- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.101
onlar tek olarak satılıyo dimi yani illa makinesi ile birlikte almak gerekmiyo heralde??Beknurcum Avent'in ısı yalıtımlı çantaları var, e-bebek'ten aldım ben.
Sütü ya da mamayı, koyduğun ısıda en az 4 saat muhafaza ediyor.
Ben buzu çözülmeden koyuyorum, 4-5 saat sonra hala tam erimemiş oluyor, memnunum yani.
Bugünden itibaren de şirketten eve taşıyacağım soğuk olarak...
onlar tek olarak satılıyo dimi yani illa makinesi ile birlikte almak gerekmiyo heralde??
banada lazım olcek 3 hafta sonra
Kizlar ya oğlumun uzerinde bı atlet bı kilot var sanki ateşi var gibi olctum koltuk altında 36.8 normal mı sizce bi kaç kere oksurdu gerçi ara ara hep oksururdu doktor norml demişti offf yine geldiler bana normal mı ateşi nolur hmn cvp yazın
ailenden yada yakınlaından kimse yokmu yanında..benim bir arkadaşım evine temizliğe gelen kadınla anlaşmış 700 tl ye ..ama evin temizliğini falanda yapaçakmış...
[
odun gelen odun gidiyor işte değişmiyor...dün birde iş yerinde bir elemanıyla tartışmış adama kafa ve yumruk atmış.birde işten çıkarmış.adam suçlu gerçidsunum yapaçakmış ağında sakızla çıkmış sunuma eşimde çıkar demiş çıkarmamışeşim onun müdürü bu arada,sonra bir planlama taplosu yüzünden tartışma yaşamışlar,dün akşamda patronu aradı eşime..şirket ahlakına uyum sağlayamıyorsun demiş..bu gün toplantı yapaçaklardı..benimkini işten çıkaraçaklar sanırım..çıkarırlarsa yandım..iş bulana kadar evde kalaçak...
ah canım ah annelik böyle bişey işte.........çok zor...ben buldum bakıcıyı.inşallah sen de bulursun en kısa zamanda..ama insan hep onu düşünüyo.benim gibi bakabilecekmi?
taburcu,geçen msjına cvp veremedim,şimdi vereyim.ben SNS'yi çok kullanamadım,yanlış kullanıyomuşum.bi borunun açık olması gerekiyomuş.zaten Ceren borunun agzından olmasından rahatsız oldu.ama sonuçta öyle bi çözümün olması psikolojik olarak rahatlattı beni.biliyosun süt stresi sevmez:)dolayısıyla sütüm arttı.günde 1 işe beyaz üzüm suyu içiyorum,sadece real e carrefourda var,almak istersen.maltana içiyorum bi de,o da sedec migrosta var.maşallah diyim şu an sütüm ii durumda.emiyor artık Ceren.biberonu da uyurken veriyorum.
Merhaba kızlar
nasılsınız
ben dünden beri moralim iyi çok şükür
bizim yaramaz sonunda memeyi aldı hiçbişi yokken şak diye yapıştı memeye, şimdi emiyo Allah nazardan saklasın..yine arada nazlanıo ama geçen haftki kabus gibi değil :)
doktorun dediği gibi oldu düzelir bi bakmışsın almış demişti 5-6 gün sonra yapıştı memeye..
OCD'cim merak ediyodun müjdeyi veriyim dedim
Bu arada işe başlamadan filan bahsetmişiniz...bende temmuzun 6 sında başlıcam ama nası başlıcam kara kara onu düşünüyorum...
Babanne istemiyo onun bakmasınıda artık bende istemiyorum açıkçası ama
yinede en iyi bakıcıdan bile daha iyi bakar yavruma bir de o var..
ama eşime diyomuş ki çok küçük onun bakımı beni düşündürüyo diyomuşşş
kislar dun kocamla ise donme meselesini konustuk bugun kocamla konustuklarimi anneme anlattim annem kocana bana bak derse bakarim torunum benim hayatim dedi.bildiginiz uzere kayinvalidemle tartismistik.annem kayinvalidemden cekiniyormus.kocam ona sen bak derse bakacakmis.
simdi aksam kocamla konusacagim.dua edin benim icin kizlar.bakiciya birakmak dusuncesi kabusum oldu ellerim patladi midem agriyor ve gece surekli kabus goruyorum.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen
ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...
5 te bende varalsanaalsanasmile
ve hepsi karın ve bel bölgesinde:içelim:
ya sütleri sağınca taşımak için buz çantaları varmış kullanan varmı
Bu erkek milletinin hepsinin bozuk cnm kodu.. Bizimki de et olmadan sofraya oturmazdı.
