2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum canım ben hamileykende tuttum kendimi manevi boşlukta hissediyorum zaten bu aralar
ramazanın yeri çok ayrı... deneyeceğim bir kaç gün eğer sütüm giderse tutmam artık ne yapalım...

bende tutmayı düşünüyorum inşallah sütte bi azalma olmazda hakkıyla tutabiliriz geçen sene tutmadım ramazandan bişey anlamadım

günaydın anneler
Minik kuşlarınız ve sizler iyisinizdir umarım
Ebru yağmurda çıkmaması iyi olmuş canım
Burcu canım eee 5 aylık olacak Doruk bu huysuz dönemler elbette olacak ateş diş çıkarma evreleri başlıyor artık
Hijyenim bende çok istiyorum oruç tutmayı işe de başlayacağım işten gelince de emzirmek istiyorum bakalım eşim ben tutarım senin yerine diyor sen tutma diyor bana hamileyken de 30 gün tuttu dua etmiş eşime ve bana güç kuvvet ver diye....
Taburcu canım ve kızlar kan damlasına başladığımızdan beri Hilal 2 defa kaka yapmaya başladı ...Hatırlarsanız biz hamileyken de ishal yapıyordu o yüzden 6-7 damlayı birden vermeyin ikiye bölüm sabah ve akşam olmak üzere D-vit leride var o yüzden aynı anda da vermeyin ilaçları

biz kızımla son gezmeye gidiyoruz bugün görüşmek üzere

saol ayferim..
yazgı nın diliylee size iyi attikleeerrr

bağkura gittim paramı almak için.. teferruat teferruat.. hastanede işgöremeslik raporum eksikmiş onu al gel dedi eğer o işgöremezlik süresi içinde herhangi bir imzam olduysa hakkımda yasal işlem başlatılırmış (ki biliosunuz ben doğuma bile bu masadan kalkıp gittim) doğal olarak herşeyde imzam war dükkan benim üzerime olduğundan we böle bişiydende bihaber olduğumdan gayet güzel çalıştım doğurduğum güne kadar we doğum sonrasındada her ewrajkta herşeyde imzam war!!! midyata pirince giderken elde ki bulgurdan da olacağız... bnde almadım tabi bi araştırtmam lazım bu konuyu
canım damlayı werirken kan sayımı yapıldı mı? demir ilacını kafaya göre kullanmak ileride biçok soruna yol açabiliyormuş.. bazı hastalıkların tanısını zorlaştırıyormuş... bilgin olsun!
kawanoz mamayı ilk günler yarısını bi gün yarısını diğer gün werdim sonra tümünü weriyorum meywe pürelerinin.. sebzeleride mamayla zenginleştiriyorum yada bebe bisküwisi falan...

ben henüz kullanmıyorum cuma günü kan sayımı için kan werdik yarın gideceğiz aşı için eğer gerek warsa yazacak doktorumuz ki doğru olanında bu olduğuna inanıyorum.
kendi drumuz iyi fakat aradığım kriterlere tam anlamıyla sahip değil.. ama başka dr bulamıyorum yakınlarda o yüzden hiç yoktan iyi diye gidiyorum.. kadın bilgili boş konuşmuyor aslında ama ben fazlasını istiyorum sanırım:çok üzgünüm:
bakalım yarına eğer öksürüğü geçmezse 1 gün daha bekleyeceğim.. aşı olamaz yoksa yine..

ohh maşallah canının sıkıntısı gitmiştir biraz:) diş hediği ne oluyor? biz de daha diş falan yok.. zamanında çıkar herhalde 6 ay dolunca..
saol canım bakalım yeni drıun werdiği ilaçları düzenli kullanıyorum 2 gündür umarım etki eder..

emdiğiyle çektiğin bir olmaz canım.. bnde pompada bitti görünüyo daha süt gelmio mesela ama emzirdiğimde ona dakikalrca süt gidiyo.. birde eğicen büzücen, gerip koyucan kahwerengi bölümü, akış azaldıysa biraz göğüsler kökten uca owucan sıkıcan tekrar denicen.. uğraş biraz etkili olacaktırsengözlerimebaksanab
hayırdır kız 2.yimni yapıon yoksalaelaelaelaelae bnde çok sewerim eren ismini hatta listemde war o isim (eren - ceren)

canım emziren annenin oruç tutması sewap mı sence bebeğini etkileyecek bu sütünün kalitesi we miktarı düşecek! bnce 1 sene daha beklemelisin

dediklerini deneyeceğim canım...
bakalım bende azalma görürsem tutmayacağım zaten...

merhaba kızlar.
--oruç meselesini konuşmuşunuz ben kararsızım tutsammı tutmasammı diye ne yapıcamı bilmiyorum geçen sene tutmadım hamileyim diye ek gıdada veriyoruz artık üfff sütüm giderse diyede korkmuyo değilim hani.
---ebru geçmiş olsun canım yağmurun sonuçları temiz çıkmış.bizde kan dAMLASINI 9 damla veriyoruz.

ewet filizimm cok saolasın canım benim
kilosuna göre arttırmak gerekiomuş kan damlasını..doğan ın maşallahı var zaten bıdık gibi

İçime su serptin valla, sağol canım, inşallah öyledir.

Yakın olsak sana bizim doktoru tavsiye ederdim, ama size uzak kalır.

Gçğüsleri kökten uca ovmayı bi anlatsana bana, nasıl yapıcam?

canım geçmiş olsun hem ateşine hem pipisine kaydirigubbakcemile3 pipisinin ucunda kızarıklık varsa bence götür dr'a Arda'da da oldu geçen hafta yazmıştım buraya bilmiyorum denk geldin mi ama hafiften iltihap olmuş antibiyotik krem verdi öyle geçti bizimki

canım sana ve Eymen'e de geçmiş olsun inşallah ameliyatsız atlatırsın
sağol teyzesi.baya ateş yaptı aşı dün ya.sabaha kadar 37.5 te sabitti ateşi.bakalım uyansın.inşallah geçmiştir...

iyi bari çok yükselmemiş geçmiş olsun Asya'mıza da

canım yaa çok sevindim tahlil sonuçlarına
miniklerimiz hastalanmasın Yarabbim :Saruboceq:

Eren ismini ben de çok severim ailemizde olmasaydı Eren ya da Emir koyacaktım ben Arda'nın ismini... ikisi de olunca hem de 2'şer tane Arda koyayım baaariii dedim kaydirigubbakcemile3

oruç konusunda ben de emin değilim ne yapacağımdan ama denerim bikaçgün sütte azalma olursa tutmam artık napiim geçen sene de tutmamıştım nasıl tutulacaksa sonra az da değil 60 gün oluyo toplamda

Ayfer canım kan damlası dediğin demir ise yanlışın olmasın sakın çünkü demir ishal değil kabızlık yapar. Hatta hamilelikte verilen magnezyum kasılma kramplara engel olduğu gibi demirin yaptığı kabızlığıda engeller. Doktorumun verdiği bilgi bu idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…