- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.021
bende çok etki etti öglen sonu memeden süt gelmiyecek derecedeydi,hayırlı ramazanlar kızlar.. oruç tutanların oruçların ALLAH kabul etsin.ben buün niyet etmedim malesef ama içim iç raat diil. bebeğim anne sütü alıyo ve ben kesilmesinden çok korkuyorum.. aranızda emzirip oruç tutanlar varmı varsa sütlerde bir değişme oluyormu.. eğer olmuyosa yarın bnde niyet edicem içim iç raat diil:çok üzgünüm:
kızlar bugün arka mahallede yangın çıkmış balkon kurum doldu hamaktan yağızın çarşafını silkelemek için kanepeye koydum yağızı arkamı döndüm küt yerde ya anlamadım çocuk soluk soluga ellerini çırpıyo kanepeden betonadüştü
yüreyim yerinden fırladı,çok ağladı sonra dışarı çıkardım sustu bu arada
3 defa kustu,eve geldim meyva yedirdim öglen yedigi yogurduyla birlikte hepsini çıkardı,
düşmekten olabilirmi acaba :S
kızlar yarın oruç tutamıyacam bayılcak duruma geldim susuzluktan ve göyüslerimden sütler çekildi iftara yarın saat kala artık yagızda dayanamadı sevmedigi mamayı 140cc içti eşimde sakın yarın tutma ne hale gelmişsin çocukta sefil olmasın diyo..
bende çok etki etti öglen sonu memeden süt gelmiyecek derecedeydi,
sahurdada fazla yiyemiyorum ondan da oldu,kısa günlerde tutarız artık ne yapalım o zaman bebeklerimizde büyür ALLAH biliyorya cnm,sebepsiz tutmamazlık yapmıyoruz sonuçta
kızlar bugün arka mahallede yangın çıkmış balkon kurum doldu hamaktan yağızın çarşafını silkelemek için kanepeye koydum yağızı arkamı döndüm küt yerde ya anlamadım çocuk soluk soluga ellerini çırpıyo kanepeden betonadüştü
3 defa kustu,eve geldim meyva yedirdim öglen yedigi yogurduyla birlikte hepsini çıkardı,
kızlar yarın oruç tutamıyacam bayılcak duruma geldim susuzluktan ve göyüslerimden sütler çekildi iftara yarın saat kala artık yagızda dayanamadı sevmedigi mamayı 140cc içti eşimde sakın yarın tutma ne hale gelmişsin çocukta sefil olmasın diyo..
sahurdada fazla yiyemiyorum ondan da oldu,kısa günlerde tutarız artık ne yapalım o zaman bebeklerimizde büyür ALLAH biliyorya cnm,sebepsiz tutmamazlık yapmıyoruz sonuçta
njmet dikkat et cocuga kafasının ütünemi düştü kzım götrmednmi hastaneye..kızlar bugün arka mahallede yangın çıkmış balkon kurum doldu hamaktan yağızın çarşafını silkelemek için kanepeye koydum yağızı arkamı döndüm küt yerde ya anlamadım çocuk soluk soluga ellerini çırpıyo kanepeden betonadüştü
nimeeete nasıl ulaşacamm ya kusması iyi degil düştkten sonra ya insan bi dra götürürr
Günaydın a.s.
Ben bugünde oruçluyum dün süt biraz azalmıştı ama iftardan sonra kendine geliyor yine...
Nimetin numarası bende var ulaşılmadıysa ben arayayım ?
Burcum hadi gözün aydın geçicide olsa durumu halletmişsin...
hiccen teyse noluyiii
ya bnmde iyiydi ama 4ten 5ten sonra gitti doymadı hergün 5 kere kaka yapan çocuk 2 kere yaptı 3 bez deeşti toplam uyku saati 9 bucuk o uyicak daa süt birikemedi bende bugün tutmadm ama üzüldm. gündüz çok iiydi hatta oruçken daa çok gibiydiama günlerde nası uzun yaa uff sen eklere başladın dimi hijjenn
pınar arasan jyj olur merak ettimGünaydın a.s.
Ben bugünde oruçluyum dün süt biraz azalmıştı ama iftardan sonra kendine geliyor yine...
ya bnmde iyiydi ama 4ten 5ten sonra gitti doymadı hergün 5 kere kaka yapan çocuk 2 kere yaptı 3 bez deeşti toplam uyku saati 9 bucuk o uyicak daa süt birikemedi bende bugün tutmadm ama üzüldm. gündüz çok iiydi hatta oruçken daa çok gibiydiama günlerde nası uzun yaa uff sen eklere başladın dimi hijjenn
Günaydın a.s.
mrb annişler nasılsınız biz iyiyiz çok şükür oğluşum iğleşti benimde keyfim yerine geldi artık bi askerliğimiz kaldı sünnet de bittikaydirigubbakcemile3 darısı diğer bebişlerin başına kızlar olurda bebişleriniz sünnet olursa size şu önerilerim olcak kesinlikle cerrahi yöntem olsun şu lazer dedikleri aslında lazer değil elektrikle yakma yani bizim doktorumuz kesinlikle önermiyo çünkü hissizlik yapma olasılığı yüksekmiş kesilen yara nerde ucu yakılarak hücrelerin ölürülmesiyle yapılan yara nerde dedi bide şunu unutmyın altını bağlarken şu köpük bardaklar varya marketlerde satılan onu ağız kısmından kesin ama biraz fazla kesinki rahat etsinler kesip o bölgenin üzerine koyun hem hava alıyo hemde bebiş istediği gibi ahareket ediyo ve çok çabuk iğleşiyo yara vee ağrı sızı çekmiyo biz böyle atlattık haftası gelmeden iğleşti maşallahhh çok şükürr rabbime darısı sizinkilerin başna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?