2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok ii düşünmüşsünüz.. iyi gelecek size.. kaynananlar n zamn gidiyolar tatile.. tatil dönüşü yine size mi geliyorlar:bbo:

Pazartesi gidiyorlarmış.
Bu konu hakkında başka hiç bişey bilmiyorum.
Son hızla hazırlanıyorlar.
Dün saçlar boyandı, bugün ağda yapılıyor, bi yandan alışveriş...
Allahım bi de gittiklerini görseemmm :)))

kaydirigubbakcemile5

aptal ben salak ben mal beeeen!!:çok üzgünüm:

Deme öyle be, kaza bu...
Olmuş artık, Yağmur'a bişey olmasın, o yeter..

normal bikanepede asla yalnız bırakmazdım ama bizim kanepe egjmli güvenilirdi yani yukseltii oldugu için düşebilmesi zor gibi bişeydi
yagmur a artık güvenemiorum korkuttu beni

ewt newinim ama gülayın eşinin hiiiç bunları düşündüğünü sanmıyorum o howarda bi adam anladığım kadarıyla we aklı başka şeylerde!!! umarım haklarında hayırlısı olur

uff ya bütün bebikler düşüyo nolur dikkat edelim kızlar
ebruşum nasıl düştü kafa üstü falan değil umarım çok ağladı mı( dikkat et bebeğim ilk 24 saati atlattınızmı bişeycik olmaz inşallah:gitme:

ama sirtina yakin bi yerde jansinsin kremini suruyorum ama fayda etmiyor baska bi krem varmi onerebileceginiz arko falanda denesemmi acaba

dalin'in pişik önleyii kremi var bana da arkadaşım tavsiye etti bugün her tür kızarıklık ,isiliklere iyi geliyormus alıcam ben sizde kullanın olmazsa arko için daha erken

sağol canım..

ebru hiç korkma yiğit özgür de düşmüştü..cok şükür bişey yok.cekyat cok yüksek değildir zaten.bir de tepkilerini kontrol et normalse dr un dedikleri de yok sa bişey yoktur ..

aynen canım bana derrs oldu zaten..cok azap cektim düşünce 30 cm yüksekteydi ama ne olursa olsun..şimdi yere kalın bişey serip onun üzerine koyuyorum ben de..

en azından 1 hafta rahatsın ohh sonrada 3 gün siz yoklursunuz sonrası eylül zaten giderler inşallah oğluşunla kocanla mutlu gnlerinize dönersinizkaydirigubbakcemile5

Nevincim, dediğin gibi, bebekten sonra her evlilik biraz sarsılıyor, sağlam olanlar atlatıyor, olmayanlar yıkılıp gidiyor. Ve maalesef böyle durumlarda, olan hep o güzel yavrucaklara oluyor. İnşallah Gülay'ın ve hepimizin evlilikleri sağlam olanlardandır, problem yaşayan herkes çözer ve sular durulur. Herşeyden önce bebeklerimiz için diliyorum bunu...

Çok hareketli olduğu için olabilir.
Ben de o kadar zıplasam, ben de et tutmam

normal bikanepede asla yalnız bırakmazdım ama bizim kanepe egjmli güvenilirdi yani yukseltii oldugu için düşebilmesi zor gibi bişeydi

Canım hiç birine güven olmaz, fır fır dönüyorlar artık.
Bundan sonra yüksek yerlerde bırakmak yok, çok güvenilir olsa da..
Başını çarptı mı?

bebeklerimiz artık heryere ve herşeye saldırır oldular yada hareket halindeler artık...Hilal artık sağına,soluna dönmeye başladı oyuncaklarına saldırıyor ,ayaklarını tutuyor ağzına götürüyor,emerken bile kendini birden ya sağına yada soluna birden atıyor .Dün kucağımda emerken köprü yapıp televizyona bakıyor ben düzelttikçe o tekrardan yapıyor...Yerlerde yuvarlanmaya alış EBRU'cum sende benim gibi ...Kanepede olsa bile yanlarına ve önüne yastık koy canım...

