2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.
:1shok:

cano gecmiş olsun yavruma bol bol kaynamış su ver bence

selam bayanlaropuyorumnanaktan
dün orucum iyi geçti çok şükür o nedenle bugün de niyetliyim inşallah
sizler ne alemdesiniz bi bakayım

ebrucum ben hiiiç öyle saatli sıralı wermiyorum wallahi.. ama geneld akşam weriyolar..

bu gün ceri bezelye yiyecek kıymalı:)))kaydirigubbakcemile2

depremmi????????
yaw bu sefer mamasının zamnını ayarlyamıorum mamayı sabah akşammı veriosunuz?*yani sebze püreinin arından bi yarım saat sonra mama yıyo cocuum:1shok:

şimdi şöyleki sabah ögle arası meyve suyu
ögle ikind arası sebze püresi
akşam üzeride ypgurt veriorum
muhallebiyi hangi arayasıkıştraaöm yaw

kaynanalara ölüüüüümmmmmmmmkötükedihüso

Ölmeseler de olur...
Bizden uzak dursunlar, zarar vermesinler yeter.
son 1,5 aydır, 6 senelik evliliğimin en huzursuz günlerini yaşıyorum...

Ne garip di mi, kendi canının hiç bir önemi kalmıyor, yeter ki onun saçının teline zarar gelmesin.
Allah hepimizin yavrularını her türlü zarardan korusun...

burcu gitmekten hiç söz etmiyolar mı?

Durum karmakarışık...
Ama dedim ya, kafanızı çok şişirdim diye, yazmıyorum artık.
Cumartesi ya da pazar günü 1 hafta falan tatile gideceklermiş galiba...
Sonra bize dönmeyi planlıyorlarmış, kız 27 ağustosta dönecekti, biletini erteletmeyi düşünüyormuş.
Bunu duyan kocam, beni kaybetmek üzere olduğunu nihayet fark ederek, duruma müdahale etmiş, ne dedi bilmiyorum.
Kayınvalidem olacak dengesiz bencil cadı, biraz alınmış biraz hak vermiş.
Sonuç tam olarak ne, onu bilmiyorum, akşam kocamla konuşur öğrenirim herhalde...

Amin...
Benim 43 gündür bi gidip bi geliyo valla onlar yüzünden...
Takılma canım ya, Allahından bulsun çatlaklar...

43 günmü tam bi işkence (((( dün kucagımdan egeyi bi hısımla aldı cocuk nasıl içini ceke ceke aglıyo ,dediğin gibi Allah versin cezasını kalmasın yanlarına
ama bundan sonra tek bi güleryüz yok ona evliliğim pahasına da olsa öyle bi kadınki benimki 2 gelinleri var kardeş eşi mutlaka birinden biriyle küs sonrada kendiliğinden barısıyo catlak sıra bende anlasılan

bende azalma olmadı yediklerimden mi nedir çok dolu göğüslerim emsin diye bakıyorum ama azalsa bende tutmazdım dün hiç acıkmadım ama emzirdiğim için çok susadım Allah kabul etsin

Maşş yaa ne yedin sahurda fln bende bulgur pilavı fln yemiştim bende zerre kadar acıkmadım ama susamıştım

Nimet çok geçmiş olsun cnm,inşallah hiçbir problemi yoktur şimdi
Yazgıcım size de çok geçmiş olsun, daha hiç haber okumadım walla, inş. kayıplar olmamıştır, Allah hepimizi korusun
Ebuş akşam yatmadan önce ver muhallebisini olmaz mı?
Burcu ve ege43(ben senin adını niye bilmiyorum ki) ikinize de Allah sabır versin. ayyyy onlara ne ki sizin gittiğiniz tatilden. o arayana kadar bi daha da arama sen de onukötükedihüso

mero akşam agır gelmezmi?*
denerim bakalım
EYMEN azgını jjmi?

mero akşam agır gelmezmi?*
denerim bakalım
EYMEN azgını jjmi?

yok cnm genelde akşam veriyorlar zaten tok tutsun da iyi uyusunlar diye. Eymen dediğin gibi tam azgın walla, gece yarım saatte bi uyandıboshayallersmile deli edecek bu velet beni. üstelik hiçbir ek gıdaya da ağzını açmıyorbenneyaptımki

cewrimiçi canolr
göremiorum sizi

ben de göremiyorum şu an aşkitom, sanırım bi problem oldu

yaa ben sahura kalkmıyorum kızlar. akşam iki gibi yatıyoruz zaten, yatmadan önce yiyip öyle yatıyoruz. namaza 5 dakika falan kalada kalkıp su içiyoruz. bugün benim süt az ama nedense, halbuki iyi yemiştim gece

merhabalar arkadaşlar,.nimetcim geçmiş olsun,.sen yinede bi doktora göster canımcım,.içinde uhde kalmasın,.yazgı sabah deprem haberini duyduğumda ilk sen aklıma geldin,.:1hug: bu arada haktanın boynuda çok kötü isilik oldu,.annem sağlık ocağına götürdü,malum ben çalışıyorum izin alamadım,.doktorda krem vs.vermiş,.geçmezse cildiye doktoruna götüründemiş,.:gitme:

yazmayı unuttum,adet günümün bugün son günü,.acep oruç tutsammı,sütüm gidermi,.bi deneyip risk alsammı,.ne yapacağıma karar veremedim,.bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

njmet dikkat et cocuga kafasının ütünemi düştü kzım götrmednmi hastaneye..
allakorusun mide bulantısna dikkat et götür benceeeee

canım geçmiş olsun.telaşlanma tabi ama herzamanki kusması değilse götürmelisin doktora canım.ne olur ne olmaz....

kızlar çok teşekkür ederim,şimdilik bişeyi yok ama hasret hala risk altında dediyin için çok tedirgin oldum, aklıma ceren geldi kaç defa düştü bişet olmadı diye. götürsemmiki acaba bilmiyorumkismile

bjzde kaynana olacaaaaaaaaaaaaazkötükedihüso
ay hasooo sendende cok fena dilbaz entrikasyon eli maşalı taşralı bj kaynene olurrr-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni

evet anacım biz de kaynana olucaz walla, hele ben erkek anası olaraktan bu muhabbetleri görünce çok korkuyorum. sanırım ne yaparsam yapayım gelinim beni sevmeyecek:çok üzgünüm: en iyi kaynanalar bile anca uzaktan uzağa seviliyo
puhhahhah cidden hasretten fena bi kaynana olur, neyse ki gelini değil de damadı olucak

çok sağol canım mal ve can kaybı yok çok şükür.
cewrimiçi canolr
göremiorum sizi
bende göremiyorum:1ninca:
canım yaa çok sağol hepiniz iyiki varsınız:1hug:

yazmayı unuttum,adet günümün bugün son günü,.acep oruç tutsammı,sütüm gidermi,.bi deneyip risk alsammı,.ne yapacağıma karar veremedim,.bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım istersen bi tutar denersin zaten azaldığını hissedersen bozma hakkın da var

tekrardan geçmiş olsun Nimetcim, canım şimdi nasıl görünüyo? uykuya çok meyletti mi? kusuyor mu? gözlerinde kayma falan var mı? bi doktorunu ara danış istersen o gerekli görürse gidersin

kız hasret beni arayan senmiydin,dişim çekilirken nasıl cevap vereyim anacum,
zaten sonradanda şarjım bitti kaldım yolda ..

cnm içim rahat etmiyecek şuan bir sorun yok aksine dahada dimdik duruyo uyumuyo ama yinede arayayım..

YAZ GEÇMİŞ OLSUN CNM,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…