- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.401
kaydirigubbakcemile3 canan 3 litre iç muhakkakk cicimm
edebiyatci222, efecrin, ezgim29, gulencim, leylaaa07, neslihan28, semahamit, Siendrunce, Sinpac, taburcu, yaz34
Yavaş yavaş eve gitme zamanım geldi sizlere iyi aksamlar kendinize ve meleklerinize iyi bakınvereliniortaka.s.
herkese iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
İyi akşamlarr kıslar ben ne çok durdumbugünnn 3ten beri forumdayımm yeter bu kadarr :)
acık özletmek lazım kendimizi
selamlar güzel mart annişleri,.herzamanki gibi ilk işim geçmişi okumakla geçti,.anca bitirdim,.notselkiecim profil yapmışız..çok güzelmişsin.tütütü artı yaz içinde geçerli,.. nazar değmesin.birde selkieceim göbüşün resimlerinide gördüm,.birde kıyafetlerin çok şeker,.klasik hamile kıyafetlerinin dışında,.baya zevklisin.:lepi:2-)zelişcim sakın moralini bozma daha önceden de dediğim gibi,herşey yolunda olacak,inan içime öyle doğuyo,.bebikin her daim seninle olcakk:lepi:3-)essamayit arkadaşım,benisormuşsun izinde olduğum için,sadece bu saatler giriyorum,.iki hafta iznim boyunca pcden biraz uzaklaşmak istedim,.çalışmaya başlayınca muhabbete devammm:lepi:4-)yeni gelen arkadaşlarımız olmuş,.hoşgelmişler,.istatistik yaparsak mart ayı sanırım en yoğun topikkk inşallah kimse listeden ayrılmaz,.ALLAH kimseyi üzmesin.HERŞEYİN hayırlısını versin.:Saruboceq: :Saruboceq:5-)bazı arkadaşlarımız cinsiyetini öğrenmiş,.yinemi erkekkkkkkkk:lepi:demiştim mart topiği erkekten geçilmeyecek.nasip olursa haftaya randevum var benimde,.bakalım doktor amcamız ne diycekkk:ecrin_bebek: bebikimi çok üzledim.biran önce sabırsızlanıyorum görmek için..eee oda annişini özlemiştir.selam gönderecektir,muhtemelennnsositososito sositososito
neyse ben yine listemizi düzenleyim,.geri dönerim.öpüyorum herkeşi..mucuks mucukkss:1hug: opuyorumnanaktan :1hug:
kızlar bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim.kendi doktorum yoktu başka doktora.geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde aşırı derecede iltahap var dedi ve antibiyotik verdi bede kullandım.bugün tekrar test yaptırmak istedim geçmiş mi diye doktor gerek yok dedi.içmeyin verilen antibiyotikleri hamilelikte ilaç içilmez.sonra bebğiniz sakat olacak dedi içime kuşku düşürdü.Benim kendi doktorum verdi ama bu ilacı bana.
Aranızda antibiyotik kullanan varmı acaba yada bilen varmı bişey olurmu?
kızlar bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim.kendi doktorum yoktu başka doktora.geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde aşırı derecede iltahap var dedi ve antibiyotik verdi bede kullandım.bugün tekrar test yaptırmak istedim geçmiş mi diye doktor gerek yok dedi.içmeyin verilen antibiyotikleri hamilelikte ilaç içilmez.sonra bebğiniz sakat olacak dedi içime kuşku düşürdü.Benim kendi doktorum verdi ama bu ilacı bana.
BURÇLARA GÖRE ANNELER
Kova burcu anne 21 Ocak-19 Şubat:
İlk önceleri annelik onları şaşırtır. Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Kendini ona adasa bile biraz mesafeli davranır. Çocukların üstüne aşırıdüşmezler. Çocukların yaptığı herşeyi doğal karşılar, pek cezalandırmaz. Sevgi gösterileri yapan bir anne olmayacaktır ama her davranışta kusur da aramayacaktır.Arkadaşça konuşacak, davranışlarıyla örnek olacaktır. Ev ödevlerine yardım eden eğlenceli bir annedir.
kıslar bebeğimi görmeyeli bugün 9 gün oldu yani biri höyt dese koşup gidicem görmeye dayanamıyorum görmeden kuşkuda kalıyor içim salı gününe kadar dayanabilirim umarım
ya yok mu soyle nöbetçi ultrasoncu, istediğimiz zaman gidip görelim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?