2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..ancak bu saatte bakabildim size....zaman yetmez oldu...asya hanıma bi haller oldu ya.hiç uyumuyo gündüz..uykusu geliyo uyutuyorum saydım 5dk yı geçmiyo uyanıyo ve onu uyku niyetine sayıyo ve tüm gün huzursuz uykuyu alamadığı için.şu saat oldu hala uyumadı ayağımda mızmız sallıyorum...

hoşgeldin gamze....

ya çok üzüldüm gülay için..:1no2:

allah kavuşturcu ebrucum...

sağolun kızlar.

eşinide listesinden silmiş sanırım bitiyor evlilikleri:çok üzgünüm:.

:1no2:akannehir çok üzücü gerçekten ya....allah sabır versin...

hadi bakalım kolay gelsin.bu listeden uzak durmak gerçekten çok zor...

iyi akşamlar herkese.uzun zamandır yazmıyorum ama yine arada takipteyim fırsat buldukça.mihribancm ben de 1 ağustos da sünnet ettirdim ve şükürler olsun ki hiç sorun yaşamadık.sana ve sünnet düşünen annelere bi tavsiyem olacak.bizim doktor sünnet ettikten sonra şöyle bişey yaptı.hani şu köpükten yada kartondan sıcak içecek bardakları oluyo ya,onlardan istedi.sünnet ettikten sonra o bardağın dibini kesti.yani bardağı ortadan ikiye kesti.dibi olmayan kısımı(yani iki tarafı da açık olan kısım)pipi ve altındakiler içinde kalacak şekilde yerleştirdi.zaten tam oraya göre yapılmış gibi oluyo,tam sığıyo.sonra bezi bağladık.böylece hem bez değmediği için canı yanmadı ve çabucak iyleşti hemde havasız kalmadı.gerçi yine üzerinde bez vardı ama komple üzeri kapalı olmuyo en azından bezle temas olmadığı için.altını değiştirdikten sonra ve pansumanını yapınca yine aynı şekilde bardakla kapatırsın ama bence biran önce yaptır.önümüzdeki ay iyice hareketlenmiş olur bebişin ve daha zor olur.çünkü sağa sola yüzüstü dönmemesi lazım daha çabuk iyleşmesi ve acısız olması için..şimdiden geçmiş olsun

hoşgeldin canım bırakmaz sen etrafa bak eymen de öyle zorla emiyor 2 aydır neredeyse bana da herkes bırakacak diyordu hala bırakmadı 3 saatten önce verme memeni iyice acıksın öyle ver...

ben bu saydıklarının hiç birini yemiyorum ama bir gram veremiyorum :2:
ne kadar acı bilemezsin :2:
sen verirsin inşallah...opuyorumnanaktan

Günaydın... a.s.
Dün akşam kayınvalidemlerde ne iftardan bi şey anladım ne sonrasından kaydirigubbakcemile
Eymen bey 21:30 'da uyudu o saate kadar çılgın gibiydi... akannehir
Sanırım eve alıştı başka yerleerde duramıyor...
Allahım nasıl bir sıcak var sonumuzu hayr eyle...

Klima salonda diğer odalara geçince alev vuruyor yüzüme...

büyük oğlumda evde artık ben pek fırsat bulamaz oldun ...nasılsınız iyisiniz inşallah.....

ay gerizekalı adam...Allah akıl fikir versin...

çanım sağol benim 2 ablam var ikiside almanya'da...ben burda yalnızım çok zor oluyor...insan özlüyor....

çanım sağol

Günaydın,

Çalışan anneler, bir cuma daha geldi çok şükür :)

Benim kuzu numaradan ağlamayı öğrendi, gözlerini kısıp yüzünü buruşturup "ıhı ıhı" diyor, sonra da bana bakıyor kucağıma alacak mıyım diye... Ne çabuk büyüdüler yaw :asigim:

bak sen Doruk kuzuya akıllı bıdık yaa
alkisalkisalkis :asigim:

Ebru Allah kavuştursun canım...

Pınarcım, Doruk da öyle, evden başka hiç bir yerde evde olduğu kadar huzurlu ve keyifli olmuyor.

vay yaramaz vay....valla yakında mum tutturacaklar bize....asya poposu yere gelsin istemiyo...yatırır yatırmaz dikiyo havaya kafayı kaldır beni diye basıyo yagarayı.valla tüm gün kucakta belim kopuyo....

bak sen Doruk kuzuya akıllı bıdık yaa
alkisalkisalkis :asigim:

Bildiğin eşek sıpası...
Yatağının yanındaki duvara çizgi film karakterleri yapıştırmştık.
Onları çok seviyor.
Oynarken bak mikiler var burda diyordum ben hep.
Geçen gün başka şeylerle ilgilenirken mikiler nerde oğlum dedim, dönüp onlara bakıp güldü yaw...

opuyorumnanaktan

Eymenin odasında da winidi poo nun çıkarmaları var ama odasına hiç yatmadı yavrucak
küçük ve sıcak...

vay yaramaz vay....valla yakında mum tutturacaklar bize....asya poposu yere gelsin istemiyo...yatırır yatırmaz dikiyo havaya kafayı kaldır beni diye basıyo yagarayı.valla tüm gün kucakta belim kopuyo....

Hem de nasıl, ters yüz olacaz valla...
Bıdık Asya bi de kız olacak, sakin dursa ya azıcık

canım sağol,bak sen şu doruk beye annesinide kandırıyormuş.? :))) çok akıllı bunlar ya..bakmayın siz bebek olduklarına

Akıllı ve muzurlar...

opuyorumnanaktan

Eymenin odasında da winidi poo nun çıkarmaları var ama odasına hiç yatmadı yavrucak
küçük ve sıcak...

Doruk da bizim odada yatıyor, park yatağının yanına yapıştırdım ben.
Hiç de ayırmak istemiyorum odasını...

selam kızlar ben geldm:)nasılsınız??
umarım benim sıpa uslu durur da azcık laflarım bugün sizinle:))
çok fena oldu benim oğlumm şimdiden hükümranlığını ilan etti evde:))

günaydınlar herkeslere..bugün oruçluyum,.inşallah sütüm gitmezzzzbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Hepatit hoşgeldin, bizim bebeklerde aynı, evde onların sözü geçmeye başladı şimdiden :))
Nilücüm, Allah kabul etsin, psikolojik olarak iyi düşün iyi olsun, inşallah sütünle ilgili bir problem olmaz arkadaşım..

selam kızlar ben geldm:)nasılsınız??
umarım benim sıpa uslu durur da azcık laflarım bugün sizinle:))
çok fena oldu benim oğlumm şimdiden hükümranlığını ilan etti evde:))

Hepatit, hoşgeldşn canım, şükür karşılaştırana...
Bebişlerin hepsi ali kıran baş kesen, onların dedikleri oluyor, yerim onları ben :)

günaydınlar herkeslere..bugün oruçluyum,.inşallah sütüm gitmezzzzbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Nilüfer, Allah kabul etsin arkadaşım...
İnşallah sütüne olumsuz bir etkisi olmaz, Rabbim verir Haktan'ın rızkını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…