- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.241
haaa bi de benim bodur emekliyorsositososito yani aktif olarak ilerleymiyor ama itiyor kendini bacaklarıyla elleriyle yürümeyi daha öğrenemedi bacaklar adım atıyor fakat kollarla ahenk sağlayamadık henüz...
ya benim oğloş ta popoyu kaldırmada başarılı ama henuz i arpa boyu yol gitmiş değil anca solucan gibi sürünüyo solum benim canım solum özledim mi nebilmiyorumkismile
HASRET MAŞŞALAH CEROYAA... GERÇEKTEN NE ÇOK ÖZLÜYORUZ BİZ BU YARAMAZLARI DEĞİL Mİ ?
kocamlada sabah 5i 10geçe ani bir atakla uyandırıp barıştıkkkkaklinialirimsmile ama yine nane mollayım tabi fazla tawiz wermiorum ewlilk yıldönümümzde ne o ne de ben hediye almadık birbirimize... pek parası yok bu yeni yeri için çoook masraf yaptı ama bu burda kalmayacak tabi ayın 12si 4. yılımız.. hayatı paylaşalı:asigim:
dikiş hassasiyetin dewam ediyor mu hala?
çok fark war yaaa o ne ki öylebenneyaptımki
HAKKATEN NASIL Bİ ATAKTI O ÖYLE :)):)
günaydın kızlar biz yine uyumadık diş belirtimiz falan da yok bugün idrar tahlilinin sonucunu alıcam ve kesin olarak mamayı değil doktoru kesmeye karar verdim hafta sonu adanaya yeni bir doktora gidicem hamileyken de öyle yaptım ne yapalım gideriz her ay uykum var uykum var uykm var
kızlar gü naydın..nasılsınız güzller?oğluşlardan fırsat kalmıyor..okul hazırlıklarımızda başladı..forması kitabı çantası falan derken cadde sokak gezer oldum 2 çoçukla ....kaç gündür dolaşıyorum ancak formalarını ve bayramlıklarını halledebildik beyfendinin...daha kitap vs..kırtasiye ihtiyaçları var........birde çantamızı alabilsek beyfendi bir türlü bepenemedi...çekçek li istiyoruz ama çizgi film karakterli olmayacak..öyleside yok kaç yere baktık...çek çekliler hep çizgi film karakterli...
ay varya eray okula başlayacak ama ondan heyecan kadar bendede heyecan var.. :))
Allah sizede nasip etsin kızlar...
emirhanda iyi,,bu 2 gündür biraz huysuz sanki...sürekli kuçakta olmak istiyor...birde herşeye sinirlenitr oldu..istediği şeyi vermeyelim kıyameti koparıyor...onada anakuçağımız olmuyor artık..oto koltuğu alamma lazım..araştırmalar girdim ama iyi bişey istersen çok yüksek fiyatlar...
geçmişi okuyamadım....umarım kötü bişeyler yoktur...herkesin keyfi yerindedir...bebişlerimiz iyidir inşallah...
MAŞŞALAH SENİN PAŞAYADA HEM ÇOCUK İŞİ OLACAK HEM CİDDİ OLACAK :):)) CANALRIM YAA ...EBRU SENDE ÇOK ŞANSLISIN BAK ERKEN YAŞTA TÜM HEYCANALRI BİR ARADA NE GÜZEL YAŞIYORSUN BİZ ÇOK GEÇ KALDIK ASLINDA BE... BEN ŞİMDİ 27 YAŞINDAYIM SELİN OKULA GİDERKEN 33 OLACAĞIM ŞİMDİKİ GİBİ HEYCANLI OLMAZ HERHALDE :):): )
canım seninde mamşın böyle mi peki ? Tüh bee yaa yine aolan bizlere oluyor devlet yine yiyor dimi parayı .... Neden kesiyorlar ki net maaşım bile tam değil ama içinde 108 gün izinliyim 760/30 * 108 yine ediyor 2736 pislikler yaaa
Günaydınnnnn
Gözün aydın nice aylara senelere huzurla sağlıkla....
