- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.141
off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu
cnm solunum yolu enfeklsiyonu..ben anlamadim neden oksuruyor hastami ? alerjisi mi var ?
oyle bi hakki yokki.1 ay oncesinden haber vermesi lazim.
hadi yani belirgin bi sebebi yokmus.zemuszemus
bakalim hayirlisi insallah.benim koca biraz tersdir ebrucugum.
valla ya kaydirigubbakcemile3
e doktro ne diyor? kilo almiyor mu boyu uzamiyor mu ? hem onlara ne ya uyus seyler
bende bulgur bilavı yaptım sütüm olsun diye oturup yedim balkonda..afiyet olsun sanada sen nasıl pirinçlemi yapıyosun?geçmişi oku oku bitiremedim alıntı yaptım o kadar ama ewdeki pcde kaldı kocim tuwalete gircekmiş acil çağırdı yine.. domatesli pilawım çekiyo şuan afiyetle yicem 3 kaşıkcıkkk:lepi:
geçmiş olsun cnm bende hala regl olmadım..:sinifsinif:selamlar cicişler,.naparsınızkaydirigubbakcemile2ALLAHA şükür göğsümdeki süt birikmesinden kurtuldum,.geçen gece acil hastaneye gittim,.ateşin düşük dedi hemşire,yüksek olsaydı antibiyotik verirdik,.neyseki göğsümdeki birikme kendi çabalarımla atlattım,.masaj yaptım,bigüzel sağdım,.yarıntısı güne bişeyciğim kalmadı,.bu arada ben hala adet olmadım,.:sinifsinif: benim gibi olmayanlar varmıdır,.:sinifsinif:
6 kilom var aynı dertden muzdaribiz cnm.5 te bende varalsanaalsanasmile
ve hepsi karın ve bel bölgesinde:içelim:
hiç sevmiyorum yemek seçen kocaları insan çok zorlanıyo ya..yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.
ben doğduğundn beri yatırıyorum...
65e çıktım şimdi 64 olmuşum korkuyorum kilo alıcam dieeyvahedigeldismile
ben 3 bardak yapıyorum pilawı 4,5tane domatesi rendeden geçiriyorum tereyağında domatesleri hafif pişiriyorum yarım kaşıkta salça koyuyorum.. tabi bu sırada pirinçi tuzlu sıcak suda bekletiyorum 20dakika kadar... sonra pirinci döküorum tawuk suyu tablet we tuz katıp birazda öyle çewiriyoum üzerinede 3 bardak su ekliyorum domatesin sulu yada kuru kalma durumuna göre değişiyo tabi.. piştikten sonra mutlaka hawlu örtyorum demlenmesi için
hıhh 63e düşmüştüm 65 oldum adetten sonra wermedim aldım alakası yok boğazı tutacan:kedi:
benmde yetmio ama yapcek bişe yokkkk
ben netcem yaaa.. kocam geçen dior ki artık annesin çocu kucaklican eğilcen kalkıcan bikini giymeyi düşünmüyosun herhalde:bbo:
neden zorunlu çişinimi yapamıyo cnm.kızlar selam buaralar pek gelemeyeceğim geçmişi okumaya çalışırım ama yazamaya bilirim misafir var evde ikiz bebekleri olan arkadaşım burda 6 aylık kızları eve bebekten geçilmiyo :)
buarada bu hafta büyük ihtimal ata sünnet olucak zorunlu sünnet o yüzden canım sıkkın ve gerginim offf off
inş. herkes iyidir bebekleri benim yerime koklayın ....
sizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın
yok cnm dün sordum dr ate,ş 37.5 kadar normalmiş bebeklerde benimkide atlet kilot ve sıcacık havalardan cnm,Kizlar ya oğlumun uzerinde bı atlet bı kilot var sanki ateşi var gibi olctum koltuk altında 36.8 normal mı sizce bi kaç kere oksurdu gerçi ara ara hep oksururdu doktor norml demişti offf yine geldiler bana normal mı ateşi nolur hmn cvp yazın
bişey olmuyo cnm bende koyuyorum ama 1günü geçirmiyorum, ısıtmasınıda ıcak suyun içinde 2 dk felan bekleyince hemen ılıyo zaten..kızlar acil yardım.....
hava felaket sıcak alp te emmiyor huysuzlanıyor.biberona sağıp dolaba koysam acıkınca versem olurmu ama benim süt saklama poşetim falan yok biberonla yapacağım bu işi.
biraz geçmişi okuyum dedim doğan uyandı uyanıcı kuş uykusu mübarek.dalayım hemen konuya bari of of yemekler ve kilolar nasıl vercez bilmemki
EFTEL CİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN CANIM AMA BAYAĞI DÜZELMİŞ ANLAŞILAN.
