2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.

geçmiş olsun yazgıcığım

ceren2 bayılıyo kendini atmaya...kaydirigubbakcemile2

zemuszemus

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.
?

canım ya Esin prensese geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah...

ayy evet esine geçmiş olsun demeyi unuttum Esrincim, çok geçmiş olsun inşallah düzelir artık kuzucuk,ishal biz büyükleri bile çok zorluyor

Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.Ben teselliyim.Ölsem bile gözüm arkamdadır.Ben endişelerin derin kuyusuyum, kendi içime düşerim.Ben bütün alakaların mihrakıyım.Cömert olduğum kadar hasis, kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım.

Evet, seni kıskanırım!Sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin.Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın.Seni kıskanırım.Seni bu duyguyla bunaltır, isyan ettirir, üzerim.Seni kendime hasretmek isterim.Bunun için kıskanırım seni.

Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.Önümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkım ödensin isterim.Unutulmaktan korkarım.Baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!

Ben anneyim!
Ve son nefesimde...Her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "

cok kosuma gitti

merhaba anneler;
bugün eşim evde o yüzden geç girdim...Kızım mışıl mışıl uyuyor 2 saattir bende iftar için hazırlıklara başladım...Eşim oruç tutmamı istemiyor denemek istedim sahurda söyledim kabul etmedi açlık neyse ama susuzluk senin için kötü olur dedi.bende niyetlenmedim...Bana sabahtan soruyor niyetlenmedin değil mi dedi bende hayır dedim su içtiğimi görünce rahatladı ..Hilal uyuduğunda emmekte istiyor ...
YAZGI;Geçmiş olsun canım Allah korumuş baktım son depremlere 4,8 şiddetinde 5,23 de olmuş deprem ...
NİMET;Geçmiş olsun canım inşallah biseycik olmaz Yağız'a arada sırada bak ..Bir d kendi kendine uyuyormu? .Beyin sarsıntılarında uykuya eğilim ve kusma da görülür.
HİJYEN;Eymen de mi öğrenmiş tepinmeleri baksen yaaa....Allah kabul etsin orucun canım
BURCU;Dayan bacım dayan az kaldı giderler merak etme sen ama eşinle de aranı bozma
HASRETT;Antalya'ya tatile gidiyormuşsun hadi hayırlısı
VADİDE ZAMBAK;İnşallah askerliğini de görürsün oğluşunun...

be varya beeeeen
buna bayıldımmmmm
kendimi gördüm...
vereliniortaka.s

ewet bu kısmı benjde sarmadı

kızlar dr aradım bişey olmaz biraz senden kaynaklanış olabilir dedi (tabi ben dün çok yedirdim ogluşumu meyva yogurt mama hepsini karıştırdım) ama şükür bugün bişeyi yok.
burcu bende senin gibi düşünüyorum.
annelik bence karşılık beklenmeden yapılanlardır,
ama annelerin kıymetini iyi anlıyoruz
anne olduktan sonra ben diyorumki annemin hakkı ödenmez.
ebuşşşş..

yok burcu haklısın o kısmı bende sevmedim facede ben anneyim die bi sayfa varya ondan alıntı canım .annelik karsılıksız sevgi fedakarlıktır.bu kısmı bizim kaynanatörlere göre :)))))))))))))

neden bu kadar hızlı :s
canım aslında hızlı sayılmaz bir süredir ayrılar zaten eşi gülay ı ve ege yi terketti.ne yapcağına karar vermekj için düşünüyordu beyefendi.demekki sonuç bu.gülay a ulaşmak lazım.
çok sağol ayfercim.
katılıyorum düşüncelerinealkisalkisalkisbende aynen böyle düşünüyorum yazının o kısmı yanlış bencede.

iyi ya sevindim geceden beri takıldın alıma
bidahakje dahada dikkt et annesi yalnız bırakma
lmaz:

canım aslında hızlı sayılmaz bir süredir ayrılar zaten eşi gülay ı ve ege yi terketti.ne yapcağına karar vermekj için düşünüyordu beyefendi.demekki sonuç bu.gülay a ulaşmak lazım.
[/B]

ayy cnm ya çok üzldüm,
hani derlerya madem ayrılacaktın çocugu neden yaptıun diye,
aslında öyle deil çocuk olunca herşey dahada üste çıkıyo,
erkekler bitmeyen çekilmeyen lohusalıga giriyo ondan oluyo bu ayrılıklar,

aramayacam tabiki eşimle gider eşimle gelirim bundan sonra .dün eşimin işi vardı sen kal otur burda dedi yok yokkkkkk dedimmm yer içer gelirim evime benimkisinn kocasıda yok anacım vefat etmiş ondan bu şımarıklıgı ama geri adım atmayacagım haddini bilsin biraz . tın valla hiç korkumyok ve dahada bi nefretle doluyum artık

Kızlar hepiniz sağolun. Doktorun asistanı geri dönecekti hala bir yanıt yok. Bu gidişle ben doktor değiştireceğim. Ben arıyorum bu sefer asistanada ulaşamıyorum.

Esin çok halsiz değil. Kendinde ama huzursuz. Uykuları azaldı çünkü uykusunda bile kaka yapıyor yavrum. Dün gece 3 kere uykusunda foşurt diye kaka yaptı, uyandı. Çok sık aralıklarla besliyoruz ama dikkat ediyorum günlük emdiği miktarda artış yok. Her zaman emdiği kadar emiyor.

Nimetcim sana da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…