- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.221
uyku halj deniliyo ee şuanda uyumak istiodu yatrdım uyutmamaya caştm ama dayamadı yavrum..jçim rhat etmeyecek..dr a götürebilrim
kızlar saolun
başını carptımı bimiorum sırtüstü buldum
biraz önce mmasını yedrdim bi 10dk sonra cok az bişey kustu.
normal kusmasımı yoksa ciddibişey olabilirmi kafayı yicem nası nlayabilirm
ebrucum geçmişler olsun,.arkadaşlar gerçekten şu aralar çok dikkatli olmamız gerekiyo,.benim pıtpıt coştu şu sıralar,.yere koyuyorum,bi bakmışım anlık kapının önüne kadar gitmiş,.zaten artık kanepeye koymuyorum,.çok risklibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
yaguur düştü kızlar cekyattan..
dün njmete derken..iki dk banyoya gitmemle oldu..
dr aradım..kusma ve uyku hai oursa getir dedi..nolur dua edin
su anda kucagımda annesinj tokatlıyo valla nası vuruyo bana..:çok üzgünüm:
sorma yaa walla bu pıtpıtlar ne olcak böyle benim zilli de poposuyla ittiriyor kendini yastıktan kafasını indiriyor bir bakmışsın ters yöne dönmüş:)))
Bu arada Nilüfer oğluşunu öp benim için maşallah pıtpıttına ama senin oğluşunla neden resmin yok görmek isterim ben seni ve oğluşunu aynı karede
ceren meywe suyu içiyor şeftali armut kara erikpuyorumnanaktan
ebrucum belkide bunlar normal tepkileri yani zaten uyku saatidir mama fazla gelmiştir çıkarmıştır ama içim rahat değil diyorsan götür rahatla canım benim.
canım benim için rahat etmeyecekse bi götür.o zaman benimde içim rahat etmemişti götürdüm doktora,doktor karnına kulağına başına kaburgalarına falan baktı iyice muayene etti bişey yok dedi benimde içim rahatladı.
benim bildiğim normal kusma ile bununla beraber günlük hareketleri nasılsa takip et,gözlerinde kayma var mı? uykuya eğilim kendiliğinden yani...
Ayrıca bebekler ayaklarını çok sallarlar benim zilliden örnek al canım bu bebeğin kaslarının kuvvetli olduğunu gösterir eğer yavaş hareket ediyorsa elleri ve kolları,
Ayrıca kafasında şişlik kızarıklık var mı bunlara da bak canım...Telaşa kapılma Yağmurun elini yüzünü bir yıka istersen
Ebrucum götür doktora, bişey yoktur ama en azından rahatlarsın...
ebrucum geçmişler olsun,.arkadaşlar gerçekten şu aralar çok dikkatli olmamız gerekiyo,.benim pıtpıt coştu şu sıralar,.yere koyuyorum,bi bakmışım anlık kapının önüne kadar gitmiş,.zaten artık kanepeye koymuyorum,.çok risklibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Ebrucum geçmiş olsun.
Hepatit yurtdışı belkide iyi bir şans olur boş geçirme o zamanı doktoranı yap. İtalyanca da öğren gel :)
Kızar Esin hala ishal bu 7. gün doktor Zinco dışında bir şey vermemişti bugün konuştuğumuzda maflor ver dedi. 1 bardak suya yarım poşet koyacakmışım.
geçmiş olsun ebru çok dikkatli olmak lazım bir anda oluyo göz açıp kapayana kadar
benim kız bu hafta çok sakin devamlı uyumak istiyo 1.5 saat uyanık duruyo sonra uyumak istiyo nedenki
canım kan sayımı yaptı mı ferro werirken? kafasına gör mi yazdı biz kansayımında gerek görmediği için wermedi ferro yu.. kullanmıyoruz yani şu an..Merhaba annişler bayağıdır giremedim nasılsınız şimdi geçmise bakmaya çalışıcam
inşallah yaramaz bir durum yoktur..
Bu arada sormak istediğim bişi var..
4.ay kntrolünde bize doktor ferro sanol damla verdi ben gece verdim ama kesinlikle uyumadı şimdi damlayı veremiyorum karın ağrısı yaptı bizim ufaklıkta...aynı sorunu yaşayan oldumu ne yaptınız
hehe bırak uyusun n güzel iştekaydirigubbakcemile3 camnım hawalar çok sıcak biz bile mayışıyoruz onlarında dengesi bozuldu..geçmiş olsun ebru çok dikkatli olmak lazım bir anda oluyo göz açıp kapayana kadar
benim kız bu hafta çok sakin devamlı uyumak istiyo 1.5 saat uyanık duruyo sonra uyumak istiyo nedenki
aynen newincim sana katılıyorum dr konusunda.. sen nerde oturuyordun ki?Taburcu başka bir dr. gitsene ya.Yavrucak eridi.Bu dr.ların umursamazlığına gıcık oluyorum.Çok rahatlar.Ben de sanırım dr. değiştireceğim ağzından cımbızla laf alıyorum.Avrupa yakasında iyi bir çocuk dr. arıyorum.Var mı tavsiye edebileceğiniz biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?