2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy okuyunca çok duygulandım nerden nereye ya:2:

valla ben hamileliğimde magnezyum kullanmadım demir hapı da ishal yaptı... hiç kabız olmadım hamileliğim ve hayatım boyunca kişiden kişiye değişiyo mu acaba :uhm:

Güzel prensesler, yakışıklı prensler ve onların anneleri güzel mart anneleri, nasılsınız? ,Yaklaşık 1 adır yokuz. Esk.deyiz. Aklım hep sizde, bebekler nasıl, neler yapıyorlar, gelişimleri nasıl, ek gıda ne yediriyorlar vs... Bizim evde internet yoktu eşimn evinde de kullanmadım kardeşim bugün bağlattı.

Biz iyiyiz çok şükür, Yiğit emmemek için direniyor benim sütüm sütüm bi hiç yok bi taşıyor, aptamil+püre veriyorum...

Tatil berbat geçiyor, kaynana zırıltısı, babamın rahatsızlığı, sıcak, Yiğit'in huysuzluğu... Evimi de çok özledim. Cuma döneceğiz sanırım bir süreliğine o ara buralarda olurum inşallah... Öpüyorum hepinizi özleyin beni anacım.. :)

valla ben hamileliğimde magnezyum kullanmadım demir hapı da ishal yaptı... hiç kabız olmadım hamileliğim ve hayatım boyunca kişiden kişiye değişiyo mu acaba :uhm:

Canım senin bünyende böyle bir etkisi olduysa bilmiyorum ama yanlış mı biliyorum diye internete baktım. Şu sayfada en sonda demir haplarının yan etkilerinde yazıyor.
UZ.DR.METİN OKUCU: kansızlık ve demir eksikliği

Bir de demir iyi emilsin diye c vitamibi ile alınması tavsiye edilir. Süt ürünleri ile birlikte tüketilmemelidir. Süt ürünleri demir emilimini engeller.
Ben magnezyumu son ay kullandım ondan önce hep portakalla öğle yemeğininden 1 saat önce veya sonra demir aldım ve bende kabız olmadım. Genelde hamilelikte homoroidden korktuğum için hep lifli besin tükettim. Benim kabız olmama sebebim bunlardı.

Son düzenleme:
[B]ehh işte hasretim sayılırr mirmirmirmir
kıs ikinci bebege bende o cesarito ve kapasitooo nerdeeee..en azından şu anda yok ama arayı sogutmamak gerek 5 -6 senede beklemem heralşakkıdı[/B]
maşallah maşallah
cengizde seneye 1 tane daha istiyor ama ben hiç taraftar değilim önce adam olmalı.. yoksa yazık olurrr en az 5yıl çocuk yok en azzz

İçime su serptin valla, sağol canım, inşallah öyledir.

Yakın olsak sana bizim doktoru tavsiye ederdim, ama size uzak kalır.

Gçğüsleri kökten uca ovmayı bi anlatsana bana, nasıl yapıcam?

iki elinle tut kökten ileri geri sık bırak harekete geçir kanalları yani kökten süt çıkarmak için sıkmaya başla, her cantimi sıkarak uca doğru gel süt fışkırıyo zaten.. pompayı al bi 30,40ml daha sağıyosun öle zorlayaraksengözlerimebaksanab
benim pompa manule olduğundan uğraş uğraş artık ihtisas yaptımyerimseniben

canım canım canııım hoşgeldinn bu kadar özletme kendini
bebişlerin çoğu huysuz dişten ve sıcaklardan dolayı ve çoğu kişi de ek gıdaya başladı hasretin yaptığı ek gıda topiği var bi göz at istersen
Yiğit'i öp benim için o da seni öpsün kaydirigubbakcemile3

canım ya bizde seni ösledik.. hiç mi emmiyo yiğit..
bizim kzı öksürüyor bu gün azaldı şükürhihoyyyt anne sütünden wazgeçme canan bağışıklıkları demir gibi olacak yawruların anne sütü sayesinde en iyi gıda anne sütü onlar için.. şükür ilerlemeden atlatıyoruz sanırımalkisalkisalkis
onun harici genel bi iştahsızlık war bebiklerimizde.. malum dişler yaklaştı bebeişler iştahsızlaştı we huysuzlaştı, sıcaklarda cabası.. bende sabah kahwaltı: yarım muz, 4-5 bebe bisküvisi, 1 kaşık pekmez, lavache qurit peynir yada labne, 2 ölçek mama 50cc su blendırlayıp weriorum.. deiştryorum bazen içeriği..
hergün yoğurt meywe püresi yada suyu... bunlar hergün fix olanlar... ek gıda topicinden tariflere bak

offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff emeklilik yaşı neden bu kadar ileride yaaaa anneliği ve doğumda yıpranma payını falan ekleyip azaltsalar ya ya bebeğimi özledim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Akşam gidince bi de ona bakayım...
Cumartesi kontrolümüz var neyse ki..

Geçmiş olsun Arda'ya da.
Niye olurmuş iltihap Jalecim?

Hoşgeldiniiiizzz :)

Yiğit'e sağıp veremez misin acaba sütünü?

Bebekler genel olarak iyi çok şükür, dişleri çıkanlar var, bizde yok daha ama sıkıntısı başladı gibi... Ben hala sadece anne sütü veriyorum, çok nadiren de meyve püresi. Ama gelecek hafta ek gıdalara geçicez galiba...

Evine Allah kavuştursun, kaynana zırıltısından Allah kurtarsın diyelim :)

Anlaşılmıştır, ilk sağımda deneyeceğim. Bugün sadece bir defa, 190 cc sağabildim, neyse ki stoklar var.

offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff emeklilik yaşı neden bu kadar ileride yaaaa anneliği ve doğumda yıpranma payını falan ekleyip azaltsalar ya ya bebeğimi özledim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Onun yerine şu doğum izinlerini uzatsalar o da yeter be canım :)
Sütünün durumu nasıl?

bayanssulusmile

canım benimde en büyük korkum bu geçen ay oldum ilk bu ay daha tık yok düzensizlik olurmuki ilk zamanlar yaaaa yoksaaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

İlk zamanlar düzensiz olması normal ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...

bayanssulusmile

canım benimde en büyük korkum bu geçen ay oldum ilk bu ay daha tık yok düzensizlik olurmuki ilk zamanlar yaaaa yoksaaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evet düzensizlik oluyo canım mesela benim nisanda oldu mayısta olmadı haziran 15 te oldu temmuz 25 te oldu karmakarışık gidiyoz bakalım

Onun yerine şu doğum izinlerini uzatsalar o da yeter be canım :)
Sütünün durumu nasıl?

İlk zamanlar düzensiz olması normal ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...

ödüm patlıyor canım valla inşallah düzensizliktendir (( canım kendimce bi düzen oturtmaya çalışıyorum oğluşuma ama inşallah doyuyordur sabah sekizde emiyor öğlen onbirbuçukta bide birbuçukta emziriyorum sonra biberon almadığı için aç aç beni bekliyor beşte gider gitmez ve akşam bolca emziriyorum inşallah kilo kaybı olmaz sütüm hala az gibi canım eskiden sadece fazla geldiği için sabahları sağardım tekinden 150 falan çıkardı şimdi zor zahmet 60 çıkıyor onuda içmiyo zaten biberona alışamadı daha sulukla filan üç gibi de onun yarısını alıyor işte inşallah yetiyordur ona (

jaleeem saol aşkım..eren ismi aklımda tabi kocito duruma el koymazsa..hihi
Çooook sıcaaakkk... (bayılmak üzere olan smile)
hahayyt...ne cok smileye ihtiyacımız var aslında dimiiiiaklinialirimsmile..duysana kk:enbuyukkk:

hosgeldin canoo..

AY KIZLAR YAGMUR U YIKADIM SONRA GECTİM BANYOYA İKİ KÜÇÜĞK HALI Bİ PASPAS YIKADIM ,,
TABİ SUCUK OLDUM BU ARADA BİDE KENDİMİ YIKADIMM OHH BUGÜN TEMİZLİK GÜNÜM..:dance:

maşallah canım çok hamaratsın ben oğlanı bir saniye yanlız bırakamıyorum yaaa benim annelik hormonlarımı fazlamı yüklemişler nedir bide duşa girdim düyorsun ne güzel ben evde biride olsa uyumadan giremem süpersin valla tebrik ediyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…