- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.281
Canım yapmadığım şey kullanmadığım ilaç kalmadı meme ucu çatlağı değil ucun çevresinde küçük küçük sivilceler çıkıp büyüyüp ağrı yapıyo. ben sağamıyorum makinede aldım ama daha beter yara oldu göğüslerim sonrasında zaten doktorluk olduk. biberona alıştı gibi bugün verdim mama. işe başladığımda sabah öğlen ve saat 5 te emecek tüm gece emzireceğim sağmayacağım artık ya. pes ediyorum.göğüs uçları emme öncesi ve sonrası sütle temizle canım birde sende işe başlayacaksın sağcakmısın sütünü istersen biberonla ver bir süre bakalım alışacak mı kızın?
geçmiş olsun canım ya aynı sorun oğlumda var şuan ağzında beyazlıklar ilk defa oldu doktora götürdüm pamukçuk dedi mukostatin verdi ama geçirmedi hala var kadir tuğcu sitesine yazdım yeni doğanda olurmuş sadece ialcı kullanma yazmış ve o beyazlıklar ağzın içindeki eski deri dökülüyo demiş ilaçlada geçmedi ne yapayım bilmiyorum takmıyorum artık kendiliğinden geçsin
evet canım ben istiyorum artık çocuklarımı özledim :) ama kuzumdan ayrı kalmak çook koyuuyo bazen koynumda uyutuyorum kafasını dayayıp uyumasına bitiyorumm.ama herşer onlar için değil mi ona daha güzel daha iyi bi gelecek için değil mi? bize kalsa hiç ayrılmayız analık bu olsa gerek. benim iş yerim yakın çalışma şartlarım iyi rehabilitasyon merkezi. oradaki çocuklarında bana ihtiyacı var demiiof tam damardan girmişsin esrin ağlattın bizi.bize de zaman giderek azalıyor.okulların açılmasıyla hatta daha önce ben de iş başı yapcam...gerçekten çok zor olacak ayrılmak başlarda ama alışıcaz canım merak etme....umarım bakıcılarımız iyi çıkar da gözümüz arkada kalmaz....
hadi geçmiş olsun.sevindim iyi olduğuna
of çok zor ya.allah yardımcınız olsun canım.allah iyiliğini varsin....
geçmiş olsun çok...
işe başlıyormuşsun..senin de allah yardımcın olsun canım....
sümeyra geçmiş olsun canım
canım belki hatırlarsın benim ablamda psikolojik olarak rahatsız bizde ablamı psikoz biliyorduk meğersem bipolar bozukluk yani geçmişi hatırlama,ölüm korkusu,eskiye özlem(annemi-babamı) KOCAELİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİnde 1 ay yattı ve şuan aynen bizim gibi doktorlar şeker hastası nasıl insülin kullanıyorsa ablanızda kullanacak dedi.İlaçlar çok kilo aldırdı,uyku yaptı sersem yaptı ama şuan çok iyi 3-4 yılda bir maalesef en ufak bir moral bozukluğu ablamı mahvediyor...ama çok şükür bir sorun yok Hilal'i bende ablama bırakamam o yğzden manevi ablam var onunla beraber anca ablamda heyecan var kendine güvenemiyor her konuda ne olursa olsun bende o yüzden başındayken Hilal'in karnını doyu ,altını değiştir diyorum çok hoşuna gidiyor ...Hergün yanımda Hilal ablama iyi geliyor
Bende Kimya teknikeriyim ablan nerde iş yapıyor .....evet tartılar 100-200 gr arasında farklılık gösteriyor bezle tartsalar bile
Ahh esrincim bende pazartesi iş başı yapıyorum önce haziranda başlayacaktım yapamadım işte yapılmıyo. ek gıdaya tam anlamıyla bugün başlıyoruz. sizde bana bi yardım istiyorum.bu gün apar topar doktora götürdüm. Çünkü ağız içinde ama yan damak üst dudak alt dudak içlerinde beyazlıklar vardı aldım gittim ağız içi mantar dedi. benim göğsümden geçmiş. daha geçen ay benim göğüs ucu yaramdan boğaz enfeksiyonu geçirmişti. ikimizde tedavi olduk geçti. şimdide bende yine başladı küçük sivilceler çıkıyo ve kızın ağzı yara oluyo karbonatla siliyorum devamlı ama ne yapacağımı şaşırdım doktor sil geçer diyo ama her ay tekrarlıyo emzirmeye ara mı versemm off iş başı yapmak koyuyoo
Ya doktora bu kız çok uykucu dedim adam güldü bana ne var ya bişey varsa uyuyorsa hı? adam kadın manyak demiştir. kesin sabah nasıl kahvaltı veriyorsunuz biberona alıştı gibi
of tam damardan girmişsin esrin ağlattın bizi.bize de zaman giderek azalıyor.okulların açılmasıyla hatta daha önce ben de iş başı yapcam...gerçekten çok zor olacak ayrılmak başlarda ama alışıcaz canım merak etme....umarım bakıcılarımız iyi çıkar da gözümüz arkada kalmaz....
