2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yy ağva süper seçim:))
adını hatırlarsam yazarım canım.civiv kafalı süper eğlenceli bir sahibi vardı ..adı neydi acep..

olmazmı kaynana...düşman basına vermesin rabbim:))ööle yani:)
niye geliyolarmış o kadar ay olmuş üfff ben sıkıldım valla hazırlık yapman falan lazım..

Hepatit, zor bir karar gerçekten, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, bir an için imrendim sana valla, yurt dışı işini ilk okuyunca, aklıma ilk gelen benim kocayada böyle bir teklif gelse hatta zorla gönderseler de, bizde gitsek ve şu kaynanatörden kurtulsam diye düşündüm :))) Bosna ve Yazgı da benimle aynı fikir imiş, okuyunca gülmekten kendimi alamadım :))

günaydın annişler

Sizin afacanlar yüz üstü uyuyormu? Tibet 2 gündür yan uyuyor sonra yüz stü dönüyor ama tek kolu altında kalıyor , vucut ağırlığından çıkaramıyor. ağlayarak uyanıyor bu gece 3 defa oldu ne yapsam yaa...Daha önce sırt üstü yatardı problem yoktu...

kız hasret beni arayan senmiydin,dişim çekilirken nasıl cevap vereyim anacum,
zaten sonradanda şarjım bitti kaldım yolda ..
merak ettik ulaaann
arkadişler facede gezinirken gülay dikkatımi çekti,.gülay chatz özata yazmıyo,.sadece kızlık soyadı yazıyo,.niye değiştirdi acepbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

eşinide listesinden silmiş sanırım bitiyor evlilikleri:çok üzgünüm:.

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:[/QUOTE]
zaten çabalayan gülaydı.. kocası düşünüyordu.. gülaysa içim gidiyo sewiorm diyodu sanırım bitti.... bende konuşmadım daha aramaya elim gitmiyo (((
elemanın biri ayrıldı bu gün bakalım umarım bu bizim tatil programımızı aksatmaz dün alışwerişe bile çıktım..
hayatım esine çok geçmiş olsun işe başladınmı.. bol sıwı wersinler..
Kızlar biz en son 23 haziranda doktora gittik o zmn 64 santimdi şimdi 68 olmuş bir bucuk aya yakın. Az mı uzamış normal mi sizce

yok canım gayet iyi merak etme ayda 2 cm normal diolar zaten.. seninki 1,5 ayda 4 cm uzamış gayet iyi boyu..

ay yy ağva süper seçim:))
adını hatırlarsam yazarım canım.civiv kafalı süper eğlenceli bir sahibi vardı ..adı neydi acep..

Çok fazla konaklama alternatifi var, hepsi de güzel görünüyor internetten bakınca.
Karar vermek zor ama kesin gidilecek, Allah'tan bir mani çıkmazsa...

,

kaydirigubbakcemile3

Ayyy, Doruk da aynı şeyi yapıyor.
Yalnız bizimki kolunu çıkarıyor, ondan sonra bağırıyor, uyku ağır bastığı için tekrar sırtüstü dönemiyor çünkü.
Yapacak bişey yok sanrıım, onlar uyurken de sırtüstü dönmeyi öğrenene kadar biz çeviricez :)

kızlar bildiğim kadarıyla oruç tutmak gebelere we emzikli annelere farz değil.. sonuçta bizler bebek emziriyoruz we bebeğimiz sütümüzden aldığı besinle büyüyor gelişiyor.. we yediğimz içtiklerimiz 1 saat içinde süte karışıyor! akşam 8.30a kadar aç susuz çocuk emzirmek bence bebeklere eziyet boş süt wermiş oluyoruz sahurda yediklerinizi sabah emerek tüketiyor ee ya sonrası akşam o saate kadar boş süt wermiş olmuyormusunuz... bence yapmayın bunu! seneye fazla fazla tutarsınız

merhaba anneler
hayırlı cumalar diliyorum çalışan annelere de iyi tatiller diliyorum şimdiden
HEPATİT;Hakkınızda hayırlısı olur inşallah yurt dışı işi de gerçekleşin bakarsın imkanlar daha farklı olur..
BOSNA;Ağva güzel bir fikir bizde istiyorduk malum eşim sadece hafta içi tatili var ..Bayramlar da da aile ziyareti tabii ki
YAZ34;Canım o listendekileri şimdiden silmeye başla yoksa haftaya da başlayamazsın..
HİJYNENİM;Eymen paşa benim kız gibi başkasının evinde o da rahat olmuyor eve gelelim ohhh be der gibi başlıyor yaramazlıklara
SELKİE,;Allah kavuştursun canım ablanlar gitmiş....

