- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.321
biliyorum canım ben hamileykende tuttum kendimi manevi boşlukta hissediyorum zaten bu aralar
ramazanın yeri çok ayrı... deneyeceğim bir kaç gün eğer sütüm giderse tutmam artık ne yapalım...
olabilüğğğ..:jeyyar:
bende tutmayı düşünüyorum inşallah sütte bi azalma olmazda hakkıyla tutabiliriz geçen sene tutmadım ramazandan bişey anlamadım
kıs şerooo ben bu tıcker ı 1.5 hafta önce ayarlamıştım ağğncamı gördün nası gördün geçmişemi takıldın naniknanik...ebrummmm çok sağol günlerdir bakamıyordum ellerine sağlık oğluşumuzmu geliyor maşallah anam bu ne hızzz
saol ayferim..günaydın anneler
Minik kuşlarınız ve sizler iyisinizdir umarım
Ebru yağmurda çıkmaması iyi olmuş canım
Burcu canım eee 5 aylık olacak Doruk bu huysuz dönemler elbette olacak ateş diş çıkarma evreleri başlıyor artık
Hijyenim bende çok istiyorum oruç tutmayı işe de başlayacağım işten gelince de emzirmek istiyorum bakalım eşim ben tutarım senin yerine diyor sen tutma diyor bana hamileyken de 30 gün tuttu dua etmiş eşime ve bana güç kuvvet ver diye....
Taburcu canım ve kızlar kan damlasına başladığımızdan beri Hilal 2 defa kaka yapmaya başladı ...Hatırlarsanız biz hamileyken de ishal yapıyordu o yüzden 6-7 damlayı birden vermeyin ikiye bölüm sabah ve akşam olmak üzere D-vit leride var o yüzden aynı anda da vermeyin ilaçları
biz kızımla son gezmeye gidiyoruz bugün görüşmek üzere
canım geçmişe bakamdım senin bebişmi diş çıkarmıştı öyleyse şayet hayırlı olsun darısı bizimkilerinde başına nekadr senin bebiş
canım damlayı werirken kan sayımı yapıldı mı? demir ilacını kafaya göre kullanmak ileride biçok soruna yol açabiliyormuş.. bazı hastalıkların tanısını zorlaştırıyormuş... bilgin olsun!sağol canım ya bende bebelacın bi kitapcığı var orada bi öğünde (4. ay beslenme bölümü) 125gr kavanoz mamanın hepsini yedirebileceğin yazılı veya kendi hazırladığın mamayı o yüzden verdim bizimkide hiç itiraz etmedi bitirdi hepsini
damlayı kilosuna göre dedi 7 damla olarak başlıycaz canım
sağol bitanem ne biliyim doktora da söyledim gerçekten bu ara az yiyor demekki yetiyormuş hasretim sen nasıl veriyosun bu kavanoz mamalrı??
sağol yazgıcım üzülüyordum gerçekten yemiyo diye gerçi Allah sağlık versin kilolu zayıf bi şekilde büyüyorlar yeterki sağlıklı olsunlar hergün neler duyuyoruz halimize bin şükür
ben henüz kullanmıyorum cuma günü kan sayımı için kan werdik yarın gideceğiz aşı için eğer gerek warsa yazacak doktorumuz ki doğru olanında bu olduğuna inanıyorum.Kızlar yaa uçuyorsunuz maşş. nasıl yetişiyorsunu ew iş bebek koca:) bravo wala.
annemlerin yanından yeni kendi ewime ayrıldım havlu atmama az kaldı yani. yetişemiyorum heryer beni çagırıyor.
aranızda ek gıdaya başlamayan tek benim sanırım. 5 ay bitecek haftaya ufak ufak başlayasım geliyor sizi görünce. ama diyorum heryer ilk 6 ay die boşuna bagırmıyordur heralde diyorum. sütümde yetiyodur heralde zaten benimki ben vwermeden asla istemez göbüşü pek çıkmıyor emdikten sonra ama doyuyordur umarım.
