- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.301
Sağol Burcu ya inan bana çok yardımcı oldun her seferinde. İş yerinden telefon gelmişti. Bir yöneticimiz 40 günlükken bırakmış bebeğini. O demesin mi ne kadar çabuk bırakırsan o kadar iyi uzadıkça stres olursun. Süt iznimi haftalık toplu olarak kullanacağım. Haftanın bir günü evde olacağım. Sana da çokça geçmiş olsun Burcu inşallah ilaç Doruk'ta birikim yapmaz. Doktorun çok güzel yönlendirmiş gerçekten takdir ettim o doktoru.
Esrincim ne demek, ne zaman ihtiyacın olursa, elimden ne gelirse...
O ne kadar erken işe başlarsan o kadar kolay lafı, çalışanı işe getirmek için kullanılan ikna yönteminden başka birşey değil, pis yalancılar.
tartılar farkedermiş bayağı 100-200 gr arası oynayabilirmiş. Ablam kimyager hassas tartı kullanıyorlar o bile hep aynı tartıyı kullanır kalibrasyonları ayrıdır der. Geçmiş olsun Helin'e
Pazartesi süt izni evde olacağım slaı gideceğim. Annem sesler duyar, kimisi halisünasyon görür ya annem görmüyor duyuyor. Ölmüş babam bile mezarında çıkar konuşur annemin kafasında. Dün komşunun 10 yaşındaki çocuğunun üzerine yürüdü. Çocuk "şişli balkonda" demiş güya. Ben de oradaydım çocuk hiçbir şey demedi. Kaldı ki anne şişli balkonda ne demek sen buna niye kızıyorsun o çocuk diyorum. Yok diyor ben bilirim ne olduğunu vs. Geçen de yolda giderken bir gence vurdu, sen bana şöyle dedin diyerek. Oysa ki bu da gerçek değil. Siz görseniz hasta olduğunu anlamazsınız çoğu komşumuz bilmez bile. 25 yaşında yakalanmış senelerdir hasta. İlaçlarını alınca ruh gibi oluyor. Almadığı günler bir iyi bir kötü. Kendi kendi ile duyduğu seslerle kavga eder. Haftanın 2-3 günü iyi ise geri kalan günler kötüdür. Bakıcımız biraz konuşkan. Annemin hastalığını anlattık ama yaşamayınca bilinmez, kadının idrak edebildiğini sanmıyorum. Annem kadına bana şunu dedin deyip üzerine yürüyebilir. Anneme yalvarıyorum anne ne olur ilaçlarını al yat dinlen, kadınla çok konuşma ama ne fayda beni dinler mi hasta insan sonuçta.
Allah annenin de senin de yardımcınız olsun, çok zor gerçekten...
Ahh esrincim bende pazartesi iş başı yapıyorum önce haziranda başlayacaktım yapamadım işte yapılmıyo. ek gıdaya tam anlamıyla bugün başlıyoruz. sizde bana bi yardım istiyorum.bu gün apar topar doktora götürdüm. Çünkü ağız içinde ama yan damak üst dudak alt dudak içlerinde beyazlıklar vardı aldım gittim ağız içi mantar dedi. benim göğsümden geçmiş. daha geçen ay benim göğüs ucu yaramdan boğaz enfeksiyonu geçirmişti. ikimizde tedavi olduk geçti. şimdide bende yine başladı küçük sivilceler çıkıyo ve kızın ağzı yara oluyo karbonatla siliyorum devamlı ama ne yapacağımı şaşırdım doktor sil geçer diyo ama her ay tekrarlıyo emzirmeye ara mı versemm off iş başı yapmak koyuyoo
Çok çok geçmiş olsun...
evet canım ben istiyorum artık çocuklarımı özledim :) ama kuzumdan ayrı kalmak çook koyuuyo bazen koynumda uyutuyorum kafasını dayayıp uyumasına bitiyorumm.ama herşer onlar için değil mi ona daha güzel daha iyi bi gelecek için değil mi? bize kalsa hiç ayrılmayız analık bu olsa gerek. benim iş yerim yakın çalışma şartlarım iyi rehabilitasyon merkezi. oradaki çocuklarında bana ihtiyacı var demii
sağoll canımmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Sanırım her işe başlayan anne ile birlikte ağlıycam ben de...
merhaba canlar
eymen çok huysuz sanırım diş çıkaracak sadece başında ateşi oluyor...
aşımızı bugün olacağız inşallah...
bende tedavi aşamasındayım kulağım için 2 damla kullanıyorum
ayrıca kbb doktoru ileri derecede reflüm olduğunu söyledi...
sürekli mide yanması çekmemin sonu buydu zaten onun içinde 2 aylık şurup tedavisi verdi..
cuma işitme testi olacağım sanırım ona göre ameliyat olup olmayacağıma karar verecek...
oy oy hayat ne zor...
anne olunca hasta olmaktan korkuyormuş insan
Pınarcım geçmiş olsun, ben niye bilmiyomuşum bu kulak rahatsızlığını...
İnşallah ameliyat gerektirecek bir durum yoktur.
Eymen paşaya da şimdiden geçmiş olsun, çok canı yanmaz umarım.
Anne olunca hasta olmaktan korkuyor insan, çok haklısın.
Haftasonu fenalaşınca, ilk aklıma gelen Doruk oldu...
Bugün merdivenlerden düşmek üzereyken de, ya bi yerim kırılırsa, oğlum napar derken buldum kendimi...