2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

belinay allah yardımcın olsun haketten çok zor heleki başında yardımcın olmayınca ben birtaneyle kafayı yimek üzereyim.

selam canlar. cumadan beri ablamlardayım. daha şimdi geldim eve. azıcık bakayım kaynattıklarınıza. walla özledim hepinizi tek tekopuyorumnanaktan

ben bugün çok yoruldum yaaa dışarı çıkmıştık yürüdük bi hayli....artık çok çabuk yoruluyorum..ben erken yataım bu gece..mirmirmirmiröptüm hepinizi....opuyorumnanaktan

Ben doktora Milumili 1 kere verdim onu sevmişti devam edeyim mi dedim, hayır tavsiye etmiyorum Milumili Conformil al dedi.Milumil de tatlandırıcı birşey var sanırım bütün bebekler onu seviyormuş

hayırlı geceler kızlar

eftelcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm :gitme:

ensarcık kucağımda tek elle daha fazla yazamıcam
hepinizi öpüyorum a.s.
annelik ne zormuş yaaaa akannehir

yok anam bu hiçbi şekilde uyumuyor kolik cd si buzili o bile işe yaramıyo keman sesi bilem dinlettim olmuyo inanırmısın az önce komşudan geldim bebişi oraya götürdüm battaniyeye koyup salladık uyudu eve geldim yatagına yatırdım yine kımıldayıp duruyo

aman ağlamasın da kımıldasın benimki de aynı şekilşde benimle oturuyor şu an. yakında dizilere başlayacak..

belinay anam allah senin yardımcın olsun..benim 2 oğlum birde koçam var,yetip artıyorlar başıma..bıkmış durumdayım...kaçasım var buralardan..sende 3 tane oğlan birde koca..hemde son numara sıkıntılı...her iş sana bakıyordur kesin...yardımcı olaçak kimsen varmı bari yakınlarında?

iyi geceler kızlar.benim kız cok iştahsız bugün.kaka da yapamıyo.duphalac aldım verdim,ilk kaşıkta kustu.devam edeyim dedim.yutmamış verdiklerimi,boguluyodu.off boğazına bişi kaçtı mı mahvoluyorum.dizlerimin bağı çözüldü.parmak atayım hemen dedim küçük diline.o saatten beri uyuyo,5 buçuktn beri yani.8e doğru emdi 10 dk. süt sağdım,uyurken vereyim diyorum,30 cc anca içti 2 saattir.

gecmis olsun hayatim.toza falan alerjisimi var acaba.kaynina temizletseydin ya ortaligi.ben olsam oyardim klava:

canim benim senin isin cok zormus.28 yasinda 3 tane cocuk.ben yapamazdim.

selam canlar. cumadan beri ablamlardayım. daha şimdi geldim eve. azıcık bakayım kaynattıklarınıza. walla özledim hepinizi tek tekopuyorumnanaktan

nerdesin kis sen ozlettin kendini opuyorumnanaktan

hoşgeldin....a.s.gözlerim yollarda kaldı yaaa.:1hug:yokluğun çok belli oluyor...sen gittin Öznur da kaybolduklava:

yok be kuzum.doguhan hasta bide persembe cuma dahil sgk daydim.analik isgoremezlik odenegi icin.insallah hayirlisi ile alabilirim. :Saruboceq:

canım benim benim bebğimde kolikti şimdi 4.ayımıza girdik allaha şükür hafifledi ben tane kimyon veriyorum 8 9 kaşık ve sap simplex damla veriyorum dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…