geçmiş olsun çok...
aman bişey olmasın ....6 ayda değil mi aşılar daha 5 aylık ceren?
maşallah oğluşuna iyi kg almış kavanoz mamalarını bir öğünde bitirmiyoruz hergün kaşık mamalar ı en fazla 15 kaşık veriyorum meyva pürelerini ,sebze corbasını kendim yaptım bugün 10 kaşık verdim yoğurtta 10 kaşık kan damlasını 4 aydan itibaren başlanıyor kakası koyu yeşil çıkar biz 5 damla kullanıyor doktor size kaç damla dedi kg suna göre damla demişti hemşireiyi akşamlar kızlar
biz bugün doktordaydık aylık kontrol ve aşı için çok şükür Rabbime herşey yolunda oğluşum tam 7kg olmuş boyuda 65cm doktora şikayet ettim yemiyo diye şöle bi baktı bana yemeyen çocuk bir ayda750gr almış ilginç dedisempatiksalakcinni ayına göre kilosu çok iyi dedi maşallahı var dedi benim kuduruk kudurdu tabii agular havalarda uçuştu aşısını olurken biraz ağladı iğneyi çıkarana kadar kan ilacı verdi artık hergün birde kan damlamız varmış daha önce hiç mevzusu geçmedi burada yada ben kaçırdım 4. yada 5. ayda başlanıyormuş
neyse ek gıdaya kesinlikle gerek yok 5. ayın sonuna doğru dedi ama biz dayanamadık birkaç kavanoz maması aldık
acıkınca verdim pirinçli sebze püresi hiç itirazsız yedi bütün hepsini(ben kesinlikle yemem çok kötü bi tadı var)
yarında misafirim gelicek bişeyler hazırlamam ve temizlik yapmam gerek
geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın tatlılarım hepiniz iyisinizdir inşallah
bu arada bu kavanoz mamalarını bir gün araylamı veriyorsunuz yoksa hergün günde bir öğünmü
canım bizim dr aynı gün 2 aaşı yapıp bebeğe 2 kez acı yaşatma taraftarı değil.. 4.ay aşılarından birini 5.aya saklamıştı..
Canım yapmadığım şey kullanmadığım ilaç kalmadı meme ucu çatlağı değil ucun çevresinde küçük küçük sivilceler çıkıp büyüyüp ağrı yapıyo. ben sağamıyorum makinede aldım ama daha beter yara oldu göğüslerim sonrasında zaten doktorluk olduk. biberona alıştı gibi bugün verdim mama. işe başladığımda sabah öğlen ve saat 5 te emecek tüm gece emzireceğim sağmayacağım artık ya. pes ediyorum.
evet canım bizede mukostatin verdi yarım damlalık günde üç kez on gün kullan dedi. ve korbonatla sil dedi. bizim geçeceği yerde tüm ağzını kapladı yaa.
Hasretim hayırlısı olsun. maşallah jereşuma. bizimde isiliklerimiz had safhada doktor sen bundan çok çekersin deyip duruyo şu kremi tavsiye ederim isiliğğe çooookkk iyi geliyo cutivate sabah akşam banyodan sonra sürüyorum yüzede sürülebilir. öksürüğe gelince bizde çektik hemde çocuk öksürmeden gittiğimiz helde önce pedidus sonra sudafed verdi. geçmedi. sonra aldım kızı gittim sağlık ocağına aile hekimi var kadın dediki burnu tıkalı ve bu çocuk sırt üstü yatıyo sıvılar genze kaçıyo ve öksürtüyo ilaç kullanma yüz üstü yatır burun damlası kullan dedi ve yaptım burun tıkanıklığı da geçti. valla çok ii bi kadın hemde bedava
of tam damardan girmişsin esrin ağlattın bizi.bize de zaman giderek azalıyor.okulların açılmasıyla hatta daha önce ben de iş başı yapcam...gerçekten çok zor olacak ayrılmak başlarda ama alışıcaz canım merak etme....umarım bakıcılarımız iyi çıkar da gözümüz arkada kalmaz....
geçmiş olsun çok...