Merhaba annişler bayağıdır giremedim nasılsınız şimdi geçmise bakmaya çalışıcam
inşallah yaramaz bir durum yoktur..
Bu arada sormak istediğim bişi var..
4.ay kntrolünde bize doktor ferro sanol damla verdi ben gece verdim ama kesinlikle uyumadı şimdi damlayı veremiyorum karın ağrısı yaptı bizim ufaklıkta...aynı sorunu yaşayan oldumu ne yaptınız

Birde bizim ufaklık sadece yüzüstü dönüyodu dünden beri sırtüstü geri dönmeyte başladı...
uyutamıyorum gece yatırıyorum uykusunda bi yüzüstü donüyo bi sırt üstü dönüyo uyandırıyo kendini ne yapmam lazım acep

Ebruuu, çok geçmiş olsun canım, kuduruk bebeklerimiz iyice hareketlendi, çok dikkatli olmamız lazım çookk, yere battaniye yada bir örtü ser üstünde yuvarlansın dursun, Pancubene katılıyorum, bende yerde yuvarlananlardanım :))

Bosna, Ağva fikri çok güzel, inşallah senin için ve Doruk kuzu için iyi gelir, kafa dinle biraz..

Bizimkide aynen öle canım dönecem edecem die uykusunu açıyor sonra mızmızda mızmız gecede sürekli hareket halinde bende acaba acıktıda uyanamıyor mu die emzirmeye alıyorum emiyor bu seferde salmıyor emzik niyetine kullanıyor. gittikce beter oluo bunlar kundak yapmadık işte alıştılar sereserpe

herkese merhabalar.kızımı biraz önce doktora götürdüm kolu çok kötü oldu kırmızı benek benek alerji olabilir diye düşündüm ama doktor sıcaklardan olmuş dedi.hegün hatta bazen günde 2 kez yıkanıyor ama yine de oldu.bi krem yazdı 3 gün kullan geçer dedi.kızla birlikte oruç çok yorucu oluyor ya.benim kız artık hiç emmediği için oruç tutuyorum ama yaramaz sürekli ilgi istediği için çok yoruluyorum.
ebrucum geçmiş olsun canım.doktorun dediği gibi kusma,sürekli ağlama gibi tuhaflıklar yoksa korkma bişey olmamıştır.benim kız da tatildeyken düştü.mecburen tek kişilik yatakta yaırdım dört bi yanını yastıklarla desteklediğim halde düşmüştü.ama Allahtan önce yastık düşmüş benim kız da yastığın üstüne düşmüştü.hemen doktora götürdüm muayene etti bi sorun yok kusarsa bi anormallik olursa tekrar getir dedi.ama çok şükür bişey olmadı.bende şimdi oynayacağı zaman hep yere minder seriyorum üstüne yatırıyorum o şekilde yuvarlanıp duruyor cimcime.

yanlarına yastık koy canım yumuşak olanlardan ...birde öyle dene tam sırtına doğru denk getirde dönmeye çalışırken dönemez ve kendini de uyandırmaz dene bakalım ne olucak

EBRU cok gecmiş olsunnnn, arkadasım üzülme benimki 3 hafta önce benim yüzüm den bebek arabasından kaldırıma düştü Allah koruyo bebekleri ve o kadar fena düştüki .sabaha kadar agladım ben hafif bi düşüş değildi tuttum beyin cerrahına götürdüm muayene etti bişey yok merak etme kusmasın ve uyku hali olursa getir dedi .Allaha şükür olmadı dedim ya Allah koruyo ama cok dikkatli olmamız lasım

ayyy bu sizin için harika bir kaçamak olacak göreceksin çok iyi gelecekdelikafadulden:1hug:
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
canan babasının rahatsızlığı yüzünden eskişehir e gitti diye biliyorum.listem gelince bu benim için hiçte kolay olmayacak.ama sabah tartıda 60 ı gördüm:lepi:

canım kıyamam ya üff geçmiş olsun bişey olmaz Allah korusun sen içini ferah tut.

bende biraz önce Alp i son anda yakaladım bir ayağı aşağıda biri koltuktaydı.gerçi altında minder vardı ve bu durumdan çok keyif alıyordu.gülücükler çığlıklar manyak çoğcum benim.ama normalde yerde bırakıyorum hep seninde aklında olsun.

Son düzenleme:

kızlar saolun
başını carptımı bimiorum sırtüstü buldum
biraz önce mmasını yedrdim bi 10dk sonra cok az bişey kustu.
normal kusmasımı yoksa ciddibişey olabilirmi kafayı yicem nası nlayabilirm

uyku halj deniliyo ee şuanda uyumak istiodu yatrdım uyutmamaya caştm ama dayamadı yavrum..jçim rhat etmeyecek..dr a götürebilrim

uyku halj deniliyo ee şuanda uyumak istiodu yatrdım uyutmamaya caştm ama dayamadı yavrum..jçim rhat etmeyecek..dr a götürebilrim

ebrucum belkide bunlar normal tepkileri yani zaten uyku saatidir mama fazla gelmiştir çıkarmıştır ama içim rahat değil diyorsan götür rahatla canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…