- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.201
bugün sinir dolu bi gün geçirdim bol bol atışmalı huzursuz we şimdi zicirlikuyuya karting parka gitmeye karar werdim. biraz hız yapıp rahatlamam lazım bu kararımı henüz cengz bilmiyor birazdan arayacağım!
eşim polis aslında bizim bu sene dolmuştu bizde geçen sene lojmana gemiştik tekrar tekrar taşınmaktan bıktığım için bide berat seneye biraz daha büyür diye kaldık bakalım insan bi süre sonra mecbur biraz alışıyo zaten olumunekankayizsmile
kesinlkle kesme.. markayı değiştir milumil al onun tadını her bebek sewrmiş.. günde 2 kez wer mamaşu an doktordan geldim rutin kontrol diye gittim 1 ayda sadece 200 gram almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı idrar tahlili yaptılar diş belirtisi de yok dedi doktor iyice çöktüm ek besini öğün olarak ver dedi sebze çorbası yoğurt muhallebi mamayı kes dedi iyi de sütüm zaten az bu bebeğin bağışıklık sistemi nası gelişecek birazda grip gibiymiş 3600 doğdu oğlum şu an 68 cm 7250 gr
sizce mamayı keseyim mi sizler nası yapıyosunuz?? ühü ühü
hasret cerry e kim bakacak ya sen hız yaparken ? :kedi:
bugün sinir dolu bi gün geçirdim bol bol atışmalı huzursuz we şimdi zicirlikuyuya karting parka gitmeye karar werdim. biraz hız yapıp rahatlamam lazım bu kararımı henüz cengz bilmiyor birazdan arayacağım!
kesinlkle kesme.. markayı değiştir milumil al onun tadını her bebek sewrmiş.. günde 2 kez wer mama
anneeeemmmlaelaelaelaelae
sağolun kızlar ateş olmadı ya ona seviniyorum gece falan yükselmez inşallah
yok gamzecim sağlık ocağında vurulduğu için yapılmadı tahlil
fatmacım ben kullanıyorum park yatak kraft'ın dıştan ölçüldüğünde kısa kenarı 86 cm (içten70 cm) az önce senin için ölçtüm :)) yani kapılardan sığmıyor... daha küçüğü de 3 yaşına kadar kullanılır mı bilmiyorum
bu arada kocana ne hediye aldın fikir istediğinde iç çamaşırı al diye esprili bir öneride bulunmuştum ama görmedin sanırım kaydirigubbakcemile3
hayatım ölçülerine iyi bak dar olsun biraz zaten 4 yaşa kadar kullanılıyor.. 70cm diyenler kapıdan geçmiyor 65lik seçmelisin..[ı]park yatak kullanan arkadaşlar memnunlar mı annemlere beşik almmız gerekiyro 3 yaşına kadar kullanabileceği bişey mi nnemelrin aldığı beşik küçük oluyor miniklerden almışlardı şimdi selin onda rahat değil annem taşınabilir bişi istiyor evi büyük annemin ve her odada yanında dursun istiyor park yatak sizce bu duruma uygun mu ve 3 yaşına akdar yatabilir mi içinde ? [/ı]
ama o kadar da kilo farketmez kii 50gr falan yanılır yani sıpa belki boya atmıştır..selam herkese biz geldik.
dışarıda uslu durdu neyseki alp sadce gelirken arabada canıma okudu.gezinirken ani bir kararla anne çocuk sağlığı merkezine girdim.kilo boy falan bakılsın diye ve Alp 7500 66cm çıktı.tabi ben hemen panikledim nasıl olur bu çocuk 15 gün önce 7700 gr dı dedim.ve hemen doktoru aradım oda gözden kaçırıyorsun 15 gün içinde 2 cm de uzamış dedi çok sıcak sıcaktanda olur ayrıca çok hareketli tartıdan tartıyada fark eder dedi. ama doktorda anne çocuk sağlığı merkezide artık ek gıdaya başla dedi.bizden böyle işte...............
Hasret benide al yada ben seni aliyim caddeye gidelim:))) kızları arka koltuğa atıp tam gaz uçalım:))))) saka bı yana neyse canını sıkan takma kafanı salla gitsin cnm
Hasret dün digiturkte showmaz die bi kanal war orda izledim cocuk dr si dio. ocukların yağ hücreleri 2 yaşına kadar oluşurmuş kilo derdi yüzünden bebeklerinizi aşırı beslemeyin dio. Tr hariç hiç bi ülkede şişman cocuk takıntsı yok dio. sen hani kafaltıda bi çay kaşıı tahin weriorm diosun ya herügn o çok ağır yaa daha bünyesi kaldırıp süzemez onu sırf yağ o. susam yağı. ya çeyrek kaşık wer yada werme wala. doktorun biliomu werdiğini. bi söylim dedim ben...
