2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar aat 9.30 san buyana sitedeyim
ama hiç bişey yazamıyorum safdışı kalıyorum ,
yağız fena halde bana bağlı yanından ayrılamıyorum,
evde her işim duruyo iş yapamıyorum,şimdi uyuttum,
br bakıp çıkıcam, hasta olan bebeklere acil şifa diliyorum,
bende oruç tutanlardanım Allah yardımcımız olsun, yağıza ek gıda veriyodum,
memeyi fazla tutmuyodu gündüz buügnde ne hikmetse zor kopardım memeden,
artık yetmezse öglen sonu ek gıdalara devam,sütümde azalma olursa tutmayacam,
ALLAH bebeklerimizin rızkını verir inşallah.
:Saruboceq:

günaydın hayırlı ramazanlar herkese

bende tutuyorum oruç rabbim nasip ederse şu ana kadar ne susadım ne acıktım inşallah akşama kadar böyle devam ederserhanda oruç tutuyo diycem komik olacak bugün doğru dürüst mama içmedi bide biberonu götürüyorum ağzına ööğğ yapıyo yalandan öksürüyo sabah 6 da kalktık bu saat oldu daha 100cc mama içmedi

çok terliyo teyzeleri kollar bacaklar isilik oldu kıpkırmızı çok üzülüyorum bi badi var üstünde uyurken bile örtmüyorum üstünü günde 2 kere banyo yaptırıyorum yinede isilik oldu bütün camlar açık ev püfür püfür esiyo bide vantilatör çalışıyo
bu arada ishali geçti çok şükür
dün aniden çıkmak zorunda kaldım geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
misafirim geldi alt kattaki komşum oturduk akşama kadar sonrada eşim geldi telefonu bozulmuştu telefon almaya gittik sen beğen dedi bende beğendim aldık al dedi bu senin ben seninkini kullanıcam kendime değil sana almayı düşünmüştüm zaten dedi sağolsun sonunda bi dokunmatik ekran telefonum oldu:)
serhan beye yoğurt yapmıştım yedirmeyi deniyim yer inşallah keçi sütüde aldım dün onunla yaptım bakalım
şimdilik çok öptüm güzeller

herkese tünaydın
Oruç tutanlara Allah kabul etsin ve sabır versin bu sıcakta bende niyetlendim ilk baş ama yapamam diye tutmadım oruç ama eşim için sahura kalktım... Hilal mama az alıyor uyurken meme istiyor ömrümde terlemeyen ben bu sıcaklarda felaket terliyorumaşırı su kaybın ve Hilalle beraber bende isilik oldum kollarım hep isilik oldu....
bunun mamasına cici bebe koydum az içti 100 cc'lik yapmıştım 50 cc içti günün yarısı benimle birde sol göğsümün meme başı çok ağrıyor hele çekerken Hilal ...

Hoşgeldin canım, özlenmez olur musun hiçç, başından macera eksik olmuyor senin de, çok geçmiş olsun, eşinde inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur, Pelinimi öp benim için..

Bak gördün mü memeyi almayan memeden inmiyor. Rabbimin hikmeti işte. inş sütünde fışkırsın böle:) hepimizinnn

Benim doktorum inek sütüne karşı 1 yaşına kadar...İnek sütünün bebeklerin mide ve bağırsakları için çok ağır olduğunu söylüyor...ekonomik durumu yetersiz aileler süt vermek zorundalarsa sulandırarak vermeliler falan diyo...keçi sütü ile yapayım yoğurdu anne sütüne yakın olduğu söyleniyo dedim bunun asılsız olduğunu keçi sütününde en az inek sütü kadar ağır olduğunu iddaa etti...aptamilin 2 numaralı devam sütü ile yoğurt yap dedi...devam sütü yoğurda dönüştüğünde problem yok...dün ilk defa mayaladım yoğurt makinama koydum 8 saate ayarladım çok güzel tutmuş...Aras uyandığında deneyeceğim ilk def, tadına baktım çok güzel hafif şekerli gibi:))

Günaydıınn,

Yazgııı, meyve püresi ya da meyve suyunun içine biraz anne sütü eklemeyi deneyebilirsin. Belki yer o zaman sütçü Alp :)
valla almıyor ALP bende zorlamıyorum bugün elmayı tek deneyeceğim olmadı burcu nun dediği gibi annesütü katarım içine.yoğurt vermedim daha oyüzden ona karıştıramam.bakalım ne olacak???

