- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.341
bizde dün dr gittik dr baktı ben burda bir duduş görüyorum dedi hihoyyytaaaa kızmı içime doğmuştu biliyodum
dedim çok güzel bi duyguymuş artık prensesim diye sevebilcem bu arada kızım 15 haftalık görünüyo ve 109g dr şaşırdı kilosuna sağlıklı çok şükür 1 ay sonra 3 lü test yaptırcaz
Ayfer canım kan damlası dediğin demir ise yanlışın olmasın sakın çünkü demir ishal değil kabızlık yapar. Hatta hamilelikte verilen magnezyum kasılma kramplara engel olduğu gibi demirin yaptığı kabızlığıda engeller. Doktorumun verdiği bilgi bu idi.
valla ben hamileliğimde magnezyum kullanmadım demir hapı da ishal yaptı... hiç kabız olmadım hamileliğim ve hayatım boyunca kişiden kişiye değişiyo mu acaba :uhm:
maşallah maşallah[B]ehh işte hasretim sayılırr mirmirmirmir
kıs ikinci bebege bende o cesarito ve kapasitooo nerdeeee..en azından şu anda yok ama arayı sogutmamak gerek 5 -6 senede beklemem heralşakkıdı[/B]
İçime su serptin valla, sağol canım, inşallah öyledir.
Yakın olsak sana bizim doktoru tavsiye ederdim, ama size uzak kalır.
Gçğüsleri kökten uca ovmayı bi anlatsana bana, nasıl yapıcam?
Güzel prensesler, yakışıklı prensler ve onların anneleri güzel mart anneleri, nasılsınız? ,Yaklaşık 1 adır yokuz. Esk.deyiz. Aklım hep sizde, bebekler nasıl, neler yapıyorlar, gelişimleri nasıl, ek gıda ne yediriyorlar vs... Bizim evde internet yoktu eşimn evinde de kullanmadım kardeşim bugün bağlattı.
Biz iyiyiz çok şükür, Yiğit emmemek için direniyor benim sütüm sütüm bi hiç yok bi taşıyor, aptamil+püre veriyorum...
Tatil berbat geçiyor, kaynana zırıltısı, babamın rahatsızlığı, sıcak, Yiğit'in huysuzluğu... Evimi de çok özledim. Cuma döneceğiz sanırım bir süreliğine o ara buralarda olurum inşallah... Öpüyorum hepinizi özleyin beni anacım.. :)
maşallah maşallah
cengizde seneye 1 tane daha istiyor ama ben hiç taraftar değilim önce adam olmalı.. yoksa yazık olurrr en az 5yıl çocuk yok en azzz
Güzel prensesler, yakışıklı prensler ve onların anneleri güzel mart anneleri, nasılsınız? ,Yaklaşık 1 adır yokuz. Esk.deyiz. Aklım hep sizde, bebekler nasıl, neler yapıyorlar, gelişimleri nasıl, ek gıda ne yediriyorlar vs... Bizim evde internet yoktu eşimn evinde de kullanmadım kardeşim bugün bağlattı.
Biz iyiyiz çok şükür, Yiğit emmemek için direniyor benim sütüm sütüm bi hiç yok bi taşıyor, aptamil+püre veriyorum...
Tatil berbat geçiyor, kaynana zırıltısı, babamın rahatsızlığı, sıcak, Yiğit'in huysuzluğu... Evimi de çok özledim. Cuma döneceğiz sanırım bir süreliğine o ara buralarda olurum inşallah... Öpüyorum hepinizi özleyin beni anacım.. :)
ahaa büyük konuştun kesin olacak 5 yıldan önce kaydirigubbakcemile3
wallahi jalem banada öle gelioeyvahedigeldismile her an bi gol bekliorum şu sıra:1no2::mymeka:
canım geçmiş olsun hem ateşine hem pipisine kaydirigubbakcemile3 pipisinin ucunda kızarıklık varsa bence götür dr'a Arda'da da oldu geçen hafta yazmıştım buraya bilmiyorum denk geldin mi ama hafiften iltihap olmuş antibiyotik krem verdi öyle geçti bizimki
oruç konusunda ben de emin değilim ne yapacağımdan ama denerim bikaçgün sütte azalma olursa tutmam artık napiim geçen sene de tutmamıştım nasıl tutulacaksa sonra az da değil 60 gün oluyo toplamda
maşallah maşallah
cengizde seneye 1 tane daha istiyor ama ben hiç taraftar değilim önce adam olmalı.. yoksa yazık olurrr en az 5yıl çocuk yok en azzz
iki elinle tut köktenileri geri sık bırak harekete geçir kanalları yani kökten süt çıkarmak için sıkmaya başla, her cantimi sıkarak uca doğru gel süt fışkırıyo zaten.. pompayı al bi 30,40ml daha sağıyosun öle zorlayaraksengözlerimebaksanab
benim pompa manule olduğundan uğraş uğraş artık ihtisas yaptımyerimseniben
canım ya bizde seni ösledik.. hiç mi emmiyo yiğit..