merhaba güzel mart anneleri sizleri özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.benim kızım da gayet iyi büyüyor ücretsiz izine ayrıldım evde kızıma bakıyorum.hepinizi çok öpüyorum.
dr.um henüz kahwaltı werdiğimi bilmiyor.. 1 ay bunlara alışsın öyle başla dedi kahwaltıya.. peki tahin pekmez falan katacakmıyız dedim tabi dedi ben yazıcam sana bi daha ki ay dedi ayrıca bak...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...pekmez-sadece-tahin-veren-var-arkadaslar.html
slm anneler
nasılsınız ben walla koşturuyorum walla Hilal'le uğraşıyorum 2 gündür gece 2lerde yatıyoruz ayaklarımda derman kalmadı öğün vakitleride değişti valla 2 dişimizde artık oda belirginleşti ve eller ağızda yan taraflarda kaşınıyor sanırım ve ne mama alıyor ne beni az emiyor sanırım sütümün kalitesi yavaş yavaş azaldı gece emiyor ama
evi toparlamaya vaktim bile olmuyor huysuz olduk biraz..
alıntı yapmıştım herkese cevap yazacaktım ama benim kız durmuyor
herkes iyidir umarım?
dişler geliyor tatlım kolay gelekızlar nsaılsınız selin gecleri uyuymuyor artık sizded eduurm öylemi uykusuzluktan gözlerim kapanıyor....
[ı]park yatak kullanan arkadaşlar memnunlar mı annemlere beşik almmız gerekiyro 3 yaşına kadar kullanabileceği bişey mi nnemelrin aldığı beşik küçük oluyor miniklerden almışlardı şimdi selin onda rahat değil annem taşınabilir bişi istiyor evi büyük annemin ve her odada yanında dursun istiyor park yatak sizce bu duruma uygun mu ve 3 yaşına akdar yatabilir mi içinde ? [/ı]
selam herkese biz geldik.
dışarıda uslu durdu neyseki alp sadce gelirken arabada canıma okudu.gezinirken ani bir kararla anne çocuk sağlığı merkezine girdim.kilo boy falan bakılsın diye ve Alp 7500 66cm çıktı.tabi ben hemen panikledim nasıl olur bu çocuk 15 gün önce 7700 gr dı dedim.ve hemen doktoru aradım oda gözden kaçırıyorsun 15 gün içinde 2 cm de uzamış dedi çok sıcak sıcaktanda olur ayrıca çok hareketli tartıdan tartıyada fark eder dedi. ama doktorda anne çocuk sağlığı merkezide artık ek gıdaya başla dedi.bizden böyle işte...............
bugün sinir dolu bi gün geçirdim
bol bol atışmalı huzursuz we şimdi zicirlikuyuya karting parka gitmeye karar werdim. biraz hız yapıp rahatlamam lazım bu kararımı henüz cengz bilmiyor birazdan arayacağım!
evet eşimin görevi dolasısıyla 3 senedir muş merkezdeyiz a.s vana da geçen sene gezmeye gelmiştik baya büyükmüş muş a göre ah tamarayı gezmiştik
bizim 3. dişimiz bu akşam çıktı allahım hayırlısıyla sizlerede yaşatsın.....
heheh kıslar bız bu cumartesı kocam oglum ben kayınvalıdeme gıdıos 1 hafta orada kalacagız
merhaba güzel mart anneleri sizleri özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.benim kızım da gayet iyi büyüyor ücretsiz izine ayrıldım evde kızıma bakıyorum.hepinizi çok öpüyorum.
benim oğlanda en fazla 2 buçuk 3 saat dayanbiliyor uylusuzluğa sonra yatıyor artık 2 saat uyuyabiliyor
bende bebek odasında yatıyordum artık kendi odama geötim ağlayınca duyuyorum bende gecede 1 kere filan emzirmeye kalkıyorum son 3 günüdr 6da uyanıyor 7 iyiydi ama 6 çok erken zaten sabah namazı 5te uyuyup hemen uyanmak zorundayım
ALLAH KABUL ETSİN NAMAZDA DUA ET UYUSUN DİYE EN İYİSİ ... HEM KADIN OLMAK HEM ANNE OLMAK HEMDE ÇALIŞAN OLMAK ZOR OLUYOR BİRAZ AMA KABİLİYET MESELESİ BİZİM YİĞİT KOCALAR YAPAMAZ MESELA :):):)
biz tatile park yatağımızla gittik 2 dk kuruyorsun fakat içinin yatağını filan alıp katlamadan kapıdan geçiremezsin
KAPIDAN GEÇERKEN KATLAR O SORUN DEĞİLDE SALONLA MUTFAK KAPIALRI ZATEN ÇİFT AÇILIR HOL DEDDİĞİMİZ YERDE BAYA GENİŞ.. ODALARADA TAŞIMASINA GEREK KALMAZ SANIRIM SOUÇTA GECE BENDE ?