ha bide doktor kontrolümüz olmadı bu ay o yüzden kan hapına başlamadık doktorumzu arayıp sorsammı ki kullanmayaınıız war mı herkes kullanıyor heralde dimi.
kendi drumuz iyi fakat aradığım kriterlere tam anlamıyla sahip değil.. ama başka dr bulamıyorum yakınlarda o yüzden hiç yoktan iyi diye gidiyorum.. kadın bilgili boş konuşmuyor aslında ama ben fazlasını istiyorum sanırım:çok üzgünüm:Seyhancım hoşgeldin, maaşallah Serhan'a, koca adam olmuş :)
Hasret telaşlanma gülüm, kendi doktoruna götür, en iyisini o bilir zaten...
Olcaycım çok geçmiş olsun, şimdi iyi di mi Asya? Ek gıdaya ben de geçmedim ama artık bu ilaçlı sütümden vermek istemiyorum oğluma. Dün ilk defa milupanın şeftali elma püresinden verdim, yedi de ağzını bile şapırdattı. Sonra da armut yalattım, onu da çok sevdi.
ohh maşallah canının sıkıntısı gitmiştir biraz:) diş hediği ne oluyor? biz de daha diş falan yok.. zamanında çıkar herhalde 6 ay dolunca..yorgunum uykusuzum zum zum zummmmmmm zumlar çoğlatılır ,
ablam bende kızımla ilgileniyor bir haftadır evim ana baba günü komşularım çok keyifli zamanlar geçiriyoruz zeynepim iyi ek gıda hiçbir şey vermiyorum ayın sinde ist dr gideceğiz adam oluştursun diyorum yeme planımızı . 6500 gr olmuş (bazen diyorum bakamıyormuyum endişeler beynimi yiyip duruyor ) kızıma diş hediği yapacaz bugün akşamdan hazırladım herşeyi kalabalıgız bugünde cumartesi istanbula gidiyorum öğlen annme bakalım zeynep nasıl yapacak orda çok sıcak diyolar öpüyorum herkesi
ceren öksürüğü devammış , geçmiş olsun kg maşallah
alp donruma yemeye başlamış nazardan koruusn allahım
gülayın kocasıyla sorunu varmış topuna kibrit suyu
serhana maşallah
silver resimler süper kocaman olmuş maşallah
emdiğiyle çektiğin bir olmaz canım.. bnde pompada bitti görünüyo daha süt gelmio mesela ama emzirdiğimde ona dakikalrca süt gidiyo.. birde eğicen büzücen, gerip koyucan kahwerengi bölümü, akış azaldıysa biraz göğüsler kökten uca owucan sıkıcan tekrar denicen.. uğraş biraz etkili olacaktırsengözlerimebaksanabSağ ol canım evet hep onları düşünüyoruz... Canımızdan öteler...
Allahım hepimizi korusun...
Bu arada ben göğsümü sağmayı beceremiyor muyum bilmiyorum
Medela mini elektrikli var bende
Eymen emerken cok cok süt geliyor fakat pompa ile 50cc zor çıkıyor
Sen tecrübelisin canım neden olmuyor sence ?
hayırdır kız 2.yimni yapıon yoksalaelaelaelaelae bnde çok sewerim eren ismini hatta listemde war o isim (eren - ceren)günaydın aşklarrr..
mutluyum..tahlil sonuclarımız temizzemuszemus
sadece kan damlamızı günde 7 ye cıkardık okadar..
dün bilgisayarım bozuldu giremedim özledim yaww..
bu arada EREN nası bi isim alakasız olcek ama..??
