2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman olmasın düzelir geçen hilalde öyleydi 4 defa yaptı sonra geçti sulu gibiydi yediklerinden içtiklerinden sanırım şimdi günde 1 defa yapıyor ve felaket kokutuyor...

sen sigaramı içiyorsunnnnn klava:klava:klava:klava:kötükedihüso

sanaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileakannehirakannehirakannehir:gitme::gitme::gitme:
tesekkür ederimm:bbo:

yok anam aylar oldu memeyi reddedelisenağlama
ya sebekligine yapmıştr ama al sana yazgııı:mymeka:

:roflol::roflol: ne oldu ebruşşşşşşşşşş klavyene?

aynen katılıyorum canım sana.....

çok geçmiş olsun gülcancım...

olcay ekran klavyesi kullanıorum suan
klavyem dayamadı 10 parmak kullanabilen parmaklarımasempatiksalakcinni
ama bu ekran klavyesi ugrastrıc sinir oldm

kızlae napıyonuz dün takılamadım pek ..bir kaç gün daha pek takılamayaçağım..dün ablamlardan tel geldi bu gün bana geliyorlarmış..2 gün kalçaklarmış..dün hemen alışverişe çıkmak zorunda kaldım...evde yiyecek pek yoktu öyle...dün gitmişken saatimide aldım...hepsi.. verdiğim şiparişi iptal ettim...görerek almam daha iyi oldu,,içime sindi en azından..üstelik ordaki fiyattanda baya uyguna aldım pazarlıkn edince...

bü gün de yemek temizlik derken...ançak bu saatte gelebildim buraya....?eee bir yaramazlık yok inşallah...bakabildiğim kadar bi geçmişe bakayım bakalım

canım hayrılı olsun....yetişkin bir erkek oluş artık beyimiz..darısı başımıza..:)))

Biri bana durrrrrrrrrrrrrr desiiiiin:yasakkelime
cüğara olayını abarttım galiba
kaç dene tüttürüyon günde? bazen benimde canım çekmiyo değil ama hee.. hele böle dışarda sahildeyken falan.. ya da bişler içerkennnnnn:tomato:
bn de cok mecbur kalmadıkca vermeeeeeeeem afiyet olsun ceroyaa
yogurt myaladı annem ilk defa bugün başlayacam ama sewmeyebilir
afiyet olsun yok kıı yoğurdu çoğu bebeik sewio ben içine 2 cicibebe yada bazen muz meywe falanda katıyorum..
yarasın aşkitomaaaa.. ben domatesini ayırmadım içine ekmekte ufaladım yedi bile tosunum:))
bnde yoğurdu dolaptan çıkardığımda içine 2 cicibbe atıyorum ısınana kadar cicibebelerde erimiş oluyor..

yok kııı o dömbik parmaklar yazgıya ait olamaznaniknanik sende he orayı nası gördün..
ohh ne güzel kaynatırsınız ablanla bol bol..
canım nişastalı muhallebi yap ona yedir..kesmezse götürürsün dr ye..belki yediği meyveler yapmıştır...

bol bol da su ver....geçmiş olsun

çok terliyo ebru yaa normalmi kafası sırtı günde 5,6kez üst değişiyorum.. kafası hep boncuk boncuk terliyo... şuan aynımda arabasında we yine sırılsıklammm

vadideki zambak.. oğluşa maşallah erkek olmuş.. sanada geçmiş olsun balım.. geçen hafta bnde hastanelik oldum işte 39,3ü gördüm ateşim fırladı falan.. bu gün çok iyiyim şükür..

kociş çalışıyor bu gece kızımla yalnızız, anneme yine kim naptıysa 4,5 gündür gelmiyor:umursamaz: bu gün aradım sayacaktım herşeyi açmadı! bakalım yarın gelecek mi.. tek başıma çok zor oluyo yaa allahtan bi kaç gündür işleri pek olmuyoda 2,3 saat dükkanda durabiliyo ordan yırtıyorum..

