- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.141
Uzunn bir aradan sonra merhaba arkadaşlarım
Sizleri çokk özlemişim
Görümcemin düğünü vardı şehir dışındaydım temmuz ayında
Çocukla yolculuk, bir yerlere gitmek ne zormuş meğer, perişan olduk
Oğlum emmeyi bıraktı bi ara .. Düğün evi, gelen giden çoktu..
Milletin öpüp durmasından mikrop kalmış boğazları meğerse, dr. öpmeyi yasakladı
Ayrıca kayınvaldem karpuz vs de vermişti ara ara, onlardan da olabilir vermeyin 6 ay dolana kadar dedi
Böyle işte, şükür evimize kavuştuk..
Hepinizi öpüyorum..
sanırım evet cnm, yani adam zaten niyeti bozmuş. sonuç ne olursa olsun inş. gülay için en hayırlısı olur
geçmiş olsun cnm, demek reflüymüş cidden. ilaç sonrası epey rahatlarsınız inş. cnm hayırlısıyla
kızlar naıyorsunuz?geçmişe bir göz atayım dedim ama hem çok kaynatmışsınız hm emirhan durmuyor...
ablamı yolcu ettim bu gün..çok üzgünüm...2 senedir görememiştim almanyada yaşıyorlar,işten dolayı gelememişlerdi..2 senede sadece 2 gün görebildim kimbilir bir daha ne zaman görürürm...yiğenlerim koçaman olmuşlar ,görünçe inanamadım...oğlu 14 yaşında ve inanılmaz büyümüş,185 boyu var...son gördüğümde ufaçık bişeydi...kızda yavaş yavaş genç kız durumlarına girmeye başlamış...zaman çabuk geçiyor çoçuklarda çabuk büyüyor...
sağolun kızlar.
eşinide listesinden silmiş sanırım bitiyor evlilikleri:çok üzgünüm:.
önümüzdeki haftadan itibaren hayatımdan çıkaracaklarımın listesi:
kola,cips,çikolata,gereğinden fazla tatlı,hamurişi,sadece zevkten yediğim çikolatalı mısır gevreği gene çikolatalı sütler,gece yemekleri,ekmek,kızartma vb.
kendime çok kızıyorum durmuyor boğazım engel olamıyorum doğuralı 6 ay oldu ben hala eski kiloma gelemedim.gelememeyi bırak verdiklerimide alırsam şaşmamak lazım.yeter bir dur demek zorundayım.yukarıdaki listeye bayılıyorum ama en azından 2 hafta deneyeceğim tüm irademi kullanıp yemeyeceğim.yeter yaaa:1no2:azartesine kadar kendimi engellemeyeceğim yeme içmede ama pazartesi yeter dur diyeceğim artık paketlenmiş tavuk gibi görünmek istemiyorumyasakkelime
Oglunu sunnet ettiren anneler,cok zorluk yasadinizmi merak ediyorum,bende oglumu onumuzdeki ay sunnet ettirmek istiyorum... tavsiyeleriniz nelerdir????
Bu arada benim oglumdada reflu cikti,doktor ilac yazdiMamasini daha kati yapmaliymisim 6 kasik atiyorsam 7 kasik atacakmisim pudrasini.[/B]
slm kızlar napıyonuz nasıl gidiyo.biz tatildeydik yeni geldik.ya kızlar çok zor durumdayım yağız emir memeyi bırakıyo galiba.ağzına alıyo iki kere çekip bırakıyo.tekrar vermeye çlışınca ağlamaya başlıyo.herkes bırakma işareti diyo.ama mama da yemiyo tadını mı beğenmiyo ne.offf offf offff.
