2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo bide onunmu stresini yaşıyacağız yaa değerleirm oldukca iyi amaa ,,
beknurr ; biz merveylee çok eskiden beri tanışıyoruz başka bi forumdan o zaman ikimizide gerceği hamile kalamamızdı mervenin nickinde bir bebek resmi vardı kapı aralığından bakan hey gidi günlerrr :)

yaz , ne resmi ekliyorsunuz

beknur biz baska bi forumdan yıllardır konusuyoruz. aile gibi olmustuk. ama forumumuz 2-3 hafta önce patladı girilmiyo herkes bi yere dagıldı. birini orda birini burda buluyoruz böyle. görüncede atlıyoruz. az önce baska bi forumda baska bi arkaadasımızı gördüm gülay kadınlar klubunde diyince hemen geldim haberleri alayım diye. durum budur.

gülo engineer ı diyosun ya yok işte en cok onu merak ediyorum. kız doktora gittiği gün forum patladı. sonra tarcınımla zuzu naptı acaba. herkesin cinsiyetler belli olmustur. senemle dün konustum ne zaman acılacagını bilmiyomus
face yok bende.

gülencim düğün resmi ekliyoruz.yani gelinlikli halimiz.sende koyda görelimalkisalkisalkis.

dilacım ımageshackten yüklenmiyomu resimler?nasıl ekledin sen anlat bende deneyeyim canikomCADIARZU.

forumun aylık kirası ödenmemiş galiba bana ebru öyle söyledi , siz hangi foruma giriyorsunuz burada var baya kişi ama bizim takıldıklarımız değil ,
hatırıyormusun sana aylar evvel demiştimki ben kuru bostan mıyım ne diye şimdi rahimin çoştu pipilendi :)))
zuzu iyi iki bebeğide maşallah buraya giriyor o daha cinsiyeti öğrenmemiş 11 haftalık galiba daha, tarcından hiç haberim yok acıkcası

simenay ne güzel haberler bunlar. Hadi hayırlısı. Valla ister şubat desinler, ister ocak hiç farketmez bu foruma mesaj attınız, buraya tapulandınız hiçbir yere gidemezsiniz :)

ha ben zaten resim koymayançok meraklıyım dur bakalım gelinlikli bulayım

ha ben zaten resim koymayançok meraklıyım dur bakalım gelinlikli bulayım

Simenay, cinsiyetini öğrenmişsin, hayırlı olsun arkadaşım. Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat versin.

Zeliş, inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

Mede ve Özüm26, ben de EsEsliyim. :)

Bosna'yı göremedim iyisin umarım arkadaşım.

Nilüfer yine liste başında çalışıyor, kolay gelsin, iyi ki varsın... :)

Yeni gelen arkadaşlar
hoş gelmiş.

Ben de c.tesi 14.30'da yeni doktoruma gideceğim. İnşallah iyi haberler alırız.

Sağlıcakla kalın...
a.s.

şimdi kafam karıştı ben 4.aya mı girdim yoksa 3/5 mu oluyorum yaaa ben bu ay olayını çok karıştırıyorum kafamçokkarıştı ama annemde kayınvalidemde hafta işini anlamıyor :bbo:

benim de kafam karisiyordu, yabanci sitelere baktim.
her 3 aylik donemi 13 haftadan hesapliyorlar. 13+13+13 ±1 seklinde. son hafta bebeğe bağli.
biz bir ayı 4 haftadan hesaplayınca önden gitmis oluyoruz. ben bu kadar çözebildim! :sm_confused:

ayyy ne güzel:1rolleyes: Allah arkadaşlığınızı daim etsin..Eskiden üzüntünüzü paylaşıyodunuz şimdi de sevincinizi..Allah kimseye yaşatmasın...Amin..

Esterya ya da Allah sabır versin inşallah yeniden hamile kalır.
Şubat ayı güzel aydır ben şubat doğumluyum. simenay'da dediğim gibi doktor hangi ay derse desin mart annelerine yazan bizim annemiz oluyor başka yere vermiyoruz.

canan bana yokmuu bişii :)
nasılsınnn ? facede gruba takıldımm bendee
lekelerin gectimi?
bende öteki dotkoruma gidicem saı günü sabah

Kızlar bu arada dün akşam sohbeti oluyordu katılamadım, bende bir tane hamilelik pantolunu aldım, C & A dan aldım ben, orada fiyatlar uygun geldi bana, benim aldığım kot pantolonu 50 TL ye aldım mesela.

umraniye carreforu'daki peacocks'ta hamile kiyafetlerinde %50-70 indirim vardi. kotlar, kumas pantalonlar, taytlar falan. indirimle 24tl falandi pantalonlar. hamile penye tshirtleri 2si 18-24tl idi. bilginize!

yaptım oleyyyy:lepi:biri istanbuldaki biri de burdaki canlarım.işte karşınızda gelin kız yazgıbuyrunnnnnnnnn.alıntı yapmayında canlarım silicem bende birazdan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…