- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.201
çok ii düşünmüşsünüz.. iyi gelecek size.. kaynananlar n zamn gidiyolar tatile.. tatil dönüşü yine size mi geliyorlar:bbo:
geçmiş olsun canım ...İnşallah bişey olmaz ...
ben biryere gideceğim zaman yada iş yapacaksam evde yere yatıyorum ne olur anneler sizde oyun oynasanız bile yerde oynayın illa oyun halısı olucak diye bişeyde gerekmiyor ben battaniye yada yumuşak bişey varsa altına seriyorum birde yastık bende yanına yatıp oynuyorum daha iyi oluyor...Biraz daha dikkat anneler ..
aptal ben salak ben mal beeeen!!:çok üzgünüm:
ben biryere gideceğim zaman yada iş yapacaksam evde yere yatıyorum ne olur anneler sizde oyun oynasanız bile yerde oynayın illa oyun halısı olucak diye bişeyde gerekmiyor ben battaniye yada yumuşak bişey varsa altına seriyorum birde yastık bende yanına yatıp oynuyorum daha iyi oluyor...Biraz daha dikkat anneler ..
Ebrucum çok geçmiş olsun canım.İnşallah ve büyük ihtimal bir şey olmaz.Üzme kendini.Ben yere yorgan serdim , onun üzerinde yatıyor kalkıyor oynuyor.Artık bebikler dönüyor daha çok kımıldıyor aman dikkat anniler.
Geçen ggün Gülay face booka gidiyorum ve bitiriyorum tarzı şeyler yazmış ve şimdi kaldırmış o yazıyı.İnşallah hakkında hayırlısı olur ve eşi ile kendisi özelliklede Ege için en doğru kararı verirler.Ben durumlarına çok üzülüyorum.Gülay benim Tüp bebek ve akupunktur arkadaşım.Ege ye kavuşmak için çoook mücadele ettiler.Çok üzüldüler , çok emek çektiler.Bunları saniye saniye biliyorum.Ve bebeklerine kavuştular.Ama şimdi en büyük hazinelerine kavuşmuşken ve bu kadar zorluğu atlatmışken ve en önemlisi tam her şeyin keyfini çıkarıcakken niye böyle oldu onu anlamıyorum.Evliliklerde tabi ki problemler olucak , özelliklede doğum sonrası.Bunlar çok normal , bizde doğum sonrası daha çok tartışıyoruz eşimle ama kızımız var artık sadece kendimiz olarak düşünmememiz gerektiğinin de farkındayız.Umarım Gülay özelliklede eşi bunları düşünerek adımını atmıştır.
normal bikanepede asla yalnız bırakmazdım ama bizim kanepe egjmli güvenilirdi yani yukseltii oldugu için düşebilmesi zor gibi bişeydiSağol Ayferim..
Hafta içi de güzel aslında, sakin olur, azıcık erken kaçsa işten, 1 gece kalabilirsiniz.
kaydirigubbakcemile3
Canım çok geçmiş olsun, bişey olmaz inşallah.
Arkadaşlarım, artık bırakmayın şu bebikleri yüksek yerlerde, düşen düşene baksanıza...
Ya yere ya da yatapına bırakın yanından uzaklaşacağınız zaman, sonra çok üzülüyoruz, Allah korusun yavrularımızı...
ewt newinim ama gülayın eşinin hiiiç bunları düşündüğünü sanmıyorum o howarda bi adam anladığım kadarıyla we aklı başka şeylerde!!! umarım haklarında hayırlısı olurEbrucum çok geçmiş olsun canım.İnşallah ve büyük ihtimal bir şey olmaz.Üzme kendini.Ben yere yorgan serdim , onun üzerinde yatıyor kalkıyor oynuyor.Artık bebikler dönüyor daha çok kımıldıyor aman dikkat anniler.
