- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.121
slmm kızlarrrr aboww kilolardan bahsedilmişş arkasından yemeklerden bahsedilmiş o konudada en şansızınız benim heralde 62 kiloyla hamile kaldımm ve sıkı durun 95 kiloyla dogum yaptımm dogumdan sonra bi ara 84 e düştüm geri 90 oldumm ve 2 haftadır bi zayıflama hapı kullanarak 83 düştüm ayrıca geçen haftada ilk adetimi oldum 2 kilo gitti felaketim anlıyacagınız boyumda 1.60 olunca neyse birazda oglumu anlatayım size sabahın 6 dan beri toplamda yarım saat anca uyumuştur yine bi aglama feryat güne yorgun mutsuzzz eşimle sabahın 6 da karşılıklı laf atışmalarıyla başladım anam benim öbür çocuklarda fena onlarda habire kavga ediyolar birtbirlerini parçalıyolar kediyle köpek misali yani bugünde evin içinden aglama sesi hiç eksik olmadı az önce eşimi arayalım dedim akşam bidaha dr götürelim çağanı diye belki başka bi damla verirr oda bakarız işim erken biterse dedi tabi onun için kolayy az önce banyo yaptırdım çağanı sallaya sallaya zorla uyuttum bide calpol verdim inş bi saat bari olsa uyur allahım nolurrr biraz huzur istiyorumm ya :Saruboceq:
canım emzirenlere malesef olmuyo ben geçensenede kullanmıştım bu hapı 1ayda 8 kilo vermiştimm benim bebiş emmediği için kullanıyorum
hangi hap bu bende emzirmiyorum almayı düşünüyorum tavsiye ediyormusun
tekrar kilo aldım ben sütümü sağıyorum çoğalsın diye her duyduğumu yedim içtim şiştim hamileyken daha zayıftım acilen vermem lazım
off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu
Öznurcum yoğutlu kebap tarifi: gerekli malzemeler 2 patates,2 patlıcan,yarım kilo kuşbaşı et,pide ekmek,tereyağı,yoğurt ve sarımsak. yapılışı: öncelikle eti haşlanması için düdüklüye koy. patatesleri ve tuzlu suda bekletmiş olduğun patlıcanları küp küp doğra ve kızart,havlu ağıdın üstüne al. bu arada pide ekmekleri de küp küp doğrayıp yağsız tavada azıcık kızart. borcamın en altına bu ekmekleri ekle, et suyu ile azıcık ıslat ekmekleri. onun üzerine haşlayıp biraz kavurduğun etleri dök en üste de patates ve patlıcanı ekle. sarımsaklı yoğurt hazırla. hepsinin üzerine dök ve en son olarak ta tereyağında kızdırdığın biberi gezdir üstüne. şiddetle tavsiye ederim, çok lezzetli oluyo. hazır döner alıpta yapabilirsin etle uğraşmak zor gelirse.
kızlar selam buaralar pek gelemeyeceğim geçmişi okumaya çalışırım ama yazamaya bilirim misafir var evde ikiz bebekleri olan arkadaşım burda 6 aylık kızları eve bebekten geçilmiyo :)
buarada bu hafta büyük ihtimal ata sünnet olucak zorunlu sünnet o yüzden canım sıkkın ve gerginim offf off
inş. herkes iyidir bebekleri benim yerime koklayın ....
sizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın
Beknurcum Avent'in ısı yalıtımlı çantaları var, e-bebek'ten aldım ben.
Sütü ya da mamayı, koyduğun ısıda en az 4 saat muhafaza ediyor.
Ben buzu çözülmeden koyuyorum, 4-5 saat sonra hala tam erimemiş oluyor, memnunum yani.
Bugünden itibaren de şirketten eve taşıyacağım soğuk olarak...
Kizlar ya oğlumun uzerinde bı atlet bı kilot var sanki ateşi var gibi olctum koltuk altında 36.8 normal mı sizce bi kaç kere oksurdu gerçi ara ara hep oksururdu doktor norml demişti offf yine geldiler bana normal mı ateşi nolur hmn cvp yazın
off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?