2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyku halj deniliyo ee şuanda uyumak istiodu yatrdım uyutmamaya caştm ama dayamadı yavrum..jçim rhat etmeyecek..dr a götürebilrim

canım benim için rahat etmeyecekse bi götür.o zaman benimde içim rahat etmemişti götürdüm doktora,doktor karnına kulağına başına kaburgalarına falan baktı iyice muayene etti bişey yok dedi benimde içim rahatladı.

kızlar saolun
başını carptımı bimiorum sırtüstü buldum
biraz önce mmasını yedrdim bi 10dk sonra cok az bişey kustu.
normal kusmasımı yoksa ciddibişey olabilirmi kafayı yicem nası nlayabilirm

benim bildiğim normal kusma ile bununla beraber günlük hareketleri nasılsa takip et,gözlerinde kayma var mı? uykuya eğilim kendiliğinden yani...
Ayrıca bebekler ayaklarını çok sallarlar benim zilliden örnek al canım bu bebeğin kaslarının kuvvetli olduğunu gösterir eğer yavaş hareket ediyorsa elleri ve kolları,
Ayrıca kafasında şişlik kızarıklık var mı bunlara da bak canım...Telaşa kapılma Yağmurun elini yüzünü bir yıka istersen

ebrucum geçmişler olsun,.arkadaşlar gerçekten şu aralar çok dikkatli olmamız gerekiyo,.benim pıtpıt coştu şu sıralar,.yere koyuyorum,bi bakmışım anlık kapının önüne kadar gitmiş,.zaten artık kanepeye koymuyorum,.çok risklibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

sorma yaa walla bu pıtpıtlar ne olcak böyle benim zilli de poposuyla ittiriyor kendini yastıktan kafasını indiriyor bir bakmışsın ters yöne dönmüş:)))
Bu arada Nilüfer oğluşunu öp benim için maşallah pıtpıttına ama senin oğluşunla neden resmin yok görmek isterim ben seni ve oğluşunu aynı karede

Ebrucum geçmiş olsun.

Hepatit yurtdışı belkide iyi bir şans olur boş geçirme o zamanı doktoranı yap. İtalyanca da öğren gel :)

Kızar Esin hala ishal bu 7. gün doktor Zinco dışında bir şey vermemişti bugün konuştuğumuzda maflor ver dedi. 1 bardak suya yarım poşet koyacakmışım.

Taburcu başka bir dr. gitsene ya.Yavrucak eridi.Bu dr.ların umursamazlığına gıcık oluyorum.Çok rahatlar.Ben de sanırım dr. değiştireceğim ağzından cımbızla laf alıyorum.Avrupa yakasında iyi bir çocuk dr. arıyorum.Var mı tavsiye edebileceğiniz biri?

geçmiş olsun ebru çok dikkatli olmak lazım bir anda oluyo göz açıp kapayana kadar
benim kız bu hafta çok sakin devamlı uyumak istiyo 1.5 saat uyanık duruyo sonra uyumak istiyo nedenki

gerçeği söylemek gerekirse sevgili eşim face olayına karşı,..face girmemi istemiyo,,.artı resim vs.sadece pıtışımın resimleri koyabiliyorum..ama yakında koyacam,.önceden vardı,sildim maalesef..

Adaşım çok geçmiş olsun,için rahat edecekse git bencede doktora!Bizde Aras ile yorgan üzerinde debelenen,güreş tutanlardanız,sürekli yere otur kalk zor oluyor ama düştü mü düşmedi mi stresinden daha az yorucu...

ebrucum belkide bunlar normal tepkileri yani zaten uyku saatidir mama fazla gelmiştir çıkarmıştır ama içim rahat değil diyorsan götür rahatla canım benim.

Ebrucum götür doktora, bişey yoktur ama en azından rahatlarsın...

geçmiş olsun ebru çok dikkatli olmak lazım bir anda oluyo göz açıp kapayana kadar
benim kız bu hafta çok sakin devamlı uyumak istiyo 1.5 saat uyanık duruyo sonra uyumak istiyo nedenki

kızlar saolun dostlar...
bi yirmi dk uyudu gözünü ar acmaz aldım kucgıma keyfi yerinde gibikusma yok cok şükür:Saruboceq:
anormal bi durum olursa götrecm heme şuan normaliz
hepniz cok sewiorum saolun

ayyy bi bebiş yine mi düştü ebrucum geçmiş olsun canım umarım bişi yoktur evet kızlar hep yerde yatırın ben öyle yapıyorum daha koltuk tepesine koyduğum olmadı bi kendi yatağıma bırakıyorum ozamanda yastıkla çevreliyorum etrafını çok hareketlendiler çokkkk

canım kan sayımı yaptı mı ferro werirken? kafasına gör mi yazdı biz kansayımında gerek görmediği için wermedi ferro yu.. kullanmıyoruz yani şu an..
hehe bırak uyusun n güzel iştekaydirigubbakcemile3 camnım hawalar çok sıcak biz bile mayışıyoruz onlarında dengesi bozuldu..
aynen newincim sana katılıyorum dr konusunda.. sen nerde oturuyordun ki?

kızlar benim oğlumda memeyi bırakıcak gibi oldu hiç almıyodu ama çok moralim bozuluyodu yattığı yerden bi tıkıyim ağzına dedim bi baktım yaklaştırdığım anda kaptı hihoyyytgaliba sıcaktan oluyo benim vücut ısım ona geçiyo iyice bunalıyo yavrum bende kucakta almadığı zaman artk başının altına yastık koyup öyle veriyorum tabi belim kollarım kopuyo ağrıdan ama almamasından iyidir memeyi almayan annelere tavsiyem yani bi deneyin bakalım...birde ben bişey sorucam oğlumun eli sürekli ağzında ve çok suyu akıyo dişleri çıkıcak çok huysuz:gitme: biyerdede bi jel duymuştum ismini hatırlamıyorum rahatlatıyomuş kullanan varmı böyle birşeyy

ben Alp e hiçbir şey vermiyorum ek olarak kızlar.istemiyor yaa.gerçi sadece meyve denedim şuana dek.sadece anne sütü ile beslenmeye devam ediyor.doyması ile ilgili bir sorunu yok ama böylede olmazki nasıl alışacak bu çocuk ek gıdaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…