2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaz ve Gülen resimleriniz çok hoş gerçekten, Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Bu arada kızlar Edebiyatçı arkadaşımıza katılıyorum, LCW nin t-shirt leri hoş gerçekten, bende alacam ordan 1-2 çeşit, sizde bi bakın isterseniz..

kızlar saclarınızı boyamayın cok gerekmedikce cok kötüyse boya sartsa boyanın kokusunu tenefüs etmeyin en tehlikelisi kokusu zaten.
bol bol su için günde bi tanede soda için idrar yolu enfeksiyonuna birebir.

tarcın değill zuzu kıss :))

ya ben giremem orayada ya yuh artık zaten buraya giriyorum orada baktım doğru düzgün muhabbette yok ebru şükran falan var zaten facede var onlarr
zuzu mart annelerinde
ben şubatada ayzıyor bazen ama ilk gözagrırım burası
bilmiyorum belki göbek adı yaparız herkeze tek tek biz çok zor sahip olduk olursa cocumuz adını muhammet koyacağız diye dua ettik diye acıklama yapmak zorunda kalıyorum rahatsız oluyorum herkez muhammet aghır bi isim diyor ya..
ege olabilir ege doruk , deniz olabilir sen ne koyucaksınn

Taburcu teşekkür ederim canımcım..

Gülencim, oğlum olacakmış doktorun dediğine göre...

Canancım, teşekkür ederim, sen nasılsın canım? Lekelenme akıntı yok dimi artık?

canan , çok dikkat et kendinee canımm görmüyoruz bayadır seni özletme kendini olurmu*

Bol bol su iç inşallahh kötü şeyler düşünme canım

Ben iyiyim de inşallah bebeiş iyidir. Lekelenme ağrı vs. yok çok şükür. İki gündür çok yoğun çalışıyorum o yüzden çok açık renk akıntım oldu. İki gündür ilacı ve suyu da aksattım. Müdürüm çok anlayışlı sağ olsun. İş yaptırmıyor. Birkaç kişiyi görevlendirdi onlar yardım ediyorlar. Ama ben rahat duramıyorum. Ben de gelinlik fotolarımı ekleyeceğim :)

soda çok keskin ya ben içemiyorum meyveli soda olurmu? maden suyumu ne çok yararlıymış minarelli felann
bana sacını boyayabilirsin dediler ama ben işstemiyorum dogumdan sonra kahverengiye boyatıcam inşallah

artık evim baya değişti ama kıslar dogumdan sonra eklerim artık salon değişti , banyo ve tuvalettede değişiklik yaptım dogumdan sonra ama anca şuan ev bomboş duruyor annem bütün herşey, topladı kırılmasın bozulmasın deyü

bu da enterasanmış canım şimdi bende gebelik.org a baktım kağan kocatepe 8-12 haftalar arası 3 ay diyor 12-16 haftalar arası 4 ay diyor.bende soranlara 12 haftadayım diyorum :CüvCüv: bende bu kadar çözebildim valla sırnaşık şey

wooww bebişim çok güzelsin...

yazgıcım çok güzel çıkmışsın gelinlik çok yakışmış maşallah

hepinize teşekkür ediyorum kızlar beğendiyseniz ne mutlu banaopuyorumnanaktan.beknurcum evet avatardaki resim 1 yıl önce falan düğün resimleri ise 3,5 yıl öncesi.20 aralıkta 22 olucam canım.

ben çok yorgun oluyorum ya çalışamazdım asla ben sürekli uyuyorum uyanıyorum tekrar uyuyorum
canan bekliyoruz resimlerii
bende dün baya aksattım 2 litreyi zor içtim dün

Ben şuanda boyamıyacağım Allah izin verirse doğumdan sonra artık ve ben bitkisel boya kullanıyorum ve benim saç tipime çok uyuyor dökülmelerim durmuştu ve ayrıca saçıma kuaförüm buhar tutuyor deri gözeneklerini açıyordu her boyadan sonra saçıma jöle,krem,banyoda saç kremi bile sürmem çok nadir makyaj yaparım toplantı günlerim olursa maalesef temizlikte de eller egzama oluyor ablam ve arkadaşım hamileyken tırnakları egzama oldu o yüzden eldiven kullanmadan yanayım bende

Canancım sen yine de dikkat et arkadaşım, madem müdürün anlayışlıymış, sen fazla yorma kendini, bebişde iyidir kafana takma, hadi koy da bakalım gelinlik fotolarına..

hepinize teşekkür ediyorum kızlar beğendiyseniz ne mutlu banaopuyorumnanaktan.beknurcum evet avatardaki resim 1 yıl önce falan düğün resimleri ise 3,5 yıl öncesi.20 aralıkta 22 olucam canım.

Ayyy canım yaa baya küçük evlenmişsinnnn :) ama ne güsel şimdi çok genç bi anne olucaksın hayırlısıyla...

iyi olmana sevindim canancım.açık renk akıntı bendede var belki biliyorsundur benimde bir dönem problem olmuştu allahıma şükür şimdi yok yarın doktora gidicez inşaalah hiçbirimizde bir problem olmazda sağsalim alırız bebklerimizi kucağımıza.senin resimlerini bekliyoruzzzz.

Kızlar saç boyama ile ilgili benim doktorum 12.haftadan sonra bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi...Ben boyayacağım..Dip boya yapmam lazım çünküüüü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…