Biz de son 8 güne girdik yarım yaş için hihoyyyt
MAŞŞALAH SENİN PAŞAYADA HEM ÇOCUK İŞİ OLACAK HEM CİDDİ OLACAK :):)) CANALRIM YAA ...EBRU SENDE ÇOK ŞANSLISIN BAK ERKEN YAŞTA TÜM HEYCANALRI BİR ARADA NE GÜZEL YAŞIYORSUN BİZ ÇOK GEÇ KALDIK ASLINDA BE... BEN ŞİMDİ 27 YAŞINDAYIM SELİN OKULA GİDERKEN 33 OLACAĞIM ŞİMDİKİ GİBİ HEYCANLI OLMAZ HERHALDE :):): )
yakalicam bugün:))) nasıl bi mutluluk anlatamam ya ilk anne diyişinde ağlarım herhaldeÇok teşekkürler :)
Oyy Ebrucum, Allah kolaylık versin valla, ne zor iki çocukla bu işlere koşturmak...
Bi tanesi adam oldu da, tercihleri var, bak sen bak :)
Hayırlı olsun, inşallah sever okulu, başarılı bir okul hayatı olur...
Ben daha almadım doğum paramı, hiç fikrim yok...
Ahh zıpzıp kuzum benim, cici diyen dillerini yerim :)))
Maaşallah ona, yakala çek valla, çok görmek isterim :))
Emekleme çalışmaları çok komik, Doruk da dediğin gibi, bacaklar tamam ama kolların işlevini çözemedi daha...
Nasıl bi atak yaptınız ki sabahın o saatinde, hiç anlayamadım :kedi:kaydirigubbakcemile3
Hemseriymisiz:teytey: hasret:)))
aaa ölemiymişş? ben hiç gitmedim ama kocişte erzincanlı seneye götürecek beni kısmetse.. nersindensin ben refahiye kociş çayırlı..
günaydın arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım yakaladığım konudan giriyorum olaya :))) seyyalcim bende almadım daha tam bi muallak bu konuda bide alan arkadaşlarım izinli olduğunuz süre içinde maaşlarınız kesildimi sizlerin?
Çok teşekkürler :)
Oyy Ebrucum, Allah kolaylık versin valla, ne zor iki çocukla bu işlere koşturmak...
Bi tanesi adam oldu da, tercihleri var, bak sen bak :)
Hayırlı olsun, inşallah sever okulu, başarılı bir okul hayatı olur...
Ben daha almadım doğum paramı, hiç fikrim yok...
Ahh zıpzıp kuzum benim, cici diyen dillerini yerim :)))
Maaşallah ona, yakala çek valla, çok görmek isterim :))
Emekleme çalışmaları çok komik, Doruk da dediğin gibi, bacaklar tamam ama kolların işlevini çözemedi daha...
Nasıl bi atak yaptınız ki sabahın o saatinde, hiç anlayamadım :kedi:kaydirigubbakcemile3
HASRET MAŞŞALAH CEROYAA... GERÇEKTEN NE ÇOK ÖZLÜYORUZ BİZ BU YARAMAZLARI DEĞİL Mİ ?
HAKKATEN NASIL Bİ ATAKTI O ÖYLE :)):)
canım olmazmı emin ol o zamanda aynı heyecanı yaşarsın...ben o zamanda yaşardım aynı heyecanı diye düşünüyorum..çok farklı bişey...dğuruyorsun büyütüyorsun..sen yetiştiriytorsun..okula başlatıyorsun..ne çıkarsa ortaya eraydan mesela onu ben öyle yapmış olaçağım..insan emeğinin sonuçlarını görmeye başlıyor çoçuk büyüdükçe....iyi olunca insan gururlanıyor..mutlu oluyor...kötü oluncada büyük bir üzüntü yaşatıyor...
teşekkürler...
Darısı sizin ve bütün annelerin, yavruların başına, sağlıkla...
ben [sıze="2"]30 [/sıze]yaşındayım beaaaaa senağlama
benim maaşım da 760 brüt işte normalde bunun içinde işveren işsizlik payı, işçi işsizlik payı, işverenssk payı ve işçi ssk payı var kalanı da net maaş ödeme yaparken net maaşın ve işçi payını katıyorlar 15 gün içindede ödüyorlar birde yaştan 2 yıl erken emeklilik hakkı kazanıyorsun 2. çocukta bi iki yıl daha kazanıyorsun ama devlet işte maaşı soyup soğana çeviriyor yinede
canım sağol,,,sorma eray benim aldıklarımıda beğenmiyor....herşeyini kendi beğenir seçer alır...