Ya ben ramazan için süt biriktireyim dedim oruç tutmayı çok istiyorum
sütüm azalırsa da öyle idare ederim diye düşündüm ama bu pompa ile biraz zor
sağ olasın canım benim ...
evet canım kurtulduk şükür fazla ağlamadı sünnetten sonra bu acılar dokunmuyor ona artık sempatiksalakcinni
kıs şerooo ben bu tıcker ı 1.5 hafta önce ayarlamıştım ağğncamı gördün nası gördün geçmişemi takıldın naniknanik...
oğluşş geleyyooo delikafadulden-tatlicadiarzu-
olabilüğğğ..:jeyyar:
hayırlısıya sizde çıkarın ateşsiz sağlıklı şekilde kızım 5+6 günlük
emdiğiyle çektiğin bir olmaz canım.. bnde pompada bitti görünüyo daha süt gelmio mesela ama emzirdiğimde ona dakikalrca süt gidiyo.. birde eğicen büzücen, gerip koyucan kahwerengi bölümü, akış azaldıysa biraz göğüsler kökten uca owucan sıkıcan tekrar denicen.. uğraş biraz etkili olacaktırsengözlerimebaksanab
canım emziren annenin oruç tutması sewap mı sence bebeğini etkileyecek bu sütünün kalitesi we miktarı düşecek! bnce 1 sene daha beklemelisin
[B]ehh işte hasretim sayılırr mirmirmirmirlan ebru yeni ew yaradı sanırım kocişle buzları erittiniz..
ewet filizimm cok saolasın canım benimmerhaba kızlar.
--oruç meselesini konuşmuşunuz ben kararsızım tutsammı tutmasammı diye ne yapıcamı bilmiyorum geçen sene tutmadım hamileyim diye ek gıdada veriyoruz artık üfff sütüm giderse diyede korkmuyo değilim hani.
---ebru geçmiş olsun canım yağmurun sonuçları temiz çıkmış.bizde kan dAMLASINI 9 damla veriyoruz.
Telaslanma canim o bezdeki leke bizdede oldu bir hafta boyunca her alt degistirmemizde.
Kan degil o, böyle acik kirmizi turuncu gibi demi?
O ya üsüttügü icin olurmus yada cok sicaktan terliyrosa sivi kaybettiginden ve yeterince sivi almadigindan.
Kendiliginden geciyor sonra. Doktorumuz bize bisey vermedi onun icin.
Idrarina bakti, kandan bakti hic bisey yok.
Bazilari sicaktan kum döküyor felanda derler. ne kadar dogru bilmiyorum.
bağkura gittim paramı almak için.. teferruat teferruat.. hastanede işgöremeslik raporum eksikmiş onu al gel dedi eğer o işgöremezlik süresi içinde herhangi bir imzam olduysa hakkımda yasal işlem başlatılırmış (ki biliosunuz ben doğuma bile bu masadan kalkıp gittim) doğal olarak herşeyde imzam war dükkan benim üzerime olduğundan we böle bişiydende bihaber olduğumdan gayet güzel çalıştım doğurduğum güne kadar we doğum sonrasındada her ewrajkta herşeyde imzam war!!! midyata pirince giderken elde ki bulgurdan da olacağız... bnde almadım tabi bi araştırtmam lazım bu konuyu
kendi drumuz iyi fakat aradığım kriterlere tam anlamıyla sahip değil.. ama başka dr bulamıyorum yakınlarda o yüzden hiç yoktan iyi diye gidiyorum.. kadın bilgili boş konuşmuyor aslında ama ben fazlasını istiyorum sanırım:çok üzgünüm:
bakalım yarına eğer öksürüğü geçmezse 1 gün daha bekleyeceğim.. aşı olamaz yoksa yine..
