2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugünden itibaren akşam yemeği yapmıyorum artık eşimle karar aldık bundan sonra akşamları sadece karpuz/kavun peynir şeklinde beslenicez bakalım ne zaman isyan edecek:1no2:

slmm kızlarrrr aboww kilolardan bahsedilmişş arkasından yemeklerden bahsedilmiş o konudada en şansızınız benim heralde 62 kiloyla hamile kaldımm ve sıkı durun 95 kiloyla dogum yaptımm dogumdan sonra bi ara 84 e düştüm geri 90 oldumm ve 2 haftadır bi zayıflama hapı kullanarak 83 düştüm ayrıca geçen haftada ilk adetimi oldum 2 kilo gitti felaketim anlıyacagınız boyumda 1.60 olunca neyse birazda oglumu anlatayım size sabahın 6 dan beri toplamda yarım saat anca uyumuştur yine bi aglama feryat güne yorgun mutsuzzz eşimle sabahın 6 da karşılıklı laf atışmalarıyla başladım anam benim öbür çocuklarda fena onlarda habire kavga ediyolar birtbirlerini parçalıyolar kediyle köpek misali yani bugünde evin içinden aglama sesi hiç eksik olmadı az önce eşimi arayalım dedim akşam bidaha dr götürelim çağanı diye belki başka bi damla verirr oda bakarız işim erken biterse dedi tabi onun için kolayy az önce banyo yaptırdım çağanı sallaya sallaya zorla uyuttum bide calpol verdim inş bi saat bari olsa uyur allahım nolurrr biraz huzur istiyorumm ya :Saruboceq:

hasret ne oldu kız geçmişede baktım ama bulamadım. biz koçişle yaklaşık 3 haftadır akşamları salata yiyorduk bende gündüzleri sebze yemeği yapıyordum. köye gittik geldik açıldı yine boğazlar. ya çok sıcak elif iselek olduu offffffffff

kız ne zayıflama hapı bu ya anlat şunu emzirmeye etkisi var mı adı ne

canım emzirenlere malesef olmuyo ben geçensenede kullanmıştım bu hapı 1ayda 8 kilo vermiştimm benim bebiş emmediği için kullanıyorum

canım emzirenlere malesef olmuyo ben geçensenede kullanmıştım bu hapı 1ayda 8 kilo vermiştimm benim bebiş emmediği için kullanıyorum

hangi hap bu bende emzirmiyorum almayı düşünüyorum tavsiye ediyormusun
tekrar kilo aldım ben sütümü sağıyorum çoğalsın diye her duyduğumu yedim içtim şiştim hamileyken daha zayıftım acilen vermem lazım

biraz geçmişi okuyum dedim doğan uyandı uyanıcı kuş uykusu mübarek.dalayım hemen konuya bari of of yemekler ve kilolar nasıl vercez bilmemki
EFTEL CıM BÜYÜK GEÇMıŞ OLSUN CANIM AMA BAYAĞI DÜZELMıŞ ANLAŞILAN.
BELıNAY ALLAH SABIR VERSıN CANIM BENıMDE BıR KIZIM BıR OĞLUM VAR BEN BAŞEDEMEZKEN SENı DÜŞÜNEMıYORUM BıLE.ELMA YAĞINI HıÇDENEDıNMı BıLMıYORUM GÖBEĞıNE AYAKLARININ ALTINA DıZLERıNE SÜR.ARTIK HAVALAR ISINDI HERGÜN YATMADAN ÖNCE BANYO YAPTIRT ÖYLE SÜR BıRDE ARACINIZ VARSA GEZDıREBıLıRSıNıZ ıNANÇOK FAYDASI OLUR.
AH ÖZNURUM AH ANNENDEN ıYı BAKICIMI OLUR ENAZINDAN GÖZÜN ARKADAKALMAZ EŞıN NıYE KARŞI ÇIKIYO ANLAMADIM BENCE BEBEĞıNE ENıYı ANNENBAKAR.

canım meksika biber hapı çince yazılı olan ben devamlı alışveriş yaptıgım aktardan aldım o tavsiye etti yani geçen senede kullandım bi yanetkisi olmadı bende şu an yine sorun yok hersabah kahvaltıdan önce alıyorum nette yorumlar var canımm istersen biraz yorumlarını oku google meksika biber hapı kullanıcı yorumları yazarsan direk çıkıyo güvenilir bi sitede hem ürünün satışınıda yapıyolar ama ben aktardan aldım

HASRETCıM BACIM MAŞALLAH ıNŞALLAH BENDE ATMIŞA DÜŞERıM 10 KıLO FAZLAM VAR.KENDıME FACEBOOK AÇICAM RESıMFALAN EKLıYCEM MSNıMAÇILMIYOZATEN bilgisayarı formatladık resimlergitti oyenifaceaçıncaveririm adresi

canım arabamız var ama o bile fayda etmiyo ay yarabbim yine uyandı delirecem görüşmek üzere acı elma yagınıda kullandım bu arada oda bi fayda etmedi ha bu arada benim oğlanda göbek fıtıgı var acaba omu acıyoki uykusuzluk yapıyki dr bi sorun olmayacagını söyledi ama çevrenizde göbek fıtıgı olan bebişler varmı yada duydunuzmu

off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu

off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu

canım geçmiş olsun evet biraz ateşlenmiş doktorum 38 ekadar normal dedi bana.ılık duşa sok o düşürüyor.alnına koltuk altlarına falan ıslak bez koy birde.

ben de aynı tarifle iskender etini yapıyorum (,kuşbaşı değilde)nefis oluyo....cokacimcoook

canım ne güzel işte olsun kurtulsun sünnetini.ben oğlumu bebekken yaptırmadığıma pişmanım.doktorumuz yapalım demişti halbuki

benim çantamda da ayrıca 2 adet biberon çantası var izocamlı.......

canım geçmiş olsun...inşallah ishal değildir...

doktor 38 i geçerse itil ver demiş yine geçmez ise hastaneye götürcem tekrardan kaka yaparsa onuda tahlile gönderceğiz offffff canım sıkıldı şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…