2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dilacım benim söylicemi pancuben sölemiş..Evet fırının içine tepsiye su koy ama aynı tepsiye folyoları koyma bence içine su kaçabilir...Ama folyo var mikrodalgaya olmaz demişin..Folyo mikrodalgada yanmıyoki benim bildiğim

çatur çutur sesler geliyo canım ben denedimde bikere korktum bidaha koymadım...

zeytin, kaşar, süt, baklagiller gaz yapıyor doktorunuza sorun nasıl beslensem gaz yapmaz diye birde yürüyüş yap yarım saat

Canım bende hassas bağırsak sendromu var..spastik bağırsak sendromuda deniyo
yani nezaman gaz olucağı şişkinlik olucağı nezaman iyi olucağı belli olmuyo..Daha çok yediklerimden değil stresten oluomuşş..
hamile kalmadan önce activa yiyodum çok iyi geliodu acaba şimdi bi zararı olur mu doktora bi sorucam...

Ne kadarr büyümüşssünn maşallahhh mervee ,
ikili test benimde temiz çıktı çok şükür acaba üclüyü yaotırırlarmı?
nasılsın iyimisin ya çok uzak kaldık forum acılmıyacak herhalde başka forumlara yönlendirmişler hep insanları

maşallah canım cok sevindim test sonucuna bende 4 lü yaptırdım tertemiz cıktı. kocaman olduk yaa ama bana küçük geliyo hala :)
kimleri görüyosun bizim oralardan bi yerde toplansak ya cok merak ediyorum herkesi benn

şükranla ebru bana geleceklerdi ama kısmet olmadı ramazan üstü kayınvalidemle annem evi temizlediler koltuklar falan yıkandı ,
evet ya cevahirde görüşseek yaaa kimseyi görmüyorum bi ışıl facebook eklemiş beni ama ben kabul etmedim çünkü b en facede bulunmuyorum ortak arkadaşımızda yok nasıl buldu beni kılladnım acaba başka birimi diye eklemedim.. sen kimleri görüyosun

zaten en son senin 4lü sonucu aldın gün foruma yazdımda gördüm seni bi dahada giremedim zatenn ,
üclüyü isterlermi benden?

bizim dönemden simya vardı ya esra ikinciye hamileydi onunla görüşüyorum bitek. pelin(comebaby) ayse (zeytinka) ile sürekli görüşüyorum zaten. aysegülün livanelinde oğlu oluyomus kesinleşmiş baskada kimseden haberim yok

haa evet simya , haa ben baya kişiyle görüşüyomda hamiel olmayanmları saymadım forumun yarısı ekli face'de ? ayşegülün kesinleşmişşmii :) ehuuu kız hissediyoruz diye diye yırtmıştık kendimizi selam söyle ona benimde pipili geliyoo :)

merve acılmıcakmı forum

bizim dönemden biri vardı ikinciye hamiel haniense kalınlığı 4.5 çıkmıştı ondan haberin varmı naptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…