- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.061
çok sevimliler yaa öyle başka yerde bulunca çok komik oluyor sempatiksalakcinni
tabi kötü düşmesinden çok korkuyorum Allahım korusun yavrularımızı
:Saruboceq:
Nimetle konuştum bi daha kusmamış Yağız iyiymiş selamı var..
bende azalma olmadı yediklerimden mi nedir çok dolu göğüslerim emsin diye bakıyorum ama azalsa bende tutmazdım dün hiç acıkmadım ama emzirdiğim için çok susadım Allah kabul etsin
nimeti arayan war mı deli olucam!!! benim telefonum bloke olmuş!!
çok sevimliler yaa öyle başka yerde bulunca çok komik oluyor sempatiksalakcinni
tabi kötü düşmesinden çok korkuyorum Allahım korusun yavrularımızı
:Saruboceq:
Nimetle konuştum bi daha kusmamış Yağız iyiymiş selamı var..
mrb annişler nasılsınız biz iyiyiz çok şükür oğluşum iğleşti benimde keyfim yerine geldi artık bi askerliğimiz kaldı sünnet de bittikaydirigubbakcemile3 darısı diğer bebişlerin başına kızlar olurda bebişleriniz sünnet olursa size şu önerilerim olcak kesinlikle cerrahi yöntem olsun şu lazer dedikleri aslında lazer değil elektrikle yakma yani bizim doktorumuz kesinlikle önermiyo çünkü hissizlik yapma olasılığı yüksekmiş kesilen yara nerde ucu yakılarak hücrelerin ölürülmesiyle yapılan yara nerde dedi bide şunu unutmyın altını bağlarken şu köpük bardaklar varya marketlerde satılan onu ağız kısmından kesin ama biraz fazla kesinki rahat etsinler kesip o bölgenin üzerine koyun hem hava alıyo hemde bebiş istediği gibi ahareket ediyo ve çok çabuk iğleşiyo yara vee ağrı sızı çekmiyo biz böyle atlattık haftası gelmeden iğleşti maşallahhh çok şükürr rabbime darısı sizinkilerin başna
Günaydın,
Bugün daha iyiyim, çok şükür... Uykumu da aldım, keyfim fena değil...
Pompam bozulmuştu ya, e-bebek' götürdüm dün. Motorunda problem varmış, servise göndereceklermiş, 15-20 gün sürer dediler, ben başladım ağlamaya. Bir kadının gözyaşlarına kimse dayanamaz, ellerinde müşteri denemeleri için bir motor varmış, onu verdiler bana, sizinkini yapılana kadar bunu kullanabilirsiniz dediler. Pompa problemi, şimdilik böyle çözüldü çok şükür.
Nimet'ten haber var mı? Bir problem yoktur umarım, iyileşmiştir Yağız Efe'cik...
Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin, süt durumunuz nasıl?
canım benim oğluşumun hala kızarık olarak duruyo ama doktorumuz beni uyardı ileleyen zamanlarda iltihaplancak yara olucak kabuk tutcak sakın korkma dedi o aşının özelliği sende rahat ol
ya werem sawaştaki şıllıklar cerenin tam omzunun üstüne yapmışlar.. bizim ki de öyle..Birde sizin bebişlerinizin omuzundaki aşılar kurudumu? Tibetin aşısının içinden iltehap gibi birşey çıktı.. günde 2 kere yıkıyorum birde terden nemli ondanmı acaba? Kocaman oldu kırmızı mor gibi.. komşu gördü normal aşı tutmuş dedi ama benim içim rahat değil..sizin bebişleriniz nasıl?
Koltuğa bırakıp mutfağa gidiyordum ki kendini koltuaktan aşağı bıraktı hooop bi de çığlık atıyor sevindi... delikafadulden
Yere koltuğun sırt minderlerini koyuyorum onların üzerine düştü pofuduk pofuduk
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.
gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.
muhallebjyj hangi öğünde verıosunuz?*
gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.
Canım gözünüz aydın.
Burcu pompan için sevindim.
Bu hangi aşı?
ya werem sawaştaki şıllıklar cerenin tam omzunun üstüne yapmışlar.. bizim ki de öyle..
ceren2 bayılıyo kendini atmaya...kaydirigubbakcemile2
sütüm azaldı bugün kaynana cadısı yüzünden((((((((((((((((( yüzünü görmek istemiyorum şeytan görsün
ebrucum ben hiiiç öyle saatli sıralı wermiyorum wallahi.. ama geneld akşam weriyolar..
bu gün ceri bezelye yiyecek kıymalı:)))kaydirigubbakcemile2
depremmi????????
Biz öğlen veriyoruz, çünkü akşamları ben evdeyken alabildiği kadar anne sğtğ alsın dedi doktorumuz.
Ama sen zaten evde olduğun için, akşam öğününde verebilirsin, hem tok tutar, güzel uyur.
Çok geçmiş olsun...
Hissetmiş olabilir Alp kuzum...
Bebek olunca daha çok korkmuşsundur.
Allah hepimizi beterinden saklasın, benim de en fena korkularımdan biri, şu büyük İstanbul depremi...]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?