2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef alışmak zorundayız başka care yok(

kesinlkle kesme.. markayı değiştir milumil al onun tadını her bebek sewrmiş.. günde 2 kez wer mama
hasret cerry e kim bakacak ya sen hız yaparken ? :kedi:

anneeeemmmlaelaelaelaelae

bugün sinir dolu bi gün geçirdim bol bol atışmalı huzursuz we şimdi zicirlikuyuya karting parka gitmeye karar werdim. biraz hız yapıp rahatlamam lazım bu kararımı henüz cengz bilmiyor birazdan arayacağım!

Hasret benide al yada ben seni aliyim caddeye gidelim:))) kızları arka koltuğa atıp tam gaz uçalım:))))) saka bı yana neyse canını sıkan takma kafanı salla gitsin cnm

kesinlkle kesme.. markayı değiştir milumil al onun tadını her bebek sewrmiş.. günde 2 kez wer mama

anneeeemmmlaelaelaelaelae

hayırdır canım ya ne oldu ehliyetin var mı hem nasıl hız yaparsın çok ayıp senin dünyalar tatlısı bi kızın var allah korusun ya bişi olursa olmazzzzzzzzlmaz:

Jale ya benim park yatakta kraftın ama acaip gıcırdamaya başladı bu aralar yaa o kırılma noktası özellikle çok gıcırdıo. hani agzı lastikli cep gibi bişey warya o taraf gıcırdıo sürekli ordan sallıyorum ondan mı ki. seninkinde varmı bişey üff sinir oldum gacır gucur daa 2 aydır kurulu o benim.:S

Hasret dün digiturkte showmaz die bi kanal war orda izledim cocuk dr si dio. ocukların yağ hücreleri 2 yaşına kadar oluşurmuş kilo derdi yüzünden bebeklerinizi aşırı beslemeyin dio. Tr hariç hiç bi ülkede şişman cocuk takıntsı yok dio. sen hani kafaltıda bi çay kaşıı tahin weriorm diosun ya herügn o çok ağır yaa daha bünyesi kaldırıp süzemez onu sırf yağ o. susam yağı. ya çeyrek kaşık wer yada werme wala. doktorun biliomu werdiğini. bi söylim dedim ben...

hayatım ölçülerine iyi bak dar olsun biraz zaten 4 yaşa kadar kullanılıyor.. 70cm diyenler kapıdan geçmiyor 65lik seçmelisin..
ama o kadar da kilo farketmez kii 50gr falan yanılır yani sıpa belki boya atmıştır..
Hasret benide al yada ben seni aliyim caddeye gidelim:))) kızları arka koltuğa atıp tam gaz uçalım:))))) saka bı yana neyse canını sıkan takma kafanı salla gitsin cnm

hadi o zamn:) delü kocamı aradım ben dükkanı kapatıp kartinge gidiyorum dedim.. o da kafanmı güzel senin dedi yooo ramazanda içmiyorum dedim:)) bu soğukta sıyırdın iyice dedi otur oturduğun yerde ben gelip hızını alırım senin dedi-tatlicadiarzu- mallll:çok üzgünüm:

dr.um henüz kahwaltı werdiğimi bilmiyor.. 1 ay bunlara alışsın öyle başla dedi kahwaltıya.. peki tahin pekmez falan katacakmıyız dedim tabi dedi ben yazıcam sana bi daha ki ay dedi ayrıca bak...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...pekmez-sadece-tahin-veren-var-arkadaslar.html

merhaba güzel mart anneleri sizleri özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.benim kızım da gayet iyi büyüyor ücretsiz izine ayrıldım evde kızıma bakıyorum.hepinizi çok öpüyorum.

hmm okudum. 7 aylıken başlayan war 2 yaşındada var. ne bilim ya bana çok ağır bi gıda gibi gelio. faydalıdır illakide hergün olunca tereddüt ettim ben. bebişine dokunur fln die. inş iyi olur.
bide bi ahbabımız wardı kızı böyle nası zayfıtı warya kadın yazık 3 külotlu çorap giydirirdi azcık toplu görünsün die cocuk bişey yemiodu kadın neler yedirdi bıldırcın yumurtaları yağ yapan şeyler karışımlar fln kız şimdi liseye gidiyor ve obez tedavisi görüyor ilkokuldan sonra bi kilo aldı bi kilo aldı annesi kafasını vuruo şimdi keşke ugraşmasaydım die kız asosyal arkadaşı yok bişeyi yok. kız maş şimdi nasıl yiyor annesi yeme desem bozuluyor dio tabagına az koysam alınıor dio bide kız cocuu yani.. öyle bi kaç örnwek war etrafımda ve görünce korktum bende. sonra cıkıo bu yedikler ortaya cunku. ilerde bi cocuga yeme demek ye demekten çok daha zor cunku..
hepimize sağlıklı günler bebişlerimizle beraberrr.. iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr
hasret tükan noldu bu arada satılmıo mu daa

canım benimm bunların hepsi diş belirtisi ben 1 aydır ne çekiyordum gece gündüz allaha şükür bu gün itibariyle çıktı üst dişelerimiz rahatız biraz... allahım kolaylık ve sabır vere

kızlar nsaılsınız selin gecleri uyuymuyor artık sizded eduurm öylemi uykusuzluktan gözlerim kapanıyor....
dişler geliyor tatlım kolay gele

heee bende anama dert yanıyodum zeynoya beşik almalıyım diye dönmeleri başladığından bu yana kocaman yatak ta yatıyor anneannesinin sığmıyor hasbam evdeki çok ufak bakalım ne alacaz
ben size diyorum çok fark ediyor tartılar bide bezle ve badiyle tartıyo bazıları hepten değişiyo ben evde kendim tartıyorum dışarıdakileride pek takılmıyorum panik yapma bence tartılardan yoksa maşalalh alpe kg vs kaybetmiş olamaz
bugün sinir dolu bi gün geçirdim
bol bol atışmalı huzursuz we şimdi zicirlikuyuya karting parka gitmeye karar werdim. biraz hız yapıp rahatlamam lazım bu kararımı henüz cengz bilmiyor birazdan arayacağım!

