- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.041
tşk bosnacım aynen ya çok büyük bi rahatlık bitti rahatladım artık
hayırdır ne oldu nimetin bebişine
Valla iyi ki yaptırmışız.
Bi arkadaşımın oğlu 7 yaşında, 1 hafta önce sünnet oldu, stresten çocuk da perişan oldu kendileri de...
ablamın oğlu var 7 yaşında kendini daha hazır hissetmediği için ablamlar yapamıyo ablam keşke bende yaptırsaydım diyo bebkken yiğenim de aldı telefonu teyze miraç sünnet oldu oh ne güzel şimdi o bebek olduğu için de anlamıyo dimi ya bende olmak istiyorum ama biraz korkuyorum sanki diyo ya koptum kaydirigubbakcemile3
Dün düşmüş canım, sonra da kusmuş, merak ettik biz de...
Birde sizin bebişlerinizin omuzundaki aşılar kurudumu? Tibetin aşısının içinden iltehap gibi birşey çıktı.. günde 2 kere yıkıyorum birde terden nemli ondanmı acaba? Kocaman oldu kırmızı mor gibi.. komşu gördü normal aşı tutmuş dedi ama benim içim rahat değil..sizin bebişleriniz nasıl?
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkezin ramazanı hayırlı olsun.. Oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin. Ben geçen yılda bu yılda tutamıyorum. Anne sütü ve mama veriyorum ama sırf mamayla olmaz diye düşündüm.. Allah af etsin.. Emiyor ama sıcaktan herhalde 3 dakika 1 saat sonra 3 dakika daha .. Bende sık sık veriyorum ama zorlamıyorum. Bırakacak diye korkuyorum.. Hayırlısı... Ben daha meyve püresine geçmedim meyve suyu veriyorum..Artık suyada başladık.. pirin unu ve suyla muhallebi verdim dün hiç kaka yapmadı ilk kez.. Günde 2 defa yapardı acaba muhallebidenmi?
ayy allah yardımcısı olsun inşallah kusmasının düşmeyle bi alakası yoktur
Birde sizin bebişlerinizin omuzundaki aşılar kurudumu? Tibetin aşısının içinden iltehap gibi birşey çıktı.. günde 2 kere yıkıyorum birde terden nemli ondanmı acaba? Kocaman oldu kırmızı mor gibi.. komşu gördü normal aşı tutmuş dedi ama benim içim rahat değil..sizin bebişleriniz nasıl?
canım benim oğluşumun hala kızarık olarak duruyo ama doktorumuz beni uyardı ileleyen zamanlarda iltihaplancak yara olucak kabuk tutcak sakın korkma dedi o aşının özelliği sende rahat ol
Koltuğa bırakıp mutfağa gidiyordum ki kendini koltuaktan aşağı bıraktı hooop bi de çığlık atıyor sevindi... delikafadulden
Yere koltuğun sırt minderlerini koyuyorum onların üzerine düştü pofuduk pofuduk
Koltuğa bırakıp mutfağa gidiyordum ki kendini koltuaktan aşağı bıraktı hooop bi de çığlık atıyor sevindi... delikafadulden
Yere koltuğun sırt minderlerini koyuyorum onların üzerine düştü pofuduk pofuduk
teşekkürler canım içim rahatladı...
Bosnacım Teşekkürler..bugün Muhallebiye devam sütü koyacağım ..:)Tibette doruk gibi canı emmek istemezse kızıyor itiyor.. Sıcaklardanda olabilir .. Meme sıcak ya arada bir soğuk suyla ıslatıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..
Ben bazen yatakodasında yatağın ortasına yatırıyorum ama dün ayaklarıyla yataktan güç ala ala yukarı doğru kaydırmış kendini allahtan komidin var başı ona denk gelmiş ağlayınca gittim baktım komidin olmasa yerde.. çok dikkat etmek lazım iyice dellendiler..
Ben bazen yatakodasında yatağın ortasına yatırıyorum ama dün ayaklarıyla yataktan güç ala ala yukarı doğru kaydırmış kendini allahtan komidin var başı ona denk gelmiş ağlayınca gittim baktım komidin olmasa yerde.. çok dikkat etmek lazım iyice dellendiler..
Allah korumuş... Akrobat Eymen
Ben artık yalnız bırakacağım zaman ya yerde bırakıyorum ya da park yatakta.
Park yatağı da aşağı kademeye indiricez haftasonu, kafayı kaldırıp dışarı bakmaya başladı artık.
Geçenlerde yerde bıraktım, tuvalete gittim alt tarafı, geldiğimde bacakları koltuğun altındaydı, ödüm patladı...
[/B][/COLOR]
sewndim ..salasın pınarkaydirigubbakcemile5çok sevimliler yaa öyle başka yerde bulunca çok komik oluyor sempatiksalakcinni
tabi kötü düşmesinden çok korkuyorum Allahım korusun yavrularımızı
:Saruboceq:
Nimetle konuştum bi daha kusmamış Yağız iyiymiş selamı var..
sewndim ..salasın pınarkaydirigubbakcemile5
Kızlar ben oruç tutamicam yarın yaa sütüm çok iyi gidiyordu saat 4tw n5 ten sonra çok azaldı doymadı kızım iki kere takviye werdim gece uykusundan yattımı uyanmazdı uyandı süt çözdürdüm verdim o yüzden bugün niyetlenmedim ama çok üzüldüm azalan warmı sizde durumlar nasıl.
kızlar bugün arka mahallede yangın çıkmış balkon kurum doldu hamaktan yağızın çarşafını silkelemek için kanepeye koydum yağızı arkamı döndüm küt yerde ya anlamadım çocuk soluk soluga ellerini çırpıyo kanepeden betonadüştü
yüreyim yerinden fırladı,çok ağladı sonra dışarı çıkardım sustu bu arada
3 defa kustu,eve geldim meyva yedirdim öglen yedigi yogurduyla birlikte hepsini çıkardı,
düşmekten olabilirmi acaba :S
kızlar yarın oruç tutamıyacam bayılcak duruma geldim susuzluktan ve göyüslerimden sütler çekildi iftara yarın saat kala artık yagızda dayanamadı sevmedigi mamayı 140cc içti eşimde sakın yarın tutma ne hale gelmişsin çocukta sefil olmasın diyo..
bende çok etki etti öglen sonu memeden süt gelmiyecek derecedeydi,
sahurdada fazla yiyemiyorum ondan da oldu,kısa günlerde tutarız artık ne yapalım o zaman bebeklerimizde büyür ALLAH biliyorya cnm,sebepsiz tutmamazlık yapmıyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?