2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.. inş. en kısa zamanda iyileşir kuzucuk.. ne kadar zamandır böyle yediği birşey mi dokundu acaba ek gıdaya başaldınız mı canım.. birkaç kişiden daha duymuştum salgınmı var acaba..inş. hasta bebişler bir an önce iyileşir..kaka sorunu bitmio bebeklerin kafamçokkarıştı

kızlar naıyorsunuz?geçmişe bir göz atayım dedim ama hem çok kaynatmışsınız hm emirhan durmuyor...

ablamı yolcu ettim bu gün..çok üzgünüm...2 senedir görememiştim almanyada yaşıyorlar,işten dolayı gelememişlerdi..2 senede sadece 2 gün görebildim kimbilir bir daha ne zaman görürürm...yiğenlerim koçaman olmuşlar ,görünçe inanamadım...oğlu 14 yaşında ve inanılmaz büyümüş,185 boyu var...son gördüğümde ufaçık bişeydi...kızda yavaş yavaş genç kız durumlarına girmeye başlamış...zaman çabuk geçiyor çoçuklarda çabuk büyüyor...

Uzunn bir aradan sonra merhaba arkadaşlarım
Sizleri çokk özlemişim

Görümcemin düğünü vardı şehir dışındaydım temmuz ayında
Çocukla yolculuk, bir yerlere gitmek ne zormuş meğer, perişan olduk
Oğlum emmeyi bıraktı bi ara .. Düğün evi, gelen giden çoktu..
Milletin öpüp durmasından mikrop kalmış boğazları meğerse, dr. öpmeyi yasakladı
Ayrıca kayınvaldem karpuz vs de vermişti ara ara, onlardan da olabilir vermeyin 6 ay dolana kadar dedi
Böyle işte, şükür evimize kavuştuk..

Hepinizi öpüyorum..

Oglunu sunnet ettiren anneler,cok zorluk yasadinizmi merak ediyorum,bende oglumu onumuzdeki ay sunnet ettirmek istiyorum... tavsiyeleriniz nelerdir????

Bu arada benim oglumdada reflu cikti,doktor ilac yazdi Mamasini daha kati yapmaliymisim 6 kasik atiyorsam 7 kasik atacakmisim pudrasini.
[/B]

gülay boşanıyormu kızlar karar vermişlermi?ay çanım ya

sanırım evet cnm, yani adam zaten niyeti bozmuş. sonuç ne olursa olsun inş. gülay için en hayırlısı olur

geçmiş olsun cnm, demek reflüymüş cidden. ilaç sonrası epey rahatlarsınız inş. cnm hayırlısıyla

Yine nazar değmiş bebiklere...Hepsi hasta.. Bizimki de başı çekiyo... Yaz yaramadı galiba.
Nimetcim çok geçmiş olsun..Bişe yok di mi Allah korusun???
Taburcu sana da geçmiş olsun..
Gamzecim seni en iyi anlayanlardan biri benimdir.. İnsanlara da öpmeyin denmiyo ki...
Selkie Allah kavuştursun cnm. Benim kardeşim İstanbul'da. Ona rağmen ben çok özlüyorum.. Sen çok daha üzülüyosundur kesin... Allah bu kadar ayırmasın bi daha..
Mihriban reflü yeni mi çıktı, doğduğundan beri mi vardı? Bu arada hamilelik nasıl gidiyo??

Mihriban ben sünnet ettirdim biliyorsun... Zor olmuyor ilk bir-iki gün haricinde...
Sana tavsiyem bezini iyileşene kadar ters ve bol bağla sık sık hava aldır çabuk iyileşmesini sağlıyor...
Minicik yavruda reflü bende de var Allah şifa versin canım...

Gamze hoş geldin geçmi olsun Ensar Paşa ya...opuyorumnanaktan

burası olmasa vakit geçmez vallahi
eşim gelince kayınvalideye gideceğiz iftara... yakınız zaten

Eymen bugün de pek iştahsızdı... oda mı oruç tutuyor ne anlamadım
sositososito

Evet canim yaa refluymus ben zaten supheleniyordum,ama esim kaynananmlar filan kucuk bebekte ne reflusu filan diye diye beklettiler bunca zaman.

Ilk 3 ay yoktu,hic kusma olayi yoktu.. Ama son 2 aydir feci durumda,mama ictikten iki saat sonrada kusabiliyor oyle soyleyim,bildigin su gibi birsey cikariyo zaman zaman.

Hamilelik iyi gidiyor hamd olsun 10 haftalik olduk.. Ama halsizlik cok var,oda hayirlisuyla bir gitseydi rahatlicam.

Evet malesef canim sagol...

Ozaman cok beklemeden yaptiralim bizde en iyisi emeklemeye filan basalamadan atlatsin yavrucak. Tam olarak ne kadar zamanda duzeldi yani agri sizi kalmadi??

Kızlar biz en son 23 haziranda doktora gittik o zmn 64 santimdi şimdi 68 olmuş bir bucuk aya yakın. Az mı uzamış normal mi sizce

normal bence 1 ayda 2 cm minumum normal kabul ediliyor

.

Evet malesef canim sagol...

Ozaman cok beklemeden yaptiralim bizde en iyisi emeklemeye filan basalamadan atlatsin yavrucak. Tam olarak ne kadar zamanda duzeldi yani agri sizi kalmadi??

5-10 gün arasında iyileşiyor Allahın izniyle...

slm kızlar napıyonuz nasıl gidiyo.biz tatildeydik yeni geldik.ya kızlar çok zor durumdayım yağız emir memeyi bırakıyo galiba.ağzına alıyo iki kere çekip bırakıyo.tekrar vermeye çlışınca ağlamaya başlıyo.herkes bırakma işareti diyo.ama mama da yemiyo tadını mı beğenmiyo ne.offf offf offff.

bırakmaz bırakmaz boşwer sen etrafı o inat ediosa sende wermeye inat et sıcaklardan bebişlerin pek iştahı yok ztn herkeinki öle bizimkide iki çekio ittirio sonra yapışıo ne yaptıını bilmio yani endişelenme sen mücadeleye devammm

önümüzdeki haftadan itibaren hayatımdan çıkaracaklarımın listesi:
kola,cips,çikolata,gereğinden fazla tatlı,hamurişi,sadece zevkten yediğim çikolatalı mısır gevreği gene çikolatalı sütler,gece yemekleri,ekmek,kızartma vb.

kendime çok kızıyorum durmuyor boğazım engel olamıyorum doğuralı 6 ay oldu ben hala eski kiloma gelemedim.gelememeyi bırak verdiklerimide alırsam şaşmamak lazım.yeter bir dur demek zorundayım.yukarıdaki listeye bayılıyorum ama en azından 2 hafta deneyeceğim tüm irademi kullanıp yemeyeceğim.yeter yaaa:1no2:azartesine kadar kendimi engellemeyeceğim yeme içmede ama pazartesi yeter dur diyeceğim artık paketlenmiş tavuk gibi görünmek istemiyorumyasakkelime

ben sonuna kadar mücadele edicem.inşallah bırakmaz.ama aç geziyo yaa.kıyamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…