2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim maaşım da 760 brüt işte normalde bunun içinde işveren işsizlik payı, işçi işsizlik payı, işverenssk payı ve işçi ssk payı var kalanı da net maaş ödeme yaparken net maaşın ve işçi payını katıyorlar 15 gün içindede ödüyorlar birde yaştan 2 yıl erken emeklilik hakkı kazanıyorsun 2. çocukta bi iki yıl daha kazanıyorsun ama devlet işte maaşı soyup soğana çeviriyor yinede

Günaydınnnnn
Gözün aydın nice aylara senelere huzurla sağlıkla....
Biz de son 8 güne girdik yarım yaş için hihoyyyt

Teşekkürler...
Darısı sizin ve bütün annelerin, yavruların başına, sağlıkla...

Ben 30 yaşındayım beaaaaa senağlama

günaydın arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım yakaladığım konudan giriyorum olaya :))) seyyalcim bende almadım daha tam bi muallak bu konuda bide alan arkadaşlarım izinli olduğunuz süre içinde maaşlarınız kesildimi sizlerin?

yakalicam bugün:))) nasıl bi mutluluk anlatamam ya ilk anne diyişinde ağlarım herhalde(
bizim ki ilerliyorda sürüne sürünekaydirigubbakcemile3

o saate kadar hep rüyalarımda gördüm şerefsizi.. sonrada sokuldum azcık öptüm falan uyuyor tınlamaz die.. ama o da zaten hazır kıta bekliomuş sanki:)) öyle işte:kedi: barıştık mı yoksa anı mı yaşadık bilmiyorum sonra yine nefretim geldikötükedihüso

ben özel sektördeyim o yüzden kesilmişti evet

canım sağol,,,sorma eray benim aldıklarımıda beğenmiyor....herşeyini kendi beğenir seçer alır...

teşekkürler...
Darısı sizin ve bütün annelerin, yavruların başına, sağlıkla...

ben [sıze="2"]30 [/sıze]yaşındayım beaaaaa senağlama

hehehe ben bunu yazarken yaşlı anneleri düşünmemiştim :):):) canım şaka yapıyorum kızma sakın ama 3+ 3- farke tmezde geleceğe bakıyorum da hep böyle ihtiyar annelerin olduğu bi nesil oalcak galiba eşiminişyerinde hem40dn sonra çocuk sahii oluyorlar koç ve doğan gurubundaki yöneticiler hep eşime sen ne kadar genç baba oldun zorlanmıyormusun diyorlarmış...

canım ama benim bürüt maşşım 1100 net maaşım 760 tl o yüzden azımsadım yokzsa araştırıyorum hep bürütten yani 1100 den hesapalnır diye yazıyor ?

hmm o zaman evt bi sorun var ben hesaplamıştım almadan, doğru verdiler

hımm benimkinide hesaplarımısın desem çok mu şey istemiş olurum :):):) 22 şubatta izne ayrıldım 10 martta doğum yaptım 9 haziran izin bitişi yani toplam 108 gün izin kullanmışım 760 tl net maaşım var bürüt 1158(KASIM) +1069( ARALIK ) + 1062 ( OCAK ) + 1061 ( ŞUBAT ) son üç ayki bürüt rakamlar şimdi maaşım ne olur ?
mafoldumbenmafoldumbena.s.a.s.a.s.:asigim::1hug::1hug:

günaydın can annelera.s.:1hug:.bu canavarın huysuzluğundan sizede pek bakamıyorum son iki gündür dün alp e patates havuç pirinç ve azıcıkta tarhana kattım çorba yaptım küçük bir kasenin yarısını içti paşam.bugünde yoğurt mayalamıştım dün akşamdan tutmuş:lepinu veririm.yani artık kesin olarak bizde ek gıdaya başladık.Alp şuanda sehpanın altına girmiş onu çıkarmam lazımakannehirbu arada ALP te geri geri ve öne doğru sürünüyor.kollarını kullanmayı bilmediğinden emekleyemiyor.

