- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.381
Bence kaza değil, eşin ayarlamış olabilirkaydirigubbakcemile
Benim eşimde öyle çok çok konuşuyordu. Çıkarken biz, bana yok 35 imden önce evlenmem, evlenince 24-25 yaşında biriyle evleneceğim diye sayıklıyordu.... Ona kalsa o hoo ooo... Ben her denk getirdiğimde eşime bir gol attım... Ama inan taburcu, kimi güzel sözden anlıyor, kimi yeri gelince geçirmekten...
:) Şimdi gidip eşimin başına ekşiyeyim ben kaza zanediyordum kandırdın beni diye
Ne kadınsın ya hiç acımamışsın adama :) Senden korkulur.Evlendiğimizde tepesinde üç tüyü vardı, onları da evlendikten sonra ben yoldum, sırnaşık şey
Gerçekten başarılı oldum:jeyyar:
Ahhh ahhh kuş olsam şimdi nerelere gitmem ki .....Antalya, Ankara,Bursa,Bilecik .Balıkesir (eşimin memleketi),Eskişehir...
Antalyada :En sevdiğim arkadaslarımdan biri
Ankara :Sen
Bursa: Kuzenlerimm,Yeğenlerim
Bilecik :Memleketimmm (çok özledim)
Balıkesir:Eşimin memleketi
Eskişehir :Yeğenim
Eşimle ortak arkadaşlar vasitasıyla tanıştım ben o dönem 7 yıllık bir ilişkimi bitirdim 12 eylül 2005 te fotografçı arkadaşlarla brunch yaptık Üsküdarda
Daha sonra eşim bilgisayar dan süper anlar ve satıştadır kendiside
Aralık 2005 te ben çok kötü enfeksiyon geçirdim idrar yolu ve hastaneye ziyarete geldi.Sonra çıkmaya başladık
2006 17 eylülde Nişan
2006 12 Kasımda Nikahımız oldu ve eşim bana taşındı .Babamızdan kalma annemi 12 yıl önce kaybettim babamıda 2005 mart ayında kaybettim ve çalıştığımdan dolayı Avrupa yakasında oturamazdım düzenim var burda en büyük ablam alt katımızda oturuyor ortanca ablam bize 15 dklık mesafede
Bebek düşüncesi geçen sene yaz aylarında planladık benim işler çok yoğundu ve eşimde çok yoğundu bu arada ben rutin tahlillerime gittim geçen sene Kasım ayında karar verdik ve ağustosta bebeğimiz olsun diye ama Prolaktinim yüksek çıktı Sol göğsümde fibrokist çıktı(SÜT HORMONU) İLAÇ tedavisi 2 ay sonra Rahim flimi sonra yumurta takibi yapıldı.Yumurtam erken çatladığından dr hamile kalman için istersen Aşılama yapalım dedi bende maddi ve manevi şuan hazır değilim dedim ve 2 ay doğal yolla deneyelim Ramazan ayınada denk geliyor ramazandan sonra dedik ama ne var ki MELEĞİM bana süpriz yaptı.Dr'um bile şaşırdı hoş o kadar kötü durumum yoktu ama biz beklerden 1 ay sonra hamile kaldım...
Rabbim bize müjdeli haberi verdi ve Suan bu duyguyu yaşamakta güzel
kızlar aranızda 12 haftalık hamile olan varmı ? yada bu haftalarda bel ve kasık ağrısı olan varmıydı?
Ehh işte 81 il gezmesemde yine de Memleketlerim yaaa çok severim havasını suyunuSen Türkiye'li olmuşsun artık...
O günler geride kaldı artık bence sende onları bakarak bozma moralini gerçi onlara bakarakta ne mücadeleler atlatmışsınız anlıyor insan...resimler çok agır hakketten eklemiyeyim .. aglarken cekilmiş hep transfer öncesi yumurta toplama öncesi baygınken daha Diyorumki Allahım bu kez olsun lütfen, beni uyandırmaya gelen hemşire ağlamaktan uyanıramıyor o videoya çok şey anlatıyor
Aynen öyle oldu O yüzden benim MELEĞİM oAllahın sürprizi...
Ne kadınsın ya hiç acımamışsın adama :) Senden korkulur.
kızlar aranızda 12 haftalık hamile olan varmı ? yada bu haftalarda bel ve kasık ağrısı olan varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?