- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.101
gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.
ceren2 bayılıyo kendini atmaya...kaydirigubbakcemile2
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.
?
be varya beeeeenBen anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.Ben teselliyim.Ölsem bile gözüm arkamdadır.Ben endişelerin derin kuyusuyum, kendi içime düşerim.Ben bütün alakaların mihrakıyım.Cömert olduğum kadar hasis, kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım.
Evet, seni kıskanırım!Sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin.Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın.Seni kıskanırım.Seni bu duyguyla bunaltır, isyan ettirir, üzerim.Seni kendime hasretmek isterim.Bunun için kıskanırım seni.
Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.Önümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkım ödensin isterim.Unutulmaktan korkarım.Baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!
Ben anneyim!
Ve son nefesimde...Her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "
cok kosuma gitti
ewet bu kısmı benjde sarmadıSüt sağdım geldim de...
Sarsak annem ilk zamanlar yapıyordu.
Ben cırlamak suretiyle aklını başına getirdim, artık yapmıyor.
Kayınvalidem, keyfi isterse yapıyor.
Haftanın 3 günü temizliğe yardımcı geliyor, bazen o yapıyor.
Bazen kimse yapmıyor :)
Onlar geldiğinden beri ben hiç bir işe, inadıma, elimi sürmüyorum.
Gece uykusundan önce vericen Ebuşum...
Benimki de kardeşleriyle, görümceleriyle, eltileriyle, hiç kimseyle geçinemiyor.
Herkes kötü, bi bizimki iyi...
Sağol Meral, amin...
Canım gelin-kaynana birbirini çok sevmez, bu kaçınılmaz bi gerçek.
Ama en azından nefret edilmeyen kayınvalideler olmamak elimizde diye düşünüyorum.
Ahh, çok üzüldümmm...
Ben de çok beğendim ama şu kısmı hariç :
Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.Önümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkım ödensin isterim.Unutulmaktan korkarım.Baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!
Ben, anne olduğumuz için çocuklarımız üzerinde hak iddia etme hakkımız olmadığını düşünüyorum.
Biraz tartışmalı bi konu tabi, herkesin fikrine sonsuz sygım var ama ben kendi isteğimle dünyaya getirdiysem, ona bakmak, onun yanında olmak, onun için uykusuz kalmak zorundayım. Bunlar için ondan birşey beklemeye hakkım yok bence. Madem istedim ve or geldi, ona en iyi şekilde bakacağım ve bunun asla lafını etmeyeceğim, anaların hakkı ödenmez diye...
Çok mu radikal düşünüyorum ki?
kızlar dr aradım bişey olmaz biraz senden kaynaklanış olabilir dedi (tabi ben dün çok yedirdim ogluşumu meyva yogurt mama hepsini karıştırdım) ama şükür bugün bişeyi yok.Süt sağdım geldim de...
Benimki de kardeşleriyle, görümceleriyle, eltileriyle, hiç kimseyle geçinemiyor.
Sağol Meral, amin...
Ama en azından nefret edilmeyen kayınvalideler olmamak elimizde diye düşünüyorum.
Ahh, çok üzüldümmm...
Ben anneyim!
Bu benim hakkım!
Ben, anne olduğumuz için çocuklarımız üzerinde hak iddia etme hakkımız olmadığını düşünüyorum.
Biraz tartışmalı bi konu tabi, herkesin fikrine sonsuz sygım var ama ben kendi isteğimle dünyaya getirdiysem, ona bakmak, onun yanında olmak, onun için uykusuz kalmak zorundayım. Bunlar için ondan birşey beklemeye hakkım yok bence. Madem istedim ve or geldi, ona en iyi şekilde bakacağım ve bunun asla lafını etmeyeceğim, anaların hakkı ödenmez diye...
Süt sağdım geldim de...
Sağol Meral, amin...
Ahh, çok üzüldümmm...
Ben anneyim!
