2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim evim 30 derece şu anda üstünde sedece bebek badysi var...bu aralar iştahsız sıcaklardanmı yiyemiyor acaba....

ewt canım sanırım sıcaktan bizimkide kavga ediyor resmen biberonla yarısını yiyor meme başını damaklarıyla sıkıştırıyor biraz bekliyorum 2 dk sonra devam ediyor bitene kadar bi sinir bi trip sorma ama Allah'dan hepsini bitiriyor bu arada saatleri uzattım en erken 3.5 saatte bir 120cc yiyor bazen150cc yediğide oluyor

bende araştırıyorum iki gündür kesin bi hap alıcam acai berry bende baktım düşünüyordum madem öyle alayım barii birde extragel aldımmı tamamdır vericem inşallah bu kiloları artık akşam yemeğide yok :dance:

dene bakalım faydasını görürsen olmazsa öbür ay bende ondan alırım bu kutuyu bitiriyimde

ohh emzirmeyenler alsın hapları jelleri zayıflasın(( ya biz
o emzirirken kolay kilo werirsiniz diyeni bi bulup yakalarsam waryaaaaalsanaalsanasmile tam tersi akışına bıraksam eminim doğuma gittiğim kiloya erişirdim...

bacım sen resimden gördüğüm kadarıyla zayıfsın ben tam tamına dogumdan sonra 90 dım ama ilk bi 84 oldum senin hesap yesüt olsun cup oldum yine 90 bide boyda yokbende 1:60mış

Kızlar benim fizyoterapist arkadaş maurers diye bir ilaç kullanıyo ve çok güzel kilo verdi.ben emzirme biter bitmez onu alacağım kız öle her işine geleni içmez onu hem eşi hem kendi içti bayağı kilo vermiş yan etkisi yoık

ohh emzirmeyenler alsın hapları jelleri zayıflasın(( ya biz
o emzirirken kolay kilo werirsiniz diyeni bi bulup yakalarsam waryaaaaalsanaalsanasmile tam tersi akışına bıraksam eminim doğuma gittiğim kiloya erişirdim...

:kedi:onu ben yazmıştım ama öyle diyo herkes gülüm ayrıca bende gördüm resmini sen benim yanımda sıfır beden gibi duruyorsun haftaya buluşunca ne demek istediğimi anlarsın artık

iyi akşamlar arkadaşlar.. günlerdir koşturma halindeyim pek fırsat bulup bakamadım inş. herşey yolundadır. bizde herşey yolunda çok şükür oğlum büyüo günden güne:) hergün yeni bişiler öğreniyo beni tanıyo şaşırtıyo:) beni gördüğünde gülümsüyo içim eriyo resmen :) bizde sıcakları pek sevemedik oğlum mamyı zor yio hala günde iki defa 90 ml veriorum onu bile bitirmiyo ama emmesi iyi çok şükür :)uykus düzenimiz çok iyi hündüz kısa uyusada akşam 8-9 gibi emip uyuyo gece bir kere kalkıyor ama sabah 6 6.30 da mesaimiz başlıyor :) bende gündüz çıtçıtlı badi ile akşamda ince bi tulumla uyutuyorum arada altını açık bırakıyorum çok sevio :) çok şükür pişik isilik falan aşırı olmadı olucak gibi iken hametan sürüyorum anında geçiyor :) bende de durumlar iyi gördüğüm kadarı ile herkesin derdi ya regli olamamk ya kilolar ben de 3 kilo vermek istiyorum.. ama kilo vermekten çok karnım insin ve sıkılaşıyım istiyorum.. spora zaman ayırsam iyi olucak.. umarım herkes çok iyidir :)

maşallah canım oğluşuna inşallah hiç bi sıkıntınız olmadan bu şekilde devam eder bebişlerin her anı bizim için ayrı bi mutluluk Allah korusun hepsini

maşallah canım oğluşuna inşallah hiç bi sıkıntınız olmadan bu şekilde devam eder bebişlerin her anı bizim için ayrı bi mutluluk Allah korusun hepsini

bütün bebiklerimize maşallah canım...inş. hepimiz sıkıntısız büyütürüz yavrularımızı... insan çok korkuyo ya Allah beterinden saklasın hepimizi ben boğazına tükürüğü kaçınca bile çok korkuyorum.. anne olmak zor ama çokda güzel..

yaa göğüs uçlarım kanıyor ağlayacağım artık yeter yaaa:gitme:.
okadar şey kullandım banamısın demiyor.alp ide kanarken emzirmek zorunda kalıyorum.
zaten akşamüstünden beri ne olduysa göğüslerim yumoş yumoş oldu bayağı sıkıyorum uğraşıyorum süt anca öyle çıkıyor alp inde doyduğunu sanmam.ne olduysa bugün sütüme moralim sıfır.inşaallah düzelir yaa valla yazarken bile gözlerim doluyor.

maşallah..

canımcım üzme kendini ara sıra olur böyle sen aksini düşün bol bol gelicek sütüm de stres yapma olurmu

merhaba mart annişleri...
sizlerden duyup tracy teyzenin kitabını aldım okuyorum.
keşke hamlyken haberim olsaydı da alsaydım.
neyse aranızda E.A.S.Y.rutinini uygulayan ve başaran var mı?
bir de dediği gibi her öğünde sadece tek göğsünüzü mü veriyorsunuz.
şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

canım yaa...çok zor biliyorum ama şimdiye kadar geçmesi gerekirdi...bende de hiçbir şey işe yaramamıştı ama doktorum en son iki ayrı merhem verip onları karıştırıp sürmemi söylemişti...gazlı bezle sarılıp emzirmeden yıkanacaktı ama o zmanlar Nihan hep göğsümde olduğu için yapamamıştım...bakeri ya ya bir çeşit enfeksiyon olabilir bir doktora görünsen derim ben...süt için dinlenmeye ve morale ihtiyacın var..sütüm yok dediğin an bariz azalıyor...inşallah yaralr geçer zevkle emzirirsin Alp paşayı:Saruboceq:

canım ya saatinizi gördüm çok güzel olmuş bizimki sevmiyor saat takmayı yoksa bende yaptırırdım düğünde hediye saat aldık hala kutusunda duruyo
sağol canım beğenmene sevindim...eşim de çok beğendi:lepi:
sen eşine seveceği bir şey al o saatlerden de kendine yaptır benceolumunekankayizsmile

canım kitabı okumadım ama ben her emzirmede değil ama genellikle her iki göğsümü de veriyorum sırayla...

canımcım üzme kendini ara sıra olur böyle sen aksini düşün bol bol gelicek sütüm de stres yapma olurmu

yaa biliyorum aslında düşünce ile ilgili ama oğlumu doyuramadığımı düşününce çok üzülüyorum.her ağlayışında acaba aç mı diyorum.aslında belkide tok ama işte:gitme:.

dokor garmastan diye bir krem verdi ama kremin yan etkisi göğüs ucunu yumuşatıyor çok ince bir tabaka sürmek gerekiyor biraz kullandım yumuşayınca bu defa alp tutmakta zorlanıyor.geçmzse ama hafta içi gideceğim mutlaka yine.birde ne sürsem çok durmuyorki alp emmek istiyor emince gene aynısı oluyor.bende çok istiyorum yeniden zevkle emzirebilmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…