2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onlar tek olarak satılıyo dimi yani illa makinesi ile birlikte almak gerekmiyo heralde??
banada lazım olcek 3 hafta sonra

onlar tek olarak satılıyo dimi yani illa makinesi ile birlikte almak gerekmiyo heralde??
banada lazım olcek 3 hafta sonra

Yok yok, ısı yalıtımlı çanta diye tek satılıyor.
Makinesi yok zaten...

Benim mesaim bitti, oğluma koşuyorum arkadaşlar...
hepinize ve kuzularınıza sevgiler...

oy oy herkes sıcaktan yakınıyor bizim burada serin
bende saat yaptırıyorum babamıza perşembe elimde olucak çok güzel oldu hasret iyiki varsın bu fikir senden çalıntı canım benim:)))
öpüyorum hepiniziii kocaman çarşamba istanbula gelecektim kocam izin verdi fakat annem çok sıcak oldugunu söyledi gelişimi erteledim bakalımm

Kizlar ya oğlumun uzerinde bı atlet bı kilot var sanki ateşi var gibi olctum koltuk altında 36.8 normal mı sizce bi kaç kere oksurdu gerçi ara ara hep oksururdu doktor norml demişti offf yine geldiler bana normal mı ateşi nolur hmn cvp yazın

doguhani attim besigine actim burada klimayi kamerasinida actim.serinledim azicik oglanada serinlik olmustur.donencesiyle konusmaya calisiyor.sabahdan beri sicakdan acamiyor gozunu cocuk

yok canım benim telaşlanma ateşi olması için 37.5 üstünde olması lazım benim kızımda çok hapşırıyor arada öksürüyor ev tozları vs normal ateşi

ailenden yada yakınlaından kimse yokmu yanında..benim bir arkadaşım evine temizliğe gelen kadınla anlaşmış 700 tl ye ..ama evin temizliğini falanda yapaçakmış...

maalesef bizde konuştuk temizlikçimizle ama olmadı

geçmiş olsun canım ya bunlarda ayrı sıkıntı

ah canım ah annelik böyle bişey işte.........çok zor...ben buldum bakıcıyı.inşallah sen de bulursun en kısa zamanda..ama insan hep onu düşünüyo.benim gibi bakabilecekmi?

sağol canım çok dua ediyorum inşallah helal süt emmiş birini buluruz

benim kızımda emiyor ama malesef emdikten sonra mama da alıyor. Şaşır şakır gelmedikçe süt emmeye devam etmiyor.

Gözün aydın canım, Allah benim kızımada göğsüme yapışıp bırakmamayı nasip etsin.

Ah senin de gözün aydın. Eşin annene itiraz etmez memnun olur inşallah. Daha iyi kim bakar ki.

ne çok derrdim var dimi...
yüz üstü yatıran var mı bebeğini...

Ben canım gündüz uyumuyor ama tüm gece yüz üstü. Gece 2 yada 3 kere kalkıyorumemzirmeye ve sonra yine yüz üstü yatırıyorum.

5 te bende varalsanaalsanasmile
ve hepsi karın ve bel bölgesinde:içelim:

en fazla benim herhalde 7 kilo fazlam var.

ya sütleri sağınca taşımak için buz çantaları varmış kullanan varmı

bende süt çok az ama olurda işe başlayınca sağıp kızıma verecek kadar olur diye http://www.tchibo.com.tr'den aldım, diğerlerine göre daha uygundu fiyatı.