Bu benim hakkım!
canım aslında hızlı sayılmaz bir süredir ayrılar zaten eşi gülay ı ve ege yi terketti.ne yapcağına karar vermekj için düşünüyordu beyefendi.demekki sonuç bu.gülay a ulaşmak lazım.
neden bu kadar hızlı :s
çok sağol ayfercim.merhaba anneler;
bugün eşim evde o yüzden geç girdim...Kızım mışıl mışıl uyuyor 2 saattir bende iftar için hazırlıklara başladım...Eşim oruç tutmamı istemiyor denemek istedim sahurda söyledim kabul etmedi açlık neyse ama susuzluk senin için kötü olur dedi.bende niyetlenmedim...Bana sabahtan soruyor niyetlenmedin değil mi dedi bende hayır dedim su içtiğimi görünce rahatladı ..Hilal uyuduğunda emmekte istiyor ...
YAZGI;Geçmiş olsun canım Allah korumuş baktım son depremlere 4,8 şiddetinde 5,23 de olmuş deprem ...
NİMET;Geçmiş olsun canım inşallah biseycik olmaz Yağız'a arada sırada bak ..Bir d kendi kendine uyuyormu? .Beyin sarsıntılarında uykuya eğilim ve kusma da görülür.
HİJYEN;Eymen de mi öğrenmiş tepinmeleri baksen yaaa....Allah kabul etsin orucun canım
BURCU;Dayan bacım dayan az kaldı giderler merak etme sen ama eşinle de aranı bozma
HASRETT;Antalya'ya tatile gidiyormuşsun hadi hayırlısı
VADİDE ZAMBAK;İnşallah askerliğini de görürsün oğluşunun...
katılıyorum düşüncelerinealkisalkisalkisbende aynen böyle düşünüyorum yazının o kısmı yanlış bencede.Süt sağdım geldim de...
Ben anneyim!
Bu benim hakkım!
iyi ya sevindim geceden beri takıldın alımakızlar dr aradım bişey olmaz biraz senden kaynaklanış olabilir dedi (tabi ben dün çok yedirdim ogluşumu meyva yogurt mama hepsini karıştırdım) ama şükür bugün bişeyi yok.
burcu bende senin gibi düşünüyorum.
annelik bence karşılık beklenmeden yapılanlardır,
ama annelerin kıymetini iyi anlıyoruz
anne olduktan sonra ben diyorumki annemin hakkı ödenmez.
ebuşşşş..
canım aslında hızlı sayılmaz bir süredir ayrılar zaten eşi gülay ı ve ege yi terketti.ne yapcağına karar vermekj için düşünüyordu beyefendi.demekki sonuç bu.gülay a ulaşmak lazım.
[/B]
Nimet çok geçmiş olsun cnm,inşallah hiçbir problemi yoktur şimdi
Yazgıcım size de çok geçmiş olsun, daha hiç haber okumadım walla, inş. kayıplar olmamıştır, Allah hepimizi korusun
Ebuş akşam yatmadan önce ver muhallebisini olmaz mı?
Burcu ve ege43(ben senin adını niye bilmiyorum ki) ikinize de Allah sabır versin. ayyyy onlara ne ki sizin gittiğiniz tatilden. o arayana kadar bi daha da arama sen de onukötükedihüso
iyi ya sevindim geceden beri takıldın alıma
bidahakje dahada dikkt et annesi yalnız bırakmalmaz:
:lepi:a.svereliniortakaslında hiç huyum deil zaten yapışkan gibiyiz,
sadece bir arkamı dönmemle oldu, birdahakine dönmüyecem bile
sütüm azzz deme deme demeeeeeeee:olmaz:yaa ben sahura kalkmıyorum kızlar. akşam iki gibi yatıyoruz zaten, yatmadan önce yiyip öyle yatıyoruz. namaza 5 dakika falan kalada kalkıp su içiyoruz. bugün benim süt az ama nedense, halbuki iyi yemiştim gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?