2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu

geçmiş olsun canım koltukaltlarına ıslak bez banyo falan yaptırt dahadaolmadı calpol ver birazateşini düşürür.

cnm solunum yolu enfeklsiyonu..
geçmişi oku oku bitiremedim alıntı yaptım o kadar ama ewdeki pcde kaldı kocim tuwalete gircekmiş acil çağırdı yine.. domatesli pilawım çekiyo şuan afiyetle yicem 3 kaşıkcıkkk:lepi:
bende bulgur bilavı yaptım sütüm olsun diye oturup yedim balkonda..afiyet olsun sanada sen nasıl pirinçlemi yapıyosun?
geçmiş olsun cnm bende hala regl olmadım..
5 te bende varalsanaalsanasmile
ve hepsi karın ve bel bölgesinde:içelim:
6 kilom var aynı dertden muzdaribiz cnm.
yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.
hiç sevmiyorum yemek seçen kocaları insan çok zorlanıyo ya..

neden zorunlu çişinimi yapamıyo cnm.
yok cnm dün sordum dr ate,ş 37.5 kadar normalmiş bebeklerde benimkide atlet kilot ve sıcacık havalardan cnm,
kızlar acil yardım.....

hava felaket sıcak alp te emmiyor huysuzlanıyor.biberona sağıp dolaba koysam acıkınca versem olurmu ama benim süt saklama poşetim falan yok biberonla yapacağım bu işi.
bişey olmuyo cnm bende koyuyorum ama 1günü geçirmiyorum, ısıtmasınıda ıcak suyun içinde 2 dk felan bekleyince hemen ılıyo zaten..

sagol cnm inşallah...

regl olsak kilonun büyük bir kısmı gider zaten özellikle göbekteki şişlik ama olamıyoruzki bide korunma problemi var regl olsam hemen hapa başlıycam .

canım çok sağol bi deneyeyim bakalım tutturabilecekmiyim yarın....

hımmm harika bir tarif bende yapaçağım bunu...sağol canım

nedenki?ama endişe etme çanım..bebeklerin daha çabuk iyileşiyormuş...
]

hımmm anladım canım,inşallah iyi birini bulursun..

hayır canım rekor bende..67 ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim..şu anda 85 kiloyum...

bende duydum bu hapı ...bende alayım bari emzirmiyorum nasılsa...?eczanede bulabilirmiyim acaba

off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu

evet biraz yükselmiş..inşallah ishal falan değildir...

daha yükselirse götür dr ye

ben sonunda oldum regl of rahatladım ama sancıdan öldüm benim hep sancılı geçiy ya ağrıdan öldüm çok şükür şimdi ii darısı sizin de başınıza

tşkler canoşlarım aman bebişlerinize dikkat edin dehşet bi salgın var aman dikkat

valla dediğin doğru canım çevremde koca koca insanlar isalden hasta allahtan rota aşını yaptırttım diğeride gelicek ay yapılacak olsada ishal kolay atlatıcak inşallah.rabbim hepimizin kuzularını korusun.

ben sonunda oldum regl of rahatladım ama sancıdan öldüm benim hep sancılı geçiy ya ağrıdan öldüm çok şükür şimdi ii darısı sizin de başınıza
gözün aydın darısı bizlere inşallah..
valla dediğin doğru canım çevremde koca koca insanlar isalden hasta allahtan rota aşını yaptırttım diğeride gelicek ay yapılacak olsada ishal kolay atlatıcak inşallah.rabbim hepimizin kuzularını korusun.

ya bu rota aşısı nerde yapılıyo isteyenmi yaptırıyo anlamadım..

rota aşısını bende yaptırdım iki gün önce çok ağlıyodu ama ishal değildi galiba karın ağrısı vardı bugünde ateşi var biraz ve ishal oldu gibi çok şükür huysuz değil ağlamıyo tuhaf olan uyanık durmak istemiyo uyudu yine

eczanelerdede satılıyorr ben kilo ve boy ortalamasına göre obez gözüktüğüm için kullanıyorumm 75 filan olsam bırakacam dogal yolla zayıflamaya geçicem yani haplara aslında kendim kullandıgım halde karşıyım ama senin boyun uzunsa yani kilonu göstermiyosa bi 5- 10 kilo için kullanmana deymez canımm dogal yolla zayıflamak en iyisi tabi benim gibi obezz sınırındaysan bilemem

kızlar bugün oglumla birlikte duşa girdik çok keyifliydi
banyodan çıkınca uyudu bir güzel uyandı
aglıyodu sıcaktan sandım bende dışarı çıkayım dedim biraz yağız'ı giydirdim uyuya kaldı yatakta
bu sıcak mahvetti kuzucuklarımızı

ya bu rota aşısı yine gündeme geldi...ben yaptırmadım ama yaptırsakmıydıki.....rahatsız oluyorum bi yandan ishalleri duydukça.kimler yaptırmadı....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…