- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.081
Amin...
Benim 43 gündür bi gidip bi geliyo valla onlar yüzünden...
Takılma canım ya, Allahından bulsun çatlaklar...
:1shok:gece 5:25 de öyle bir deprem olduki ne olduğumu şaşırdım.ALP bütün gece huzursuzdu 5 defa uyandı yavrum hissetti mi nedir anlamadım.
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Esin'in ishali devam ediyor. Doktoru aradım 6 gündür ishal düzelme yok dedim bakalım ne olacak.
Canım gözünüz aydın.
Burcu pompan için sevindim.
Bu hangi aşı?
selam bayanlaropuyorumnanaktan
dün orucum iyi geçti çok şükür o nedenle bugün de niyetliyim inşallah
sizler ne alemdesiniz bi bakayım
yaw bu sefer mamasının zamnını ayarlyamıorum mamayı sabah akşammı veriosunuz?*yani sebze püreinin arından bi yarım saat sonra mama yıyo cocuum:1shok:ebrucum ben hiiiç öyle saatli sıralı wermiyorum wallahi.. ama geneld akşam weriyolar..
bu gün ceri bezelye yiyecek kıymalı:)))kaydirigubbakcemile2
depremmi????????
Biz öğlen veriyoruz, çünkü akşamları ben evdeyken alabildiği kadar anne sğtğ alsın dedi doktorumuz.
Ama sen zaten evde olduğun için, akşam öğününde verebilirsin, hem tok tutar, güzel uyur.
Çok geçmiş olsun...
Hissetmiş olabilir Alp kuzum...
Bebek olunca daha çok korkmuşsundur.
Allah hepimizi beterinden saklasın, benim de en fena korkularımdan biri, şu büyük İstanbul depremi...
Verem aşısı Esrincim...
Çok üzüldüm Esin için, perişan ol suyuuştur yavrucak.
İnşallah hemen bi çare bulurlar da toparlar...
Seninkini biliyoruz ve görüyoruz videolarını, daha söze gerek yok kaydirigubbakcemile3
kaynanalara ölüüüüümmmmmmmmkötükedihüso
evet deprem hasretcim merkez üssü balıkesir balya imiş.4,8 şiddetinde.
haklısın burcu alp ten dolayı öyle korktumki.normalde böyle durumlarda çok soğukkanlıyımdır herkes şaşırır bana ama çocuk olunca farkettimde bu huyumu kaybetmişim.deprem olduktan sonra su içmeye gidecektim tekrar olurda ben yanında olamam diye gitmedim.elini tuttum ve öyle uyudum.
burcu gitmekten hiç söz etmiyolar mı?
Amin...
Benim 43 gündür bi gidip bi geliyo valla onlar yüzünden...
Takılma canım ya, Allahından bulsun çatlaklar...
bende azalma olmadı yediklerimden mi nedir çok dolu göğüslerim emsin diye bakıyorum ama azalsa bende tutmazdım dün hiç acıkmadım ama emzirdiğim için çok susadım Allah kabul etsin
bjzde kaynana olacaaaaaaaaaaaaazkötükedihüsokaynanalara ölüüüüümmmmmmmmkötükedihüso
mero akşam agır gelmezmi?*Nimet çok geçmiş olsun cnm,inşallah hiçbir problemi yoktur şimdi
Yazgıcım size de çok geçmiş olsun, daha hiç haber okumadım walla, inş. kayıplar olmamıştır, Allah hepimizi korusun
Ebuş akşam yatmadan önce ver muhallebisini olmaz mı?
Burcu ve ege43(ben senin adını niye bilmiyorum ki) ikinize de Allah sabır versin. ayyyy onlara ne ki sizin gittiğiniz tatilden. o arayana kadar bi daha da arama sen de onukötükedihüso
mero akşam agır gelmezmi?*
denerim bakalım
EYMEN azgını jjmi?
cewrimiçi canolr
göremiorum sizi
öncelikle çok geçmiş olsun canım yaa.. bebeğin düşmüş çok üzüldüm inş. birdaayaşamassın bu korkuyu... ben bugün tutmamıştım zaten canım ama yarın denemeyi düşünüyodum.. sen böyle söyleyince vazeçtim.. bende sonradan tutarım napiim mazeretimiz var dediğin gibi.. ben geçen sene tutabilmiştim bu sne ilk kez tutmuyorum ya zor geldi ..