önümüzdeki haftadan itibaren hayatımdan çıkaracaklarımın listesi:
kola,cips,çikolata,gereğinden fazla tatlı,hamurişi,sadece zevkten yediğim çikolatalı mısır gevreği gene çikolatalı sütler,gece yemekleri,ekmek,kızartma vb.
kendime çok kızıyorum durmuyor boğazım engel olamıyorum doğuralı 6 ay oldu ben hala eski kiloma gelemedim.gelememeyi bırak verdiklerimide alırsam şaşmamak lazım.yeter bir dur demek zorundayım.yukarıdaki listeye bayılıyorum ama en azından 2 hafta deneyeceğim tüm irademi kullanıp yemeyeceğim.yeter yaaa:1no2:azartesine kadar kendimi engellemeyeceğim yeme içmede ama pazartesi yeter dur diyeceğim artık paketlenmiş tavuk gibi görünmek istemiyorumyasakkelime
sanırım evet cnm, yani adam zaten niyeti bozmuş. sonuç ne olursa olsun inş. gülay için en hayırlısı olur
geçmiş olsun cnm, demek reflüymüş cidden. ilaç sonrası epey rahatlarsınız inş. cnm hayırlısıyla
Yine nazar değmiş bebiklere...Hepsi hasta.. Bizimki de başı çekiyo... Yaz yaramadı galiba.
Nimetcim çok geçmiş olsun..Bişe yok di mi Allah korusun???
Taburcu sana da geçmiş olsun..
Gamzecim seni en iyi anlayanlardan biri benimdir.. İnsanlara da öpmeyin denmiyo ki...
Selkie Allah kavuştursun cnm. Benim kardeşim İstanbul'da. Ona rağmen ben çok özlüyorum.. Sen çok daha üzülüyosundur kesin... Allah bu kadar ayırmasın bi daha..
Mihriban reflü yeni mi çıktı, doğduğundan beri mi vardı? Bu arada hamilelik nasıl gidiyo??
merhaba kızlar..ancak bu saatte bakabildim size....zaman yetmez oldu...asya hanıma bi haller oldu ya.hiç uyumuyo gündüz..uykusu geliyo uyutuyorum saydım 5dk yı geçmiyo uyanıyo ve onu uyku niyetine sayıyo ve tüm gün huzursuz uykuyu alamadığı için.şu saat oldu hala uyumadı ayağımda mızmız sallıyorum...
hoşgeldin gamze....
ya çok üzüldüm gülay için..:1no2:
allah kavuşturcu ebrucum...
:1no2:akannehir çok üzücü gerçekten ya....allah sabır versin...
Günaydın,
Çalışan anneler, bir cuma daha geldi çok şükür :)
Benim kuzu numaradan ağlamayı öğrendi, gözlerini kısıp yüzünü buruşturup "ıhı ıhı" diyor, sonra da bana bakıyor kucağıma alacak mıyım diye... Ne çabuk büyüdüler yaw :asigim:
Günaydın,
Çalışan anneler, bir cuma daha geldi çok şükür :)
Benim kuzu numaradan ağlamayı öğrendi, gözlerini kısıp yüzünü buruşturup "ıhı ıhı" diyor, sonra da bana bakıyor kucağıma alacak mıyım diye... Ne çabuk büyüdüler yaw :asigim:
bak sen Doruk kuzuya akıllı bıdık yaa
alkisalkisalkis :asigim:
Ebru Allah kavuştursun canım...
Pınarcım, Doruk da öyle, evden başka hiç bir yerde evde olduğu kadar huzurlu ve keyifli olmuyor.
Bildiğin eşek sıpası...
Yatağının yanındaki duvara çizgi film karakterleri yapıştırmştık.
Onları çok seviyor.
Oynarken bak mikiler var burda diyordum ben hep.
Geçen gün başka şeylerle ilgilenirken mikiler nerde oğlum dedim, dönüp onlara bakıp güldü yaw...
vay yaramaz vay....valla yakında mum tutturacaklar bize....asya poposu yere gelsin istemiyo...yatırır yatırmaz dikiyo havaya kafayı kaldır beni diye basıyo yagarayı.valla tüm gün kucakta belim kopuyo....
canım sağol,bak sen şu doruk beye annesinide kandırıyormuş.? :))) çok akıllı bunlar ya..bakmayın siz bebek olduklarına
opuyorumnanaktan
Eymenin odasında da winidi poo nun çıkarmaları var ama odasına hiç yatmadı yavrucak
küçük ve sıcak...
selam kızlar ben geldm:)nasılsınız??
umarım benim sıpa uslu durur da azcık laflarım bugün sizinle:))
çok fena oldu benim oğlumm şimdiden hükümranlığını ilan etti evde:))
günaydınlar herkeslere..bugün oruçluyum,.inşallah sütüm gitmezzzzbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?