- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.241
ben Alp e hiçbir şey vermiyorum ek olarak kızlar.istemiyor yaa.gerçi sadece meyve denedim şuana dek.sadece anne sütü ile beslenmeye devam ediyor.doyması ile ilgili bir sorunu yok ama böylede olmazki nasıl alışacak bu çocuk ek gıdaya.
merhaba anneler
..
HİJYNENİM;Eymen paşa benim kız gibi başkasının evinde o da rahat olmuyor eve gelelim ohhh be der gibi başlıyor yaramazlıklara
kızlar bildiğim kadarıyla oruç tutmak gebelere we emzikli annelere farz değil.. sonuçta bizler bebek emziriyoruz we bebeğimiz sütümüzden aldığı besinle büyüyor gelişiyor.. we yediğimz içtiklerimiz 1 saat içinde süte karışıyor! akşam 8.30a kadar aç susuz çocuk emzirmek bence bebeklere eziyet boş süt wermiş oluyoruz sahurda yediklerinizi sabah emerek tüketiyor ee ya sonrası akşam o saate kadar boş süt wermiş olmuyormusunuz... bence yapmayın bunu! seneye fazla fazla tutarsınız
yaguur düştü kızlar cekyattan..
dün njmete derken..iki dk banyoya gitmemle oldu..
dr aradım..kusma ve uyku hai oursa getir dedi..nolur dua edin
su anda kucagımda annesinj tokatlıyo valla nası vuruyo bana..:çok üzgünüm:
Ebrucum çok geçmiş olsun canım.İnşallah ve büyük ihtimal bir şey olmaz.Üzme kendini.Ben yere yorgan serdim , onun üzerinde yatıyor kalkıyor oynuyor.Artık bebikler dönüyor daha çok kımıldıyor aman dikkat anniler.
Geçen ggün Gülay face booka gidiyorum ve bitiriyorum tarzı şeyler yazmış ve şimdi kaldırmış o yazıyı.İnşallah hakkında hayırlısı olur ve eşi ile kendisi özelliklede Ege için en doğru kararı verirler.Ben durumlarına çok üzülüyorum.Gülay benim Tüp bebek ve akupunktur arkadaşım.Ege ye kavuşmak için çoook mücadele ettiler.Çok üzüldüler , çok emek çektiler.Bunları saniye saniye biliyorum.Ve bebeklerine kavuştular.Ama şimdi en büyük hazinelerine kavuşmuşken ve bu kadar zorluğu atlatmışken ve en önemlisi tam her şeyin keyfini çıkarıcakken niye böyle oldu onu anlamıyorum.Evliliklerde tabi ki problemler olucak , özelliklede doğum sonrası.Bunlar çok normal , bizde doğum sonrası daha çok tartışıyoruz eşimle ama kızımız var artık sadece kendimiz olarak düşünmememiz gerektiğinin de farkındayız.Umarım Gülay özelliklede eşi bunları düşünerek adımını atmıştır.
Merhaba annişler bayağıdır giremedim nasılsınız şimdi geçmise bakmaya çalışıcam
inşallah yaramaz bir durum yoktur..
Bu arada sormak istediğim bişi var..
4.ay kntrolünde bize doktor ferro sanol damla verdi ben gece verdim ama kesinlikle uyumadı şimdi damlayı veremiyorum karın ağrısı yaptı bizim ufaklıkta...aynı sorunu yaşayan oldumu ne yaptınız
Birde bizim ufaklık sadece yüzüstü dönüyodu dünden beri sırtüstü geri dönmeyte başladı...
uyutamıyorum gece yatırıyorum uykusunda bi yüzüstü donüyo bi sırt üstü dönüyo uyandırıyo kendini ne yapmam lazım acep
herkese merhabalar.kızımı biraz önce doktora götürdüm kolu çok kötü oldu kırmızı benek benek alerji olabilir diye düşündüm ama doktor sıcaklardan olmuş dedi.hegün hatta bazen günde 2 kez yıkanıyor ama yine de oldu.bi krem yazdı 3 gün kullan geçer dedi.kızla birlikte oruç çok yorucu oluyor ya.benim kız artık hiç emmediği için oruç tutuyorum ama yaramaz sürekli ilgi istediği için çok yoruluyorum.
ebrucum geçmiş olsun canım.doktorun dediği gibi kusma,sürekli ağlama gibi tuhaflıklar yoksa korkma bişey olmamıştır..
