- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.181
Hıı, geç kalmış onlar.
Çok yorma sen de kendini bu sıcakta, hazır bişeylerle geçiştir.
Ben de engel olmuyorum ama biraz kıllanıyorum yine de...
Bu arada 30 Ağustos'ta 3 gün bi kaçamak yapalım diyoruz anne baba çocuk.
İlk tatil yakın yerde olsun dedik, Ağva'yı düşündük.
Bilen, konaklayacak yer tavsiye edecek olan var mı arkadaşlarım?
zaten gelenler alp in doğumu için geliyor gecikmeli olarak.
aa bu iyi bir fikir HEPATİTCİM canım eğer sen gitmek istemiyorsan kayınvalidenden memnunsan o işi benim koca alsa diyorum ben biz kurtulmuş oluruz kaynanadansempatiksalakcinni.
evet herşeyi ağzına sokuyor ben de aynı kaygıları taşıyorum ama engel olmak doğru değil gibi geliyor çünkü buda gelişimlerinin bir parçası.
merak ettik ulaaannkız hasret beni arayan senmiydin,dişim çekilirken nasıl cevap vereyim anacum,
zaten sonradanda şarjım bitti kaldım yolda ..
arkadişler facede gezinirken gülay dikkatımi çekti,.gülay chatz özata yazmıyo,.sadece kızlık soyadı yazıyo,.niye değiştirdi acepbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
eşinide listesinden silmiş sanırım bitiyor evlilikleri:çok üzgünüm:.
elemanın biri ayrıldı bu gün bakalım umarım bu bizim tatil programımızı aksatmazmerhaba anneler;
bugün eşim evde o yüzden geç girdim...Kızım mışıl mışıl uyuyor 2 saattir bende iftar için hazırlıklara başladım...Eşim oruç tutmamı istemiyor denemek istedim sahurda söyledim kabul etmedi açlık neyse ama susuzluk senin için kötü olur dedi.bende niyetlenmedim...Bana sabahtan soruyor niyetlenmedin değil mi dedi bende hayır dedim su içtiğimi görünce rahatladı ..Hilal uyuduğunda emmekte istiyor ...
YAZGI;Geçmiş olsun canım Allah korumuş baktım son depremlere 4,8 şiddetinde 5,23 de olmuş deprem ...
NİMET;Geçmiş olsun canım inşallah biseycik olmaz Yağız'a arada sırada bak ..Bir d kendi kendine uyuyormu? .Beyin sarsıntılarında uykuya eğilim ve kusma da görülür.
HİJYEN;Eymen de mi öğrenmiş tepinmeleri baksen yaaa....Allah kabul etsin orucun canım
BURCU;Dayan bacım dayan az kaldı giderler merak etme sen ama eşinle de aranı bozma
HASRETT;Antalya'ya tatile gidiyormuşsun hadi hayırlısı
VADİDE ZAMBAK;İnşallah askerliğini de görürsün oğluşunun...
hayatım esine çok geçmiş olsun işe başladınmı.. bol sıwı wersinler..Kızlar hepiniz sağolun. Doktorun asistanı geri dönecekti hala bir yanıt yok. Bu gidişle ben doktor değiştireceğim. Ben arıyorum bu sefer asistanada ulaşamıyorum.
Esin çok halsiz değil. Kendinde ama huzursuz. Uykuları azaldı çünkü uykusunda bile kaka yapıyor yavrum. Dün gece 3 kere uykusunda foşurt diye kaka yaptı, uyandı. Çok sık aralıklarla besliyoruz ama dikkat ediyorum günlük emdiği miktarda artış yok. Her zaman emdiği kadar emiyor.
Nimetcim sana da geçmiş olsun.
Kızlar biz en son 23 haziranda doktora gittik o zmn 64 santimdi şimdi 68 olmuş bir bucuk aya yakın. Az mı uzamış normal mi sizce
ay yy ağva süper seçim:))
adını hatırlarsam yazarım canım.civiv kafalı süper eğlenceli bir sahibi vardı ..adı neydi acep..
,Hepatit, zor bir karar gerçekten, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, bir an için imrendim sana valla, yurt dışı işini ilk okuyunca, aklıma ilk gelen benim kocayada böyle bir teklif gelse hatta zorla gönderseler de, bizde gitsek ve şu kaynanatörden kurtulsam diye düşündüm :))) Bosna ve Yazgı da benimle aynı fikir imiş, okuyunca gülmekten kendimi alamadım :))
günaydın annişler
Sizin afacanlar yüz üstü uyuyormu? Tibet 2 gündür yan uyuyor sonra yüz stü dönüyor ama tek kolu altında kalıyor , vucut ağırlığından çıkaramıyor. ağlayarak uyanıyor bu gece 3 defa oldu ne yapsam yaa...Daha önce sırt üstü yatardı problem yoktu...
Hepatit, zor bir karar gerçekten, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, bir an için imrendim sana valla, yurt dışı işini ilk okuyunca, aklıma ilk gelen benim kocayada böyle bir teklif gelse hatta zorla gönderseler de, bizde gitsek ve şu kaynanatörden kurtulsam diye düşündüm :))) Bosna ve Yazgı da benimle aynı fikir imiş, okuyunca gülmekten kendimi alamadım :))
merhaba anneler
hayırlı cumalar diliyorum çalışan annelere de iyi tatiller diliyorum şimdiden
HEPATİT;Hakkınızda hayırlısı olur inşallah yurt dışı işi de gerçekleşin bakarsın imkanlar daha farklı olur..
BOSNA;Ağva güzel bir fikir bizde istiyorduk malum eşim sadece hafta içi tatili var ..Bayramlar da da aile ziyareti tabii ki
YAZ34;Canım o listendekileri şimdiden silmeye başla yoksa haftaya da başlayamazsın..
HİJYNENİM;Eymen paşa benim kız gibi başkasının evinde o da rahat olmuyor eve gelelim ohhh be der gibi başlıyor yaramazlıklara
SELKİE,;Allah kavuştursun canım ablanlar gitmiş....
ARANIZDA CANAN'ININ NERDE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?1 HAFTADIR YOK MERAK ETTİM
sağol canım.inş.hayırlısı olur..ne bileyim ben de karışığım işte..kesin değil ama düşüncesi bile yoruyor insanı..
POLENSS canım benimki hiç yüzüstü durmayı sevmiyor ama yatakta dört dönüyor sıkışıp bağırıyor..enine yatınca yatağa ayaklarını beşiğin kafesine sıkıştırıyor şimşir oğlan:)
yaguur düştü kızlar cekyattan..
dün njmete derken..iki dk banyoya gitmemle oldu..
dr aradım..kusma ve uyku hai oursa getir dedi..nolur dua edin
su anda kucagımda annesinj tokatlıyo valla nası vuruyo bana..:çok üzgünüm:
Hıı, geç kalmış onlar.
Çok yorma sen de kendini bu sıcakta, hazır bişeylerle geçiştir.
Ben de engel olmuyorum ama biraz kıllanıyorum yine de...
Bu arada 30 Ağustos'ta 3 gün bi kaçamak yapalım diyoruz anne baba çocuk.
İlk tatil yakın yerde olsun dedik, Ağva'yı düşündük.
Bilen, konaklayacak yer tavsiye edecek olan var mı arkadaşlarım?
slm kizlar kizimin poposunu ustu isilik olmus nasil gecirebilirim pudra falan surdum ama fayda etmedi kipkirmizi ya.
isilik değildir pişikdir o İsilik önleyici kremler var ondan kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?