Geçen ggün Gülay face booka gidiyorum ve bitiriyorum tarzı şeyler yazmış ve şimdi kaldırmış o yazıyı.İnşallah hakkında hayırlısı olur ve eşi ile kendisi özelliklede Ege için en doğru kararı verirler.Ben durumlarına çok üzülüyorum.Gülay benim Tüp bebek ve akupunktur arkadaşım.Ege ye kavuşmak için çoook mücadele ettiler.Çok üzüldüler , çok emek çektiler.Bunları saniye saniye biliyorum.Ve bebeklerine kavuştular.Ama şimdi en büyük hazinelerine kavuşmuşken ve bu kadar zorluğu atlatmışken ve en önemlisi tam her şeyin keyfini çıkarıcakken niye böyle oldu onu anlamıyorum.Evliliklerde tabi ki problemler olucak , özelliklede doğum sonrası.Bunlar çok normal , bizde doğum sonrası daha çok tartışıyoruz eşimle ama kızımız var artık sadece kendimiz olarak düşünmememiz gerektiğinin de farkındayız.Umarım Gülay özelliklede eşi bunları düşünerek adımını atmıştır.
yaguur düştü kızlar cekyattan..
dün njmete derken..iki dk banyoya gitmemle oldu..
dr aradım..kusma ve uyku hai oursa getir dedi..nolur dua edin
su anda kucagımda annesinj tokatlıyo valla nası vuruyo bana..:çok üzgünüm:
ama sirtina yakin bi yerde jansinsin kremini suruyorum ama fayda etmiyor baska bi krem varmi onerebileceginiz arko falanda denesemmi acaba
merhaba anneler
hayırlı cumalar diliyorum çalışan annelere de iyi tatiller diliyorum şimdiden
HEPATİT;Hakkınızda hayırlısı olur inşallah yurt dışı işi de gerçekleşin bakarsın imkanlar daha farklı olur..
BOSNA;Ağva güzel bir fikir bizde istiyorduk malum eşim sadece hafta içi tatili var ..Bayramlar da da aile ziyareti tabii ki
YAZ34;Canım o listendekileri şimdiden silmeye başla yoksa haftaya da başlayamazsın..
HİJYNENİM;Eymen paşa benim kız gibi başkasının evinde o da rahat olmuyor eve gelelim ohhh be der gibi başlıyor yaramazlıklara
SELKİE,;Allah kavuştursun canım ablanlar gitmiş....
ARANIZDA CANAN'ININ NERDE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?1 HAFTADIR YOK MERAK ETTİM
Pazartesi gidiyorlarmış.
Bu konu hakkında başka hiç bişey bilmiyorum.
Son hızla hazırlanıyorlar.
Dün saçlar boyandı, bugün ağda yapılıyor, bi yandan alışveriş...
Allahım bi de gittiklerini görseemmm :)))
kaydirigubbakcemile5
Deme öyle be, kaza bu...
Olmuş artık, Yağmur'a bişey olmasın, o yeter..
Ebrucum çok geçmiş olsun canım.İnşallah ve büyük ihtimal bir şey olmaz.Üzme kendini.Ben yere yorgan serdim , onun üzerinde yatıyor kalkıyor oynuyor.Artık bebikler dönüyor daha çok kımıldıyor aman dikkat anniler.
benim bebiş sürekli bişeyler yiyor ama çok kilo almıyor neden acaba.. yapısı mı öyle acaba eşimde çok yer ama fazla kilosu yok yeni yeni 30olduktan sonra göbeklenmeye başladı.. doktor çok hareketli olmasına bağlıyo...
normal bikanepede asla yalnız bırakmazdım ama bizim kanepe egjmli güvenilirdi yani yukseltii oldugu için düşebilmesi zor gibi bişeydi
yagmur a artık güvenemiorum korkuttu beni
bebeklerimiz artık heryere ve herşeye saldırır oldular yada hareket halindeler artık...Hilal artık sağına,soluna dönmeye başladı oyuncaklarına saldırıyor ,ayaklarını tutuyor ağzına götürüyor,emerken bile kendini birden ya sağına yada soluna birden atıyor .Dün kucağımda emerken köprü yapıp televizyona bakıyor ben düzelttikçe o tekrardan yapıyor...Yerlerde yuvarlanmaya alış EBRU'cum sende benim gibi ...Kanepede olsa bile yanlarına ve önüne yastık koy canım...normal bikanepede asla yalnız bırakmazdım ama bizim kanepe egjmli güvenilirdi yani yukseltii oldugu için düşebilmesi zor gibi bişeydi
yagmur a artık güvenemiorum korkuttu beni
Birde bizim ufaklık sadece yüzüstü dönüyodu dünden beri sırtüstü geri dönmeyte başladı...