Kızar Esin hala ishal bu 7. gün doktor Zinco dışında bir şey vermemişti bugün konuştuğumuzda maflor ver dedi. 1 bardak suya yarım poşet koyacakmışım.
en azından 1 hafta rahatsın ohh sonrada 3 gün siz yoklursunuz sonrası eylül zaten giderler inşallah oğluşunla kocanla mutlu gnlerinize dönersinizkaydirigubbakcemile5
Ebruuu, çok geçmiş olsun canım, kuduruk bebeklerimiz iyice hareketlendi, çok dikkatli olmamız lazım çookk, yere battaniye yada bir örtü ser üstünde yuvarlansın dursun, Pancubene katılıyorum, bende yerde yuvarlananlardanım :))
Bosna, Ağva fikri çok güzel, inşallah senin için ve Doruk kuzu için iyi gelir, kafa dinle biraz..
Ebrucum geçmiş olsun.
Hepatit yurtdışı belkide iyi bir şans olur boş geçirme o zamanı doktoranı yap. İtalyanca da öğren gel :)
Kızar Esin hala ishal bu 7. gün doktor Zinco dışında bir şey vermemişti bugün konuştuğumuzda maflor ver dedi. 1 bardak suya yarım poşet koyacakmışım.
ebrucum geçmişler olsun,.arkadaşlar gerçekten şu aralar çok dikkatli olmamız gerekiyo,.benim pıtpıt coştu şu sıralar,.yere koyuyorum,bi bakmışım anlık kapının önüne kadar gitmiş,.zaten artık kanepeye koymuyorum,.çok risklibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
sorma yaa walla bu pıtpıtlar ne olcak böyle benim zilli de poposuyla ittiriyor kendini yastıktan kafasını indiriyor bir bakmışsın ters yöne dönmüş:)))
Bu arada Nilüfer oğluşunu öp benim için maşallah pıtpıttına ama senin oğluşunla neden resmin yok görmek isterim ben seni ve oğluşunu aynı karede
Taburcu başka bir dr. gitsene ya.Yavrucak eridi.Bu dr.ların umursamazlığına gıcık oluyorum.Çok rahatlar.Ben de sanırım dr. değiştireceğim ağzından cımbızla laf alıyorum.Avrupa yakasında iyi bir çocuk dr. arıyorum.Var mı tavsiye edebileceğiniz biri?
gerçeği söylemek gerekirse sevgili eşim face olayına karşı,..face girmemi istemiyo,,.artı resim vs.sadece pıtışımın resimleri koyabiliyorum..ama yakında koyacam,.önceden vardı,sildim maalesef..
ceren meywe suyu içiyor şeftali armut kara erikpuyorumnanaktan
kızlar saolun dostlar...
bi yirmi dk uyudu gözünü ar acmaz aldım kucgıma keyfi yerinde gibikusma yok cok şükür:Saruboceq:
anormal bi durum olursa götrecm heme şuan normaliz
hepniz cok sewiorum saolun
canım kan sayımı yaptı mı ferro werirken? kafasına gör mi yazdı biz kansayımında gerek görmediği için wermedi ferro yu.. kullanmıyoruz yani şu an..
hehe bırak uyusun n güzel iştekaydirigubbakcemile3 camnım hawalar çok sıcak biz bile mayışıyoruz onlarında dengesi bozuldu..
