2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay neolmuş bizim topiğe nazarmı değmiş.
sümeyra,yazgı.selkie geçmiş olsun umarım çabuk atlatır bebekler.yazgıcım bence doktorun dediğini yap göğüslerin biraz iyileşsin kanlı kanlı onu emzirmen yarardan çok zarar verir bence.
selkiecim inşallaheşinin işleride düzelir .canım çok üzüldümya herşey yoluna girer.
bosnacım canım çok zor işin tüm anneler için çok zor bebeğini bırakmak ama mecbur olunca neyapıcaksın canım ya alışması zor eminim ama herşey onuniçin onun geleceği için.

iiyi akşamlar arkadaşlar aranızda park beşik kullananlar varmı benimki park beşik ve aldıgımızda içinde titreşimli müziklive gece lambasıda vermişlerdi bugün onun lambasını yaktımda benim oğlan ilk defa beşiğinde aglamadan durdu acaba o ışıkları devamlı seyretmesi bebegin gözlerini rahasız edermi biliyorum bende çok soru soruyorum amabilmiyorumkismile

çok sağolun kızlar desteğiniz için.eşimi işyeri aradı çağırdıı gelirkende mamayı getirecek.biraz sakinleştim aç olmasındansa varsın mama ile doysun.öyle çok vermeyeceğim ama bir sabah bir akşam.sütümün bol olduğu saatlerdede sağacağım sağabildiğim kadar.gece uyanınca emzireceğim.perşembede Allahtan bişey olmazsa doktora gideceğim yaralarıma baksın.düzeldiği zaman yine beni emer mamaya gerek kalmaz değil mi kızlar?
bu arada göğüs ucu kullanmayı denedim ama alp kabul etmedi.

Son düzenleme:
daninoları mı tawsiye etti.. hangileri?
başlamammı canım ben meywe sebze püreleri weriorum 1 haftadır.. milupa we hippin kawanoz mamalarını aldım hergün yarım kawanoz weriyorum. ayrıca şeftali rendeliorum, elma suyu falan... günde 1 kez tabi fazla aşırıya kaçmadan.. çok sewdi sebzeleride meyweyide...

yazgı nie dert ediosun ki 1 öğünde mama wer na zararı war ki.. benimde sütüm çok bende gece 1 öğün mama weriorum ondanda besin alsın die... hemde tok tuttuğu için uyuyor.. gece 4 gibi uyanıyo mama yyince sabah 8e kdr kesintisiz uyuyo... bence wer bişey olmaz... bunun içinde sıkma canını, iyileşir 1 haftaya göğsün

ıyi akşamlar kızlar, Yazcım geçmiş olsun canım, üzülme bu kadar, mamayı az vereceksin sonuçta, bak benimki mama ağırlıklı besleniyor, anne sütünü çok az alıyor, dert etme, göğüslerin iyileşince kesersin olmazsa mamayı.

Bu arada bende başladım kızlar ek gıda vermeye, benim kız sevdi yeni tatları, inşallah ileriki zamanlarda da yemek konusunda üzmez beni.

iyi akşamlar.kendimden bahsediim 12 mart doğumlu (3 aylık) ve 4.5 yaşında oğullarım var
bebeğimin 1 aydır emme problemi vardı çok az emiyor bende doydu sanıyordum ama çok az kilo alınca( 650gr) dr mama başla dedi.bende inat ettim mama vermemek için ve 1 haftadır küçük beye biberonla sağdığım sütümü veriyorum.düzenli sağınca sütün arttığını farkettim ve 3 saatte 1 sağıp içirmeye uğraşıyorum....adı aras büyük oğlumun ki de arda .şu an raporluyum 1 ay daha çalışmycam:)))daha ne söylesem bilemedim:))zemuszemus

Aramıza hoşgeldin canım, Allah bağışlasın yavrularını.

