- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.201
yok canım belekteyim
ben 150ytlye yaptırdım ikiciside aynı fiyatmış niye fiyat farkı varkine acep.
bilmiyorum burda aşı yoktu erzurumdan getirecekler allahın unuttuğu bir yerdeyim baklaım dr bulmak için kaç takla atacam
ya ben bişey sorcam kızım saçlarını çekiyor:)
birde anlı islik olmuş ev 24 derece bir tane çıtçıtlı uzun kollu badi giydiriyorum üstüne uzun kollu tşhort altını ayaklı pijima üstüne kısa çorap birde ince günlük pijama çokmu abartıyorum
bilmiyorum burda aşı yoktu erzurumdan getirecekler allahın unuttuğu bir yerdeyim baklaım dr bulmak için kaç takla atacam
birde anlı islik olmuş ev 24 derece bir tane çıtçıtlı uzun kollu badi giydiriyorum üstüne uzun kollu tşhort altını ayaklı pijima üstüne kısa çorap birde ince günlük pijama çokmu abartıyorum
abowww naptın sen,çıkar hemen soy bebişi.kısa kollu çıtçıtlı,ayakları üşüyüncede patikli don giydiriyorm.şimdi o da yok.
yaa kızlar bişey sorucam emzirme önlüğü alan varmı aldıysanız memnun kaldınızmı ve hangi siteden aldınız bende istiyorumda
cnm bi kısa kollu badi giydir üzerine ince bi üst we alt giydir... çokta sıcak değil ew fazla açma weya uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine yelek giydir ince... öyle tek kat giyecek kadar sıcak değil çorabını eksik etme..
GÖrÜŞÜrÜz seyhanım
canım meksika biber hapı çince yazılı olan ben devamlı alışveriş yaptıgım aktardan aldım o tavsiye etti yani geçen senede kullandım bi yanetkisi olmadı bende şu an yine sorun yok hersabah kahvaltıdan önce alıyorum nette yorumlar var canımm istersen biraz yorumlarını oku google meksika biber hapı kullanıcı yorumları yazarsan direk çıkıyo güvenilir bi sitede hem ürünün satışınıda yapıyolar ama ben aktardan aldım
off kızlar ya akattan ölçtüm 37.8 koltuk altı 37.1 ve ishal olmuş burda acayip bi salgı vardı o mu acaba kocişkom da yanımda değil doktoru arattım bakalım ne dicek moralim bozuldu
ben sonunda oldum regl of rahatladım ama sancıdan öldüm benim hep sancılı geçiy ya ağrıdan öldüm çok şükür şimdi ii darısı sizin de başınıza
ya bu rota aşısı yine gündeme geldi...ben yaptırmadım ama yaptırsakmıydıki.....rahatsız oluyorum bi yandan ishalleri duydukça.kimler yaptırmadı....?
ishal gibi duruyo ama huzursuz da değil rota aşısı işe yaradı galiba
yaaaa sanırım herkes regl oldu ben hiçççç olmadım benim gibi olmayan varmı ???????? yoksa hamilemiyim cünkü korunmuyorummmmm Allaha emanetim :))))
eczanelerdede satılıyorr ben kilo ve boy ortalamasına göre obez gözüktüğüm için kullanıyorumm 75 filan olsam bırakacam dogal yolla zayıflamaya geçicem yani haplara aslında kendim kullandıgım halde karşıyım ama senin boyun uzunsa yani kilonu göstermiyosa bi 5- 10 kilo için kullanmana deymez canımm dogal yolla zayıflamak en iyisi tabi benim gibi obezz sınırındaysan bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?