2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ayy cnım sıkılıyo oğluşum uyuyo dah dışarı çıkmam laım iş yerine gidip ücretsiz izne ayrılcam bakalım sonumuz ne olcak sizlerde sus pus konuşcak kimse de yok offff:bbo:

ayy allah yardımcısı olsun inşallah kusmasının düşmeyle bi alakası yoktur

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkezin ramazanı hayırlı olsun.. Oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin. Ben geçen yılda bu yılda tutamıyorum. Anne sütü ve mama veriyorum ama sırf mamayla olmaz diye düşündüm.. Allah af etsin.. Emiyor ama sıcaktan herhalde 3 dakika 1 saat sonra 3 dakika daha .. Bende sık sık veriyorum ama zorlamıyorum. Bırakacak diye korkuyorum.. Hayırlısı... Ben daha meyve püresine geçmedim meyve suyu veriyorum..Artık suyada başladık.. pirin unu ve suyla muhallebi verdim dün hiç kaka yapmadı ilk kez.. Günde 2 defa yapardı acaba muhallebidenmi?

Birde sizin bebişlerinizin omuzundaki aşılar kurudumu? Tibetin aşısının içinden iltehap gibi birşey çıktı.. günde 2 kere yıkıyorum birde terden nemli ondanmı acaba? Kocaman oldu kırmızı mor gibi.. komşu gördü normal aşı tutmuş dedi ama benim içim rahat değil..sizin bebişleriniz nasıl?

canım benim oğluşumun hala kızarık olarak duruyo ama doktorumuz beni uyardı ileleyen zamanlarda iltihaplancak yara olucak kabuk tutcak sakın korkma dedi o aşının özelliği sende rahat ol

Muhallebi vermeye başladığımdan beri Doruk da sayı olarak az kaka yapıyor ama miktar fazla...
Az emiyor, sıkılıp bırakıyor, ısrar etmiyorum, biraz dikkatini dağıtıp tekrar emziriyorum.
Doktorumuz öğün araları artık 3 saat olmalı diyor ama olmuyor valla, her boşlukta emziriyorum ben.
Bu arada ben pirinç unlu muhallebiye devam sütü de katıyorum.

ayy allah yardımcısı olsun inşallah kusmasının düşmeyle bi alakası yoktur

İnşallah...

Bizim aşı yerimiz küçük ama morla kırmızı arası bir şişlik var.
Doktor aşı tutmuş, ondan dedi. Hatta bazı bebeklerde iltihap gibi bişey de gelir aşı yerinden, o da normaldir dedi...

Koltuğa bırakıp mutfağa gidiyordum ki kendini koltuaktan aşağı bıraktı hooop bi de çığlık atıyor sevindi... delikafadulden
Yere koltuğun sırt minderlerini koyuyorum onların üzerine düştü pofuduk pofuduk

canım benim oğluşumun hala kızarık olarak duruyo ama doktorumuz beni uyardı ileleyen zamanlarda iltihaplancak yara olucak kabuk tutcak sakın korkma dedi o aşının özelliği sende rahat ol

teşekkürler canım içim rahatladı...

Bosnacım Teşekkürler..bugün Muhallebiye devam sütü koyacağım ..:)Tibette doruk gibi canı emmek istemezse kızıyor itiyor.. Sıcaklardanda olabilir .. Meme sıcak ya arada bir soğuk suyla ıslatıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..

Ben bazen yatakodasında yatağın ortasına yatırıyorum ama dün ayaklarıyla yataktan güç ala ala yukarı doğru kaydırmış kendini allahtan komidin var başı ona denk gelmiş ağlayınca gittim baktım komidin olmasa yerde.. çok dikkat etmek lazım iyice dellendiler..

Allah korumuş... Akrobat Eymen
Ben artık yalnız bırakacağım zaman ya yerde bırakıyorum ya da park yatakta.
Park yatağı da aşağı kademeye indiricez haftasonu, kafayı kaldırıp dışarı bakmaya başladı artık.
Geçenlerde yerde bıraktım, tuvalete gittim alt tarafı, geldiğimde bacakları koltuğun altındaydı, ödüm patladı...

Canım o zaman tarifini de vereyim :)
1 su bardağı kaynamış su ile 3 tatlı kaşığı pirinç ununu muhallebi yapıyoruz.
Ateşten indirince 6 ölçek devam sütü (ben aptamil kullanıyorum) ekleyip karıştırıyoruz.
Tadı da pek güzel oluyor, ben baktım.
Doktorumuzun tarifi bu, uydurma değil :)
Sadece pirinç ununun besleyici değeri yok, boş kilo yapar dedi, böyle verdi.
Afiyet olsun Tibet paşama opuyorumnanaktan

Memeyi soğuk suyla ıslatmak süper fikir, bugün eve gidince ben de deneyeyim.

Dellenmek çok doğru kelime vallahi...
Sanki düşmek için özel çaba gösteriyor sıpalar :asigim:

çok sevimliler yaa öyle başka yerde bulunca çok komik oluyor sempatiksalakcinni
tabi kötü düşmesinden çok korkuyorum Allahım korusun yavrularımızı
:Saruboceq:

Nimetle konuştum bi daha kusmamış Yağız iyiymiş selamı var..

bende azalma olmadı yediklerimden mi nedir çok dolu göğüslerim emsin diye bakıyorum ama azalsa bende tutmazdım dün hiç acıkmadım ama emzirdiğim için çok susadım Allah kabul etsin

böyle bi durumda kusması çok tehlikeli nimet!!!! dr.a götürdünüz mü? aradınmı sordun mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…