2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız siz Adnan Ziyagil köşkünde yaşıyonuz herhalsempatiksalakcinni nasıl haberin yok yatıp yatmadığından?

sağol cnm. eee annesine benziyo ne de olsa ha bi de doğuhanakaydirigubbakcemile3

e peki furkan da ne zaman duzelme oldu bacim ? kis benim doguhan oyle uyumasa falan heralde bi deri bi kemik kalirim ben hic strese gelemiyorum hemen istahim kesiliyor.
dun esime gosterdim eymenin resmini yok benzemiyor diyor.ama dedim cok yakisikli dimi masallah didim evet diyor :))
uyumus kocam.yawrum gozleri kan canagi olmustu.

bu evde yasamak beni acayip yoruyor.in cik merdivenlerden etrafi kontrol et.gece oldu alarmi kur.kocam bi yeri acik birakmismi kontrol et.bide oyle tembel yaptimki adami yediginin tabagini kaldirmiyor pasam.
ee isden gelsin yemegi sofrasi hazir.yemekden sonra cayi kahvesi ayagina gider.dondurmasi cekirdegi.surekli bi hizmet basindan beri ben alistirdim.

Furkan 2 yaşında emmeyi bıraktığı gece bi daha hiç uyanmadı. inan 2 yaşına kadar saat başı kalkan çocuk, memeyi bıraktırdığım günün gecesinde 1 kez bile kalkmadı. şaşırdım kaldım, ben de uyanırsa nasıl oyalıycam diye düşünüyodum kara kara. Sigarasını elinden alınca sorun bitti. bunu böyle devam ederse daha çabuk keserim sütten artık
canlı canlı karşılaştırınca daha iyi anlarız artık benzeyip benzemedikleriniaklinialirimsmile
ben de kötü kötü düşünmüşüm, uyumuş adamcağızsempatiksalakcinni

e bi de evden çıkmıyo diye şikayet ediyosun, ben de olsam çıkmam wallakaydirigubbakcemile3

kız siz Adnan Ziyagil köşkünde yaşıyonuz herhalsempatiksalakcinni nasıl haberin yok yatıp yatmadığından?

Öznurun kocitosu yatmamış anlaşılan ve de Öznuru alıkoymuş:jeyyar:niredesin Özoo?

amannnn ev iki katli in cik ordan yani.ben son yukari cikmadan iyi geceler dimistim kocitoma yatak odasinin klimasini falan actim hazir ettim beyime kaydirigubbakcemile3
gitmis yatmis.bende hazir inmisken alarmi falan kurdum etrafi kontrol ettim.
allah dan doguhanda uyududa burdaki klimayida actim.simdi serin serin oturuyorum.

Benimki kafayı bi o ana bi bu yana çeirmeye başladı. bu, uyanmama ramak kaldı demek oluyokaydirigubbakcemile3 altını değiştirip emzireyim şunu hemen, uykusu açılmadan. sonra ben de yatayım artık. ıyi geceler canımopuyorumnanaktan

e bi de evden çıkmıyo diye şikayet ediyosun, ben de olsam çıkmam wallakaydirigubbakcemile3

iyide sen 2 yasina kadar nasil dayanacaksin yaw.suttende erken kesemezsin ki.
hali kalmamisti geldiginde beni nasil alikoyacak kaydirigubbakcemile3
bak dogru diyorsun herseyi elinin altinda neden evden ciksinki hic dusunmemistim boyle.
calisirken bile hicbiseyini eksik etmiyordum.

yirim ben onun kafasini.oglusumun kankasi olacak o :)))
iyi geceler canim

günaydın kızlar ...

atanın sünnet olmasının sebebi sünnetderisi oynamıyor daha önce oynuyordu şimdi oynamıyor çiş yapmasıyla ilgili sorun yok rahat yapıyo özellikle açık bırakıyorum göreyim diye :)

birde pipisinin tam ucu kıpkırmızı korkuyorum orda idrar kalıp iltahaplanacak diye en kesin çozüm sünnet

sünnet sonrasından korkmuyorum ama su narkoz korkutuyo atamıyorum içimden o sıkıntıyı 4 ssat birşey yememiş olucak yani aç gidicez atayı nasıl tutucam aç birde sonrasında birsüre aç kalıcak offf offf hep yeni doğan sünnet istedim keşke yastırsaydık hastanede yoktu erteledik bizde zaten hep korktuğum başıma geliyo

yazgı senin doğum yaptığın hastanede sünnet yapıyorlardır nasıl orda yaptırsam mı yoksa özel edremit has. nesindemi yaptırayım karar veremiyorum etrafında yaptıranlar olmuştur bir bilgi versene

yazgı senin doğum yaptığın hastanede sünnet yapıyorlardır nasıl orda yaptırsam mı yoksa özel edremit has. nesindemi yaptırayım karar veremiyorum etrafında yaptıranlar olmuştur bir bilgi versene

geçmiş olsun canım
bende düşünüyorum oğlumu sünnet ettirmeyi canımcım senin minişin ne kadarlık oldu şimdi lazerle yapılmayacakmı neden narkoz veriliyor onu anlamadım

şimdi nette biraz baktım da en iyi yöntem cerrahi yöntemiymiş lazeri pek tavsiye etmiyomuş uzmanlar off ya ne zor işler bunlar kafam karıştı

Günaydınnn,

Hayatımın en zor günü dündü sanırım, Allah beterinden saklasın. İkinci zor günü de bugün.
Bu sabah ben evden çıkarken, saat 7'de, oğlum uyanıktı. Ne cilveler, ne gülücükler yaptı anlatamam. O kadar zor ve acı geldi ki bırakıp çıkmak...
Gözlerim yumurta gibi oldu valla ağlamaktan.

Çok geçmiş olsun canım.
Biz Doruk'u 2 günlükken sünnet ettirdik.
Hiç bir sorun olmadı, içini ferah tut...
Allah kolaylık versin...

günaydın canlarım..
burcucum sana dün hoşgeldin diyemedim daha yeni düştü jeton pardon.. inşallah iş hayatını götürrsün rahatlıkla.. dün nasıldı ewe koştura koştura gitmişsindir herhaldeopuyorumnanaktan

bu arada kujuuuum facete ama daha resim koymamış:)

Günaydın Hasretcim,
Hoşbulduk canım, işe dönmenin tek güzel yanı size kavuşmak :)
Dün eve nasıl gittiğimi bilmiyorum, servisten indikten sonra deli gibi koştum, ev yedinci katta, asansör hiç bu kadar yavaş gelmemişti.
Doruk'u kucağıma alıp öyle bir sıkmışım ki, bağırdı sıpa :)
Akşam 8.30'da uyudu, ben de doya doya ağladım.
Tam gün çalışmak zor gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…