Kalp krizi geçirince gördü hanyayı konyayı.. Şimdi markete yolladım ıspanak alsın diye.. Bana etsiz yap ii mi diyo!!! Bu günleri de gördüm ya...
maşallah tatlım. ev lokantaya dönmüş, hemen oraya geliyorumaklinialirimsmile yoğurtlu kebap yap bebeğim, benim bugünkü yemeğim oyerimseniben
Öznurcum yoğutlu kebap tarifi: gerekli malzemeler 2 patates,2 patlıcan,yarım kilo kuşbaşı et,pide ekmek,tereyağı,yoğurt ve sarımsak. yapılışı: öncelikle eti haşlanması için düdüklüye koy. patatesleri ve tuzlu suda bekletmiş olduğun patlıcanları küp küp doğra ve kızart,havlu ağıdın üstüne al. bu arada pide ekmekleri de küp küp doğrayıp yağsız tavada azıcık kızart. borcamın en altına bu ekmekleri ekle, et suyu ile azıcık ıslat ekmekleri. onun üzerine haşlayıp biraz kavurduğun etleri dök en üste de patates ve patlıcanı ekle. sarımsaklı yoğurt hazırla. hepsinin üzerine dök ve en son olarak ta tereyağında kızdırdığın biberi gezdir üstüne. şiddetle tavsiye ederim, çok lezzetli oluyo. hazır döner alıpta yapabilirsin etle uğraşmak zor gelirse.
kızlar selam buaralar pek gelemeyeceğim geçmişi okumaya çalışırım ama yazamaya bilirim misafir var evde ikiz bebekleri olan arkadaşım burda 6 aylık kızları eve bebekten geçilmiyo :)
buarada bu hafta büyük ihtimal ata sünnet olucak zorunlu sünnet o yüzden canım sıkkın ve gerginim offf off
inş. herkes iyidir bebekleri benim yerime koklayın ....
sizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın
Kizlar ya oğlumun uzerinde bı atlet bı kilot var sanki ateşi var gibi olctum koltuk altında 36.8 normal mı sizce bi kaç kere oksurdu gerçi ara ara hep oksururdu doktor norml demişti offf yine geldiler bana normal mı ateşi nolur hmn cvp yazın
yok canım benim telaşlanma ateşi olması için 37.5 üstünde olması lazım benim kızımda çok hapşırıyor arada öksürüyor ev tozları vs normal ateşi
bnde çatlak hiç yok ama selülit war bacaklarımda we yanlarım acayip pörtlekkkkbak bu yönden düşünmemiştim sevineyim bariii azıcık.valla okadar güzel mayolar var ki dene giy beğenirsen alır giyersin beğenmezsen bikini giyersin.bende çatlak çok mecburum mayo giymeye.
gözümün önünden gitmio o görüntü:gitme: saol cnmbu arada Hasret biraz geç oldu ama geçmiş olsun cnm. dün biraz geçmişe baktım bi kaza atlatmışsınız. Allah yavrularımızı her tür kazadan beladan korusun inş.
çişini yapamıomu?kızlar selam buaralar pek gelemeyeceğim geçmişi okumaya çalışırım ama yazamaya bilirim misafir var evde ikiz bebekleri olan arkadaşım burda 6 aylık kızları eve bebekten geçilmiyo :)
buarada bu hafta büyük ihtimal ata sünnet olucak zorunlu sünnet o yüzden canım sıkkın ve gerginim offf off
inş. herkes iyidir bebekleri benim yerime koklayın ....
sizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın
Ne bileyim odum koptu vücudu sicacik off onlar hastalanmasinda
kızlar acil yardım.....
hava felaket sıcak alp te emmiyor huysuzlanıyor.biberona sağıp dolaba koysam acıkınca versem olurmu ama benim süt saklama poşetim falan yok biberonla yapacağım bu işi.
canımcım bende sağdığım sütlerimi hep biberonla koydum dolaba 2 saat içinde tüketecekse sorun olmaz
çıkartınca öyle mi vereceğim peki.nasıl ısıtacağım.ayy çok cahilim bu konuda galiba daha önce hiç sağmadımki:bbo:.
anamm geliom sana dur bekleeyawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.
bendeeeemaşallah tatlım. ev lokantaya dönmüş, hemen oraya geliyorumaklinialirimsmile yoğurtlu kebap yap bebeğim, benim bugünkü yemeğim oyerimseniben
zati herseyi yiyodun maralımsempatiksalakcinnisus bişey söyleme bakiimkızlar ben artık rahatlıkla yiyorum herşeyi. gaz yapsa da rahat çıkarıyorlar artık zaten, sancıları olmuyor merak etmeyin
ben doğduğundn beri yatırıyorum...
65e çıktım şimdi 64 olmuşum korkuyorum kilo alıcam dieeyvahedigeldismile
resmlerde 64 ten fazla görünüon yalancıııııılülülülülülü..
B]
hönnnkkk:1shok:evin içi 34 dereceakannehir:sinifsinif:
Öznurcum yoğutlu kebap tarifi: gerekli malzemeler 2 patates,2 patlıcan,yarım kilo kuşbaşı et,pide ekmek,tereyağı,yoğurt ve sarımsak. yapılışı: öncelikle eti haşlanması için düdüklüye koy. patatesleri ve tuzlu suda bekletmiş olduğun patlıcanları küp küp doğra ve kızart,havlu ağıdın üstüne al. bu arada pide ekmekleri de küp küp doğrayıp yağsız tavada azıcık kızart. borcamın en altına bu ekmekleri ekle, et suyu ile azıcık ıslat ekmekleri. onun üzerine haşlayıp biraz kavurduğun etleri dök en üste de patates ve patlıcanı ekle. sarımsaklı yoğurt hazırla. hepsinin üzerine dök ve en son olarak ta tereyağında kızdırdığın biberi gezdir üstüne. şiddetle tavsiye ederim, çok lezzetli oluyo. hazır döner alıpta yapabilirsin etle uğraşmak zor gelirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?