BELİNAY ALLAH SABIR VERSİN CANIM BENİMDE BİR KIZIM BİR OĞLUM VAR BEN BAŞEDEMEZKEN SENİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE.ELMA YAĞINI HİÇDENEDİNMİ BİLMİYORUM GÖBEĞİNE AYAKLARININ ALTINA DİZLERİNE SÜR.ARTIK HAVALAR ISINDI HERGÜN YATMADAN ÖNCE BANYO YAPTIRT ÖYLE SÜR BİRDE ARACINIZ VARSA GEZDİREBİLİRSİNİZ İNANÇOK FAYDASI OLUR.
AH ÖZNURUM AH ANNENDEN İYİ BAKICIMI OLUR ENAZINDAN GÖZÜN ARKADAKALMAZ EŞİN NİYE KARŞI ÇIKIYO ANLAMADIM BENCE BEBEĞİNE ENİYİ ANNENBAKAR.
kızlar 90 cc sağdım yeter mi ki ??
ben doğduğundn beri yatırıyorum...
65e çıktım şimdi 64 olmuşum korkuyorum kilo alıcam dieeyvahedigeldismile
ben 3 bardak yapıyorum pilawı 4,5tane domatesi rendeden geçiriyorum tereyağında domatesleri hafif pişiriyorum yarım kaşıkta salça koyuyorum.. tabi bu sırada pirinçi tuzlu sıcak suda bekletiyorum 20dakika kadar... sonra pirinci döküorum tawuk suyu tablet we tuz katıp birazda öyle çewiriyoum üzerinede 3 bardak su ekliyorum domatesin sulu yada kuru kalma durumuna göre değişiyo tabi.. piştikten sonra mutlaka hawlu örtyorum demlenmesi için
hıhh 63e düşmüştüm 65 oldum adetten sonra wermedim aldım alakası yok boğazı tutacan:kedi:
benmde yetmio ama yapcek bişe yokkkk
ben netcem yaaa.. kocam geçen dior ki artık annesin çocu kucaklican eğilcen kalkıcan bikini giymeyi düşünmüyosun herhalde:bbo:
Öznurcum yoğutlu kebap tarifi: gerekli malzemeler 2 patates,2 patlıcan,yarım kilo kuşbaşı et,pide ekmek,tereyağı,yoğurt ve sarımsak. yapılışı: öncelikle eti haşlanması için düdüklüye koy. patatesleri ve tuzlu suda bekletmiş olduğun patlıcanları küp küp doğra ve kızart,havlu ağıdın üstüne al. bu arada pide ekmekleri de küp küp doğrayıp yağsız tavada azıcık kızart. borcamın en altına bu ekmekleri ekle, et suyu ile azıcık ıslat ekmekleri. onun üzerine haşlayıp biraz kavurduğun etleri dök en üste de patates ve patlıcanı ekle. sarımsaklı yoğurt hazırla. hepsinin üzerine dök ve en son olarak ta tereyağında kızdırdığın biberi gezdir üstüne. şiddetle tavsiye ederim, çok lezzetli oluyo. hazır döner alıpta yapabilirsin etle uğraşmak zor gelirse.
nedenki?ama endişe etme çanım..bebeklerin daha çabuk iyileşiyormuş...kızlar selam buaralar pek gelemeyeceğim geçmişi okumaya çalışırım ama yazamaya bilirim misafir var evde ikiz bebekleri olan arkadaşım burda 6 aylık kızları eve bebekten geçilmiyo :)
buarada bu hafta büyük ihtimal ata sünnet olucak zorunlu sünnet o yüzden canım sıkkın ve gerginim offf off
inş. herkes iyidir bebekleri benim yerime koklayın ....
sizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın
maalesef bizde konuştuk temizlikçimizle ama olmadı
geçmiş olsun canım ya bunlarda ayrı sıkıntı
sağol canım çok dua ediyorum inşallah helal süt emmiş birini buluruz
benim kızımda emiyor ama malesef emdikten sonra mama da alıyor. Şaşır şakır gelmedikçe süt emmeye devam etmiyor.