uyutamıyorum gece yatırıyorum uykusunda bi yüzüstü donüyo bi sırt üstü dönüyo uyandırıyo kendini ne yapmam lazım acep
Birde bizim ufaklık sadece yüzüstü dönüyodu dünden beri sırtüstü geri dönmeyte başladı...
uyutamıyorum gece yatırıyorum uykusunda bi yüzüstü donüyo bi sırt üstü dönüyo uyandırıyo kendini ne yapmam lazım acep
ayyy bu sizin için harika bir kaçamak olacak göreceksin çok iyi gelecekdelikafadulden:1hug:
Hıı, geç kalmış onlar.
Çok yorma sen de kendini bu sıcakta, hazır bişeylerle geçiştir.
Ben de engel olmuyorum ama biraz kıllanıyorum yine de...
Bu arada 30 Ağustos'ta 3 gün bi kaçamak yapalım diyoruz anne baba çocuk.
İlk tatil yakın yerde olsun dedik, Ağva'yı düşündük.
Bilen, konaklayacak yer tavsiye edecek olan var mı arkadaşlarım?
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileHepatit, zor bir karar gerçekten, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, bir an için imrendim sana valla, yurt dışı işini ilk okuyunca, aklıma ilk gelen benim kocayada böyle bir teklif gelse hatta zorla gönderseler de, bizde gitsek ve şu kaynanatörden kurtulsam diye düşündüm :))) Bosna ve Yazgı da benimle aynı fikir imiş, okuyunca gülmekten kendimi alamadım :))
canan babasının rahatsızlığı yüzünden eskişehir e gitti diye biliyorum.listem gelince bu benim için hiçte kolay olmayacak.ama sabah tartıda 60 ı gördüm:lepi:merhaba anneler
hayırlı cumalar diliyorum çalışan annelere de iyi tatiller diliyorum şimdiden
HEPATİT;Hakkınızda hayırlısı olur inşallah yurt dışı işi de gerçekleşin bakarsın imkanlar daha farklı olur..
BOSNA;Ağva güzel bir fikir bizde istiyorduk malum eşim sadece hafta içi tatili var ..Bayramlar da da aile ziyareti tabii ki
YAZ34;Canım o listendekileri şimdiden silmeye başla yoksa haftaya da başlayamazsın..
HİJYNENİM;Eymen paşa benim kız gibi başkasının evinde o da rahat olmuyor eve gelelim ohhh be der gibi başlıyor yaramazlıklara
SELKİE,;Allah kavuştursun canım ablanlar gitmiş....
ARANIZDA CANAN'ININ NERDE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?1 HAFTADIR YOK MERAK ETTİM
sağol canım..
ebru hiç korkma yiğit özgür de düşmüştü..cok şükür bişey yok.cekyat cok yüksek değildir zaten.bir de tepkilerini kontrol et normalse dr un dedikleri de yok sa bişey yoktur ..
aynen canım bana derrs oldu zaten..cok azap cektim düşünce 30 cm yüksekteydi ama ne olursa olsun..şimdi yere kalın bişey serip onun üzerine koyuyorum ben de..
Nevincim, dediğin gibi, bebekten sonra her evlilik biraz sarsılıyor, sağlam olanlar atlatıyor, olmayanlar yıkılıp gidiyor. Ve maalesef böyle durumlarda, olan hep o güzel yavrucaklara oluyor. İnşallah Gülay'ın ve hepimizin evlilikleri sağlam olanlardandır, problem yaşayan herkes çözer ve sular durulur. Herşeyden önce bebeklerimiz için diliyorum bunu...
