2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) Şimdi gidip eşimin başına ekşiyeyim ben kaza zanediyordum kandırdın beni diye

Eşimle ortak arkadaşlar vasitasıyla tanıştım ben o dönem 7 yıllık bir ilişkimi bitirdim 12 eylül 2005 te fotografçı arkadaşlarla brunch yaptık Üsküdarda
Daha sonra eşim bilgisayar dan süper anlar ve satıştadır kendiside
Aralık 2005 te ben çok kötü enfeksiyon geçirdim idrar yolu ve hastaneye ziyarete geldi.Sonra çıkmaya başladık
2006 17 eylülde Nişan
2006 12 Kasımda Nikahımız oldu ve eşim bana taşındı .Babamızdan kalma annemi 12 yıl önce kaybettim babamıda 2005 mart ayında kaybettim ve çalıştığımdan dolayı Avrupa yakasında oturamazdım düzenim var burda en büyük ablam alt katımızda oturuyor ortanca ablam bize 15 dklık mesafede

Bebek düşüncesi geçen sene yaz aylarında planladık benim işler çok yoğundu ve eşimde çok yoğundu bu arada ben rutin tahlillerime gittim geçen sene Kasım ayında karar verdik ve ağustosta bebeğimiz olsun diye ama Prolaktinim yüksek çıktı Sol göğsümde fibrokist çıktı(SÜT HORMONU) İLAÇ tedavisi 2 ay sonra Rahim flimi sonra yumurta takibi yapıldı.Yumurtam erken çatladığından dr hamile kalman için istersen Aşılama yapalım dedi bende maddi ve manevi şuan hazır değilim dedim ve 2 ay doğal yolla deneyelim Ramazan ayınada denk geliyor ramazandan sonra dedik ama ne var ki MELEĞİM bana süpriz yaptı.Dr'um bile şaşırdı hoş o kadar kötü durumum yoktu ama biz beklerden 1 ay sonra hamile kaldım...
Rabbim bize müjdeli haberi verdi ve Suan bu duyguyu yaşamakta güzel

ilk deneme sonucunu almaya gitmiştik ahstaneye sonuc çıktımı diye sormuştum çıkmadı demişlerdi tekrar gidip soracakken adımı gördüm listede gülay chatzı 000.2 beta hcg
eşimin yanına gittim olmamış dedim
sakın aglama dedi çok kalabalıktı tuvalete gittim orada öyle bi aglamıştımki öyle aglamıştımki kriz gecirmiştim kapıda millet ne oldunu soruyor bense içerde can çekişiyodum çöok küçüktüm ya 21 yaşındaydım daha sonra tabi aylarca psikolojik destek gördüm eşimde ne yapalım donör kullanırız kim ne bilecek demişti o bile bana bi kapıydı yani o kadar caresizdik ki her yol mübahtı hani deseler şu adamı öldür o zaman oalcak bilsem oalcak yapardım .. halbuki deneme şansımız vardı ama ben öyle algılamıyordum..
hele eşimin testisden sperm aranacağı gün.. bahsettiğim öteki forumdan bi arkdaşım gelmişti yanımıza destek için.. eşim ameliyata girdi kayınvaldidem kayınpeder abim falan bi baktım yoklar ama öleceğim o kdar kötüydüm yani ameliyat odasına giderken eşimin dr gördüm üzeri kanlı ne oldu dedim çıktı dedim ne çıktı dedim spermmi evet dedi dondum kaldım en büyük zaferdi bizim için çünkü ihtimal verilmiyordu çıkacağına..

birde şimdi resimler öyküsü vardı yazmak gereksiz bu ikinci tedavimden

Sen Türkiye'li olmuşsun artık...

resimler çok agır hakketten eklemiyeyim .. aglarken cekilmiş hep transfer öncesi yumurta toplama öncesi baygınken daha Diyorumki Allahım bu kez olsun lütfen, beni uyandırmaya gelen hemşire ağlamaktan uyanıramıyor o videoya çok şey anlatıyor

Allahın sürprizi...

rahim yukarı çıkıyor ondan bu agrılar oluyor ama uzun sürmemeli her zmana aynı yerde agrı oluyorsa dr sormalısınız

hep şey derdim Allahım hiç paramız olmasaydı bebeğimiz olsaydı para ne ki.. Şimdi maddi sıkıntı çekiyoruz çünkü çok fazla para harcandı ama umrumda değil arabamız bile yok artık ama ben artık hamileyim inşallah Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip eder..
her zaman kaybetme korkusu var Allah göstermesin gerçekten oplumuzun acısını bize yaşatmasın dayanamam Allahım korusun hepimizi..
eşim bi kaç gün önce ben omlet yapıyorum sabah çok erken ne oldu oğlumuz acıktımı yoksa dedi boğazoma bi yumruk yedim sanki hamile oldumu bile unutmuştum bir anda tabi içim sevinç doldu .. ama artık ağlamayacağımm

Sen Türkiye'li olmuşsun artık...
Ehh işte 81 il gezmesemde yine de Memleketlerim yaaa çok severim havasını suyunu

O günler geride kaldı artık bence sende onları bakarak bozma moralini gerçi onlara bakarakta ne mücadeleler atlatmışsınız anlıyor insan...

Allahın sürprizi...
Aynen öyle oldu O yüzden benim MELEĞİM o

Allahh sizede çok büyük süpriz yapmış ınşalalh kim yani şu dünyada kim bu acıyla yaşıyorsa Allah herkeze nasip etsin gerçekten hiç kimseye bu acıları yaşatmasın..

Ne kadınsın ya hiç acımamışsın adama :) Senden korkulur.

Yok kardeş, ben aslında melek gibiyimdir a.s
Ama çıkarken o beni çok küçümsedi, çok salak yerine koydu... İyi niyetimi çok suistimal etti... Ben de sonra acısını çıkardım...kötükedihüso
Ama şimdi çok değer verir, çok da korkarkötükedihüso, başına gelebilecekleri biliyor çünkü...
Önemli olan huzur be kardeş, öyle yada böyle huzuru dengeyi oturtmak...:içelim:

kıslar bebeğimi görmeyeli bugün 9 gün oldu yani biri höyt dese koşup gidicem görmeye dayanamıyorum görmeden kuşkuda kalıyor içim salı gününe kadar dayanabilirim umarım

edebiyatci222, efecrin, ezgim29, gulencim, leylaaa07, neslihan28, semahamit, Siendrunce, Sinpac, taburcu, yaz34

Yavaş yavaş eve gitme zamanım geldi sizlere iyi aksamlar kendinize ve meleklerinize iyi bakınvereliniortaka.s.

kızlar aranızda 12 haftalık hamile olan varmı ? yada bu haftalarda bel ve kasık ağrısı olan varmıydı?

Arkadaşım iki gün sonra 12 haftam dolacak inşallah. Bu hafta 3 gün çok şiddetli bel ağrım oldu ara ara da az da olsa kasık ağrısı. Bel ağrısı hala hareket ederken kendini hissettiriyor ama 3 gün işkence gibiydi.

delikafadulden delikafadulden haa dur sen durr bebekte bizim kafamızdaki 100 sacında 100 koparacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…