yaa bizimki gündüz uyuyor gece ayakta birde ağlıyor açın ışıkları kalkın oynayalım diye bakıyor eğer babası uyuyorsa onuda tekmelerle çimdiklerle uyandırıoyr... tabi bu durumda biz doğru yan odaya hamileyken ayırmamıştım kocamla yatakalrı şimdi o uyuyor ben evde geziniyorum ....
ya bizimki gündüzde uyumuyo çok canımı sıkıyo tmm gece gezeyim bende o bari gündüz uyusun dinlensin bizde ayırdık odaları ama dellendim dün kalk edim mama hazırla oğluna ben yatıyorum bi tafra gitti hazırladı 1 ay anlatır artık her gece ben bakıyorum çocuğa diekaydirigubbakcemile
HERKES SAAT DOKUZDA UYUTUYORMUŞ BENİM MELEĞİM SAAT DOKUZADA YOLALRDA OLUYOR EVE GİDEBİLMEK İÇİN SONRADA UYKU DAĞILIYOR ANCA 11 DE YATAĞA GİRİYOR... HATTA BAZEN 12
YOK ANNEME O KONUDA GÜVENİYORUM EVİN MODELİNİ BİLE 15 GÜNDE BİR DEĞİŞTİRİR BEN EVLENELİ 2 SENE OLDU ANNEM GELİR BEİM EVİDE O DEĞİŞTİRİR YOKSA BIRAKTIĞIM DÖŞEDİĞİM DÖŞEDİĞİM YERDEDİR YANİ ÇEKER ARKASINI SİLER BIRAKIRIM :):):) SÜREKLİ MİMARİ İÇ TASARIMLA UĞRAŞAMAM YANİ :):):
selam herkese biz geldik.
BENİM SAĞLIK OCAĞI 8900 ÇIKARDI DİGİTZL TARTI 8150 FARKA BAK :):):)
sağolun kızlar ateş olmadı ya ona seviniyorum gece falan yükselmez inşallah
yok gamzecim sağlık ocağında vurulduğu için yapılmadı tahlil
fatmacım ben kullanıyorum park yatak kraft'ın dıştan ölçüldüğünde kısa kenarı 86 cm (içten70 cm) az önce senin için ölçtüm :)) yani kapılardan sığmıyor... daha küçüğü de 3 yaşına kadar kullanılır mı bilmiyorum
bu arada kocana ne hediye aldın fikir istediğinde iç çamaşırı al diye esprili bir öneride bulunmuştum ama görmedin sanırım kaydirigubbakcemile3
KOCAMA ÇOK GÜLDÜM BEN YAAA OGÜN ANLATAYIM SABAH KALKTIK PASTANEDEN BİR DİLİMLİK YUVARLAK KÜÇÜK Bİ PASTA ALDIK ORUÇ TUTUMUYORDU PAŞAM SELİNLE BİRLİKTE YAKTIK MUMLARI BUNU KUTLAMAYLA UYANDIRIK ÇOK ŞAŞRIDI VE SEVİNDİ SONRA ALDIK ARABAMIZI DÜŞTÜK YOLLARA TAAA ŞİLE KUMBABAB KİMSECİKELR YOK SELİN İSMAİL VE BEN DOYA DOYA DENİZE GİRDİK SELİNİ SELİN PLAJDA ARABASINDA BİZİ İZLEDİ :):): ) SANKİ EVİN HAVUZUNDA GİBİYDİK SÜPER Bİ HAVA DENİZ SU KUM HEPSİ HARİKAYDI ... DÖNÜŞTEDE DEDİM SÜPRİZ SANA BİZİM ŞİRKET VİTRİNİNDEN SİPARİŞ VERDİM IPHONE GELECEK ŞİRKETE AMA Bİ KAÇ GÜN BEKLER DEDİM BU ÖNÜNE GELENE HAVA ATMIŞ KARIM BANA TELEFON ALDI DİYE MİLLETE BİDE EVLENMEZSİNİZ BAKINDA EŞ GÖRN HAYAT GÖRN FELAN NEYSE SONUÇ BİZİM ŞİRKETTE SİPARİŞLER YANITLANAMIYOR :):):):) ŞİMDİ KREDİ AKRTI ÇIAKRTACAK KARİZMAYI KURTARMAK İÇİN )::):):))
kızlar bide siz hangi marka mama alıyosunuz hangi güvenilir ben daha hiç almadım?bide mama vermek şartmı ?artık doymadını belli ediyo küçük beyimiz artık biz yerken ağzımıza bakar oldu gerçi bikaç gündür yogurt sebze püresi vermeye başladım tabi az yedi inşş alışırakannehir
BEN HERO BABY VERİYORUM ANCAK ONU YEDİDİĞERLERİNE AZINA KOYMADI ZİLLİ...
kızlar kızım bugün ben işteyken 5 saat aç kalmış. geldim gayet sakindi. bu çocuğa biz vermesek aç olduğunu hissetmiyor sanırım. biraz önce pirinç unu ile mamadan muhallebi yaptım epeyce yedi. biraz zorlandık ama olacak o kadar. sanırım yavaş yavaş alışıp biz de başaracağız. inşallah..
