- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.241
yaa biliyorum aslında düşünce ile ilgili ama oğlumu doyuramadığımı düşününce çok üzülüyorum.her ağlayışında acaba aç mı diyorum.aslında belkide tok ama işte:gitme:.
dokor garmastan diye bir krem verdi ama kremin yan etkisi göğüs ucunu yumuşatıyor çok ince bir tabaka sürmek gerekiyor biraz kullandım yumuşayınca bu defa alp tutmakta zorlanıyor.geçmzse ama hafta içi gideceğim mutlaka yine.birde ne sürsem çok durmuyorki alp emmek istiyor emince gene aynısı oluyor.bende çok istiyorum yeniden zevkle emzirebilmeyi.
sağol canım beğenmene sevindim...eşim de çok beğendi:lepi:
sen eşine seveceği bir şey al o saatlerden de kendine yaptır benceolumunekankayizsmile
canım kitabı okumadım ama ben her emzirmede değil ama genellikle her iki göğsümü de veriyorum sırayla...
yaa biliyorum aslında düşünce ile ilgili ama oğlumu doyuramadığımı düşününce çok üzülüyorum.her ağlayışında acaba aç mı diyorum.aslında belkide tok ama işte:gitme:.
dokor garmastan diye bir krem verdi ama kremin yan etkisi göğüs ucunu yumuşatıyor çok ince bir tabaka sürmek gerekiyor biraz kullandım yumuşayınca bu defa alp tutmakta zorlanıyor.geçmzse ama hafta içi gideceğim mutlaka yine.birde ne sürsem çok durmuyorki alp emmek istiyor emince gene aynısı oluyor.bende çok istiyorum yeniden zevkle emzirebilmeyi.
yatayım artık kıslar iyi geceler opuyorumnanaktan
oğluşumun çoraplarını çıkardım daha rahat uyuyor şimdi sabaha karşı giydiririm tekrar
tekrar geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur canım 38 i geçmediği sürece çok önemki değilmiş.bizlerede haber ver sonucu.oğlumun hala hafif bi ateşi var duş aldırdım kakasını babası tahlile götürdü onu bekliyorum oğlumuda emzirdim koydum beşiğe uyudu ama öksürüyoda ya ağlıycam şimdii offfffffffffffffffffffff
benim oğluş bugün hep uyudu yaaa:uhm:bi hastalık belirtisi falan da yok ama hiç alışık değilim bu hallerine. inş. bişeyi yoktur
benim oğluş bugün hep uyudu yaaa:uhm:bi hastalık belirtisi falan da yok ama hiç alışık değilim bu hallerine. inş. bişeyi yoktur
oğlumun hala hafif bi ateşi var duş aldırdım kakasını babası tahlile götürdü onu bekliyorum oğlumuda emzirdim koydum beşiğe uyudu ama öksürüyoda ya ağlıycam şimdii offfffffffffffffffffffff
tekrar geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur canım 38 i geçmediği sürece çok önemki değilmiş.bizlerede haber ver sonucu.
alp te ööyleydi meralcim hep mayışık yada uyur haldeydi sanırım sıcaklardan.akşam bir iki saat kudurdu şimdi yine uyudu inşaallah gecede uyurlar.
çok geçmiş olsun cnm benim, üzülmemek elde değil ama böyle böyle büyüyecek bu yavrular. elbet hastalanacaklar da, düşecekler de, ağlayacaklar da. sen sakin durmaya çalış, bi de senin stresinden etkilenmesin. Allah acil şifalar versin
tekrar geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur canım 38 i geçmediği sürece çok önemki değilmiş.bizlerede haber ver sonucu.
alp te ööyleydi meralcim hep mayışık yada uyur haldeydi sanırım sıcaklardan.akşam bir iki saat kudurdu şimdi yine uyudu inşaallah gecede uyurlar.
bnmkide hep uyudu sonra bi baktım ateşlenmiş birazz
benimkide uyuyup duruyor zorla kaldiriyorum emziriyorum.22 00 de banyo yaptirdim bi kudurdu daha yeni uyudu.sicaklar mayistiriyor bebeleri.
mesele sadece sıcaklarsa, sorun yok. sıcaklar hiç bitmesinohaoldumsmile çok mu ayp bana? ne yapayım bu velet beni çok yoruyor, azıcık dinlenirim:kedi:
ya meral biseyi yanlis mi yapiyorsun acaba ? ben eymen gibi bebek duymadim saat basi uyanan
Öznur konuştun mu eşinle annen için?
ya meral biseyi yanlis mi yapiyorsun acaba ? ben eymen gibi bebek duymadim saat basi uyanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?