gezzzz anam gez sen gezmeye gelmişsinnn :))):içelim: daha benle içecen ona göre bak gidiyorum ayın 18 nde ona göre
evet eşimin görevi dolasısıyla 3 senedir muş merkezdeyiz a.s vana da geçen sene gezmeye gelmiştik baya büyükmüş muş a göre ah tamarayı gezmiştik

oy oy o görev derdi varya ben ne diyem nerelere başımı çalam bende karstayım bi çıka tayinimiz kurban adadım allah kolaylık vere

İyi gecelerr kızlar..

Hasretçim kartinge gidemedin mi yanii sempatiksalakcinni Gece gece güldürdün benii :))

Hayden ben yatıyorum

ÖNCEEEE HERKESE GÜNAYDIIIINNN .. DÜN AZ KONUŞÖMUŞSUNUZ ŞÖYLE EHRKESLE Bİ HAŞİR NEŞİR OLAYIM GÜN YNE YOĞUN OLURSA BAKAMMA HİÇ BURAYA

bizim 3. dişimiz bu akşam çıktı allahım hayırlısıyla sizlerede yaşatsın.....

AYAYYY NE GÜZEL HAYIRLI OLSUN BİİZMKİELRDE GÖRÜNÜR BİR DURUM YOK HALA ACABA KEMİKLERİMİ AZ GELİŞİYOR DOKTOR BOL GÜNEŞ ALSIN DEMİŞTİ BINGILDAĞINI KONTROL EDİNCE ????

heheh kıslar bız bu cumartesı kocam oglum ben kayınvalıdeme gıdıos 1 hafta orada kalacagız

ALLAH KOLAYLIK VERSİN....

merhaba güzel mart anneleri sizleri özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.benim kızım da gayet iyi büyüyor ücretsiz izine ayrıldım evde kızıma bakıyorum.hepinizi çok öpüyorum.

OOOOHHHH HADİ HAYIRLISII NEDEN AYRILMA İHTİYACI DUYDUN ?

ORKİDE harekatı diye bir şey var avon gibi orada doğal yeşil kurbağa temizlik ürünü ondan kullanıyorum lekeye sıkıp makinaya atıyorum bütün lekeler çıkıyor guclubacismile

iki üç sayfa baktım da eymen paşanın kan sayımı yapılmış alerjisi olabilir yazmışsın pınarcım geçmiş olsun

sağ olasın canım Allah sana da hayırlı kapılar açsın belirsizlikten kurtulasın inşallah..

evet başlamadım sadece tatlarına baktırdım inşallah bağışıklığı sağlam olur...

HİJYENİM geçmiş olsun EYMEN E.ee peki bundan sonra ne olacak?[/COLOR]

sağ olasın
bir buçuk yaşında yapıla kan testi ile anlaşılabiliyormuş alerjinin neye olduğu...
sanırım lifli gıdalara alerjisi var çünkü bir gün önce hurma içi yedirmiştim azıcık bilmiyorumkismile
tabi bu sadece bir zann umarım öyle değildir yoksa işimiz çok zor

Hijyenim sizede geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar Eymenimiz..
.

inşallah canım sağ olasın

sağ ol canım 5.ay için yedi az değil bir ayda 350 grm alması az
işte sorunda burda benim sütüm var ama eymen iştahsız... emmiyor sağıyorum 150 cc 100 cc ancak içiyor adam ve doydumu imkanı yok ağzını açmıyor...
bende alıştım artık ağzı olan konuşa dursun...

Merhaba kızlar,

Pınarcım Eymen e çok geçmiş olsun, dişleriniz de hayırlı olsun, pek şekerler :) geçen yazdım ama görmedin herhalde.

canım sağ olasın eymen bu ara fena benim başım duman görmemişimdir hatırlamıyorum çünkü
koca kişisiyle biz de hiç kavga etmezdik şimdi eymen bahanemiz oluyor tartışı duruyoruz
sorun ne acaba ben de çözemedim

inşallah önemli bi alerji değildir
kocana bu kadar kızgınken kayınvalide ve görümce ağırlamak pek hoş olmayacak sanırım

inşallah
ağır misafirlerimizi ağırladık gecenin sonunda kayınvalidemler kalkmış görümcemler oturuyordu saat 12 yi vurduğunda gözlerim kapanmaya başladı yorgunluktan oturduğum yerde resmen uyuyacağım bende eymeni emzirmeye gittim uyumuşum orada görümcemlerde 10-15 dk.sonra kalkmış gitmişler koca kişisiyle sahurda barıştık... ama küs olduğumuzu kimseye belli etmedik... olumunekankayizsmile

SELAM:1ninca:
Pıar cım kan düşüklüğü yagmurdada var kan damlası ferrumu günde 7 damlaya cıkarttı dr..
gecmişosun eymen me..

sağ ol canım biz de sabah 7 akşam 7 damla kuzularımıza bol bol kan ola inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…