SEN ABARTIYA KAÇMADAN BESLEYİCİ VİTAMİNLİ ŞEYLERLE DOYUR BİİZMKİ AÇKEN ORTALIĞI YIKIYOR ÇİNGENE...
Hasret dün digiturkte showmaz die bi kanal war orda izledim cocuk dr si dio. ocukların yağ hücreleri 2 yaşına kadar oluşurmuş kilo derdi yüzünden bebeklerinizi aşırı beslemeyin dio. Tr hariç hiç bi ülkede şişman cocuk takıntsı yok dio. sen hani kafaltıda bi çay kaşıı tahin weriorm diosun ya herügn o çok ağır yaa daha bünyesi kaldırıp süzemez onu sırf yağ o. susam yağı. ya çeyrek kaşık wer yada werme wala. doktorun biliomu werdiğini. bi söylim dedim ben...
EVET ALMANYADA KAYINVALİDEM SÜREKLİ BOŞVER GEREK YOK ALMASIN ÇOK KİLOYU NAPICAK DİYOR ÇÜNKİ ORALARDA HERKES KİLODAN DERTLİ SAĞLIKLI OLSUN YETER DİYOR BİİZM DOKTORLARDA KAN DEĞERLERİNDEN TAHLİLLERDEN ÇOK KİLO KONTROLÜ YAPIYOR ASLIDNA NE SAÇMA DİMİ ?
Jale ya benim park yatakta kraftın ama acaip gıcırdamaya başladı bu aralar yaa o kırılma noktası özellikle çok gıcırdıo. hani agzı lastikli cep gibi bişey warya o taraf gıcırdıo sürekli ordan sallıyorum ondan mı ki. seninkinde varmı bişey üff sinir oldum gacır gucur daa 2 aydır kurulu o benim.:S
EYVAH ÖYLE BİŞİ OLURSA ANNEM ATAR HEMEN EVDEN :):):)
HEHEH BEN 4 HAFTALIK HAMİLE OLDUĞUMU BİLEMEDNE YAPMIŞTIM EN SON AMA ÖZLEDİM ŞİMDİ DİKİŞ KORKUSUNA YAPAMIYORUM GEÇEN İZMİTTE İSMAİL ARKADAŞIYLA YAPTI BEN OTURUDUM İZLEİDM ANCA :):):
Ya evet sorucam sorucam unutuyorum leke deyince aklıma geldi, meyve lekelerini hiçbirşey çıkarmıyor ya siz napıyorsunuz? koslada bekletip sonra yıkıyorum yine çıkmıyor çocuğun doğru dürüst lekesiz kıyafeti kalmadı
iki üç sayfa baktım da eymen paşanın kan sayımı yapılmış alerjisi olabilir yazmışsın pınarcım geçmiş olsun
daha eklere başlamadın dimi sende? başlayınca toparlanır merak etme zayıf ama çakı gibi bağışıklığı olcak inş anne sütüyle. bende daha düzenli başlamadım en son 23 haziranda doktora gittik geçen telefonda görüştüm zayıfsınzı yaa dedi 6 sında gitcem inş o zmn bakarız duruma dedi 6.5 iz en zayıf biziz:S
HİJYENİM geçmiş olsun EYMEN E.ee peki bundan sonra ne olacak?[/COLOR]
Hijyenim sizede geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar Eymenimiz..
.
[B]geçmiş olsun canım..
ama 5.ay için 7 bence az değil gayet normal neden az olduğunu düşünüyorsun ki.. çocuğun bünyesi o kadar badireler atlattı, iyi bence takma kafana ek gıdaya ağırlık wer uykusunda mama falan wer içine bebe bisküwisi at birazdaha toparlanır sen bakma milletin sözüne banada neler neler diyolar dellenmmemk içten değil..
Merhaba kızlar,
Pınarcım Eymen e çok geçmiş olsun, dişleriniz de hayırlı olsun, pek şekerler :) geçen yazdım ama görmedin herhalde.
inşallah önemli bi alerji değildir
kocana bu kadar kızgınken kayınvalide ve görümce ağırlamak pek hoş olmayacak sanırım
SELAM:1ninca:
Pıar cım kan düşüklüğü yagmurdada var kan damlası ferrumu günde 7 damlaya cıkarttı dr..
gecmişosun eymen me..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?