında dizilere başlayacak..
katılmayı çok isterim ama ben sürekli paylaşımda bulunamamki malesef kolikli bi oğlum varr neyse ara sıra sizi sorularımla rahasız ediyorum ama gerçekten çok güzel bilgiler var burda mesela dün hasretin isilik için bana yazdıklarını yaptım çok şükürki bugün az bişey kalmış tşkr ederim sizlere bede kendimden bahsedeyim biraz 28 yaşındayım 3 çocuk annesiyim hepside erkek 10-5-ve enküçüğümüz şubat 28 dogumlu aslında mart27 di satımız ama benim bebiş karnımdada rahat edemedi bi türlü birazda bebişimden bahsedeyim size önceliklesizin bebişlere benimki tambir kolikli 2 tane daha çocugum var ama bu benim ömrümden ömür yedi 3 ayda saçlarım beyazladı inanırmısınız sıkıntıdan sinirden bi türlü memnun edemiyoruz onu çeşir çeşit beşikler sallama yöntemleri kucakta gezdirme damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi ama yinede memnun olmuyo sürekli aglıyo inanırmısınız sabah 8 de bi kalkıyo gece 12 ye kadar belki 1saat zor uyuyo neyse çığlık atıyo yine fırsat buldukça anlatırım yaşadıklarımı lütfen bildiğiniz sakinleştirme ve uyutma yöntemlerini benimle paylaşın dr 6 aya kadar böle devam eder diyo çok zormuş çok bebek büyütmek öbür çocuklarım bebekken böle deillerdi çok akıllılardı hoş onlarda büyüyünce kudurdular allah yardımcım olsun valla 3 erkek bide babamız 4 erkegin içinde dua ediyimde ikibi saçlarım beyazlamış sevgiyle kalınnn
bebek bakicisi ariyorum deli olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?