ARANIZDA CANAN'ININ NERDE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?1 HAFTADIR YOK MERAK ETTİM

sağol canım.inş.hayırlısı olur..ne bileyim ben de karışığım işte..kesin değil ama düşüncesi bile yoruyor insanı..

POLENSS canım benimki hiç yüzüstü durmayı sevmiyor ama yatakta dört dönüyor sıkışıp bağırıyor..enine yatınca yatağa ayaklarını beşiğin kafesine sıkıştırıyor şimşir oğlan:)

yaguur düştü kızlar cekyattan..
dün njmete derken..iki dk banyoya gitmemle oldu..
dr aradım..kusma ve uyku hai oursa getir dedi..nolur dua edin
su anda kucagımda annesinj tokatlıyo valla nası vuruyo bana..:çok üzgünüm:

Sağol Ayferim..
Hafta içi de güzel aslında, sakin olur, azıcık erken kaçsa işten, 1 gece kalabilirsiniz.

kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun, bişey olmaz inşallah.

Arkadaşlarım, artık bırakmayın şu bebikleri yüksek yerlerde, düşen düşene baksanıza...
Ya yere ya da yatapına bırakın yanından uzaklaşacağınız zaman, sonra çok üzülüyoruz, Allah korusun yavrularımızı...

Hapatit hayırlı olsun.. Tabii siz bilirsiniz ama yurtdışındada yaşamda çok kolay değil.. Kuzenlerim var hollandada, almamyada onlarda bize özeniyorlar.. En doğru kararı siz vereceksiniz tabii.. Hayırlısı olur inşallah. Benim kayınvalidem Ankarada o nedenle rahatım :)))

çok ii düşünmüşsünüz.. iyi gelecek size.. kaynananlar n zamn gidiyolar tatile.. tatil dönüşü yine size mi geliyorlar:bbo:

geçmiş olsun canım ...İnşallah bişey olmaz ...
ben biryere gideceğim zaman yada iş yapacaksam evde yere yatıyorum ne olur anneler sizde oyun oynasanız bile yerde oynayın illa oyun halısı olucak diye bişeyde gerekmiyor ben battaniye yada yumuşak bişey varsa altına seriyorum birde yastık bende yanına yatıp oynuyorum daha iyi oluyor...Biraz daha dikkat anneler ..

Ebrucum çok geçmiş olsun canım.İnşallah ve büyük ihtimal bir şey olmaz.Üzme kendini.Ben yere yorgan serdim , onun üzerinde yatıyor kalkıyor oynuyor.Artık bebikler dönüyor daha çok kımıldıyor aman dikkat anniler.

Geçen ggün Gülay face booka gidiyorum ve bitiriyorum tarzı şeyler yazmış ve şimdi kaldırmış o yazıyı.İnşallah hakkında hayırlısı olur ve eşi ile kendisi özelliklede Ege için en doğru kararı verirler.Ben durumlarına çok üzülüyorum.Gülay benim Tüp bebek ve akupunktur arkadaşım.Ege ye kavuşmak için çoook mücadele ettiler.Çok üzüldüler , çok emek çektiler.Bunları saniye saniye biliyorum.Ve bebeklerine kavuştular.Ama şimdi en büyük hazinelerine kavuşmuşken ve bu kadar zorluğu atlatmışken ve en önemlisi tam her şeyin keyfini çıkarıcakken niye böyle oldu onu anlamıyorum.Evliliklerde tabi ki problemler olucak , özelliklede doğum sonrası.Bunlar çok normal , bizde doğum sonrası daha çok tartışıyoruz eşimle ama kızımız var artık sadece kendimiz olarak düşünmememiz gerektiğinin de farkındayız.Umarım Gülay özelliklede eşi bunları düşünerek adımını atmıştır.

benim bebiş sürekli bişeyler yiyor ama çok kilo almıyor neden acaba.. yapısı mı öyle acaba eşimde çok yer ama fazla kilosu yok yeni yeni 30olduktan sonra göbeklenmeye başladı.. doktor çok hareketli olmasına bağlıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…