BOSNACIM doruk u bir görsem onu bayağı bir halledicem haberin ola:kedi: ısırıp öpücüklere boğacağım şarkı söylüyormuş sıpam benim:asigim:.ben sana daha önce sormuştum ama görmedin sanırım dork a kahvaltı veriyor musun???

NİLÜFER haktan ın dişi çıkmış gözünüzaydın canım.

HASRET senin için özellikle kırmızıyı seçtimaklinialirimsmileo cery ninde gördüğüm an benden çekeceği var onun cicii diyen dillerini yerim onuda yerim.sabahın beşinde barışma hımmm:kedi:videoya yakalamaya çalış cery i.

ayyy rengarenk oldu :sm_cool:

maşşalah yaa bizimkide anneanesiyle mukabeleye gitti dayısı yok bugün turnuvası var dayısının minik bakıcı ekti anneanneyi :):) ama benim kızım alp kadar yaramaz değil şükür :):):) sessiz sakin dinliyormuş :)::)) inşalalh oğlum olurda böyle hareketli canavar bişi olur bayılırım ben yaramaz çocuğa bizimki hımbıl ):)::)

herşey renga rengarenk... Hasret gece renklendirmiş ortamı bizde anca buralarda renklenelim :):):)

Tahmin edebiliyorum, onların yaptıkları herşey, hayattaki en büyük mutluluklarımız zaten yaw :asigim:

Bak yine güldürdün beni, seviyorum seni a.s.

Büyüdü artık annesi, tabi kendi seçecek...
Bakalım arkadan gelen kuzu neler yapacak :)

klava:
Yaşlıyım ama göstermiyorum kız, hele saçlarımı da kısa kestirince, 5 yaş geriledim boshayallersmile
Aşkolsun, niye kızayım opuyorumnanaktan
Artık öyle, koca bul, evlen, işini gücünü düzenle, hamile kal (ki o da hemen olmuyor) derken ben erken bile davrandım valla :)

O Alp'in kullanamadığı kollarının her karesini ısırıklara ve öpücüklere boğacam, hele bi elime geçirsem...
Yazgıcım, ne güzel içmiş çorbayı, maaşallah.
Benim sıpa ruh ikizine uyum sağlayamadı bu sefer, içmedi sebze çorbasını.
Blenderdan mı geçirdin, nasıl yaptın?

Görürsün belki, bayramda Altınoluk'a gelsek mi diye düşünüyoruz :)
Görürsen, atış serbest, istediğini yapabilirsin :)

Ben Doruk'a kahvaltı vermiyorum henüz.
Benim kuzunun kahvaltısı hala anne sütü :)
Ama bugün doktora gidecez, vermek istiyorum artık diyecem, bakalım ne diyecek.
Zaten alışana kadar 10 gün geçer...

Hımbıl deme çocuğa be...
Biraz rahatına düşkün sadece...
Sonradan açılınca, intikamını alır senden bu lafların :)

eminmisin yaramaz olsun mu cidden???valla bende herzaman diyordum bir çocuğum olsun ama öyle suratıma bakmasın saf saf yaramaz olsun diye sanırım saatine denk getirdimkafamçokkarıştıgerçi nekadar yorsa tüketsede yaptığı haylazlıklar hoşuma gitmiyor değilsempatiksalakcinni
canım hepsini bayağı kaynattım sonra blendırdan geçirdim bir çay kaşığı yağ ekledim öyle verdim.belki ogün havasında değildi birde başka bişeyler katarak dene hatta sen demiştin ya birde azıcık anne sütü kat dene yer doruk paşam üzmez annesini.

gelin gelin evet evetalkisalkisalkisdelikafaduldenaahh işte ozaman doruk bey için hiç şans yok sende Alp e dilediğini yapabilirsin.yaa bende ek gıdaya başladım ama kahvaltı için erken mi diye düşünüyorum.birde aklıma geldi akşam muhallebi veriliyor ya onun yerine annesütüne cicibebe ezsem versem nasıl olur.çocuk her akşam aynı şeyleri yemesin.

ya benim kızım 18 mart doğumlu ama hala dişlerimiz yok ortalıklarda.ne zaman çıkaracak dişlerini.geç kaldık sanırım diş çıkartmada ,zor mu olacak ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…