- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.261
DİLACIM resim ekleyecektim beceremedim vazgeçtim.
GÜLENCİM sende hoşgeldin canım.
Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
gülencim düğün resmi ekliyoruz.yani gelinlikli halimiz.sende koyda görelimalkisalkisalkis.
dilacım ımageshackten yüklenmiyomu resimler?nasıl ekledin sen anlat bende deneyeyim canikomCADIARZU.
şimdi kafam karıştı ben 4.aya mı girdim yoksa 3/5 mu oluyorum yaaa ben bu ay olayını çok karıştırıyorum kafamçokkarıştı ama annemde kayınvalidemde hafta işini anlamıyor :bbo:
ooo bide onunmu stresini yaşıyacağız yaa değerleirm oldukca iyi amaa ,,
beknurr ; biz merveylee çok eskiden beri tanışıyoruz başka bi forumdan o zaman ikimizide gerceği hamile kalamamızdı mervenin nickinde bir bebek resmi vardı kapı aralığından bakan hey gidi günlerrr :)
yaz , ne resmi ekliyorsunuz
kızlar bayadır mart topiğine uğramadım doktorum belki 15 şubatta olur dedi aslında 2 mart tı
işte belli deil
ne güzel mart ayı anniş lerindede cinsiyet öğrenen olmuş çoğunluk erkekmiş maşallah paşalarınıza
benim belli deil daha mart topiğinde hamile olduğunu öğrenen ikinci kişiydim esteryamız vardı ilk öğrenen ama o kaybetti herkes iyidir umarım geçmişi okumadan slm vereyim dedim opuyorumnanaktan
listeniz hangi sayfada onuda göreyim bi
daha erken sabret biraz daha ben hamilelik pantolonu bile almıyorum kötü bişey gelirse diye başıma gerçi böylede düşünmemk gerekde
Kızlar bu arada dün akşam sohbeti oluyordu katılamadım, bende bir tane hamilelik pantolunu aldım, C & A dan aldım ben, orada fiyatlar uygun geldi bana, benim aldığım kot pantolonu 50 TL ye aldım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?