emdiğiyle çektiğin bir olmaz canım.. bnde pompada bitti görünüyo daha süt gelmio mesela ama emzirdiğimde ona dakikalrca süt gidiyo.. birde eğicen büzücen, gerip koyucan kahwerengi bölümü, akış azaldıysa biraz göğüsler kökten uca owucan sıkıcan tekrar denicen.. uğraş biraz etkili olacaktırsengözlerimebaksanab
canım emziren annenin oruç tutması sewap mı sence bebeğini etkileyecek bu sütünün kalitesi we miktarı düşecek! bnce 1 sene daha beklemelisin
ewet filizimm cok saolasın canım benim
kilosuna göre arttırmak gerekiomuş kan damlasını..doğan ın maşallahı var zaten bıdık gibi
canım geçmiş olsun hem ateşine hem pipisine kaydirigubbakcemile3 pipisinin ucunda kızarıklık varsa bence götür dr'a Arda'da da oldu geçen hafta yazmıştım buraya bilmiyorum denk geldin mi ama hafiften iltihap olmuş antibiyotik krem verdi öyle geçti bizimkiGünaydınnn,
Bezmiş olarak geldim bugün, o kadar halsizim ki merdivenlerden yuvarlanıyordum nerdeyse :)
Dün eve gittiğimde Doruk'un ateşi vardı, 37,5. keyfi de yoktu. İlk defa böyle bişey oluyor, telaşlandım çok. Hiç bir sebebi de yok, hemen yarım ölçek calpol verdim, rahatladı kuzum. Acaba dişi mi çıkacak ki?
Sonra akşam bezini değiştirirken, tam pipisinin denk geldiği yerde açık kırmızı bi leke gördüm. Muhtemelen kan. Saat geç olmuştu, arayamadım doktoru, şimdi mesaj atıcam, içim içimi yiyor.
Bana gelince tansiyonum ya düşüyor ya çıkıyor, başım dönüyor, terden günde 7-8 defa üstümü değiştiriyorum. Sarsak kocam doktorun mailini okuduktan sonra, dün pervane oldu etrafımda, ben terslendim, o pışpışladı, ben de keyfini çıkardım :)
merhaba canlar
eymen çok huysuz sanırım diş çıkaracak sadece başında ateşi oluyor...
aşımızı bugün olacağız inşallah...
bende tedavi aşamasındayım kulağım için 2 damla kullanıyorum
ayrıca kbb doktoru ileri derecede reflüm olduğunu söyledi...
sürekli mide yanması çekmemin sonu buydu zaten onun içinde 2 aylık şurup tedavisi verdi..
cuma işitme testi olacağım sanırım ona göre ameliyat olup olmayacağıma karar verecek...
oy oy hayat ne zor...
anne olunca hasta olmaktan korkuyormuş insan
sağol teyzesi.baya ateş yaptı aşı dün ya.sabaha kadar 37.5 te sabitti ateşi.bakalım uyansın.inşallah geçmiştir...
günaydın aşklarrr..
mutluyum..tahlil sonuclarımız temizzemuszemus
sadece kan damlamızı günde 7 ye cıkardık okadar..
dün bilgisayarım bozuldu giremedim özledim yaww..
bu arada EREN nası bi isim alakasız olcek ama..??
günaydın anneler
Minik kuşlarınız ve sizler iyisinizdir umarım
Ebru yağmurda çıkmaması iyi olmuş canım
Burcu canım eee 5 aylık olacak Doruk bu huysuz dönemler elbette olacak ateş diş çıkarma evreleri başlıyor artık
Hijyenim bende çok istiyorum oruç tutmayı işe de başlayacağım işten gelince de emzirmek istiyorum bakalım eşim ben tutarım senin yerine diyor sen tutma diyor bana hamileyken de 30 gün tuttu dua etmiş eşime ve bana güç kuvvet ver diye....
Taburcu canım ve kızlar kan damlasına başladığımızdan beri Hilal 2 defa kaka yapmaya başladı ...Hatırlarsanız biz hamileyken de ishal yapıyordu o yüzden 6-7 damlayı birden vermeyin ikiye bölüm sabah ve akşam olmak üzere D-vit leride var o yüzden aynı anda da vermeyin ilaçları
biz kızımla son gezmeye gidiyoruz bugün görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?