Tchibo.com.tr || Mini Soğutucu Çanta

ay yasik kis adama canida cekiyordur

maşallah tatlım. ev lokantaya dönmüş, hemen oraya geliyorumaklinialirimsmile yoğurtlu kebap yap bebeğim, benim bugünkü yemeğim oyerimseniben

gel bitanem gellll bizde hep boyle hayatim cesit cok olmasi lazim yoksa gozumuz doymuyor

kaydirigubbakcemile3 tarif icin ayni siteye mi baktik acep

neden zorunlu bitanem? sunnet derisi mi dar ?

normal canim cok sicak ondandir ates gibi olmasi.basinida kontrol et sicak mi diye.o tehlikeliymis

beknucum bende de var avent'in çantasından,çok memnunum.mutlaka edinmelisin.küüçük bişi.uzun omuz askısı var,çapraz takılıyo.69 tl gibi bişiydi.

Eklentiler

• $336_6238061786.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
bak bu yönden düşünmemiştim sevineyim bariii azıcık.valla okadar güzel mayolar var ki dene giy beğenirsen alır giyersin beğenmezsen bikini giyersin.bende çatlak çok mecburum mayo giymeye.
bnde çatlak hiç yok ama selülit war bacaklarımda we yanlarım acayip pörtlekkkk
bu arada Hasret biraz geç oldu ama geçmiş olsun cnm. dün biraz geçmişe baktım bi kaza atlatmışsınız. Allah yavrularımızı her tür kazadan beladan korusun inş.
gözümün önünden gitmio o görüntü:gitme: saol cnm
çişini yapamıomu?

normal anam normall

kızlar acil yardım.....

hava felaket sıcak alp te emmiyor huysuzlanıyor.biberona sağıp dolaba koysam acıkınca versem olurmu ama benim süt saklama poşetim falan yok biberonla yapacağım bu işi.

Son düzenleme:
Ne bileyim odum koptu vücudu sicacik off onlar hastalanmasinda

canımcım benim doktorum bebeklerde ateş ölçmenin en güvenilir yolu makat dedi Allah'a şükür şimdiye kadar hiç gerek olmadı ama aklınızda bulunsun diye yazıvereyim dedim bu arada bizim minik kuşunda vucüdu sıcak telaşlanma canım ama çok sıcak gelirse arada ölç tabii ateşini bişey olmaz umarım

bu arada selam canlarım dün evde yoktum annemlerdeydim bügünde ara sıra girip geçmişi okumaya çalıştım ama oğlum fırsat vermedi
birazdan babamız gelecek parka gidicez oğluşum hava alsın biraz bugün çok gazı vardı Allahdan çıkardı da rahatladı ama o gazla nasıl duruyormuş hayret ettim gerçi uykusunda hep iç çekti sanırım bu yüzdendi
off cumartesi eşimin arkadaşının düğünü varmış bu kilolarla hangi elbiseye sığıpda gidicem çok merak ediyorum sabah denedim gerçi olan bir iki tane var yalnız ayakkabılar anamı ağlatacak orası kesin

kızlar acil yardım.....

hava felaket sıcak alp te emmiyor huysuzlanıyor.biberona sağıp dolaba koysam acıkınca versem olurmu ama benim süt saklama poşetim falan yok biberonla yapacağım bu işi.

canımcım bende sağdığım sütlerimi hep biberonla koydum dolaba 2 saat içinde tüketecekse sorun olmaz

yawwwwwww benim toca oyle herseyi yemiyor kis kodu bozuk askimin.evde pirinc pilavi , patlican ezme,zeytinyagli sarma, zeytinyagli pirasa var.et yemegi yapmam lazim.he bide zeytinyagli barbunya yapacagim.
anamm geliom sana dur beklee
maşallah tatlım. ev lokantaya dönmüş, hemen oraya geliyorumaklinialirimsmile yoğurtlu kebap yap bebeğim, benim bugünkü yemeğim oyerimseniben
bendeeee
kızlar ben artık rahatlıkla yiyorum herşeyi. gaz yapsa da rahat çıkarıyorlar artık zaten, sancıları olmuyor merak etmeyin
zati herseyi yiyodun maralımsempatiksalakcinnisus bişey söyleme bakiim

evin içi 34 dereceakannehir:sinifsinif:
hönnnkkk:1shok:

yapcemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…