2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese biz geldik.

dışarıda uslu durdu neyseki alp sadce gelirken arabada canıma okudu.gezinirken ani bir kararla anne çocuk sağlığı merkezine girdim.kilo boy falan bakılsın diye ve Alp 7500 66cm çıktı.tabi ben hemen panikledim nasıl olur bu çocuk 15 gün önce 7700 gr dı dedim.ve hemen doktoru aradım oda gözden kaçırıyorsun 15 gün içinde 2 cm de uzamış dedi çok sıcak sıcaktanda olur ayrıca çok hareketli tartıdan tartıyada fark eder dedi. ama doktorda anne çocuk sağlığı merkezide artık ek gıdaya başla dedi.bizden böyle işte...............

[QUOTE=SEYYALTANER;
ya tekeri olsunda annem de koca bi ev var tutusun bi ucundan kadırsın dolaştırsın dursun yapar bizimki :):)): ) aşağı yatırmak gerekiyor sanırım biraz büyünce hani kalkmaması için ara katını kaldırmak lazım...

bence kaldırsamha kar etmicek bi kere kımıldandıkça yatakta oynuyo ha bu arada benimki bu durumu çok seviyo yatakta debeleniyo içinde kırmızı şeitler var yatak sallandıkşa onları yemeye çalışıyo ha bu arada beirtiyim ben de tembel bi anneyimdir öle ordan oraya taşımıyorum o yüzdende bıraktığım yerde kalıyo olabilirakannehir

Selam kızlar
yaz merak etme bizimki geçen ay s.o. 8100 çıkmıştı
bu ay dijitalde 8 çıktı dijital doğru çıkıyor so güvenilir çıkmadı bizim her zaman
metinde aşı oldu bi bacaktan 2 diğeri 1 bşrde ağızdan
tek bacaktan 2 tane yapılınca dayanamadı artık hemen aldım kucağıma emzik verdim uyudu

biz tatile park yatağımızla gittik 2 dk kuruyorsun fakat içinin yatağını filan alıp katlamadan kapıdan geçiremezsin

hb jalecim ekliyorum yazmışsın ekledinmi faceden ? bu araar berat çok huysuz fırsat vermiyoki girip yazxayım bişeyler hep kucak hep gezmek istiyo yaw :1shok:

kızlar kızım bugün ben işteyken 5 saat aç kalmış. geldim gayet sakindi. bu çocuğa biz vermesek aç olduğunu hissetmiyor sanırım. biraz önce pirinç unu ile mamadan muhallebi yaptım epeyce yedi. biraz zorlandık ama olacak o kadar. sanırım yavaş yavaş alışıp biz de başaracağız. inşallah..

kızlar tiroidiniz varsa ertelemeyin derim benimde hamilelikte çıkmıştı çok çalışıyomuş doğum yaptıktan sonra gel demişti doktorum önce beratın hormonuna baktılar sınırda çıktı demişlerdi ama çok şükürki ikinci teste normale dönmüş banada doktor ilaçlarına devam ett demişti gerçi ben içmedim:kedi: hamilelikte ortaya çıktığı için sonrasında geçeceğine inandirmıştım çok şükür öyle oldu normale dönmüş ama doktorum bu rahatsızlığın ihmal edilmemesi gerek tiğini söyledi çünkü başka rahatsızlıklara yol açarmış inş... sizinkilerde bi an önce geçer canlarolumunekankayizsmile

kızlar bide siz hangi marka mama alıyosunuz hangi güvenilir ben daha hiç almadım?bide mama vermek şartmı ?artık doymadını belli ediyo küçük beyimiz artık biz yerken ağzımıza bakar oldu gerçi bikaç gündür yogurt sebze püresi vermeye başladım tabi az yedi inşş alışırakannehir

Bağışıklık sistemini koruduğu ve anne sütüne en yakın özellikte olduğu için milupa aptamil kullaniyorum ben

evet eşimin görevi dolasısıyla 3 senedir muş merkezdeyiz a.s vana da geçen sene gezmeye gelmiştik baya büyükmüş muş a göre ah tamarayı gezmiştik

Askermi esın bizde esimin gorevi dolayısıyla van dayiz, inşallah seneye biticek:))) bende sınav için Mus a gelmiştim, dediğin gibi Van'a göre küçük bir yer..

bugün sinir dolu bi gün geçirdim bol bol atışmalı huzursuz we şimdi zicirlikuyuya karting parka gitmeye karar werdim. biraz hız yapıp rahatlamam lazım bu kararımı henüz cengz bilmiyor birazdan arayacağım!

Askermi esın bizde esimin gorevi dolayısıyla van dayiz, inşallah seneye biticek:))) bende sınav için Mus a gelmiştim, dediğin gibi Van'a göre küçük bir yer..

eşim polis aslında bizim bu sene dolmuştu bizde geçen sene lojmana gemiştik tekrar tekrar taşınmaktan bıktığım için bide berat seneye biraz daha büyür diye kaldık bakalım insan bi süre sonra mecbur biraz alışıyo zaten olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…