2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

akşam gezelim biraz, annene söle gitmesin çocuğa baksın dedi.. bnde tamam dedim.. değişik ne yapabiliriz kızlar yaaa. sıkıldım balık pazarında oturmaktan???

kızlar bugün arka mahallede yangın çıkmış balkon kurum doldu hamaktan yağızın çarşafını silkelemek için kanepeye koydum yağızı arkamı döndüm küt yerde ya anlamadım çocuk soluk soluga ellerini çırpıyo kanepeden betonadüştü
yüreyim yerinden fırladı,çok ağladı sonra dışarı çıkardım sustu bu arada
3 defa kustu,eve geldim meyva yedirdim öglen yedigi yogurduyla birlikte hepsini çıkardı,
düşmekten olabilirmi acaba :S
kızlar yarın oruç tutamıyacam bayılcak duruma geldim susuzluktan ve göyüslerimden sütler çekildi iftara yarın saat kala artık yagızda dayanamadı sevmedigi mamayı 140cc içti eşimde sakın yarın tutma ne hale gelmişsin çocukta sefil olmasın diyo..
bende çok etki etti öglen sonu memeden süt gelmiyecek derecedeydi,
sahurdada fazla yiyemiyorum ondan da oldu,kısa günlerde tutarız artık ne yapalım o zaman bebeklerimizde büyür ALLAH biliyorya cnm,sebepsiz tutmamazlık yapmıyoruz sonuçta

öncelikle çok geçmiş olsun canım yaa.. bebeğin düşmüş çok üzüldüm inş. birdaayaşamassın bu korkuyu... ben bugün tutmamıştım zaten canım ama yarın denemeyi düşünüyodum.. sen böyle söyleyince vazeçtim.. bende sonradan tutarım napiim mazeretimiz var dediğin gibi.. ben geçen sene tutabilmiştim bu sne ilk kez tutmuyorum ya zor geldi ..

canım çok geçmiş olsun seni telaşlandırmak istemem ama keşke bi dr götürseydin kusması iyi değil çünkü gerçi bi problem olsa belli ederdi sanırım ama için rahatlasın sen bi götürmesende doktorunu arayıp söyle ona göre hareket edersin kıyamam ben bıdıkıma hiç yalnız bırakmaya gelmiyorlar bende geçen gün serhanı yatağın üstünde sadece20sn yalnız bıraktım 2sn geç gelsem aynı durumu bizde yaşamış olacaktık rabbim korusun hepsini

njmet dikkat et cocuga kafasının ütünemi düştü kzım götrmednmi hastaneye..
allakorusun mide bulantısna dikkat et götür benceeeee

BEN BIKTIM ARTIK deli kadından ..... k.validem yani bundan sonra anne bile demeyeceğim .sabah aradım ramazanın mübarek olsun diye yemege gelin dedi tamam dedim.meger kocamla küsmüş h.sonu kacamak yapıp izmire gitmistik ona bozulmus kıskanc kadın.neyse gittik bes karıs surat yüzümüze bakmıyo bi hışımla egeyi aldı hoşgeldin falan yok .kolay gelsin dedim ses yok bende kocamın yanına gectim ne bunların suratı dedim.bana yapıyolar izmire giitk diye dio bende umrumda değil dedim yer içer giderim evime bunda
sonra benden samimiyet beklemesinler dedim gercekten hiç konusmadım yemekten sonra kalktık evimize geldik gerizekalı yaaaa kendini bi b.k sanıyo sen kimsin senin tafranı cekecem ben .yüzüne bakmadım ama bundan sonrada kocamla gider kocamla gelirim en fazla bu bile cok ona.egede onu hiç sevmiyooooooo en güzel tarafı bu :)))) ama tabi sinirler tavan yaptı yapmadı deil .görürü o gününü bundan sonra lohusalıgımdaki gibi asıveririrm suratımı cekerim araya bi duvar toslar kalır sinir hastası

nimeeete nasıl ulaşacamm ya kusması iyi degil düştkten sonra ya insan bi dra götürürr

of beterin beteri var işte kendi sinirimden yeni farkettim nie dr a götürmemiş kusma cok önemli bende 3 hafta önce egemi düşürdüm dr 24 sa içinde kusmaması lasım dedi (((( Allaha şükür kusmadı benmki umarım önemli bi kusma deildir

canım geçmiş olsun.telaşlanma tabi ama herzamanki kusması değilse götürmelisin doktora canım.ne olur ne olmaz....

ya nimetin tlf.varsa bi alo deseniz ya ebruşun dediği gibi....kusmuş çocuk düştükten sonra...