Gözün aydın canım, Allah benim kızımada göğsüme yapışıp bırakmamayı nasip etsin.
Ah senin de gözün aydın. Eşin annene itiraz etmez memnun olur inşallah. Daha iyi kim bakar ki.
Ben canım gündüz uyumuyor ama tüm gece yüz üstü. Gece 2 yada 3 kere kalkıyorumemzirmeye ve sonra yine yüz üstü yatırıyorum.
en fazla benim herhalde 7 kilo fazlam var.
bende süt çok az ama olurda işe başlayınca sağıp kızıma verecek kadar olur diye http://www.tchibo.com.tr'den aldım, diğerlerine göre daha uygundu fiyatı.
Tchibo.com.tr || Mini Soğutucu Çanta
slmm kızlarrrr aboww kilolardan bahsedilmişş arkasından yemeklerden bahsedilmiş o konudada en şansızınız benim heralde 62 kiloyla hamile kaldımm ve sıkı durun 95 kiloyla dogum yaptımm dogumdan sonra bi ara 84 e düştüm geri 90 oldumm ve 2 haftadır bi zayıflama hapı kullanarak 83 düştüm ayrıca geçen haftada ilk adetimi oldum 2 kilo gitti felaketim anlıyacagınız boyumda 1.60 olunca neyse birazda oglumu anlatayım size sabahın 6 dan beri toplamda yarım saat anca uyumuştur yine bi aglama feryat güne yorgun mutsuzzz eşimle sabahın 6 da karşılıklı laf atışmalarıyla başladım anam benim öbür çocuklarda fena onlarda habire kavga ediyolar birtbirlerini parçalıyolar kediyle köpek misali yani bugünde evin içinden aglama sesi hiç eksik olmadı az önce eşimi arayalım dedim akşam bidaha dr götürelim çağanı diye belki başka bi damla verirr oda bakarız işim erken biterse dedi tabi onun için kolayy az önce banyo yaptırdım çağanı sallaya sallaya zorla uyuttum bide calpol verdim inş bi saat bari olsa uyur allahım nolurrr biraz huzur istiyorumm ya :Saruboceq:
canım meksika biber hapı çince yazılı olan ben devamlı alışveriş yaptıgım aktardan aldım o tavsiye etti yani geçen senede kullandım bi yanetkisi olmadı bende şu an yine sorun yok hersabah kahvaltıdan önce alıyorum nette yorumlar var canımm istersen biraz yorumlarını oku google meksika biber hapı kullanıcı yorumları yazarsan direk çıkıyo güvenilir bi sitede hem ürünün satışınıda yapıyolar ama ben aktardan aldım
off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu
tşkler canoşlarım aman bebişlerinize dikkat edin dehşet bi salgın var aman dikkat
doktor 38 i geçerse itil ver demiş yine geçmez ise hastaneye götürcem tekrardan kaka yaparsa onuda tahlile gönderceğiz offffff canım sıkıldı şimdi ya
ayyy annelik ne zor ya offf ne bu ya oğlum yine uyuya kaldı
ben sonunda oldum regl of rahatladım ama sancıdan öldüm benim hep sancılı geçiy ya ağrıdan öldüm çok şükür şimdi ii darısı sizin de başınıza
gözün aydın darısı bizlere inşallah..ben sonunda oldum regl of rahatladım ama sancıdan öldüm benim hep sancılı geçiy ya ağrıdan öldüm çok şükür şimdi ii darısı sizin de başınıza
valla dediğin doğru canım çevremde koca koca insanlar isalden hasta allahtan rota aşını yaptırttım diğeride gelicek ay yapılacak olsada ishal kolay atlatıcak inşallah.rabbim hepimizin kuzularını korusun.
valla dediğin doğru canım çevremde koca koca insanlar isalden hasta allahtan rota aşını yaptırttım diğeride gelicek ay yapılacak olsada ishal kolay atlatıcak inşallah.rabbim hepimizin kuzularını korusun.
gözün aydın darısı bizlere inşallah..
ya bu rota aşısı nerde yapılıyo isteyenmi yaptırıyo anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?