- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.001
Çok susadım yaaa damacananın içine oturup su içmek istiyorummmmm
ben deldimmmmmmmmmmmmm
ewet canım kocamın planında antalya we erzincan war! bakalım orayada uğrayacağız sanırım 2 gün ama kesin değil arkadaşıyla konuşmadı daha..hasret tatile gidiyormuşsun hadi iyi tatiller şimdiden iyi eğlenin.
canlarım biliyorsujnuz kendi evimde değilim her zaman giremiyorum ama akljm hep burada en geç 2011 de İNŞALLAH EVİMİZDE O9LACAĞIZZZZZZZZZZZmafoldumben bu arada ben kıza peynir aldım yörsanın tam yağlı bir de köy yumurtası yarın sabah kahvaltıya başlıcazda yarım yağlı bulamadım suda mı bekletim bi gece ya da siz ne veriyorsunuz
damacana deme banaaaaaa.. kusasım geliooooookötükedihüso
Niekii:)))
Merhaba arkadaşlar.Ramazanınız hayırlı uğurlu olsun.Bu sene ben de oruç tutamayanlardanım.Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin , sütlerini eksiltmesin.İştahsız bebekler varmış benim kız gibi onlara Bebelacın Ballı İrmiklisini tavsiye ediceğim.Ben bütün mamaları ve bu tür ek gıdaları almama rağmen kızım hiç birini sevmemişti.Bu ballı irmikliyi sıvı yapıp biberonla veriyorum maşallah 1 haftadır çok güzel içiyor.Aklınızda bulunsun.
hımmm ballı irmikli teşekkürler cnm opuyorumnanaktan
ya bu eymen beni dei etti bugün hiç emmedi doğru dürüst dolaptaki sütlerden çıkardım onu da içmiyor çok iştahsız ne yapacağım ben bununla...klava:
slm kızlar bugün bütün günüm serhanla uğraşmakla geçti hiç mama yemedi desem yeridir yoğrt mayalamıştım küçük mama kavanozuna yarısını zor ydi meyve püresi verdim onunda yarısını ancak yedi biberon maması normalde120 yada150cc içer 70 yada80cc ancak yedi meyve suyu hazırladım normalde150cc yi içiyo bugün onuda içmedi uyumadı bide üstüne yine 3 kez kaka yaptı az önce söylene söylene kavga kıyamet zor uyudu niye böyle yapıyo bu çocuk anlamıyorum
yemeklerimi bile zar zor yapabildim daha pilav ve salata yapıcam babamız pazara gitti o gelsin ancak öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?