annem erkek kardeslerim geldi gitti.
kocis geldi beni ablama ne zaman gotureceksin dedim yok diyor bana ya sinir oldum.alisverise ne zaman gidecegiz diyorum yok diyor.acayip derecede sinirlendim amam belli etmiyorum.
neden muhalefet ki?kavgalımısınız?
canım çok istedim sadece anne sütü ile beslemeyi birde sütümde sorun yok ne olduysa bu yaralar yüzünden oldu ona bozuluyorum.ama ttabi önemli olan doyması.bukadar besleyebildiğime şükür nediyeyim
bende öyle düşünüyorum yasemincim yaralar geçince keserim mamayı heralde çok sağol canım.

yazgıcım çok geçmiş olsun sıkma canını haklısın tabiki en güzeli anne sütü ama selkienin de dediği gibi daha kötüsü olmadan önlemini almış olursun iyi olunca tekrar eski düzeninize dönersiniz biberon ucu çok önemli anne memsine en yakın olanını tercih et
inşallah biran önce iyi olursun da tekrar rahat rahat emzirirsin oğluşunu:teselli:

yazgıııııı..silikon gögüs ucu kullandınmı hiç..bende yaşadım emzrrken bu sorunu bitek onla gecirdim yaraları..bu arada bisss napalımm öyle düşünme tabiki herseyin dogalı iyi tamam ama mama nında bi eksisi yok yani hatta cogu zaman anne sütünden daha besleyici olabiliyo..sen genede sag ki sütün azalmasın..biraz dinlendir gögüs ucunu..haa bide sakın sütüm azalıyo deme sakınn!!direk psikoloji sütü etkiliyo..yediginle içtiginle hiçbi alakası yokmuş sütün..ben toplasam 15 gün anca emzirebildim araya hastalıgım girdi derken emziremedim zillide alıştı biberona..napim cok denedim ama alıştramadım artık hayırlısı böyleymiş diorum..biberon alıvaksan aventin al mutlaka..ama önce kendi sütünü sagıp ver..

yazcım öncelikle geçmiş olsun belki tuhaf gelebilir ama sana gögüsteki yaralara sogan suyuda çok ii geliyorr çok kişi denedi tabi sen ilaçlarını ve melhemini kullan ama geçmezse bide onu dene bence

bizde dışarı çıktık alış veriş yaptık oğlum aç olmasına rağmen dışarıda mama yemedi sadece su içti bol bol
eve gelince 180cc mamayı lüp lüp indirdi midesine ve uyudu
yarında günümz var geldim pasta yaptım
perşembe de ertelemiş olduğumuz mevlidimizi okutucaz annemlerde nasipse
çok kaynatmayın iki gün tamammı oku oku bitmiyo sonra

hoş geldin canım aramıza...

canım evet daninoyu herçeşidi olabilir...

bu arada hazır sebze kavanoz mamalarından eraya bir mama yapardım onun tarifin,i vereyim size...
belki yapmak istersiniz..

bir adet istediğiniz sebzeli, kavanoz maması küçük boylarından...60 gr kaynatılmış su..2 ölçek mama,1 çay kaşığı tereyağı,1 çay kaşığı zeytin yağı....

sıcak suyun içinde tereyağını eritin...kavanoz mamasındaki sebzenin içine katın...mamayıda katın..sonra zeytin yağınıda...kavanoz mamalarının besin değeri artmış oluyor bu çorbada...

bu kavanoz mamaları bana evdeki sebzeden falan daha iyi geliyor..organik yetiştirildikleri için...bizim dışarda organik ürün bulmamız zor çünkü...

altı aydan sonra tavuk,et veya kemik suyu kullanıyordum normal su yerine hatta bazen küçük et parçalarıda oluyordu içinde....pirinç ve tel şehriye falanda katmaya başlamıştım o zamanlar...ama daha küçükler bunlar olmaz,pirinçi şimdide katabilirsiniz çorbasına.dr bana kat dedi ama iyice ezilmeden yemezler bence..et ve şehriye 6 aydan sonra....

hımmm sende 2 çoçuk annesisin benimkiler gibi 2 erkek annesi...maşallah oğluşlarına ..hoşgeldin aramıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…