canım olmazmı emin ol o zamanda aynı heyecanı yaşarsın...ben o zamanda yaşardım aynı heyecanı diye düşünüyorum..çok farklı bişey...dğuruyorsun büyütüyorsun..sen yetiştiriytorsun..okula başlatıyorsun..ne çıkarsa ortaya eraydan mesela onu ben öyle yapmış olaçağım..insan emeğinin sonuçlarını görmeye başlıyor çoçuk büyüdükçe....iyi olunca insan gururlanıyor..mutlu oluyor...kötü oluncada büyük bir üzüntü yaşatıyor...
BEN ONU FORMAYLA GÖRÜNCE AĞLARIM SANIRIM :):):)
hmm o zaman evt bi sorun var ben hesaplamıştım almadan, doğru verdiler
hmm o zaman evt bi sorun var ben hesaplamıştım almadan, doğru verdiler
maşşalah yaa bizimkide anneanesiyle mukabeleye gitti dayısı yok bugün turnuvası var dayısının minik bakıcı ekti anneanneyi :):) ama benim kızım alp kadar yaramaz değil şükür :):):) sessiz sakin dinliyormuş :)::)) inşalalh oğlum olurda böyle hareketli canavar bişi olur bayılırım ben yaramaz çocuğa bizimki hımbıl ):)::)günaydın can annelera.s.:1hug:.bu canavarın huysuzluğundan sizede pek bakamıyorum son iki gündür dün alp e patates havuç pirinç ve azıcıkta tarhana kattım çorba yaptım küçük bir kasenin yarısını içti paşam.bugünde yoğurt mayalamıştım dün akşamdan tutmuş:lepinu veririm.yani artık kesin olarak bizde ek gıdaya başladık.alp şuanda sehpanın altına girmiş onu çıkarmam lazımakannehirbu arada alp te geri geri ve öne doğru sürünüyor.kollarını kullanmayı bilmediğinden emekleyemiyor.
bosnacım doruk u bir görsem onu bayağı bir halledicem haberin ola:kedi: ısırıp öpücüklere boğacağım şarkı söylüyormuş sıpam benim:asigim:.ben sana daha önce sormuştum ama görmedin sanırım dork a kahvaltı veriyor musun???
nilüfer haktan ın dişi çıkmış gözünüzaydın canım.
hasret senin için özellikle kırmızıyı seçtimaklinialirimsmileo cery ninde gördüğüm an benden çekeceği var onun cicii diyen dillerini yerim onuda yerim.sabahın beşinde barışma hımmm:kedi:videoya yakalamaya çalış cery i.
ayyy rengarenk oldu :sm_cool:
yakalicam bugün:))) nasıl bi mutluluk anlatamam ya ilk anne diyişinde ağlarım herhalde(
bizim ki ilerliyorda sürüne sürünekaydirigubbakcemile3
o saate kadar hep rüyalarımda gördüm şerefsizi.. sonrada sokuldum azcık öptüm falan uyuyor tınlamaz die.. ama o da zaten hazır kıta bekliomuş sanki:)) öyle işte:kedi: barıştık mı yoksa anı mı yaşadık bilmiyorum sonra yine nefretim geldikötükedihüso
canım sağol,,,sorma eray benim aldıklarımıda beğenmiyor....herşeyini kendi beğenir seçer alır...
hehehe ben bunu yazarken yaşlı anneleri düşünmemiştim :):):) canım şaka yapıyorum kızma sakın ama 3+ 3- farke tmezde geleceğe bakıyorum da hep böyle ihtiyar annelerin olduğu bi nesil oalcak galiba eşiminişyerinde hem40dn sonra çocuk sahii oluyorlar koç ve doğan gurubundaki yöneticiler hep eşime sen ne kadar genç baba oldun zorlanmıyormusun diyorlarmış...
günaydın can annelera.s.:1hug:.bu canavarın huysuzluğundan sizede pek bakamıyorum son iki gündür dün alp e patates havuç pirinç ve azıcıkta tarhana kattım çorba yaptım küçük bir kasenin yarısını içti paşam.bugünde yoğurt mayalamıştım dün akşamdan tutmuş:lepinu veririm.yani artık kesin olarak bizde ek gıdaya başladık.Alp şuanda sehpanın altına girmiş onu çıkarmam lazımakannehirbu arada ALP te geri geri ve öne doğru sürünüyor.kollarını kullanmayı bilmediğinden emekleyemiyor.
