2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın bakıcam fotolara.
canım kendini bu kadar kasma allahaşkına yaa, oğluşunu düşün. sen daha iyi bilirsin tabi huyunu. hiç üsteleme o halde ama kırıldığını iyice belli et.
ben de acil durumlar için mama bulundurmayı düşünüyorum bundan sonra

yok canim kodu bozuk.
gecmis olsun canim bu arada.

sormaaaaa bayilacagim bigun

Yine bişiler atıştırdımalsanaalsanasmile yaa kızlar sizin kilo sabah ile gece arasında nekadar oynuyo? benim 2 kilo farkediyo walla

bende su anda sut browni ve wafer master yiyorum :))))))))))
evet benimde oyle oluyor canim

doguhanda yanimda ihlayip duruyor.azicik sabretse yetecem sut olacak bu kadar yemeye :))))

uyy kıyamam ben ona, inan moralini düzeltmesen yemeyle de sütün olmaz. doğuhan için toparlan cnm

kesin ac bu cocuk yoksa bu saate cokdan uyumus oluyor.emzirdim banyo yapti tekrar emzirmem lazim ama sut yok

hay allah, bi şekilde idare ediceksiniz artık, uyuyupm dinlenirsen gelir zaten sütün cnm

uyy kıyamam ben ona, inan moralini düzeltmesen yemeyle de sütün olmaz. doğuhan için toparlan cnm

hay allah, bi şekilde idare ediceksiniz artık, uyuyupm dinlenirsen gelir zaten sütün cnm

allahdan sinirlenmelerim moral bozukluklarim 1 gnuden fazla surmez.simdi yatayim sabah energizer gibi kalkarim.ben depresyonu bile en fazla 3 gun geciriyorum.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız?
akşam emirhan çok ateşlendi sanırım aşıların etkisi..38,5 olmuştu..yanıyordu bebeğim...gündüz ateş düşürücü vermiştim...ynede ateşi çıkınca bende fitil verdim başınada cool-kid ateş düşürücü bant yapıştırdım....dizlerinin arkasınada ıslak bez koydum yarım saat içinde normale döndü...ama korkuttu beni...

günaydın canımm geçmiş olsun bu 3.ay aşısımı ateş yaptı bide bu ateş düşürücü bant ben yeni duyuyorum böle bişey benim ortancı oglanın ateşi 40 tan aşagı olmaz hastalanınca doktorlar bile zor düşürüyo nasıl bişey bu eczavnelerdemi satılıyo

kızlar ben göğüs pedi olarak philips aventin yıkanabilir olanını kullanıyorum her yeri kumaş olduğu için göğsün hava almasını sağlıyor kötü koku yapmıyor eymenin çamaşırlarıyla birlikte makinede yıkıyorum çok kullanışlı tavsiye ederim...

canım sağol,4 ay aşısı bunlar...ateş yaptı..bir karma aşı yapıldı..rota virüsü vebir aşı daha onu bilmiyorum ne aşısı...sanırım bu aşı yaptı ateşide..diğerlerinin 2. dozlarıydı çünkü,ilkinde yapmamışlardı...

o bantlarda eczanelerde satılıyor..bir pakette 2 adet var...ben son 5 tl ye almıştım...cool-kid ateş düşürücü bant dersen eczanelerde verirler..böyle ağda bezi gibi bir bezin üstünde mavi renk bir jel var..o kısmını alnına yapıştırıyorsun çoçuğun..baş ağrısına falanda iyi geliyor...ben buz dolabında tutuyorum onu normalde soğuk souk yapıştırıyorum başına..o zaman daha güzel etki ediyor..birde yüksek ateşte tek başına ateşi çabuk düşüremiyor...illa bir ateş düşürücü vermek lazım...40 drece ateşi tek başına düşürmez..ilaça yardımcı olur işte çabuk düşmesi için.....bir yan etkisi falanda yok...

Günaydın...

Neler oluyor böyle selkie yaz silver geçmiş olsun canlar Allah şifalar versin... a.s.

canım sağol....

Günaydın,

Ebrucum çok geçmiş olsun Emirhan'a... Neyse ki çabuk atlatmış.

Yazgıcım ben de senin gibi hissediyorum çoğu zaman, bende de işe başladığım için sütümün yetmemesi korkusu var. Ama üzme kendini, önemli olan tek şey sağlıklı olmaları, varsın biraz mama alsın Alp kuzu...

Doruk bebeğim uyumadı gece. Bir yandan sıcaklar bir yandan da benim işe başlamamın getirdiği şaşkınlık, oğlumun düzenini değiştirdi tabi. Bugün o kadar sersem gibiyim ki, şirketi bile satabilirim bu kafayla :))

günaydın diyip kaçıyprum elemanlar daha gelmedi bizimki köpürüyo yine... gece 1.30 a kadar ewi temizledim.. süpür sil yerleştir katla meğer ne kadar dağılmış her yer.. neyse bitirdim yattım yarım saat sonra bizim zilloş bir uıyandı 4e kadar wızwızı bitmedi allahım oyun istiyor yüz wermeyince ağlıyor bittim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…