- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.121
Kızlar hepiniz sağolun. Doktorun asistanı geri dönecekti hala bir yanıt yok. Bu gidişle ben doktor değiştireceğim. Ben arıyorum bu sefer asistanada ulaşamıyorum.
Esin çok halsiz değil. Kendinde ama huzursuz. Uykuları azaldı çünkü uykusunda bile kaka yapıyor yavrum. Dün gece 3 kere uykusunda foşurt diye kaka yaptı, uyandı. Çok sık aralıklarla besliyoruz ama dikkat ediyorum günlük emdiği miktarda artış yok. Her zaman emdiği kadar emiyor.
Nimetcim sana da geçmiş olsun.
gülay boşanıyormu kızlar karar vermişlermi?ay çanım ya
Oglunu sunnet ettiren anneler,cok zorluk yasadinizmi merak ediyorum,bende oglumu onumuzdeki ay sunnet ettirmek istiyorum... tavsiyeleriniz nelerdir????
Bu arada benim oglumdada reflu cikti,doktor ilac yazdiMamasini daha kati yapmaliymisim 6 kasik atiyorsam 7 kasik atacakmisim pudrasini.[/B]
sanırım evet cnm, yani adam zaten niyeti bozmuş. sonuç ne olursa olsun inş. gülay için en hayırlısı olur
geçmiş olsun cnm, demek reflüymüş cidden. ilaç sonrası epey rahatlarsınız inş. cnm hayırlısıyla
Yine nazar değmiş bebiklere...Hepsi hasta.. Bizimki de başı çekiyo... Yaz yaramadı galiba.
Nimetcim çok geçmiş olsun..Bişe yok di mi Allah korusun???
Taburcu sana da geçmiş olsun..
Gamzecim seni en iyi anlayanlardan biri benimdir.. İnsanlara da öpmeyin denmiyo ki...
Selkie Allah kavuştursun cnm. Benim kardeşim İstanbul'da. Ona rağmen ben çok özlüyorum.. Sen çok daha üzülüyosundur kesin... Allah bu kadar ayırmasın bi daha..
Mihriban reflü yeni mi çıktı, doğduğundan beri mi vardı? Bu arada hamilelik nasıl gidiyo??
Mihriban ben sünnet ettirdim biliyorsun... Zor olmuyor ilk bir-iki gün haricinde...
Sana tavsiyem bezini iyileşene kadar ters ve bol bağla sık sık hava aldır çabuk iyileşmesini sağlıyor...
Minicik yavruda reflü bende de var Allah şifa versin canım...
Kızlar biz en son 23 haziranda doktora gittik o zmn 64 santimdi şimdi 68 olmuş bir bucuk aya yakın. Az mı uzamış normal mi sizce
.
Evet malesef canim sagol...
Ozaman cok beklemeden yaptiralim bizde en iyisi emeklemeye filan basalamadan atlatsin yavrucak. Tam olarak ne kadar zamanda duzeldi yani agri sizi kalmadi??
normal bence 1 ayda 2 cm minumum normal kabul ediliyor
5-10 gün arasında iyileşiyor Allahın izniyle...
slm kızlar napıyonuz nasıl gidiyo.biz tatildeydik yeni geldik.ya kızlar çok zor durumdayım yağız emir memeyi bırakıyo galiba.ağzına alıyo iki kere çekip bırakıyo.tekrar vermeye çlışınca ağlamaya başlıyo.herkes bırakma işareti diyo.ama mama da yemiyo tadını mı beğenmiyo ne.offf offf offff.
bırakmaz bırakmaz boşwer sen etrafı o inat ediosa sende wermeye inat et sıcaklardan bebişlerin pek iştahı yok ztn herkeinki öle bizimkide iki çekio ittirio sonra yapışıo ne yaptıını bilmio yani endişelenme sen mücadeleye devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?