2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde lise ikide tanıştık zemuszemus

canan siz da yeni evkisiniz canımm :))

yaz ; senin ne renk oluyor akıntın ? ben bu akıntıları kafaya takmıyordum

ne aşk ama harika idare etmişsiniz bravo her baba yiğidin harcı değil bu kadarı hayran kaldım hakkaten

Canancım resimler süper valla, çok hoş gerçekten... Allah mutluluğunuzu bozmasın..

Sinpac bende varım, ben de 77 doğumluyum canım :))

ben eşimle tanıştığımda 21, evlendiğimizde 29 yaşındaydım :)
Eşim ilk tanıştığımıza ben 30'umdan önce evlenmem diyordu dediği oldu 30 yaşında evlendi.
Evlendikten 2 sene sonra çocuk yaparız diyordu, tam 2. senemizin dolduğu gün hamile olduğumu öğrendim :) Sinir oluyorum bu adama her şey onun istediği gibi oluyor.
Yalnız evliliği de bebeğide eşim öyle istiyor diye ona göre ayarlamakdık hakkatten Allah böyle denk düşürdü. Bebeğimiz bir kaza mesela :)

Son düzenleme:
Bende 19da evlendim şimdi 22 yaşındayım 87 dogumluyum sen 88'misin?

evet canımcım biz senle erken davranmışız kovalayan mı vardı acaba:uhm:zemuszemusama ben mutluyum halimden çok şükür eşimlede güzel güzel anlaşıyoruz tabi bazen benim damarıma basınca iş değişiyor:jeyyar: ama olsun kader böyleymiş.

Bence kaza değil, eşin ayarlamış olabilirkaydirigubbakcemile

Benim eşimde öyle çok çok konuşuyordu. Çıkarken biz, bana yok 35 imden önce evlenmem, evlenince 24-25 yaşında biriyle evleneceğim diye sayıklıyordu.... Ona kalsa o hoo ooo... Ben her denk getirdiğimde eşime bir gol attım... Ama inan taburcu, kimi güzel sözden anlıyor, kimi yeri gelince geçirmekten...

Bizde lise ikide tanıştık zemuszemus

canan siz da yeni evkisiniz canımm :))

yaz ; senin ne renk oluyor akıntın ? ben bu akıntıları kafaya takmıyordum

yok takma zaten canım yani allah göstermesin koyulaşmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar.ama benim bildiğim daha doğrusu gebelik sitelerinde okuduğum sarı renkte akıntı olunca doktorunuza danışın diyorlar.oyüzden yarın bir sorucam bakalım.gerçi benim öyle bariz sarı değil çok açık ama olsun sormakta fayda var.

Simenay, sen ne kadarlık evlisin? Eşinle nasıl tanıştınız?

Biz eşimle ikimiz aynı yaştayız canım, 30 yaşımızda iken tanıştık, 1 yıllık evliyim bende, eşimle birinin aracılığıyla tanıştık, uzun süre flört etmedik, tanıştıktan 2 ay sonra nişanlandık, nişandan 8 ay sonra da düğünümüz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…