- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.281
benim de kafam karisiyordu, yabanci sitelere baktim.
her 3 aylik donemi 13 haftadan hesapliyorlar. 13+13+13 ±1 seklinde. son hafta bebeğe bağli.
biz bir ayı 4 haftadan hesaplayınca önden gitmis oluyoruz. ben bu kadar çözebildim! :sm_confused:
Kizlar iyisinizdir insallah...Bebsilerde iyidir umarim...
Ben gecen hafta kötüydüm doktora bi kagit almaya gittim isyeri icin...
Orda bayildim cok kötü Popomun üstüne düsmüsüm bide düserken
kafami duvara vurmusum...
Gözümü bi actimki heryerim ter ve tirtir titriyorum....
Cok korktum bebegime bisey olmusmudur diye Allaha sükür hersey yolunda...
Dila canim banada de bakiim...benim neyim olcak...
Esim kiz istiyor ama icime erkek doguyor diyor....Bakalim hayirlisi eli ayagi düzgün olsunda...
canan bana yokmuu bişii :)
nasılsınnn ? facede gruba takıldımm bendee
lekelerin gectimi?
bende öteki dotkoruma gidicem saı günü sabah
yaz çok seksisinn haa :) maşallahh hoş kadınsınn bellii
:CüvCüv: sSLM İNŞALLAH BENDE MART AYINDA ANNE OLACAĞIM ŞU ANDA 10 HAFTALIK. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN...
HAHAH SENDE PİPİLENDİN İŞTEE :):)forumun aylık kirası ödenmemiş galiba bana ebru öyle söyledi , siz hangi foruma giriyorsunuz burada var baya kişi ama bizim takıldıklarımız değil ,
hatırıyormusun sana aylar evvel demiştimki ben kuru bostan mıyım ne diye şimdi rahimin çoştu pipilendi :)))
zuzu iyi iki bebeğide maşallah buraya giriyor o daha cinsiyeti öğrenmemiş 11 haftalık galiba daha, tarcından hiç haberim yok acıkcası
sağol canımcımopuyorumnanaktan yok seksi değilimde resmin birinde göğsüm fırlamış pek sığmazlarda biryere:kedi:.
Amin Cümlemizin mutluluğu daim olsun şimdi ondan eser kalmadı desem şaşmayın kızlar saçlarımı uzun zamandır boyamıyorum ve 11 yıldan beri hep kızıl rengine boyarım Dr'um 4-5 ayının içinde boyatabilirsin dedi 55 kglar 63 kg lara çıktım Meleğim için hersey yaparım Sigarayı bile hemen kestim ....Aklıma bile gelmez. Bir tuz olayını kısabilirsem bana tuzsuz gelen başkasına tuzlu geliyor ...
selam ben yeni girdim siteye nasip olursa mart 17 de bebeğimi kucağıma alıcam 11 haftalık hamilieyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?