- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.301
HAHAH SENDE PİPİLENDİN İŞTEE :):)
tarcına cokk sevindimmm
burda mart annelerindemi oda
bizim kızlar 2008 ekim kasım aralık anneleri eksiksiz bulustular bebekkokusundalar bende onların yanına gidiyorum bazende burda ocak annelerindeyim
forum bikaç güne acılacak dediler önce sonra belirsiz dediler
ismi muhammet mi olacak kesin karar verdinizmi
aşk olsun ben kimseyi bulamadım hala :sinifsinif: kocaeli de kimse yok yaa :umursamaz:
tek kaldıııım mafoldumben
Sen de hoşgeldin semahamit :)[/QUOhoşbulduk taburcu :)
Taburcu teşekkür ederim canımcım..
Gülencim, oğlum olacakmış doktorun dediğine göre...
Canancım, teşekkür ederim, sen nasılsın canım? Lekelenme akıntı yok dimi artık?
canan , çok dikkat et kendinee canımm görmüyoruz bayadır seni özletme kendini olurmu*
Bol bol su iç inşallahh kötü şeyler düşünme canım
benim de kafam karisiyordu, yabanci sitelere baktim.
her 3 aylik donemi 13 haftadan hesapliyorlar. 13+13+13 ±1 seklinde. son hafta bebeğe bağli.
biz bir ayı 4 haftadan hesaplayınca önden gitmis oluyoruz. ben bu kadar çözebildim! :sm_confused:
wooww bebişim çok güzelsin...
yazgıcım çok güzel çıkmışsın gelinlik çok yakışmış maşallah
yaz34 çok tatlı bir gelin olmuşun...ama avatardaki resim daha sonraki resmin ise biraz zayıflamışsın sanırım...kaç yaşındasın bu arada?
Gülencim bütün evini gezdik vallaha...ama banyoyu görmediiiikkk laelaelaelaelae
Yaz ve Gülen resimleriniz çok hoş gerçekten, Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Bu arada kızlar Edebiyatçı arkadaşımıza katılıyorum, LCW nin t-shirt leri hoş gerçekten, bende alacam ordan 1-2 çeşit, sizde bi bakın isterseniz..
ben de yıllardır kızıl boyarım ama canim bence yine de sac boyamaya hiç kalkisma, sagliklisiyla bebeğinin kucağina alana kadar. cok seyler okuyorum bu konuda, kimyasallar direk bebeğe gidebiliyor. ben krem bile surmuyorum.
yeri gelmisken; bulasiği, temizliği de eldivenle yapın, cok da fazla solumayın kızlar temizlik malzemelerini
Ben iyiyim de inşallah bebeiş iyidir. Lekelenme ağrı vs. yok çok şükür. İki gündür çok yoğun çalışıyorum o yüzden çok açık renk akıntım oldu. İki gündür ilacı ve suyu da aksattım. Müdürüm çok anlayışlı sağ olsun. İş yaptırmıyor. Birkaç kişiyi görevlendirdi onlar yardım ediyorlar. Ama ben rahat duramıyorum. Ben de gelinlik fotolarımı ekleyeceğim :)
hepinize teşekkür ediyorum kızlar beğendiyseniz ne mutlu banaopuyorumnanaktan.beknurcum evet avatardaki resim 1 yıl önce falan düğün resimleri ise 3,5 yıl öncesi.20 aralıkta 22 olucam canım.
Ben iyiyim de inşallah bebeiş iyidir. Lekelenme ağrı vs. yok çok şükür. İki gündür çok yoğun çalışıyorum o yüzden çok açık renk akıntım oldu. İki gündür ilacı ve suyu da aksattım. Müdürüm çok anlayışlı sağ olsun. İş yaptırmıyor. Birkaç kişiyi görevlendirdi onlar yardım ediyorlar. Ama ben rahat duramıyorum. Ben de gelinlik fotolarımı ekleyeceğim :)
Ayyy canım yaa baya küçük evlenmişsinnnn :) ama ne güsel şimdi çok genç bi anne olucaksın hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?