yine tenhalaştı buralar bnde gidiim kızımı yıkıyayım doyurayım uyutayım.. bnde çamaşırları toplayıp ütüleyip yeni partiyi asarım bahçede biraz keyif yapar yatarım...

haa bu arada kocim dediki gidelim işte çok yorulduk 1 hafta gezelim.. yaşatiim sizi dedi.. bnde hayır ben o stresi yaşayamam kimseyle uğraşamam dedim o da hayır biz geldiğimizde köye dönecek burda kalmak yok dedi.. bnde ses çıkarmadım.. yani haftaya antalya yolcusuyuz..

iyi akşamlar canlar biz bugün oğluşla denize gittik ve oğluşla yüzdük yadırgamadı sevdi suyu.

MERAL geçmiş olsun eymen e.
AYFER ben sigara içmiyorum.zaten resmi çeken benim canım.canım çekiyor ama içmiyorum tutuyorum kendimi.

iyi akşamlar arkadaşlar.. herkes iyidir umarım biz iyi sayılırız ama sıcakalr yüzünden bebeğimin boynu ensesi çok kötü isilik oldu.. üzerine yatamıyodu yavrum dün dr a gittik iki tane krem verdi birde mustelanın şampuanı ile duş aldırmamı söyledi.. bu saba baya düzeldi Allaa şükürler olsun.. cumaya kadar ilaçları kullanıcam ve kontrole gidices..bunun dışında oğlumun gelişimi çok çok iyi maşallah 9400kg 69 cm boyu olmuş..bizim beslenmemiz anne sütü ve bir kez 90 ml mama olarak devam eidyo dr ek gıdaya geçmeyelim dedi oğlum beş ayı bitirdi..birkaç meyvey tattırdım ben dayanamadım ama onun dışında bişi vermedim hala.. tecrübeli annelere sorum bende dr u dinlemeyip yavaş yavaş başlamalımıyım ek gıdalara.. ileride zorlanırmıyım oğlumun beslenmesi konusunda.. herkesi çok çok öpüyorum..

bu arada hani demiştim ya alp e ek gıdaya başlayacağım hergün bir öğün meyve vereceğim diye o iş olmuyor kızlar.biz gene sadecenne sütü ile devam ediyoruz çünkü alp meyveyi yemiyor birtek karpuzu seviyor nasıl alıştıracağım ben ya.diğerlerini tekte versem karıştırsamda yemiyor:sinifsinif:

bende bundan korkuyorum canım yaa.. bende vermiorum ek ıda arada azıcık meyve tattırdım o kadar.. anne sütü ile devam etmek iyi hoş ama ya bebişlerimiz sonra yemek istemesse...

Yazgıcım bizimde durumumuz aynı...arkadaşların yazdıklarını okuyunca fena halde gaza geliyorum meyve falan vermeye çalışıyorum Aras da aynen karpuzun suyunu içti o kadar,diğerlerini neler yapsamda yemedi(anne sütüne devam bizde de...doktor 10 gün sonra devam sütü ile yapılmış yoğurtla başla dedi...bakalım makineye attım gece çıkarıp dolaba atıcam sabaha vericem inşallah sever....

aman içme balım hani sen dedin yaa bu aralar sigara çekiyor canım diye ordan kaldı aklımda resme de bakınca (HASRET BENİM GÖZLER İYİ GÖRÜR)bu arada Karpuz da fazla verme ALP'e karpuz da şeker var canım ve aşırı verirken ishal olur...yoğurtla dene birde.... bakalım ne olucak sebze püresi de mi denemedin...

sorma hasret bizim zilli hiçbirseye hayır deme di şuana kadar hatta bugün üzüm suyu verdim kendim ellerimle soyarak hüpp hüpp diye çekti walla

Kizlar benim oglum cok kusuyor ya,sonradan sonraya birde kusma huyu cikardi anlamadim gitti.. 3 ayliktan itibaren kusuyor ama son zamanlarda dahada cogaldi, neden acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…