2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ya...çok yumuşarsa ve nemli kalırsa iyileşmiyor cidden her defasında kendi sütünle sil açık beklet kusurun iyice...Allahım ne günlerdi çok ağlamıştım ben de çok zordu...inşallah bir an önce geçer...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

ewt bak ben kendimi niye düşünmüyorum her bakışımda tontişimi görürüm

canım kıyamam ya inşallah iyi olur da oğluşunda bol bol emip mutlu olur tabi sende hevesle emzirirsin üzülme aç olsa doymasa sürekli ağlar huysuzluk eder hiç durmaz

yatayım artık kıslar iyi geceler opuyorumnanaktan
oğluşumun çoraplarını çıkardım daha rahat uyuyor şimdi sabaha karşı giydiririm tekrar

oğlumun hala hafif bi ateşi var duş aldırdım kakasını babası tahlile götürdü onu bekliyorum oğlumuda emzirdim koydum beşiğe uyudu ama öksürüyoda ya ağlıycam şimdii offfffffffffffffffffffff

benim oğluş bugün hep uyudu yaaa:uhm:bi hastalık belirtisi falan da yok ama hiç alışık değilim bu hallerine. inş. bişeyi yoktur

oğlumun hala hafif bi ateşi var duş aldırdım kakasını babası tahlile götürdü onu bekliyorum oğlumuda emzirdim koydum beşiğe uyudu ama öksürüyoda ya ağlıycam şimdii offfffffffffffffffffffff
tekrar geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur canım 38 i geçmediği sürece çok önemki değilmiş.bizlerede haber ver sonucu.
benim oğluş bugün hep uyudu yaaa:uhm:bi hastalık belirtisi falan da yok ama hiç alışık değilim bu hallerine. inş. bişeyi yoktur

alp te ööyleydi meralcim hep mayışık yada uyur haldeydi sanırım sıcaklardan.akşam bir iki saat kudurdu şimdi yine uyudu inşaallah gecede uyurlar.

çok geçmiş olsun cnm benim, üzülmemek elde değil ama böyle böyle büyüyecek bu yavrular. elbet hastalanacaklar da, düşecekler de, ağlayacaklar da. sen sakin durmaya çalış, bi de senin stresinden etkilenmesin. Allah acil şifalar versin

tamam canım ama öksürmeyde başladı yaeyvahedigeldismile

tşkler canım sakın olmaya calışıyorum ama içim içimi yiyor

benimkide uyuyup duruyor zorla kaldiriyorum emziriyorum.22 00 de banyo yaptirdim bi kudurdu daha yeni uyudu.sicaklar mayistiriyor bebeleri.

walla ben de az sonra bi uyanacak bi daha da uyumayacak diye endişelnmiyor değilimguclubacismile bu arada sana da geçmiş olsun cnm, çok zor o ağrı yaa, bi daha danış istersen doktora cnm. walla ben 40 gün zor dayanmıştım

bnmkide hep uyudu sonra bi baktım ateşlenmiş birazz

İnş. ateşlenmez:Saruboceq:

canim doguhan da oyle oksuruyor ve hapsiriyordu.ateside cikiyordu.simdi iyi .calpol veriyorum.gece yatmadan once yikiyorum.hapsirigi gecti
oksurugu cok cok azaldi o da burnu yuzden oksuruyor.
oncelikle sakin olman lazim.

benimkide uyuyup duruyor zorla kaldiriyorum emziriyorum.22 00 de banyo yaptirdim bi kudurdu daha yeni uyudu.sicaklar mayistiriyor bebeleri.

mesele sadece sıcaklarsa, sorun yok. sıcaklar hiç bitmesinohaoldumsmile çok mu ayp bana? ne yapayım bu velet beni çok yoruyor, azıcık dinlenirim:kedi:

Öznur konuştun mu eşinle annen için?

yok canim oyle bi geldiki eve avradi kovalanmis kurt misali cok yorgundu gec geldi bide hicccc sesimi cikarmadim.biraz oturduk beraber sonra ladim oglusu yikadim falan.yarin konusurum artik.su an yatip yatmadigini bile bilmiyorum.du gidip bi bakayim :))

ya meral biseyi yanlis mi yapiyorsun acaba ? ben eymen gibi bebek duymadim saat basi uyanan

ben gördüm, Furkan. haa muhtemelen Furkana da aynı yanlışı yapmışsındır diyeceksen bi de bunların babaları var. kaynanamda m9ı aynı hatayı yapıyodu kiaklinialirimsmile Ya Öznurum mesele şu ki bu velet tam emmiyor, ne kadar tutmaya çalışsam da bıraktı mı imkansız, dolayısıyla çabuk acıkıyor. bi de şöyle bi durum var, gün içinde de sık sık kestiriyor. bi saatten uzun uyumadığı gibi 2 saatten de uzun uyanık kalmıyor. halbuki şöyle 3-4 saat uyanık kalsa ona göre 2-3 saat uyur. bi de gündüz pek drmadığından ayağımda sallıyrum ya, o sırada da kestiriyor ara ara. dolayısıyla uykusunu alıyor. ayyy çok konuştum biliyorumaklinialirimsmile yani neden böyle olduğunu biliyorum ama ne yaparsam yapayımk değiştiremiyorum malesef. O istediğini yaptırtıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…