iyi akşamlar kızlar
biz bugün doktordaydık aylık kontrol ve aşı için çok şükür Rabbime herşey yolunda oğluşum tam 7kg olmuş boyuda 65cm doktora şikayet ettim yemiyo diye şöle bi baktı bana yemeyen çocuk bir ayda750gr almış ilginç dedisempatiksalakcinni ayına göre kilosu çok iyi dedi maşallahı var dedi benim kuduruk kudurdu tabii agular havalarda uçuştu aşısını olurken biraz ağladı iğneyi çıkarana kadar kan ilacı verdi artık hergün birde kan damlamız varmış daha önce hiç mevzusu geçmedi burada yada ben kaçırdım 4. yada 5. ayda başlanıyormuş
neyse ek gıdaya kesinlikle gerek yok 5. ayın sonuna doğru dedi ama biz dayanamadık birkaç kavanoz maması aldık
acıkınca verdim pirinçli sebze püresi hiç itirazsız yedi bütün hepsini(ben kesinlikle yemem çok kötü bi tadı var)
bu arada bu kavanoz mamalarını bir gün araylamı veriyorsunuz yoksa hergün günde bir öğünmü
maşallah oğluşuna iyi kg almış kavanoz mamalarını bir öğünde bitirmiyoruz hergün kaşık mamalar ı en fazla 15 kaşık veriyorum meyva pürelerini ,sebze corbasını kendim yaptım bugün 10 kaşık verdim yoğurtta 10 kaşık kan damlasını 4 aydan itibaren başlanıyor kakası koyu yeşil çıkar biz 5 damla kullanıyor doktor size kaç damla dedi kg suna göre damla demişti hemşire
mamalar 48 saat içinde tüketilmeli yazıyor buzdolabında tutabilirsin
hıhh bir de büyütüyodun boşuna maşallahı ware serhnın boyu da kilosuda çok iyi bnce
seyhan maşallah minik delikanlıya bak kilosu gayet iyi canım boşuna üzüldün.
hoşgeldin aramıza maaşallah oğluşuna artık bebişler büyüdükçe daha çok ilgi istiyorlar Rabbim yavrularımızın da bizim de sağlığımızdan geri koymasın artık onlar için yaşıyoruz Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu1 temmuz 2009 günü öğrendim meleğimin varlığını,içimdeydi artık benimleydi.biraz sıkıntılı bi hamilelik dönemi yaşadım.4 mart 2010 saat 17de aldım gül kokulumu kucağıma.ben de bi mart annesiyim yani.oğlumdan fırsat buldukça açıyorum interneti.haftaya 5 aylık olacak artık benim kuzucum.çok ilgi isteyen ,oyun isteyen bi bebeğim var o yüzden günler epey yorucu geçiyo.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu tatlı yorgunluğu,kimseyi mahrum bırakmasın
iyi akşamlar kızlar
olcay geçmiş olsun.
sümeyra geçmiş olsun.
hasret cery iyimiş sevindim canım evet tartılar 100-200 gr oynuyor.
çalışan annelerin Allah yardımcıları olsun.
ben hiç iyi olduğunu sanmıyorum kızlar bu drlar hiç bişey bilmiyo sanırım neden geçmiyo öksürük delşi olacağım ewde bi sürü şurup oldu.. peditus, actidem, dolven, sekrol, zennat... off yaa..
acaba benmi büyütyorum 1 hafta oldu.. bakalım enson zennat we sekrolüde deniyeceğim yarın akşama kdr belli olur herhalde perşembe zaten kendi drunda kontrolü war
Kızlar yaa uçuyorsunuz maşş. nasıl yetişiyorsunu ew iş bebek koca:) bravo wala.
annemlerin yanından yeni kendi ewime ayrıldım havlu atmama az kaldı yani. yetişemiyorum heryer beni çagırıyor.
aranızda ek gıdaya başlamayan tek benim sanırım. 5 ay bitecek haftaya ufak ufak başlayasım geliyor sizi görünce. ama diyorum heryer ilk 6 ay die boşuna bagırmıyordur heralde diyorum. sütümde yetiyodur heralde zaten benimki ben vwermeden asla istemez göbüşü pek çıkmıyor emdikten sonra ama doyuyordur umarım.
ha bide doktor kontrolümüz olmadı bu ay o yüzden kan hapına başlamadık doktorumzu arayıp sorsammı ki kullanmayaınıız war mı herkes kullanıyor heralde dimi.
1 temmuz 2009 günü öğrendim meleğimin varlığını,içimdeydi artık benimleydi.biraz sıkıntılı bi hamilelik dönemi yaşadım.4 mart 2010 saat 17de aldım gül kokulumu kucağıma.ben de bi mart annesiyim yani.oğlumdan fırsat buldukça açıyorum interneti.haftaya 5 aylık olacak artık benim kuzucum.çok ilgi isteyen ,oyun isteyen bi bebeğim var o yüzden günler epey yorucu geçiyo.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu tatlı yorgunluğu,kimseyi mahrum bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?