BOSNACIM doruk u bir görsem onu bayağı bir halledicem haberin ola:kedi: ısırıp öpücüklere boğacağım şarkı söylüyormuş sıpam benim:asigim:.ben sana daha önce sormuştum ama görmedin sanırım dork a kahvaltı veriyor musun???
NİLÜFER haktan ın dişi çıkmış gözünüzaydın canım.
HASRET senin için özellikle kırmızıyı seçtimaklinialirimsmileo cery ninde gördüğüm an benden çekeceği var onun cicii diyen dillerini yerim onuda yerim.sabahın beşinde barışma hımmm:kedi:videoya yakalamaya çalış cery i.
ayyy rengarenk oldu :sm_cool:
maşşalah yaa bizimkide anneanesiyle mukabeleye gitti dayısı yok bugün turnuvası var dayısının minik bakıcı ekti anneanneyi :):) ama benim kızım alp kadar yaramaz değil şükür :):):) sessiz sakin dinliyormuş :)::)) inşalalh oğlum olurda böyle hareketli canavar bişi olur bayılırım ben yaramaz çocuğa bizimki hımbıl ):)::)
herşey renga rengarenk... Hasret gece renklendirmiş ortamı bizde anca buralarda renklenelim :):):)
eminmisin yaramaz olsun mu cidden???valla bende herzaman diyordum bir çocuğum olsun ama öyle suratıma bakmasın saf saf yaramaz olsun diye sanırım saatine denk getirdimkafamçokkarıştıgerçi nekadar yorsa tüketsede yaptığı haylazlıklar hoşuma gitmiyor değilsempatiksalakcinnimaşşalah yaa bizimkide anneanesiyle mukabeleye gitti dayısı yok bugün turnuvası var dayısının minik bakıcı ekti anneanneyi :):) ama benim kızım alp kadar yaramaz değil şükür :):):) sessiz sakin dinliyormuş :)::)) inşalalh oğlum olurda böyle hareketli canavar bişi olur bayılırım ben yaramaz çocuğa bizimki hımbıl ):)::)
herşey renga rengarenk... Hasret gece renklendirmiş ortamı bizde anca buralarda renklenelim :):):)
canım hepsini bayağı kaynattım sonra blendırdan geçirdim bir çay kaşığı yağ ekledim öyle verdim.belki ogün havasında değildi birde başka bişeyler katarak dene hatta sen demiştin ya birde azıcık anne sütü kat dene yer doruk paşam üzmez annesini.O Alp'in kullanamadığı kollarının her karesini ısırıklara ve öpücüklere boğacam, hele bi elime geçirsem...
Yazgıcım, ne güzel içmiş çorbayı, maaşallah.
Benim sıpa ruh ikizine uyum sağlayamadı bu sefer, içmedi sebze çorbasını.
Blenderdan mı geçirdin, nasıl yaptın?
Görürsün belki, bayramda Altınoluk'a gelsek mi diye düşünüyoruz :)
Görürsen, atış serbest, istediğini yapabilirsin :)
Ben Doruk'a kahvaltı vermiyorum henüz.
Benim kuzunun kahvaltısı hala anne sütü :)
Ama bugün doktora gidecez, vermek istiyorum artık diyecem, bakalım ne diyecek.
Zaten alışana kadar 10 gün geçer...
slm anneler
nasılsınız ben walla koşturuyorum walla Hilal'le uğraşıyorum 2 gündür gece 2lerde yatıyoruz ayaklarımda derman kalmadı öğün vakitleride değişti valla 2 dişimizde artık oda belirginleşti ve eller ağızda yan taraflarda kaşınıyor sanırım ve ne mama alıyor ne beni az emiyor sanırım sütümün kalitesi yavaş yavaş azaldı gece emiyor ama
evi toparlamaya vaktim bile olmuyor huysuz olduk biraz..
alıntı yapmıştım herkese cevap yazacaktım ama benim kız durmuyor
herkes iyidir umarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?