2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende gebelik haftalarını karıştırıyorum acıkcası ben şuan kaç aylığım bilmiyorum 3 aylığım tam diyroum yoksa daha 2.5 aylıkmıyımm?

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...cimin-sekerleme-malikanesine-hosgeldiniz.html

resim bualamadım ama önceden eklemiştim foruma evin resimleri ama telefondan çektim için görümtü kalitesi berbat acıkcası ve kıslar beni topa tutmuştu çalışıyodum evde mutfak tezgahında kapının üstünde dantel görmüşler burhanın evi gibi :) sonra topladım hepsini tabii

Kızlar bir ayı 4 hafta sayarsak 7 gün x 4 = 28 gün eksik hesaplamış oluyoruz. 30 çekeni var 31 çekeni var :) Bu nedenle 13 hafta ilk 3 aya denk düşüyor.

Hii... Benim en korktuğum şey, Allah korusun. Şimdi ben de bir göz kararması başladı. Aniden kalkmıyorum. Hayat boyu bayıldığımı filan bilmem ama bundan sonra ne olacağı belli mi olur. Çok geçmiş olsun arkadaşım.

canan bana yokmuu bişii :)
nasılsınnn ? facede gruba takıldımm bendee
lekelerin gectimi?
bende öteki dotkoruma gidicem saı günü sabah

Canım sende bir değişiklik yok gördüğüm kadarıyla, Allah nazarlardan saklasın...

Geçmişi tam olarak okuyamadım, gördüklerime yazdım arkadaşım.

Okula gidiyorum. Eve gelir gelmez yatıyorum. Progestan zaten sersem gibi yapıyor.

Bugün öğrencilerimle derse de başladım. Özlemişiz birbirimizi.gamyoncuiremsu

Yavrumu da çok özledim, hayırlısıyla bir görsem.

Bu arada kıyafetler için LCW'yi de tavsiye ediyorum. Çok güzel kıyafetler var. En azından üstleri kullanabilirz hamilelik döneminde.

C&A'da hamile kıyafetleri olduğunu bilmiyordum, ben de gidip bakayım. Ama önce bebikle görüşelim...

HAHAH SENDE PİPİLENDİN İŞTEE :):)
tarcına cokk sevindimmm
burda mart annelerindemi oda
bizim kızlar 2008 ekim kasım aralık anneleri eksiksiz bulustular bebekkokusundalar bende onların yanına gidiyorum bazende burda ocak annelerindeyim
forum bikaç güne acılacak dediler önce sonra belirsiz dediler
ismi muhammet mi olacak kesin karar verdinizmi

yerimseniben oo benimde gögüsleirm sıgamasa keşke bi yereee :)

kıslar ben daha almıyalım derim :) toplu hareket edelim özendirmeyelim
şuan daha göbekler göbük şeklinde ben bayramda almayı düşünüyorum zaten şimdi aldımızı kesinkez ekim ayında giyemeyeceğiz

ben de yıllardır kızıl boyarım ama canim bence yine de sac boyamaya hiç kalkisma, sagliklisiyla bebeğinin kucağina alana kadar. cok seyler okuyorum bu konuda, kimyasallar direk bebeğe gidebiliyor. ben krem bile surmuyorum.
yeri gelmisken; bulasiği, temizliği de eldivenle yapın, cok da fazla solumayın kızlar temizlik malzemelerini

yaptım oleyyyy:lepi:biri istanbuldaki biri de burdaki canlarım.işte karşınızda gelin kız yazgıbuyrunnnnnnnnn[/QUOTE]

yaz34 çok tatlı bir gelin olmuşun...ama avatardaki resim daha sonraki resmin ise biraz zayıflamışsın sanırım...kaç yaşındasın bu arada?
Gülencim bütün evini gezdik vallaha...ama banyoyu görmediiiikkk laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Taburcu teşekkür ederim canımcım..

Gülencim, oğlum olacakmış doktorun dediğine göre...

Canancım, teşekkür ederim, sen nasılsın canım? Lekelenme akıntı yok dimi artık?

canan , çok dikkat et kendinee canımm görmüyoruz bayadır seni özletme kendini olurmu*

Bol bol su iç inşallahh kötü şeyler düşünme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…