- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.521
cok acıktımmmmmmmmm.
face doguhan ıle ıkımızın yenı fotolarını yukluyorum.
kocamada bısı demedim ama acayip gerildim sutum bile kacti ya bu ne sinir bisey cocuk ac ac zorlaya zorlaya anca uyudu anasini satayim.yarin mama alacagim acil durumlar icin.simdi dudagini emiyor.hangi marka alsamki mamayi?
yatmadan once gerildigimi anladi iyimisin sen diye sordu iyiyim dedim.ama patlayacagimi anlamis durumda.benim kocamin huyu tersdir.biseye olmaz dedimi bi daha sittin sene vazgecmez.ustune gidersen terslenir.yapacagi varsa da yapmaz.ama cok yoruyor bu durum artik beni.hah doguhan uyandi.ac bu kadar uyuyor sanirim.
gidip butun brownilerini yiyecegim kocamin
neden muhalefet ki?kavgalımısınız?
canım çok istedim sadece anne sütü ile beslemeyi birde sütümde sorun yok ne olduysa bu yaralar yüzünden oldu ona bozuluyorum.ama ttabi önemli olan doyması.bukadar besleyebildiğime şükür nediyeyim
bende öyle düşünüyorum yasemincim yaralar geçince keserim mamayı heralde çok sağol canım.
oyyyy oku oku bitiremedim, bu arada da aklımda pek bişi kalmadıboshayallersmile
Yazgıcım moralini bozma canım, mama takiyesi de yap bi süre, inş. göğüs uçların da bir an evvel iyileşir sütün de bol bol olur cnm. unutma moralini bozarsan sütün azalabileceği gibi, bebeğinden etkilenebilir
ayni benim su halimdeki gibi yani
pamukprensler hoşgeldin cnm. benim de iki oğlum var. biri malum 3 aylık diğeri de 8 yaşında. bu arada ben Meral. senin de adını öğrenelim
Öznur ne demek izin vermemek yaaa, sen iyice vermişsin ipleri eline bu adamın. her dediğine de ok. deme artık. fena alışmış herşeye he deyip, her hizmetini eksiksiz gören hanıma. Yani belki adam sizden ayrı kalamıyor ama olsun, sonuçta bazen senin de değişikliğe ihtiyacın var. Sen yine de gaza gelip direkt kavgayla başlama heee, önce güzellikle anlatmayı dene buna ihtiyacın olduğunuyerimseniben
yaa bi de kimin bebişi hastaydı unuttum, ama o kadar çok ki bu ara hasta bebişler, nasıl bi salgın var, korkmaya başladım. Allah hepsine acil şifalar versin
Yine bişiler atıştırdımalsanaalsanasmile yaa kızlar sizin kilo sabah ile gece arasında nekadar oynuyo? benim 2 kilo farkediyo walla
neyse ben kaçar, Eymenim uyanıyoo
doguhanda yanimda ihlayip duruyor.azicik sabretse yetecem sut olacak bu kadar yemeye :))))
kesin ac bu cocuk yoksa bu saate cokdan uyumus oluyor.emzirdim banyo yapti tekrar emzirmem lazim ama sut yok
iyi geceler
uyy kıyamam ben ona, inan moralini düzeltmesen yemeyle de sütün olmaz. doğuhan için toparlan cnm
hay allah, bi şekilde idare ediceksiniz artık, uyuyupm dinlenirsen gelir zaten sütün cnm
günaydın kızlar nasılsınız?
akşam emirhan çok ateşlendi sanırım aşıların etkisi..38,5 olmuştu..yanıyordu bebeğim...gündüz ateş düşürücü vermiştim...ynede ateşi çıkınca bende fitil verdim başınada cool-kid ateş düşürücü bant yapıştırdım....dizlerinin arkasınada ıslak bez koydum yarım saat içinde normale döndü...ama korkuttu beni...
günaydın canımm geçmiş olsun bu 3.ay aşısımı ateş yaptı bide bu ateş düşürücü bant ben yeni duyuyorum böle bişey benim ortancı oglanın ateşi 40 tan aşagı olmaz hastalanınca doktorlar bile zor düşürüyo nasıl bişey bu eczavnelerdemi satılıyo
Günaydın...
Neler oluyor böyle selkie yaz silver geçmiş olsun canlar Allah şifalar versin... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?