- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.181
yaa bizimki gündüz uyuyor gece ayakta birde ağlıyor açın ışıkları kalkın oynayalım diye bakıyor eğer babası uyuyorsa onuda tekmelerle çimdiklerle uyandırıoyr... tabi bu durumda biz doğru yan odaya hamileyken ayırmamıştım kocamla yatakalrı şimdi o uyuyor ben evde geziniyorum ....
ya bizimki gündüzde uyumuyo çok canımı sıkıyo tmm gece gezeyim bende o bari gündüz uyusun dinlensin bizde ayırdık odaları ama dellendim dün kalk edim mama hazırla oğluna ben yatıyorum bi tafra gitti hazırladı 1 ay anlatır artık her gece ben bakıyorum çocuğa diekaydirigubbakcemile
yaa bizimki gündüz uyuyor gece ayakta birde ağlıyor açın ışıkları kalkın oynayalım diye bakıyor eğer babası uyuyorsa onuda tekmelerle çimdiklerle uyandırıoyr... tabi bu durumda biz doğru yan odaya hamileyken ayırmamıştım kocamla yatakalrı şimdi o uyuyor ben evde geziniyorum ....
ya bizimki gündüzde uyumuyo çok canımı sıkıyo tmm gece gezeyim bende o bari gündüz uyusun dinlensin bizde ayırdık odaları ama dellendim dün kalk edim mama hazırla oğluna ben yatıyorum bi tafra gitti hazırladı 1 ay anlatır artık her gece ben bakıyorum çocuğa diekaydirigubbakcemile
benim oğlanda en fazla 2 buçuk 3 saat dayanbiliyor uylusuzluğa sonra yatıyor artık 2 saat uyuyabiliyor
bende bebek odasında yatıyordum artık kendi odama geötim ağlayınca duyuyorum bende gecede 1 kere filan emzirmeye kalkıyorum son 3 günüdr 6da uyanıyor 7 iyiydi ama 6 çok erken zaten sabah namazı 5te uyuyup hemen uyanmak zorundayım
geçmiş olsun kuzulara
inşallah önemli bi alerji değildir
kocana bu kadar kızgınken kayınvalide ve görümce ağırlamak pek hoş olmayacak sanırım
neeeeeeee akannehir :bbo:
Allah'ım sabır versin yaa yazık sanaa :teselli:
tekrardan hoşgeldin özlem ekliyorum face den
ona da yazık ama yaa kadıncağız gününü gün etmiş sayenizde hem bak teşekkür etmeyi de ihmal etmemiş bi dahaki sefere senin istediğin gibi olur inşallah ama unutma yaşlıları sevindireni Allah sevindirir yerimseniben
ilahi aylin güldürdün beni yahuuu kaydirigubbakcemile3
neyse Allah gönlüne göre versin
canm sendedemi var tiroid hangi cinsten bendede hamilelikte çıktı haşimatoydu galiba ilk sekiz ay sürekli gittim kontrole oğluşumu etkilemesin diye her ay ölçtürdüm çok iyi gidiyordu doktor galiba yendik artık dedi bi dahada gitmedim ama tırsıyorum valla tekrarlamışsa diye gitsem şimdi bir sürü ilaç yine şuan hangi ilacı kullanıyorsun canım
kızlar bide siz hangi marka mama alıyosunuz hangi güvenilir ben daha hiç almadım?bide mama vermek şartmı ?artık doymadını belli ediyo küçük beyimiz artık biz yerken ağzımıza bakar oldu gerçi bikaç gündür yogurt sebze püresi vermeye başladım tabi az yedi inşş alışırakannehir
kimsecikler yokmu ? herkes iftarda demekki bizde muşta bulunduğumuz için o telaş bitti...
Bu arada mustasin demek yakinmisiz bende Van'da oturuyorum. Ama su an istanbulda annemlerdeyim..
evet eşimin görevi dolasısıyla 3 senedir muş merkezdeyiz a.s vana da geçen sene gezmeye gelmiştik baya büyükmüş muş a göre ah tamarayı gezmiştik
Askermi esın bizde esimin gorevi dolayısıyla van dayiz, inşallah seneye biticek:))) bende sınav için Mus a gelmiştim, dediğin gibi Van'a göre küçük bir yer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?