Öle heryeri açma yaa cereyanda kalır ishali yeniler allah korusun. İsilik için hametan diye bi krem kullandığını söylemişti arkadaşım çok iyi geliyormuş. Bende çok isilik olduğu zaman poposuna sürdüğüm kremi sürüyorum oda çok iyi geliyor. oda pişik oda pişik sonuçta:)
bu arada poposunu ben artık kremlemiyorum doktorumuz demişti her seferinde kremleme bebeğin poposu bağışıklık kazanmaz yoksa demişti hakkaten öle oldu artık krem sürmüyorum hiç. bu sıcakta bile maşş diyim pişmiyor. sizde bir kere sürün bir kere sürmeyin çok ullanıyorsanız eğer. yawaş yawaş azaltın. arada pişince sürüyorum ben

ben pastorize süt ve bebek yoğurdu ie mayaadım bugün bakalım nasıl olacak

ay bende yarın deneyeceğim nasılsa evdeyim .. geçen hafta işler yoğudu süt izni alamadım bu ahfat 2 gün kullanacağım... ek gıda sofrada yedikerlidnen tataıt çocuk sofrada yeemek tyemeyide öğrensin....
çocuk sofrada yiyor zaten cnm sorunda bu ona özel yapılan şeyleri sevmiyor :sinifsinif:

Özlemez mi insan opuyorumnanaktan

canım Pelinimize ve eşine çok geçmiş olsun eşinde de benim gibi orta kulak iltihabı ve kulak zarı problemi var sanırım bana da ameliyat diyorlar şimdilik erteliyorum ama
kulağım %30 işitme kaybına uğramış her iltihapta artacakmış ihmale gelmez yani
Allah şifalar versin...

Hayırlı Ramazanlar, Allah tutanların yardımcısı olsun, bende tutmuyorum arkadaşlar, dayanabileceğimi sanmıyorum, o yüzden hiç başlamayacam bile..

Allah kabul etsin canım...
...

Sağ olasınız... Ramazan ayı mübarek bir ay oruç tutamasak bile feyzinden yararlanırız inşallah...

Allah kabul etsin canlar...
Serhanımıza çok geçmiş olsun cnm...

Hilalimize ve annesine de geçmiş olsun...

Bak gördün mü memeyi almayan memeden inmiyor. Rabbimin hikmeti işte. inş sütünde fışkırsın böle:) hepimizinnn

Eymen zaten iştahsız gece emdiği kadar gündüz emmiyor biraz da buna güvendim oruç tutmak için nitekim öye de oldu ...
sabahtan beri bir kere emdi sütümü sağdım dolaba koydum ben de..
sütümde gayet iyi şu ana kadar
Rabbim kolaylığını veriyor gerçekten

selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar bende oruç tutuyorum şu saate kadar ne acıktım nede susadım inşallah rahat bir şekilde tutabiliriz oruçlarımızı ben büyük oğlumdada tutmuştum oruç emziriyodum o zamanda sütümde hiç eksilme olmamıştı Rabbim yardımcı oluyor

günaydın herkese hayırlı ramazanlar...
Biz ewde takılıyoruz kocişle ramazandan dolayı işler pek yok elemanlar yatışta bizde kahwaltı ettik tawla oynadık.. şimdi arkadaşımız geldi kocim onla müsabakaya dewam edio, kızım 11,30da uyudu hala uyuyor ona mama wereceğim şimdi uyku arası.. Hepinizi öpüorum bi geçmişe bakayım..

ha birde idrari cok kokuyor son zamanlarda, acaba idar yolu enfeksiyonu olabilirmi?
olabilir bnce doktora danışmöalısımn hemen bi idrar kültürü falan isteyecektir..

hayatım hemen eczaneden ucuz pompalardan al bnce bekletme göğsünde yazık...

ona zara verecek şekilde açmıyorum canımcım evin içi çok iyi yani onu demek istedim bende herzaman krem kullanmıyorum pişik kremi sürsem iyi gelirmi acaba hem chicconun var bide fito diye bi krem getirmişti kayınvalidem çok iyi geliyo onu sürerim olmadı

sağol canım Allah kabul etsin tutan herkesinkini rabim veriyor kolaylığını ne susadım ne acıktım şükür hatta normalde sıcak terlerim şimdiye kadar iki kez duşa girmiştim ama bugün terlemiyorum bile

ben kaçar ewe kızıma mama yapayım wereyim aç aç uyuor kahwaltısının yarısını yedi.. b,iraz keyif yapayım.. bu ardaa dün yazdım da görmdi kimse haftaya tatile gidiyoruz antalyaya.. babasını çağırırsa biz geldiğimizde dönmesi koşuluyla çağıracaklülülülülülü işte böyle eşim cumartesi izmire gidiyor maç war yada cuma.. bilmiyorum.. ptesi salı falanda biz çıkarız muhtemelen daha plan yapmadık..

şimdiden iyi tatiller canım güzel bi tatili hakettin sen fazlasıylaopuyorumnanaktan

Masallah herkes ne guzel uzun uzun emzirmis benim sutum malesef 2 bucuk ay sonra azaldi onun icin birakmak zorunda kaldim,birde ben beceremedim bu emzirme meselesini,galiba cok sabirsiz ciktim (
Ilk zamanlar cok iyiydi ya lik lik iciyordu sonradan ne oldu anlamadim...
Simdi uzuluyorum keske biraz daha sabretseydin pompa filan alsaydim stimule etmek icin...

Bu arada oruc tutanlarin orucu kabul olsun insallah,ne guzel bende cok istemistim bu sene tutmayi gecen yil'da tutamadim hamile oldugum icin , bu sene yine hamileyim yine tutamiyorum.. 10 haftalik oldum.
Acaba genede denesemiydim ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…