bizim kzı öksürüyor bu gün azaldı şükürhihoyyyt anne sütünden wazgeçme canan bağışıklıkları demir gibi olacak yawruların anne sütü sayesinde en iyi gıda anne sütü onlar için.. şükür ilerlemeden atlatıyoruz sanırımalkisalkisalkis
onun harici genel bi iştahsızlık war bebiklerimizde.. malum dişler yaklaştı bebeişler iştahsızlaştı we huysuzlaştı, sıcaklarda cabası.. bende sabah kahwaltı: yarım muz, 4-5 bebe bisküvisi, 1 kaşık pekmez, lavache qurit peynir yada labne, 2 ölçek mama 50cc su blendırlayıp weriorum.. deiştryorum bazen içeriği..
hergün yoğurt meywe püresi yada suyu... bunlar hergün fix olanlar... ek gıda topicinden tariflere bak
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff emeklilik yaşı neden bu kadar ileride yaaaa anneliği ve doğumda yıpranma payını falan ekleyip azaltsalar ya yabebeğimi özledim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bayanssulusmile
canım benimde en büyük korkum bu geçen ay oldum ilk bu ay daha tık yok düzensizlik olurmuki ilk zamanlar yaaaa yoksaaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bayanssulusmile
canım benimde en büyük korkum bu geçen ay oldum ilk bu ay daha tık yok düzensizlik olurmuki ilk zamanlar yaaaa yoksaaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Onun yerine şu doğum izinlerini uzatsalar o da yeter be canım :)
Sütünün durumu nasıl?
İlk zamanlar düzensiz olması normal ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...
evet düzensizlik oluyo canım mesela benim nisanda oldu mayısta olmadı haziran 15 te oldu temmuz 25 te oldu karmakarışık gidiyoz bakalım
jaleeem saol aşkım..eren ismi aklımda tabi kocito duruma el koymazsa..hihicanım geçmiş olsun hem ateşine hem pipisine kaydirigubbakcemile3 pipisinin ucunda kızarıklık varsa bence götür dr'a Arda'da da oldu geçen hafta yazmıştım buraya bilmiyorum denk geldin mi ama hafiften iltihap olmuş antibiyotik krem verdi öyle geçti bizimki
canım sana ve Eymen'e de geçmiş olsun inşallah ameliyatsız atlatırsın
iyi bari çok yükselmemiş geçmiş olsun Asya'mıza da
canım yaa çok sevindim tahlil sonuçlarına
miniklerimiz hastalanmasın Yarabbim :Saruboceq:
Eren ismini ben de çok severim ailemizde olmasaydı Eren ya da Emir koyacaktım ben Arda'nın ismini... ikisi de olunca hem de 2'şer tane Arda koyayım baaariii dedim kaydirigubbakcemile3
oruç konusunda ben de emin değilim ne yapacağımdan ama denerim bikaçgün sütte azalma olursa tutmam artık napiim geçen sene de tutmamıştım nasıl tutulacaksa sonra az da değil 60 gün oluyo toplamda
hahayyt...ne cok smileye ihtiyacımız var aslında dimiiiiaklinialirimsmile..duysana kk:enbuyukkk:Çooook sıcaaakkk... (bayılmak üzere olan smile)
jaleeem saol aşkım..eren ismi aklımda tabi kocito duruma el koymazsa..hihi
hahayyt...ne cok smileye ihtiyacımız var aslında dimiiiiaklinialirimsmile..duysana kk:enbuyukkk:
hosgeldin canoo..
AY KIZLAR YAGMUR U YIKADIM SONRA GECTİM BANYOYA İKİ KÜÇÜĞK HALI Bİ PASPAS YIKADIM ,,
TABİ SUCUK OLDUM BU ARADA BİDE KENDİMİ YIKADIMM OHH BUGÜN TEMİZLİK GÜNÜM..:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?