Çok hareketli olduğu için olabilir.
Ben de o kadar zıplasam, ben de et tutmam
Canım hiç birine güven olmaz, fır fır dönüyorlar artık.
Bundan sonra yüksek yerlerde bırakmak yok, çok güvenilir olsa da..
Başını çarptı mı?
bebeklerimiz artık heryere ve herşeye saldırır oldular yada hareket halindeler artık...Hilal artık sağına,soluna dönmeye başladı oyuncaklarına saldırıyor ,ayaklarını tutuyor ağzına götürüyor,emerken bile kendini birden ya sağına yada soluna birden atıyor .Dün kucağımda emerken köprü yapıp televizyona bakıyor ben düzelttikçe o tekrardan yapıyor...Yerlerde yuvarlanmaya alış EBRU'cum sende benim gibi ...Kanepede olsa bile yanlarına ve önüne yastık koy canım...
Ebruuu, çok geçmiş olsun canım, kuduruk bebeklerimiz iyice hareketlendi, çok dikkatli olmamız lazım çookk, yere battaniye yada bir örtü ser üstünde yuvarlansın dursun, Pancubene katılıyorum, bende yerde yuvarlananlardanım :))
Bosna, Ağva fikri çok güzel, inşallah senin için ve Doruk kuzu için iyi gelir, kafa dinle biraz..
herkese merhabalar.kızımı biraz önce doktora götürdüm kolu çok kötü oldu kırmızı benek benek alerji olabilir diye düşündüm ama doktor sıcaklardan olmuş dedi.hegün hatta bazen günde 2 kez yıkanıyor ama yine de oldu.bi krem yazdı 3 gün kullan geçer dedi.kızla birlikte oruç çok yorucu oluyor ya.benim kız artık hiç emmediği için oruç tutuyorum ama yaramaz sürekli ilgi istediği için çok yoruluyorum.
ebrucum geçmiş olsun canım.doktorun dediği gibi kusma,sürekli ağlama gibi tuhaflıklar yoksa korkma bişey olmamıştır.benim kız da tatildeyken düştü.mecburen tek kişilik yatakta yaırdım dört bi yanını yastıklarla desteklediğim halde düşmüştü.ama Allahtan önce yastık düşmüş benim kız da yastığın üstüne düşmüştü.hemen doktora götürdüm muayene etti bi sorun yok kusarsa bi anormallik olursa tekrar getir dedi.ama çok şükür bişey olmadı.bende şimdi oynayacağı zaman hep yere minder seriyorum üstüne yatırıyorum o şekilde yuvarlanıp duruyor cimcime.
EBRU cok gecmiş olsunnnn, arkadasım üzülme benimki 3 hafta önce benim yüzüm den bebek arabasından kaldırıma düştü Allah koruyo bebekleri ve o kadar fena düştüki .sabaha kadar agladım ben hafif bi düşüş değildi tuttum beyin cerrahına götürdüm muayene etti bişey yok merak etme kusmasın ve uyku hali olursa getir dedi .Allaha şükür olmadı dedim ya Allah koruyo ama cok dikkatli olmamız lasım
ayyy bu sizin için harika bir kaçamak olacak göreceksin çok iyi gelecekdelikafadulden:1hug:
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
canan babasının rahatsızlığı yüzünden eskişehir e gitti diye biliyorum.listem gelince bu benim için hiçte kolay olmayacak.ama sabah tartıda 60 ı gördüm:lepi:
canım kıyamam ya üff geçmiş olsun bişey olmaz Allah korusun sen içini ferah tut.
bende biraz önce Alp i son anda yakaladım bir ayağı aşağıda biri koltuktaydı.gerçi altında minder vardı ve bu durumdan çok keyif alıyordu.gülücükler çığlıklar manyak çoğcum benim.ama normalde yerde bırakıyorum hep seninde aklında olsun.
uyku halj deniliyo ee şuanda uyumak istiodu yatrdım uyutmamaya caştm ama dayamadı yavrum..jçim rhat etmeyecek..dr a götürebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?