2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın darısı bizlere inşallah..

ya bu rota aşısı nerde yapılıyo isteyenmi yaptırıyo anlamadım..

evet canım isteğe bağlı bizdoktorunda yaptırttık 4 dozda var 2 dozda.ben ağızdan olanı tecih ettim hem rahat hem ateş yapmıyo tek doz 150 ytl biraztuzlu ama bebeğim için değer.

geçmiş olsun canım nolacak bebe halsizlikten uyuyodur inş geçicidir ishal deyildirr bebişler zaten zor toparlanıyo bi isal oldumuda aldıgı kilolar gidiyo

yazgı şu halley pastasnı bi daha di bakalım.. yine kan şekerim düştükaydirigubbakcemile3

bizimki 100-110 kadar içiyor... 90 werirsin üzerini emzirerek tamamlarsın cnm isterse..

yetmezse üzerine emzirmeye çalışırsın canım

hasretcim tatlının tarifi canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/369205-halleyli-pastasuperrr.html

zorla 70cc içti iştahsız bu iki üç gündür çok sıcak bunalıyor anlıyorum ama elimden bişey gelmiyor.evin içi 35 derece olmuş.

Son düzenleme:
evet canım ishal için özellikle bebeklerin yaz aylarında ishal olup fazla su kaybetmelerini önlemek için.ha isal olmuyolarmı evet olabilirler ama hafif atlatıcaklar

ben alanyaya bir buçuk iki saat gbi bir uzaklıktayım alanya çok güzeldir kalesinin mnzarası süper.damlataş mağrası denizi güzel.

evet rahmetli eniştem akşamları çıkartırdı bizi,kaleye gündüz esnaf oldugu için fırsatı yoktu ama magarayı hiç görmedim kısmet olursa bu sene eşimde gelirse gezeriz,gelmezse markette otururuz artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…