2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz çok sıkıntılı günler gecirdik yani o günlerin diili olsada konuşsa tam evlendik ilişkiye giremiyoruz allahım balyoz gelse acamaz o kadar kötüyüm 3 doktordan sonra 11 ayllık evliyken sorunu aştık ben çok anne olmak istiyordum ama tam 14 aylık evliykende cocuk sahib i olamayacağımızı öğrendik.. sperm sayosısı 0 idi.. bi 10 ay hiç anne olamayacağımı bile bile yaşadık kavga gürültü etrafın baskısı hergün gidilen ayrı doktorlar sacılan paralar.. harcanan umutlar.. ilk denemede başarı saglanmadı ama sperm buluntu testislerden çekildi .. 2.denemede dondurulmuş 3-5 spermden biri.. canım oplum .. 180 derecedeki sperm bize evlat olarak geri döndü.. şimdi ise zaferi biz kazandık çok mutluyuz.. sanki yeni evliyiz eskiyi yaşanmamaış farz ediyoruz.. eski forumumuz gelsin size o zamanların yazılarınıda kopyalarım anne olan olmayan herkez gözyaşlarına boguluyordu mucadeleyi ben kazandım ama..
evlat edinin diyenlerede kapak oldu hamile kalmam..
7 temmuz 2007 bi dr odasında evlat edinin denmişti yada sperm dönürü kullanın denmişti denemeyin paranızı harcamayın denmişti.. 7 temmuz 2009 bi dr odasında gebelik kesemi gördük

neslihancım bende kullandım hamileliğimin başında ağustosun 3 de bıraktım bende 11 haftalık hamileyim .progestan bende vajinamda çok kaşıntı yaptı çok rahatsız edici bir ilaç .

canım ya doktormu bırakmanı söyledi sen mi bıraktın? bende de kaşıntı yapıyor hafaya gideceğim doktora ben de o zaman bırakırım herhalde...

Bizi de biri tanıştırmıştı... Eşim benden 2 yaş büyük... Ama nişandan önce 1,5 yıl kavga ettik... Bazı şeyler daha farklı olsaydı, o daha akıllı-uslu bir adam olsaydı, belki daha önce evlenirdik... Beni tam 1.5 yıl sinir edip ağlattısenağlama Çok üzdü... Ama ben de evlendikten sonra 6 ay hırsımı çıkardım...

zuzu ikizlere ne yaptırıcan olurmu değer absürt çıkar kendini korkutucan hangisi hangi bebeğin nereden bilecekler, ense kalınlıkları iyi bildiğim kdarı ilee canımm
öyle sapsarı değil benimde acık sarı sarımtrak desem olacak ama saro oldu belli yanii ilaclardanda olabilir ben 3 tane folik ğlus ömega 3 elevit coraspin kullanıyorum

Gulen okuyunca gozlerim doldu...

allah çok büyük canım kolay değil atlattıkların umudu kesmemek gerek işte.artık eski günler seni sakın üzmesin çünkü sen kazanansın tatlım.allahımdan isteğim hepiimizin çocuklarına sağlık versin:Saruboceq: onları bize düz kavuştursun inşaallah:Saruboceq:.ayy kıymetliniz artık ismi ne olacak gülencim karar verdinizmi?

Tam bir mücadele sizin ki zorlukların altından başarı ile çıkmışsınız maalesef insan zihniyeti işte Meleğiniz simdi sizinle ne güzelllla.s.

Canım Allah kimseye yaşatmasın bunlarıııı..gerçekten çok kötü bişi...

Herkese ii akşamlar kıslar kocam gelmiş kapıda bekliyoooo

Canım yaa, sende epey uğraş vermişsin, sonunda zafer senin olmuş ama :))

Gülencim, hikayen beni çok etkiledi, okurken gözlerim dolu yaa, tebrik ederim tekrar canım, Allah bebeğine uzun ömür versin sizlere bağışlasın..

Gülencim Allahın mucizesi, hepimizin bebeği kıymetli elbette, ama sizin heyecanınız, düşkünlüğünüz, korkularınız bir başkadır. Allah sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ben bunu çok söylüyorum ama her şey kullar için, her şey bir sınav. Ne büyük acılar çekiliyor. Allah bize isyandan uzak, sabırla ve sevdiklerimizle yanyana acılara dayanma gücü versin.

Gelsene...sositososito

Benim eşimden dolayı sadece Ankara da yaşayabiliyoruz...

Ahhh ahhh kuş olsam şimdi nerelere gitmem ki .....Antalya, Ankara,Bursa,Bilecik .Balıkesir (eşimin memleketi),Eskişehir...

Antalyada :En sevdiğim arkadaslarımdan biri
Ankara :Sen
Bursa: Kuzenlerimm,Yeğenlerim
Bilecik :Memleketimmm (çok özledim)
Balıkesir:Eşimin memleketi
Eskişehir :Yeğenim

Teşekkür ederiz arkadaşlar
bilmiyorum bi ara umut olacak diyodum erkek olursa daha hamile kalmadan yada kız olursa ödül falan diyodum ama şimdi çok büyük ihtimal ege olacak

sizin hayatınızda çok zormuş ama çok şükür rabbim dualarınızı duymuş canım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…