aynen newincim sana katılıyorum dr konusunda.. sen nerde oturuyordun ki?
canım kan sayımı yaptı mı ferro werirken? kafasına gör mi yazdı biz kansayımında gerek görmediği için wermedi ferro yu.. kullanmıyoruz yani şu an..
hehe bırak uyusun n güzel iştekaydirigubbakcemile3 camnım hawalar çok sıcak biz bile mayışıyoruz onlarında dengesi bozuldu..
aynen newincim sana katılıyorum dr konusunda.. sen nerde oturuyordun ki?
canım sen bişiler vermezsen o nasıl alışıcak sen tatdır bakalım belki sevcek ön yargılı olma bence ufak ufak ver bakalım
canım ben deniyorum mesela çeşit çeşit meyvelerden püreler yaptım yok sularını sıktım gene yok.zaten salı günü doktoru var.oda birliste verir heralde bakalım ne olacak.
Sütü işyerinde pompayla sağmaktan artık göğüslerimden kan akmaya başladı sanırım sağmayı yavaş yavaş azaltıp bırakıcam sadece evde iken emzirerek vereceğim çünkü böyle giderse acıdan emzirmeyi tamamen bırakacağım
canım ben deniyorum mesela çeşit çeşit meyvelerden püreler yaptım yok sularını sıktım gene yok.zaten salı günü doktoru var.oda birliste verir heralde bakalım ne olacak.
benim bebiş sürekli bişeyler yiyor ama çok kilo almıyor neden acaba.. yapısı mı öyle acaba eşimde çok yer ama fazla kilosu yok yeni yeni 30olduktan sonra göbeklenmeye başladı.. doktor çok hareketli olmasına bağlıyo...
hasrete katılıyorum bnce oruç tutmayın bi sahurda yedikleriniz üzerine duruyosunuz yazık bebişlere bu sene değil sene zaten tutulck neden b güzelim sütten bebişleri mahrum bırakıyosunuz günün bi saati ile her öyünde alınan gıdanın bence süte daha çok katkısı var bu da bnm görüşüm
kızlar benim oğlumda memeyi bırakıcak gibi oldu hiç almıyodu ama çok moralim bozuluyodu yattığı yerden bi tıkıyim ağzına dedim bi baktım yaklaştırdığım anda kaptı hihoyyytgaliba sıcaktan oluyo benim vücut ısım ona geçiyo iyice bunalıyo yavrum bende kucakta almadığı zaman artk başının altına yastık koyup öyle veriyorum tabi belim kollarım kopuyo ağrıdan ama almamasından iyidir memeyi almayan annelere tavsiyem yani bi deneyin bakalım...birde ben bişey sorucam oğlumun eli sürekli ağzında ve çok suyu akıyo dişleri çıkıcak çok huysuz:gitme: biyerdede bi jel duymuştum ismini hatırlamıyorum rahatlatıyomuş kullanan varmı böyle birşeyy
hasrete katılıyorum bnce oruç tutmayın bi sahurda yedikleriniz üzerine duruyosunuz yazık bebişlere bu sene değil sene zaten tutulck neden b güzelim sütten bebişleri mahrum bırakıyosunuz günün bi saati ile her öyünde alınan gıdanın bence süte daha çok katkısı var bu da bnm görüşüm
Sütü işyerinde pompayla sağmaktan artık göğüslerimden kan akmaya başladı sanırım sağmayı yavaş yavaş azaltıp bırakıcam sadece evde iken emzirerek vereceğim çünkü böyle giderse acıdan emzirmeyi tamamen bırakacağım
[B
Özetle Arkadaşlarım zararı sadece kendime bu işin...
Ben de bebeğimi düşünmekten aciz bir anne değilim...[/B]
mübarek günde tuttuğum oruç da boşa gidecek kalp kırmayalım lütfen
kimsenin orucunuda sorgulamayalım... eyvallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?