Kızlar ben oruç tutamicam yarın yaa sütüm çok iyi gidiyordu saat 4tw n5 ten sonra çok azaldı doymadı kızım iki kere takviye werdim gece uykusundan yattımı uyanmazdı uyandı süt çözdürdüm verdim o yüzden bugün niyetlenmedim ama çok üzüldüm azalan warmı sizde durumlar nasıl.

Günaydın,

Bugün daha iyiyim, çok şükür... Uykumu da aldım, keyfim fena değil...

Pompam bozulmuştu ya, e-bebek' götürdüm dün. Motorunda problem varmış, servise göndereceklermiş, 15-20 gün sürer dediler, ben başladım ağlamaya. Bir kadının gözyaşlarına kimse dayanamaz, ellerinde müşteri denemeleri için bir motor varmış, onu verdiler bana, sizinkini yapılana kadar bunu kullanabilirsiniz dediler. Pompa problemi, şimdilik böyle çözüldü çok şükür.

Nimet'ten haber var mı? Bir problem yoktur umarım, iyileşmiştir Yağız Efe'cik...

Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin, süt durumunuz nasıl?

Günaydın a.s.

Ben bugünde oruçluyum dün süt biraz azalmıştı ama iftardan sonra kendine geliyor yine...

Nimetin numarası bende var ulaşılmadıysa ben arayayım ?

Burcum hadi gözün aydın geçicide olsa durumu halletmişsin...

ya bnmde iyiydi ama 4ten 5ten sonra gitti doymadı hergün 5 kere kaka yapan çocuk 2 kere yaptı 3 bez deeşti toplam uyku saati 9 bucuk o uyicak daa süt birikemedi bende bugün tutmadm ama üzüldm. gündüz çok iiydi hatta oruçken daa çok gibiydiama günlerde nası uzun yaa uff sen eklere başladın dimi hijjenn

hiccen teyse noluyiii

hiç o ara bi dellendim cnm :)

yani başladım sayılmaz örneğin şu an meyve suyu yaptım 10 cc içti
dün yoğurt yapmıştım 4-5 kaşık yedi...

anne sütü tek besini...

mrb annişler nasılsınız biz iyiyiz çok şükür oğluşum iğleşti benimde keyfim yerine geldi artık bi askerliğimiz kaldı sünnet de bittikaydirigubbakcemile3 darısı diğer bebişlerin başına kızlar olurda bebişleriniz sünnet olursa size şu önerilerim olcak kesinlikle cerrahi yöntem olsun şu lazer dedikleri aslında lazer değil elektrikle yakma yani bizim doktorumuz kesinlikle önermiyo çünkü hissizlik yapma olasılığı yüksekmiş kesilen yara nerde ucu yakılarak hücrelerin ölürülmesiyle yapılan yara nerde dedi bide şunu unutmyın altını bağlarken şu köpük bardaklar varya marketlerde satılan onu ağız kısmından kesin ama biraz fazla kesinki rahat etsinler kesip o bölgenin üzerine koyun hem hava alıyo hemde bebiş istediği gibi ahareket ediyo ve çok çabuk iğleşiyo yara vee ağrı sızı çekmiyo biz böyle atlattık haftası gelmeden iğleşti maşallahhh çok şükürr rabbime darısı sizinkilerin başna

Canım üzme kendini, sonra telafi edersin orucunu, şimdi bebeklerimizin sağlığını düşünmemiz gerekiyor, Allah kısmet ederse hepimiz telafisini yapacağız.

Allah kabul etsin, kolaylık versin Pınarcım...

Sağol, hallettik çok şükür...

Gözün aydın, tekrar geçmiş olsun.
Biz, 2 günlükken yaptırmıştık sünneti, büyük rahatlık oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…