- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.261
heee bide yirim ben onun dudislerini ya cok tatli masallah
yok canim oyle bi geldiki eve avradi kovalanmis kurt misali cok yorgundu gec geldi bide hicccc sesimi cikarmadim.biraz oturduk beraber sonra ladim oglusu yikadim falan.yarin konusurum artik.su an yatip yatmadigini bile bilmiyorum.du gidip bi bakayim :))
ben gördüm, Furkan. haa muhtemelen Furkana da aynı yanlışı yapmışsındır diyeceksen bi de bunların babaları var. kaynanamda m9ı aynı hatayı yapıyodu kiaklinialirimsmile Ya Öznurum mesele şu ki bu velet tam emmiyor, ne kadar tutmaya çalışsam da bıraktı mı imkansız, dolayısıyla çabuk acıkıyor. bi de şöyle bi durum var, gün içinde de sık sık kestiriyor. bi saatten uzun uyumadığı gibi 2 saatten de uzun uyanık kalmıyor. halbuki şöyle 3-4 saat uyanık kalsa ona göre 2-3 saat uyur. bi de gündüz pek drmadığından ayağımda sallıyrum ya, o sırada da kestiriyor ara ara. dolayısıyla uykusunu alıyor. ayyy çok konuştum biliyorumaklinialirimsmile yani neden böyle olduğunu biliyorum ama ne yaparsam yapayımk değiştiremiyorum malesef. O istediğini yaptırtıyo bana
sağol cnm. eee annesine benziyo ne de olsa ha bi de doğuhanakaydirigubbakcemile3
e peki furkan da ne zaman duzelme oldu bacim ? kis benim doguhan oyle uyumasa falan heralde bi deri bi kemik kalirim ben hic strese gelemiyorum hemen istahim kesiliyor.
dun esime gosterdim eymenin resmini yok benzemiyor diyor.ama dedim cok yakisikli dimi masallah didim evet diyor :))
uyumus kocam.yawrum gozleri kan canagi olmustu.
bu evde yasamak beni acayip yoruyor.in cik merdivenlerden etrafi kontrol et.gece oldu alarmi kur.kocam bi yeri acik birakmismi kontrol et.bide oyle tembel yaptimki adami yediginin tabagini kaldirmiyor pasam.
ee isden gelsin yemegi sofrasi hazir.yemekden sonra cayi kahvesi ayagina gider.dondurmasi cekirdegi.surekli bi hizmet basindan beri ben alistirdim.
kız siz Adnan Ziyagil köşkünde yaşıyonuz herhalsempatiksalakcinni nasıl haberin yok yatıp yatmadığından?
Öznurun kocitosu yatmamış anlaşılan ve de Öznuru alıkoymuş:jeyyar:niredesin Özoo?
Furkan 2 yaşında emmeyi bıraktığı gece bi daha hiç uyanmadı. inan 2 yaşına kadar saat başı kalkan çocuk, memeyi bıraktırdığım günün gecesinde 1 kez bile kalkmadı. şaşırdım kaldım, ben de uyanırsa nasıl oyalıycam diye düşünüyodum kara kara. Sigarasını elinden alınca sorun bitti. bunu böyle devam ederse daha çabuk keserim sütten artık
canlı canlı karşılaştırınca daha iyi anlarız artık benzeyip benzemedikleriniaklinialirimsmile
ben de kötü kötü düşünmüşüm, uyumuş adamcağızsempatiksalakcinni
e bi de evden çıkmıyo diye şikayet ediyosun, ben de olsam çıkmam wallakaydirigubbakcemile3
Benimki kafayı bi o ana bi bu yana çeirmeye başladı. bu, uyanmama ramak kaldı demek oluyokaydirigubbakcemile3 altını değiştirip emzireyim şunu hemen, uykusu açılmadan. sonra ben de yatayım artık. İyi geceler canımopuyorumnanaktan
yazgı senin doğum yaptığın hastanede sünnet yapıyorlardır nasıl orda yaptırsam mı yoksa özel edremit has. nesindemi yaptırayım karar veremiyorum etrafında yaptıranlar olmuştur bir bilgi versene
günaydın kızlar ...
atanın sünnet olmasının sebebi sünnetderisi oynamıyor daha önce oynuyordu şimdi oynamıyor çiş yapmasıyla ilgili sorun yok rahat yapıyo özellikle açık bırakıyorum göreyim diye :)
birde pipisinin tam ucu kıpkırmızı korkuyorum orda idrar kalıp iltahaplanacak diye en kesin çozüm sünnet
sünnet sonrasından korkmuyorum ama su narkoz korkutuyo atamıyorum içimden o sıkıntıyı 4 ssat birşey yememiş olucak yani aç gidicez atayı nasıl tutucam aç birde sonrasında birsüre aç kalıcak offf offf hep yeni doğan sünnet istedim keşke yastırsaydık hastanede yoktu erteledik bizde zaten hep korktuğum başıma geliyo
günaydın canlarım..
burcucum sana dün hoşgeldin diyemedim daha yeni düştü jeton pardon.. inşallah iş hayatını götürrsün rahatlıkla.. dün nasıldı ewe koştura koştura gitmişsindir herhaldeopuyorumnanaktan
bu arada kujuuuum facete ama daha resim koymamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?