canım çok geçmiş olsun seni telaşlandırmak istemem ama keşke bi dr götürseydin kusması iyi değil çünkü gerçi bi problem olsa belli ederdi sanırım ama için rahatlasın sen bi götürmesende doktorunu arayıp söyle ona göre hareket edersin kıyamam ben bıdıkıma hiç yalnız bırakmaya gelmiyorlar bende geçen gün serhanı yatağın üstünde sadece20sn yalnız bıraktım 2sn geç gelsem aynı durumu bizde yaşamış olacaktık rabbim korusun hepsini
njmet dikkat et cocuga kafasının ütünemi düştü kzım götrmednmi hastaneye..
allakorusun mide bulantısna dikkat et götür benceeeee
canım geçmiş olsun.telaşlanma tabi ama herzamanki kusması değilse götürmelisin doktora canım.ne olur ne olmaz....
Günaydın,
Bugün daha iyiyim, çok şükür... Uykumu da aldım, keyfim fena değil...
Pompam bozulmuştu ya, e-bebek' götürdüm dün. Motorunda problem varmış, servise göndereceklermiş, 15-20 gün sürer dediler, ben başladım ağlamaya. Bir kadının gözyaşlarına kimse dayanamaz, ellerinde müşteri denemeleri için bir motor varmış, onu verdiler bana, sizinkini yapılana kadar bunu kullanabilirsiniz dediler. Pompa problemi, şimdilik böyle çözüldü çok şükür.
Nimet'ten haber var mı? Bir problem yoktur umarım, iyileşmiştir Yağız Efe'cik...
Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin, süt durumunuz nasıl?
NİMET geçmiş olsun yağız a...
esrin canım çok uzun sürmüş yaaa.kıyamam ben ona halsiz düştü mü peki neden olduki böyle bir test yapsalar iyi olacak artık bir haftadır yazık kıza ya.nasıl önemsemiyorlar anlamıyorum.
Nimet çok geçmiş olsun cnm,inşallah hiçbir problemi yoktur şimdi
Yazgıcım size de çok geçmiş olsun, daha hiç haber okumadım walla, inş. kayıplar olmamıştır, Allah hepimizi korusun
Burcu ve ege43(ben senin adını niye bilmiyorum ki) ikinize de Allah sabır versin. ayyyy onlara ne ki sizin gittiğiniz tatilden. o arayana kadar bi daha da arama sen de onukötükedihüso
bjzde kaynana olacaaaaaaaaaaaaazkötükedihüso
ay hasooo sendende cok fena dilbaz entrikasyon eli maşalı taşralı bj kaynene olurrr-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
çok sağol canım mal ve can kaybı yok çok şükür.Nimet çok geçmiş olsun cnm,inşallah hiçbir problemi yoktur şimdi
bende göremiyorum:1ninca:cewrimiçi canolr
göremiorum sizi
canım yaa çok sağol hepiniz iyiki varsınız:1hug:merhabalar arkadaşlar,.nimetcim geçmiş olsun,.sen yinede bi doktora göster canımcım,.içinde uhde kalmasın,.yazgı sabah deprem haberini duyduğumda ilk sen aklıma geldin,.:1hug: bu arada haktanın boynuda çok kötü isilik oldu,.annem sağlık ocağına götürdü,malum ben çalışıyorum izin alamadım,.doktorda krem vs.vermiş,.geçmezse cildiye doktoruna götüründemiş,.:gitme:
yazmayı unuttum,adet günümün bugün son günü,.acep oruç tutsammı,sütüm gidermi,.bi deneyip risk alsammı,.ne yapacağıma karar veremedim,.bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kızlar çok teşekkür ederim,şimdilik bişeyi yok ama hasret hala risk altında dediyin için çok tedirgin oldum, aklıma ceren geldi kaç defa düştü bişet olmadı diye. götürsemmiki acaba bilmiyorumkismile
canım istersen bi tutar denersin zaten azaldığını hissedersen bozma hakkın da var
tekrardan geçmiş olsun Nimetcim, canım şimdi nasıl görünüyo? uykuya çok meyletti mi? kusuyor mu? gözlerinde kayma falan var mı? bi doktorunu ara danış istersen o gerekli görürse gidersin
cnm içim rahat etmiyecek şuan bir sorun yok aksine dahada dimdik duruyo uyumuyo ama yinede arayayım..
YAZ GEÇMİŞ OLSUN CNM,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?