2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok korkuyorum valla, evdeki herkesi sıkı sıkı tembihliyorum.

Aman maaşallah Yağız'a, çok sevindim...

bende azalma olmadı yediklerimden mi nedir çok dolu göğüslerim emsin diye bakıyorum ama azalsa bende tutmazdım dün hiç acıkmadım ama emzirdiğim için çok susadım Allah kabul etsin

Maaşallah...

nimeti arayan war mı deli olucam!!! benim telefonum bloke olmuş!!

Pınar aradı, iyiymiş Yağız...

nimetin tel i cewap wermiyo... allahım umarım kötü bişey yoktur.. nasıl bilmez böle bi durumda kusarsa kötü sonuçlar doğuracağını!!!!

aaa tamam görmedim bu mesajı... ilk 24 saat çok önemli! 3 kere kusmuş umarım sonra herhangi bişey olmamıştır.. içim biraz olsun rahatladı ama hala risk altında bnce..

gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.

Canım gözünüz aydın.

Burcu pompan için sevindim.

canım benim oğluşumun hala kızarık olarak duruyo ama doktorumuz beni uyardı ileleyen zamanlarda iltihaplancak yara olucak kabuk tutcak sakın korkma dedi o aşının özelliği sende rahat ol

Bu hangi aşı?

ya werem sawaştaki şıllıklar cerenin tam omzunun üstüne yapmışlar.. bizim ki de öyle..

ceren2 bayılıyo kendini atmaya...kaydirigubbakcemile2

NİMET geçmiş olsun yağız a...

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.

esrin canım çok uzun sürmüş yaaa.kıyamam ben ona halsiz düştü mü peki neden olduki böyle bir test yapsalar iyi olacak artık bir haftadır yazık kıza ya.nasıl önemsemiyorlar anlamıyorum.

selam bayanlaropuyorumnanaktan
dün orucum iyi geçti çok şükür o nedenle bugün de niyetliyim inşallah
sizler ne alemdesiniz bi bakayım

ebrucum ben hiiiç öyle saatli sıralı wermiyorum wallahi.. ama geneld akşam weriyolar..

bu gün ceri bezelye yiyecek kıymalı:)))kaydirigubbakcemile2

gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.

depremmi????????

muhallebjyj hangi öğünde verıosunuz?*

Biz öğlen veriyoruz, çünkü akşamları ben evdeyken alabildiği kadar anne sğtğ alsın dedi doktorumuz.
Ama sen zaten evde olduğun için, akşam öğününde verebilirsin, hem tok tutar, güzel uyur.

Çok geçmiş olsun...
Hissetmiş olabilir Alp kuzum...

Bebek olunca daha çok korkmuşsundur.
Allah hepimizi beterinden saklasın, benim de en fena korkularımdan biri, şu büyük İstanbul depremi...

Verem aşısı Esrincim...

Çok üzüldüm Esin için, perişan olmuştur yavrucak.
İnşallah hemen bi çare bulurlar da toparlar...

ya werem sawaştaki şıllıklar cerenin tam omzunun üstüne yapmışlar.. bizim ki de öyle..

ceren2 bayılıyo kendini atmaya...kaydirigubbakcemile2

Seninkini biliyoruz ve görüyoruz videolarını, daha söze gerek yok kaydirigubbakcemile3

selam akadaşlar herkese hayırlı ramazanlar
bilgisayarıma virüs girdi 1 haftadır nete giremiyodum hiç bişeyi de takip edemedim şükür bugün yapıldı da girebiliyorum

slm kızlar ya beş dk fırsat vermiyo bu çocuk artık bana az önce yazdım yazdım sonunu getiremeden başladı vıyak viyak uyandı tabi baktı yüzüstü yatıyo hem sevmiyo hem dönüyo kendiyle çelişiyo bu çocuk

yorgunum uykusuzum gece sıcaktan hep uyanır gibi oldu tabi o vikk dedikce bende uyandım beni uyandırdı kendi uyudu velet sabah5.30 dan beri ayaktayım
yağız efe iyiymiş çok sevindim kuduruk oldu çıktı bunlar yalnız bırakmaya gelmiyo hiç
facede ceronun videosunu gördüm hasret pıtırcık nasıl atmış kendini dedim ertesi sabah yatağın üstünde oynuyoduk serhanla üzerime yatırdım aynı cero gibi bi attı kendini allahtan yatağın üstündeydik yanii

bağırıyo benim yaramaz uyusunda bakarım yine herkes iyidir inşallah çok çok öpüyorum hepinizi güzel anneler

ebrucum ben hiiiç öyle saatli sıralı wermiyorum wallahi.. ama geneld akşam weriyolar..

bu gün ceri bezelye yiyecek kıymalı:)))kaydirigubbakcemile2

depremmi????????

evet deprem hasretcim merkez üssü balıkesir balya imiş.4,8 şiddetinde.
haklısın burcu alp ten dolayı öyle korktumki.normalde böyle durumlarda çok soğukkanlıyımdır herkes şaşırır bana ama çocuk olunca farkettimde bu huyumu kaybetmişim.deprem olduktan sonra su içmeye gidecektim tekrar olurda ben yanında olamam diye gitmedim.elini tuttum ve öyle uyudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…