- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.921
su gibi çok az yapıo ama zorlama yada huzursuzluk yok bugün 3 oldukafamçokkarıştı
ewet dönünce yaşanacakların stresini düşünmekten, tatilde burnumdan gelir zaten:umursamaz: Dur bakalım o kafaya koymuş tatili ben iyi yaptım bu tepkiyi wermekle.. O yeni bir çözüm düşünsün artık..
Burcu konusunda sana katılıyorum..
tesekkür ederimm:bbo:sen sigaramı içiyorsunnnnnklava: klava: klava: klava:kötükedihüso
sanaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileakannehirakannehirakannehir:gitme::gitme::gitme:
sakın ama sakın fazla abartma da içiyorsan emziriyormusun yağmuru sen?
DUR EBRUUUUUUUUUU DURRRRRRRR NO SMOKİNG
yok
Yazgının faceninde de gördüm acaba o mu bilmiyorum ama ALP 'in oturmuş resmi var ya orda el var elinde sigara Yazgı'mı çekti fotoyu yoksa eşimi biri var ve ben Yazgıya benzettim...
Umarım değildir.
:roflol::roflol: ne oldu ebruşşşşşşşşşş klavyene?
awrupalı insanların ewde yemek kültürü olmadığından bu sebze çorbasını bilmemneyi icad ettiler bizler türk kadınları olarak ewimizde hergün değişik lezzetler pişiriyoruz.. ocağımız sürekli tütüyor.. o sebeple bebek için ayriyeten bişeyler hazırlamak saçma hele bizim ewde hergün sebze etli sebze falan pişiyo bundan sonra ewde ne pişmişse cerenin ikindi öğünü o olacak.. örneğin etli taze fasulye war onu ezip wereceğim yada bkendırdan geçirip.. tuzu nu atmadan alacağım tabi cerene wereceğimi.. dün şehriye çorbası wardı domatesli hiç ezmeden eritmeden cerene 5-6 kaşık werdim içine ekmek ufalayarak çok rahat yedi.. yoğurt sırada war parka gidicez 5te yoğurdumuzu orda yicez..
çok geçmiş olsun gülcancım...Selam kızlar sizleri cok ozledım kızımla ugrasmaktan pek gıremıyorum bıde gecmıs kabardı gırınce saskoloz gıbı kalıyorum -tatlicadiarzu-
kızım kulak ıltıhabı oldu 2 kere bugun tekar gıttık kontrole ıı ama yıne kılo sorunumuz var 250 gr almıs ama boyu uzun dedı doktor sorun etme dedı kı takma cok uzuluyorum ek gıdaları sık werıcem artık kızımın kılosu 6.400 boyu 65.5 olmus :2:
kızım uyandı.. yine kaka yapmış sıwı halde drlar 6yı geçerse ishal diyorlar ama?
hayırlı akşamlar nasılsınız ay beni sormayın tabi sizde zaten sormadınız ulen yazıklarım olsun sizlere oğlumu sünnet ettirdim darmış ve nefeksiyon kapma olasılığı yüksek diye kestirdim oğlum erkek oldu hıhhhh perşembe günü yaptırmıştım ayy şimdi bi huysuzlandı beyin uykusu var da babası götürdü uyutmaya bende size bakayım dedim bende hem regl oldum hem boğazım burun akıntısı baş ağrısı öldürdü beni üzüntüden oldu sünnetten dolayı 5 gündür uyumuyorum çok şüükür çok güzel geçti ama bide bana sorun ömrümden ömür gitti rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi eee sizde ne var ne yok kimin bebişi hasta ne alarjiisi
kaç dene tüttürüyon günde? bazen benimde canım çekmiyo değil ama hee.. hele böle dışarda sahildeyken falan.. ya da bişler içerkennnnnn:tomato:Biri bana durrrrrrrrrrrrrr desiiiiin:yasakkelime
cüğara olayını abarttım galiba
afiyet olsun yok kıı yoğurdu çoğu bebeik sewio ben içine 2 cicibebe yada bazen muz meywe falanda katıyorum..bn de cok mecbur kalmadıkca vermeeeeeeeem afiyet olsun ceroyaa
yogurt myaladı annem ilk defa bugün başlayacam ama sewmeyebilir
yarasın aşkitomaaaa.. ben domatesini ayırmadım içine ekmekte ufaladım yedi bile tosunum:))sana katılıyorum canım yemek konusunda ve Hilal de ne versem yiyecek bizim evde de taze fasulye pişiyor ona ayırdım tuzsuz olarak ve domateste koymadan aksama deniyeceğim ben birazdan yoğurt zamanı ...:)))) az önce cici bebe ufaladım ona ıslattım ve ezdim sade olarak yedi zilli
yok kııı o dömbik parmaklar yazgıya ait olamaznaniknanik sende he orayı nası gördün..sakın ama sakın fazla abartma da içiyorsan emziriyormusun yağmuru sen?
DUR EBRUUUUUUUUUU DURRRRRRRR NO SMOKİNG
Yazgının faceninde de gördüm acaba o mu bilmiyorum ama ALP 'in oturmuş resmi var ya orda el var elinde sigara Yazgı'mı çekti fotoyu yoksa eşimi biri var ve ben Yazgıya benzettim...
Umarım değildir.
ohh ne güzel kaynatırsınız ablanla bol bol..kızlae napıyonuz dün takılamadım pek ..bir kaç gün daha pek takılamayaçağım..dün ablamlardan tel geldi bu gün bana geliyorlarmış..2 gün kalçaklarmış..dün hemen alışverişe çıkmak zorunda kaldım...evde yiyecek pek yoktu öyle...dün gitmişken saatimide aldım...hepsi.. verdiğim şiparişi iptal ettim...görerek almam daha iyi oldu,,içime sindi en azından..üstelik ordaki fiyattanda baya uyguna aldım pazarlıkn edince...
bü gün de yemek temizlik derken...ançak bu saatte gelebildim buraya....?eee bir yaramazlık yok inşallah...bakabildiğim kadar bi geçmişe bakayım bakalım
canım nişastalı muhallebi yap ona yedir..kesmezse götürürsün dr ye..belki yediği meyveler yapmıştır...
bol bol da su ver....geçmiş olsun
bu arada hani demiştim ya alp e ek gıdaya başlayacağım hergün bir öğün meyve vereceğim diye o iş olmuyor kızlar.biz gene sadecenne sütü ile devam ediyoruz çünkü alp meyveyi yemiyor birtek karpuzu seviyor nasıl alıştıracağım ben ya.diğerlerini tekte versem karıştırsamda yemiyor:sinifsinif:
iyi akşamlar canlar biz bugün oğluşla denize gittik ve oğluşla yüzdük yadırgamadı sevdi suyu.
MERAL geçmiş olsun eymen e.
AYFER ben sigara içmiyorum.zaten resmi çeken benim canım.canım çekiyor ama içmiyorum tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?